סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 12, 2024 5:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פילטר בריטה דרכי פעולה על ידי ELADG2 ב ג' אוקטובר 17, 2023 1:15 pm
מה הן הפעולות שפילטר בריטה עושה?

מסנני בריטה מיועדים להסרת,כלור,עופרת,כספית,מיקרופלסטיק ומשקעי מים.
הקנקנים של בריטה הפכו במהלך השנים לשם נרדף לשתיית מים בביטחה,עם אלפי קנקנים שיוצרו עד היום.
עם תחזוקה נאותה,כדי המים של בריטה הם פתרון מעולה לטיפול בחלק בבעיות מסוימות של איכות המים.
מסנני המים של בריטה,הם דרך יעילה ובעלות מחיר סביר לשיפור איכות מי השתיה.
במים,סידן נמצא באופן טבעי,עקב היחשפות בין אספקה המים לקרום כדור הארץ,ריכוז הסידן משתנה
בהתאם למקורם של אספקתם של המים.
למי באר יש בדרך כלל ריכוזים גבוהים של סידן,מה שעלול להשפיע לרעה על טעמם.
פילטר בריטה מסיר בביטחה סידן מהמים בזמן שהסידן עובר דרך הפילטר,ומשפר את הטעם והמרקם של המים.
המגנזיום שנמצא במים הוא מינרל התורם לקשיחות המים,בדרך כלל הוא נשטף לעיתים קרובות מסלעים או
אבנים שצמודים למקור מים ואז נספג במים.

מתכון לעוגת בצק עם גבינה על ידי ELADG2 ב ו' אוקטובר 13, 2023 9:56 am
מרכיבים

2 חב' בצק עלים

למילוי:
4 כפות קורנפלור
8 כפות פודינג וניל
גרידת לימון
כוס סוכר
1000 גרם גבינה לבנה
2 חלמון


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה או זכוכית ומערבבים בתוכה את כל המצרכים עד שמתקבלת לנו תערות אחידה.
לאחר מכן,לוקחים את בצק העלים וחותכים ממנו מלבן בגודל 30x30,לוקחים רצועה מימין ופעם משמאל וכן הלאה

כדי ליצור צמה,כך עושים עם שאר הריבועים שיוצרים.
בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה מכניסים את הצמות שיצרנו עם מילוי של גבינה ומניחים במקפיא למשך שעתיים

ורבע.
מדליקים תנור על חום של 170 מעלות ואופים עד לקבלת הזהבה.
מוציאים מהתנור,מגישים עם צלחות אוכל אחרי שציננו ומפזרים אבקת סוכר טרם ההגשה

מתכון לעוגת בננה עם שוקולד צ'יפס על ידי ELADG2 ב ג' אוקטובר 10, 2023 9:28 am
מרכיבים:

400 גרם סוכר
250 מ”ל שמן
6 ביצים L גדולות
קורט מלח
6 בננות מרוסקות
420 גרם קמח
20 גרםאבקת אפייה
400 גרם שוקולד מריר קצוץ
2 כפית תמצית וניל


אופן ההכנה


מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
לוקחים קערת נירוסטה או כלי בית שמשמש לערבוב ומערבבים בה את השמן,ביצים,וניל,מלח,בננות שריסקנו,סוכר

עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח ואת אבקת האפייה וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת שיצרנו וממשיכים לערבב.
את כל התערובת שנוצר יוצקים לתבנית.
לאחר מכן,אופים במשך 40 דקות את העוגה עד לקבלת הזהבה.
מצננים ומגישים.

מתכון לעוגת גבינה עם קוקוס על ידי ELADG2 ב ו' אוקטובר 06, 2023 11:56 am
מרכיבים

תבנית 26

1000 גרם גבינה לבנה
4 שקיות סוכר וניל
כוס קוקוס
2 כוס קמח
8 ביצים L שלמות
2 כוס סוכר
1.5 כוס שמן


לציפוי קצפת:
4 שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר


אופן ההכנה

מקציפים את הביצים עם סוכר עד לקבלת תערובת אחידה בתוך קערה כלשהי או כלי בית אחר
שמשמש להכנת תערובת אחידה,מוסיפים את השמן בהדרגה,ממשיכים בהקצפה.
מוסיפים לתערובת את הסוכר וניל,גבינה והקוקוס וממשיכים לערבב.
לאחר מכן,יש להוסיף את הקמח עד להטמעה מלאה ואחידה של התערובת.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית ששימנו מראש ומכניסים לתוך תנור שחומם מראש ל-170 מעלות,יש לאפות
במשך 35-45 דקות.

להכנת הקצפת

מקציפים את כל מרכיבי הקצפת ומעבירים חלק ממנה לשקית זילוף,אחרי שהעוגה התקררה,מצפים בקצפת.

בתאבון

מתכון לעוגת שמרים על ידי ELADG2 ב ו' אוקטובר 06, 2023 11:05 am
מרכיבים


לבצק: 400 גרם חמאה חתוכה לקוביות
כוס סוכר
4 ביצים (לא גדולות)
200 מ"ל מים
לקרם שקדים: 200 גרם חמאה
כוס סוכר (200 גרם)
4 ביצים
4 כפות קמח (20 גרם)
2 כוס אבקת שקדים (100 גרם)
3 כפות רום (20 מ"ל)
2 כפית מלח (5 גרם)
6.5 כוסות קמח (500 גרם)
8 כפות שמרים טריים (40 גרם)



להכנת המרנג:
2 כוס אגוזים קצוצים (220 גרם)
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
לאפייה:1 ביצה טרופה, להברשה
6 חלבונים
2 כוס סוכר (400 גרם)
2 כוס אבקת סוכר (200 גרם)


אופן ההכנה

להכנת הבצק:
מערבבים באמצעות קערה את הסוכר,ביצים,חמאה,מים מלח עד שהתערובת עם החמאה מתחילה להתרכך.
לאחר מכן,כשהתערובת החלה להיות אחידה,מוסיפים את השמרים והקמח וממשיכים לערבב את לקבלת מרקם

אחיד.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לתפוח בטמפרטורת החדר,עד להכפלת נפחו.
יוצרים ממנו גליל מעט שמן ועוטפים אותו בנילון נצמד ומניחים במקרר למשך 24 שעות.

להכנת קרם השקדים:
מערבבים בקערה נירוסטה או כלי בית המתאים לכך את החמאה וסוכר,מוסיפים את אבקת השקדים והקמח

וממשיכים לערבב.

מוסי
פים א...

[ התקדם ]

 [ 171 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], נורטון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction