סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 23, 2025 8:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
228סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


רשימת בלוג אקראית
מתכון לעוגת דבש וקפה על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 04, 2023 11:52 am
מרכיבים

2 כף תמצית וניל
200 גרם חמאה
כוס שמן אגוזים
4 ביצים + חלמון
4 כוסות קמח תופח
כפית מלח
כוס פקאנים טחונים דק
שוט (60 מ"ל) אספרסו חזק
חצי כוס דבש
2 כף מייפל כהה
כוס וחצי סוכר חום בהיר
כוס חלב שקדים

לקישוט:

אבקת סוכר
אופן ההכנה


משמנים תבנית אפיה קוגלהוף עם חור באמצע בקוטר 24 ס"מ או כלי בית דומה ומחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מנפים את ההל,הקמח,המלח והפקאנים לקערת נירוסטה.
בקערה נפרדת,מקציפים את הסוכר החום והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים בהדרגה.
לאחר מכן,יש להוסיף מידי פעם את תערובת הדבש,הקפה,מייפל,קמח,השמן והחלב וממשיכים לערבב
עד שלעיסה מתקבלת צורה אחידה.
אופים במשך 35 דקות בתנור ובודקים עם קיסם,מוציאים,מצננים.
מפזרים את אבקת הסוכר ומגישים.

בתאבון

הזנה רשימות בלוג אחרונות
מרק חומוס עם פטרוזיליה ושמיר על ידי ELADG2 ב ד' אפריל 23, 2025 9:19 am
מרק חומוס הוא מאכל מסורתי שנפוץ בעיקר בקרב מטבחים מזרח תיכוניים, והוא אהוב בזכות טעמו העמוק, מרקמו הקרמי והיכולת לשלב בו שלל ירוקים ותיבולים ריחניים. במתכון הזה נוסיף למרק פטרוזיליה וגם שמיר.


מרכיבים:

2 כוסות חומוס יבש
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום, כתושות
חצי כוס שמיר קצוץ
1 כף שמן זית
1 כפית כמו...

[ התקדם ]

מדריך לבחירת מתקן כביסה לגינה על ידי ELADG2 ב ו' אפריל 18, 2025 9:42 am
מה מומלץ לבדוק טרם קנייתכם:


1.שטח תלייה של מתקן הכביסה

כמה מטרים מכילים חוטי התלייה של המתקן,האם יש צורך בשימוש במתקן לזוג או למשפחה ממוצעת?
דברים כאלו חשוב לבדוק בכדי לדעת שקניתם בדיוק מה שמתאים לכם.
למשפחה ממוצעת,כדאי לבחור מתקן כביסה לגינה עם שטח תלייה מינימלי של לפחות בין 40 ל-50 מטרים.
רווקים א...

[ התקדם ]

מתכון לכבד אווז עם יין אדום על ידי ELADG2 ב ש' מרץ 15, 2025 2:33 pm
כבד אווז הוא אחד המעדנים המובילים והיוקרתיים ביותר במטבח העולמי. המתכון הזה מציע גרסה קלאסית של כבד אווז.

רכיבים:
לכבד אווז:
2 פרוסות כבד אווז טרי (כ-200 גרם כל אחת)
מלח
פלפל שחור טחון

לרוטב:
רבע כוס חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
1 כוס יין אדום יבש (עדיף יין בעל גוף מלא, כמו קברנה סובניון)
רבע ...

[ התקדם ]

מתכון למרק פטריות על ידי ELADG2 ב ב' פברואר 24, 2025 5:10 pm
אחד המנות הנפלאות והפשוטות להכנה שמספקות טעם עשיר, חמים ומנחם בימים קרירים.

מרכיבים

500 גרם פטריות שמפניון טריות
1.5 בצל בינוני קצוץ דק
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
1 ליטר מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כפית כמון
חצי כפית טימין או רוזמרין
1 כפות קמח (,אם תרצו מרק סמיך יו...

[ התקדם ]

מתכון לקוסקוס מרוקאי על ידי ELADG2 ב ש' פברואר 15, 2025 10:53 am
הקוסקוס המרוקאי הוא אחד המאכלים הפופולריים בעיקר במטבח המרוקאי. הקוסקוס עשוי מקמח סולת והוא משולב לרוב עם ירקות, תבשילים או בשרים, ובמהלך השנים הפך לאחד המאכלים המרכזיים בשולחן החג ובאירועים משפחתיים.

מרכיבים:


להכנת הקוסקוס:

500 גרם קוסקוס (סולת גרגרי בינוני)
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
1 כוס מים

להכנ...

[ התקדם ]

הזנה תגובות אחרונות
Re: תרגום לFAQ תקרת השכר של לארי קון על ידי Chauncey ב א' נובמבר 10, 2013 6:40 am
עמוס, יש מצב שאתה מתרגם את 85 ?

Re: תרגום לFAQ תקרת השכר של לארי קון על ידי שוויק1 ב ד' אוגוסט 22, 2012 9:04 am
כל הכבוד עמוס.

Re: תרגום לFAQ תקרת השכר של לארי קון על ידי uriel17 ב א' יולי 22, 2012 10:15 am
שפתיים ישק

Re: "חוק וסדר מס' 4 והפעם - שלוש שניות על ידי ראי שעל הקיר ב ו' מאי 11, 2012 2:04 pm
אז זהו, אחרי שקראתי שוב - זה ממש לא סמנטי. גם בנוסח החדש הכדור לא חייב לעבור את החצי, ובטח לא לדעת ברצפה, כדי שזה ייחשב מעבר לחצי הקדמי עבור שחקן שלא מכדרר. גם בנוסח החדש המקרים לא דומים. ההבדל היחיד הוא שבנוסח החדש הרגליים צריכות להיות במלואן בחצי הקדמי ולא רק בחלקן. אם הוא עומד כך, אבל שולח יד אחורה ונוגע בכד...

[ התקדם ]

Re: "חוק וסדר מס' 4 והפעם - שלוש שניות על ידי עודד וולפסון ב ה' מאי 10, 2012 6:25 pm
לא בדקתי בחוקה, אבל כן בדקתי עם כמה שופטי ליגת על, וכולם אומרים שזה בפירוש לא עבירת חצי.
ובכל אופן, זה כמובן סמנטי לחלוטין לפי השינוי שאתה מתאר, אז יאללה נעזוב את זה...

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], Hacohen, shmueliki, נביא בעירו


cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction