var title = 'סל ניוז בלוגים הזנה'; var url = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?page=&mode=recent_blogs&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; var site_url = 'http://www.salnews.com/forum'; var site_desc = 'פורום הכדורסל המוביל של ישראל'; var time = 'Sun, 12 May 2024 09:47:30 +0400'; var data = new Array(); data[0] = new Array(); data[0]['title'] = 'מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת'; data[0]['url'] = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=176&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; data[0]['url'] = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=176&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; data[0]['username'] = 'ELADG2'; data[0]['blog_id'] = '176'; data[0]['blog_message'] = 'מרכיבים

2 חבילת פסטה (250 גרם)
4 שיני שום
2 מיכל שמנת לבישול 15%
חצי כוס גבינת פרמזן מפוררת
כפית מלח
קורט פלפל שחור
4 בטטות קטנות קלופות חתוכות לחצי
2 בצל קטן קצוץ דק


אופן ההכנה

מרתיחים את הפסטה לפי הוראות השימוש של היצרן ולאחר מכן מסננים היטב.
יוצקים על הפסטה מעט שמן זית או חמניות ובוחשים.
לאחר מכן יש להכניס את הבטטות למים לתוך סיר ברזל או כל סיר אחר עד לרתיחה,ממשיכים
לבשל עד להתרככות הבטטות ואז מסניים את המי מהבטטות וטוחנים עם מערבל חשמלי עד לקבלת
מרקם עדין.
קוצצים את השום והבצל ומחממים מחבת עם 4 כפות שמן זית,תוך כדי בחישה,מוסיפים את השום והבצל
עד לטיגון שהופך אותך למוזהבים.
מוסיפים את השמנת והבטטות ומערבבים ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הרוטב לתוך סיר הפסטה,
ונותנין עוד 15-20 דקות לבישול באש נמוכה.

בתאבון'; data[0]['blog_time'] = 'Thu, 09 May 2024 10:12:23 +0400'; data[1] = new Array(); data[1]['title'] = 'מתכון לנגיסי עוף'; data[1]['url'] = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=175&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; data[1]['url'] = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=175&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; data[1]['username'] = 'ELADG2'; data[1]['blog_id'] = '175'; data[1]['blog_message'] = 'מרכיבים

2 כפית תימין יבש או טרי
8 עגבניות בשלות ללא קליפה חתוכות לרבעים
2 כפית שמן זית
1200 גרם נתחי פרגית משופדים
חצי כפית צ'ילי
2 כפית חרדל
פלפל אדום חתוך לריבועים
2 כפית אורגנו יבש
4 שיני שום פרוסות




אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת או באמצעות ריסוס שמן על אש גבוהה.
מניחים את נתחי הפרגית המשופדים על השיפודים
מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת.
צולים מכל צד את נתחי הפרגית,ניתן להוסיף מעט מים שסוננו עם פילטר בריטה לפני תחילת הבישול.
צולים אותם 3-4 דקות מכל צד.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים למחבת את העגבניות והתבלינים.
מבשלים במשך 10 דקות נוספות על אש בינונית.
מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.'; data[1]['blog_time'] = 'Mon, 06 May 2024 13:55:00 +0400'; data[2] = new Array(); data[2]['title'] = 'סיבות לבחירת פילטרים של בריטה'; data[2]['url'] = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=174&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; data[2]['url'] = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=174&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; data[2]['username'] = 'ELADG2'; data[2]['blog_id'] = '174'; data[2]['blog_message'] = 'איכות מים טובה יותר - במהלך השימוש בפילטר של בריטה,מתבצע תהליך סינון בעל מספר שלבים
המפחית את הכלור,האבנית והמתכות כמו עופרת או נחושת ובכך מסייע לשיפור טעמם של המים.
ע"י כך פילטר בריטה מסייע לשתות מים נקיים יותר ובריאים יותר ולשימוש גם בבישול.
בטווח הארוך שימוש בפילטר הבריטה יכול להיות חסכוני יותר ומפחית את השימוש בבקבוקי פלסטיק
חד פעמיים וחוסך לא מעט כסף.
עצם השימוש בפילטרים מפחית את השימוש גם בפלסטיק של בקבוקי המים ובכך תורם לסביבה
נקיה יותר.
החלפת הפילטר קלה ונוחה להחלפה.
טכנולוגיית הסינון המתקדמת של מקסטרה פלוס פועלת בשילוב של פחמן פעיל ושרף יונים
על מנת להסיר ביעילות זיהומים שעלולים להיות במי הברז וגם מסייע בהפחתת האבנית העושיה להצטבר
במכשירים כמו קומקמים ומכונות קפה.
המחסניות של בריטה מאושרות על אירגונים כמו NSF על מנת לעמוד בתקני האיכות והבטיחות
המחמירים ביותר.
ע"פ ההערכות,כל פילטר בריטה מאפשר לסנן עד 1300 בקבוקים מים של 500 מ"ל מ...

[ התקדם ]'; data[2]['blog_time'] = 'Fri, 03 May 2024 15:10:45 +0400'; data[3] = new Array(); data[3]['title'] = 'מתכון עוגת תפוזים'; data[3]['url'] = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=173&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; data[3]['url'] = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=173&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; data[3]['username'] = 'ELADG2'; data[3]['blog_id'] = '173'; data[3]['blog_message'] = 'מרכיבים:


4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפית קליפת תפוז מגוררת דק
כוס קמח תופח
כוס קוקוס
2 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
מערבבים את הסוכר,הוניל והביצים עם מטרפה ולאחר מכן מוסיפים את מיץ התפוזים ושמן
וממשיכים במלאכת הערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לבסוף,מוסיפים קמח תופח ומערבבים עד ליציקה אחת של העיסה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו מראש במשך 35 דקות.
מגישים לחברים עם סל שוק פלסטיק כשיוצאים לעשות פיקניק בחיק הטבע.'; data[3]['blog_time'] = 'Tue, 26 Mar 2024 16:16:42 +0400'; data[4] = new Array(); data[4]['title'] = 'בחירת סלי שוק'; data[4]['url'] = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=172&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; data[4]['url'] = 'http://www.salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=172&sid=e09f03cde39531dc4460540e31494e8d'; data[4]['username'] = 'ELADG2'; data[4]['blog_id'] = '172'; data[4]['blog_message'] = 'בעת קניית פריט כמארז להכנה של מתנות,משלוחי מנות וכדומה,מומלץ לבדוק את גמישות
הפלסטיק במידה והחלטתם לרכוש סל קניות פלסטיק,כמו בכל ענף,גם במוצר זה ניתן למצוא
מגוון חומרים כמו קש,נייר,מלמין או מתכת.
מבחר מוצרים ניתן לרכישה כחלק מהמארז שאתם יוצרים,אם בחרתם לעשות משלוח מנות לילדים,
תוכלו לרכוש סל שוק פלסטיק קטן שיאפשר לכם להוזיל עלויות ולהיות יותר גמישים במה שתבחרו.
ישנם אפשרויות לבצע מיקסים של מוצרים שונים באמצעות הצעה כמתנות לועדים הכוללים מארזים
של יין.'; data[4]['blog_time'] = 'Mon, 18 Mar 2024 16:22:00 +0400';