סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 03, 2025 4:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
דג מרוקאי חריף על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 14, 2023 2:49 pm
מרכיבים

10 חתיכות פילה מושט נקי מעצמות
להשריית הדג: מים קרים עם מיץ מלימון שלם
2 גמבה אדומה – רצועות
10 עגבניות טריות – פרוסות
14 שיני שום שלמות
2 צרור כוסברה, קצוץ גס
4 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
2 כפית מלח
3 פלפלים אדומים חריפים יבשים –
כוס שמן – מחולקת


אופן ההכנה

משרים את פרוסות הדגם בקערת נירוסטה עם מים קרים ומיץ לימון סחוט במשך 10 דקות ואז שוטפי.
לוקחים קערה בינונית ומערבבים חצי מכמות השמן,כורכום,פפריקה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את שאר השמן בסיר נמוך רחב ומטגנים בו את רצועות הגמבה ,פרוסות העגבניות והשום כ-5 דקות על להבה
בינונית.
מוסיפים את התערובת שהתקבלה לסיר ואת השאריות מנקים עם דלי הפלא ואז ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים כוס מים והפלפלים החריפים וצרור כוסברה,מביאים עד לכדי רתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים במשך 10 דקות
עם מכסה.
מוסיפים את פרוסות הדגים לסיר מתוך קטלוג סולתם
מכסים עם המכסה ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות ומנענעים מידי פעם את הסיר.
אחרי שהדגים מוכנים מוסיפים פנימה את שאר הכוסברה ש...

[ התקדם ]

חזה עוף מוקפץ על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 07, 2023 2:09 pm
מרכיבים


600 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות


משרה:
2 כף פפריקה
4 כפות שמן
2 כפית רוטב צ'ילי מתוק
כפית סודה לשתייה
1 כף אבקת מרק מרק

400 ג' ספגטי חצוי
2 כף שמן
2 כוס פתיתים מוכנים

להכנת הרוטב:
8 כפות שמן
2 כף פפריקה
2 כף רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס
מלח
2 כוס מים
2 כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כף סילאן



אופן ההכנה


משרים את העוף במשך שעה ורבע,אלחר מכן לוקחים סיר מחולק ומטגנים בו את חזה העוף תוך כדי עירבוב.
את הספגטי מכינים לפי הוראות האריזה,מסננים ומערבבים עם כף וחצי שמן.
לוקחים מחבת חמה ויוצקים לתוכה שמן ואז שמים את התבלינים,רסק,סילאן,מים והצ'ילי.
מבשלים,ולאחר 3 דקות מוסיפים את הספגטי וכעבור מספר דקות את חזה העוף ומערבבים 2 דקות ומסירים מהאש.

בתאבון

היסטוריית החומוס על ידי ELADG2 ב ב' פברואר 06, 2023 12:56 pm
כשחושבים על משהו בריא,לא פעם קופץ לנו חומוס,ולמה? החומוס הוא נגיש כמעט בכל מסעדה
טעים ברובו (במיוחד כשהוא חם) וניתן לשלב אותו עם לחמים,פוקצ'ות או בשווארמה.
בקיצור,אפשר להכין איתו הרבה מתכונים שונים ויש לנו כל מיני וריאציות שונות שאפשר להוסיף לו
כמו למשל: פלפל שיפקה ,סלק,עגבניות ועוד רבים וטובים.

מקורו של החומוס הוא במזרח התיכון והוא מאכל אהוב על מיליונים של אנשים ברחבי העולם במשך מאות שנים.
אפשר לקנות את החומוס גם בסופרמרקטים,מעדניות ומכולות אך בדרך הכלל החומוס שנמכר שם מכיל רכיבים כמו חומרים
משמרים שנועדו להבטיח משך זמן חיי מדף ארוכים יותר וזה לא טבעי ולא בריא.

לחומוס יש מספר וריאציות שונות:

טבילה - פשוטה כמשמעותו,לקחת פיתה או לחם ו"לנגב" בצלחת או מתוך קטלוג סולתם שהכנו איתו.
מומלץ במיוחד עם כאשר אוכלים פלאפל או שווארמה,דגים,חצילים או עוף על הגריל וזה ממש משדרג את הארוחה
ומוסיף לה פיקנטיות מדהימה.

ציפוי על הפיצה - מוזר יהיה לשמוע,אבל יש כאלו ששמים חומוס על הפיצה אחרי האפייה כתחליף לרוטב עגבניות.

מילוי בסנד...

[ התקדם ]

היסטוריית פיצה על ידי ELADG2 ב א' פברואר 05, 2023 3:53 pm
יש אנשים שרק משלוע את השם פיצה ירגישו נהדר.
הטעם,המרקם ובמיוחד התוספות היפות,גם אנחנו וגם הילדים והמשפחה אוהבים את המאכל המדהים הזה.
כבר שמתחילים להכין את הבצק הממולא בגבינות ומעליו הזיתים,הפלפלים או התירס עד לקבלה מושלמת
של הפיצה המרטיטה לבבות.

רק בארצות הברית הפיצה מגלגלת למעלה מ-30 מילארד דולר ובעלת נתח לא מבוטל במבחר מסעדות.
בדרך כלל הנשים נוטות להזמין פי 2 יותר תוספות צמחוניות מגברים.
וקצת היסטוריה,הפיצריה הראשונה הידועה בכל העולם שהוקמה בנאפולי,נוסדה בשנת 1738.
באיטליה,שבה נוסדה הפיצה,התחיל לחלחל המאכל לאט לאט לתוך אירופה ולאחר מכן לארה"ב ומרכז אמריקה.
בהתחלה סוגי פיצות מסוימות היו ייחודיות לנאפולי ולאחר מכן כאשר המקומיים נדדו לארצות הברית,החלה הפיצה להתפשט
לתוך רחבי ארצות הברית ולהפוך למאכל מועדף בעיני רבים שם ובעולם.
אופן הכנת הפיצה הוא בדרך כלל על משטח אבן שמוט ואין שימוש עם סיר סולתם או מחבת כלשהו.
בעת הכנת הבצק יש לקמח את משטח השימוש ואז לבצע הכנה של הפיצה.

סיר מחולק סקירה על ידי ELADG2 ב א' פברואר 05, 2023 2:20 pm
סיר מחולק 30 ס"מ BLACK MARBLE מבית פוד אפיל
זהו סיר מחולק המאפשר בישול של 2 מאכלים שונים או יותר תוך כדי הפרדה
הסיר עצמו מתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדקוציה ומאפשר פיזור חום אחיד
על שימוש מכל סוג של כיריים.
ציפוי הנונסטיק של הסיר מאפשר בישול בקלות וניקוי קל ומהיר תחת מים זורמים.
הטכנולוגיה החדשה בה הסיר מיותר מאחדת את כל חלקי גוף הסיר ליחידה אחת המאפשרת עמידות רבה לאורך זמן רב.
הציפוי עשוי משטח אבן שמיש ומאפשר בזכות תחתית האינדוקציה הגברה של אפקטיביות פיזור החום.
הסיר מחולק בצורת S וניתן להכין בו מבחר תבשילים ייעודים לתוך סיר מחולק זה כמו: עוף,מרק,אורז,קינואה,פסטה או אורז.
העיצוב החדשני של הסיר מאפשר הגשה שלו לשולחן.

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction