סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' יוני 16, 2024 6:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
מתכון ללחמניות בוטיק על ידי ELADG2 ב ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
מרכיבים

8 כוסות קמח כוסמין לבן
2 כוס חלב קר
חצי כוס שמן
2 כפית מלח
לציפוי טרם אפייה: ביצה מעורבבת עם כף מים
שומשום
2 כף שמרים יבשים
2 ביצה גודל L
חצי כוס סוכר



אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה קמח,סוכר ושמרים.
מוסיפים את החלב,הביצה והשמן וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ועדינה.
לאחר מכן מוסיפים את המלח וממשיכים במלאכת הערבוב עד שהבצק הופך להיות מעט דביק וגמיש.
מקמחים משטח עבדוה ומעבירים אליו את הבצק ויוצרים כדור,מעבירים לקערה אחרת ומכסים בניילון נצמד.
מתפיחים עד להכפלת הנפח ומוציאים את הבצק לאחר מכן לתוך קרש עבודה ומחלקים לכדורים.
מסדרים את הכדורים שיצרנו בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומתפימחים פעם נוספת במשך שעה.
מחממים תנור ל-160 מעלות ואז מוציאים ומורחים בעדינות ביצה וגם מפזרים שומשום.
אופים במשך רבע שעה עד שהלחמניות מזהיבות.
מגישים על צלחות אוכל ומזמינים בני משפחה או חברים.

בחירת צלחות זכוכית על ידי ELADG2 ב ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
עיצוב השולחן הוא אחד מהמאפיינים הכי חשובים באירוח,בין אם מדובר באירוח של משפחה,חברים או
כל חווית אוכל אחרת עם כלי זכוכית מעוצבים,עדינים ואיכותיים,היום כלי האוכל אינם רק פריט נוסף על השולחן
אלא הרבה מעבר לכך,צלחות אוכל הן פריט חשוב המאחד את המשפחה בארוחות ערב,ארוחות חג וארוחות שישי.

כוסות שתייה שקופות כמו כוסות קריסטל רגילות או כוסות יין מעוצבות מאופיינות בקימורים עדינים ובצורות שונות,
המבנה של הכוסות מאפשר להחזיק אותן בנוחות ויציבות ומעצים את הנאת השתייה מהמשקאות.
בנוסף,תעשיית כלי הזכוכית המייצרת כוסות,צלחות,קנקנים,דקנטרים ועוד מבחר מוצרים הנמכרים באתר,מגיעות
בצורות שונות שיסיטו את תשומת הלב של האורחים שלכם,אלו הן צלחות אוכל המשמשות לא רק כלי אוכל רגילים,אלא
גם במוצרים דקורטיביים המפיחים חיים בשולחן האוכל המשפחתי שלכם.
יתרון נוסף לכלי הזכוכית הוא: עמידות בפני שריטות,כתמים וגם האפשרות לשימוש בהם ללא עופרת או קדמיום.

מתכון פוקצ'ה על ידי ELADG2 ב ד' יולי 19, 2023 4:27 pm
מרכיבים

1 ק"ג גרם קמח פיצה
4 כפיות שטוחות מלח דק
20 גרם סילאן
720 מ"ל מים
2 כפיות שמרים יבשים


לקישוט:
עלי רוזמרין
מלח אטלנטי גרוס דק
שמן זית


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בה את כל מרכיבי הבצק יחד עם כף עד לקבלת תערובת אחידה.
את הקערה מכסים באמצעות ניילון נצמד ומכסים במגבת,לאחר מכן מתפיחים למשך 15 שעות בטמפרטורת החדר או בתוך
המקרר,ניתן להתפיח את הבצק גם למשך לילה שלם.
באמצעות מברשת,מברישים בשמן זית תבנית במידות 27x40 ושמים את הבצק בתוכה.
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
כעבור שעה יוצקים שמן זית,ולאחר מכן יוצרים גומות באמצעות האצבעות ומותחים את הבצע בתבנית
עד שהוא מכסה את כולה.
מכסים ואז נותנים לו לתפוח במשך 45 דקות,בזמן הזה מחממים תנור ל220 מעלות.
אחרי שהבצק תפח,שופכים מעט שמן זית נוסף,ואז באמצעות האצבנות מחדירים את השמן לתוכו.
מפזרים מלח ואת עלי הרוזמרין.
אופים במשך חצי שעה על אבן שמוט איכותית[...

[ התקדם ]

מתכון לעוגת שוקולד על ידי ELADG2 ב א' יולי 16, 2023 4:24 pm
מרכיבים


3 כוס קמח
2 כוס סוכר
2 שקית אבקת אפיה
2 שקית סוכר וניל
8 כפות קקאו
6 ביצים גדולות
כוס שמן בנפח כוס חופה של 200 מ"ל

לציפוי: 200 גרם שוקולד מריר + חצי קצפת

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל מרכיבי העוגה,לוקחים קערה אחרת ומערבבים בה את הביצים והשמן.
את המרכיבים שערבבנו בקערה הראשונה,מאחדים עם השמן והביצים,וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת כוס מים חמים וממשיכים לערבב עד שהבלילה נעשית נוזלית.
שופכים לתוך תבנית 26 ס"מ עגולה ואופים במשך חצי שעה על 180 מעלות.

מתכון לכנאפה טעים במיוחד על ידי ELADG2 ב ג' יולי 11, 2023 11:49 am
מרכיבים

2 חבילות אטריות קדאיף קצוצות
300 גרם חמאה מומסת
1000 גרם גבינת ריקוטה
400 גרם מוצרלה מגוררת

לסירופ:
4 כוסות סוכר
2 כוס מים בנפח של כוס חופה
4 כפות מיץ לימון


לציפוי ושימון:
1.5 חמאה רכה - על מנת לשמן את התבנית
200 גרם פיסטוקים קצוצים


אופן ההכנה

משמנים תבנית בחמאה
בסיר מניחים את מרכיבי הסירופ ומבשלים על אש גבוהה במשך מספר דקות
מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה שהמסנו
מפזרים חצי מכמות השערות בתחתית ומהדקים.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עד שהכל מתאחד
מורחים את התערובת של הגבינה שהכנו בשכבה אחידה על שערות הקדאיף ומשאירים ס"מ בקצוות.
מכסים את שכבת הגבינות בשאריות השערות ומהדקים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 240 מעלות ואופים במשך חצי שעה או עד לקבלת הזהבה.
מוציאים את הכנאפה ושופכים מעל את הסירופ,מפזרים פיסטוקים גרוסים ומגישים.

 [ 172 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], uriel17


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction