סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 6:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (145)

ארכיונים
- אפריל 2025
מתכון למרק בטטה
   ב' אפריל 28, 2025 1:59 pm
מרק חומוס עם פטרוזיליה ושמיר
   ד' אפריל 23, 2025 9:19 am
מדריך לבחירת מתקן כביסה לגינה
   ו' אפריל 18, 2025 9:42 am

+ מרץ 2025
+ פברואר 2025
+ ינואר 2025
+ דצמבר 2024
+ נובמבר 2024
+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים


 [ 145 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
הזנה  
קישור קבועפורסם: ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm 
מרכיבים

2 פלפלים אדומים יבשים
3 פילטים של דג אמנון/דניס חתוך לחתיכות קטנות
1/4 כפית כורכום
צרור כוסברה טרייה מקוצצת
2 עגבניות אדומות רכות
כוס שמן חמניות
חצי גמבה אדומה
4 שיני שום
150 גרם גרגירי חומוס
קורט מלח
1 כף פפריקה

אופן ההכנה

חותכים את העגבניות והגמבה לרצועות ארוכות ומניחים בתוך סיר FOOD APPEAL.
במידה ויש לכם סיר אינדוקציה,ניתן להשתמש עם מתאם אינדוקציה סולתם.
מפזרים את השום, הפלפלים, הכוסברה, גרגירי החומוס ובסוף את הדגים.
בקערה אחרת שמים את הכוסברה הקצוצה, השמן, המלח, הפפריקה והכורכום ולאחר מכן מערבבים היטב ויוצקים מעל הדגים.
מבשלים עשר דקות על אש גבוהה ו-25 דקות על אש בינונית.


נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.


 נצפה 12307 פעמים
 נושא ההודעה: מרק אפונה
קישור קבועפורסם: ג' אפריל 11, 2023 11:39 am 
מרכיבים

4 כוסות אפונה יבשה
6 כפות שמן זית
2 בצל חתוך לקוביות קטנות
5 שיני שום כתושות
2 גזר גדול קצוץ לקוביות קטנות
3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
3 עלי דפנה
2 כפית פפריקה מתוקה
3 כפיות כמון
2 כפית מלח
1 כפית קינמון
חצי כפיתאבקת צ'ילי
4 עגבניות טריות,חתוכות לקוביות
1 לימון סחוט
4 ליטרים מים רותחים


אופן ההכנה

שוטפים את האפונה ומשרים אותם למשך שעה וחצי אפשר גם לסנן עם מסננת קוסקוס
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד להשחמתו,מערבבים קלות,מוסיפים את
השום וממשיכים לערבב עוד מספר דקות.
לאחר מכן יש להוסיף את הסלרי והגזר ולטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה ואת יתר המרכיבים וממשיכם לערבב.
מורידים מעט את הלהבה ומעבירים לאחר מכן לסיר ומבשלים את המרק במשך שעה עו או
להתרככות האפונה.


 נצפה 12302 פעמים
קישור קבועפורסם: ג' אפריל 11, 2023 9:48 am 
מרכיבים

24 כפות קקאו
18 כפות שמן
3 כוסות מים רותחים
5 כוסות קמח מצה
4 כפות יין
6 כוסות סוכר

להכנת הציפוי:
קוקוס


אופן ההכנה לכדורי שוקולד מוצלחים וכשרים לפסח:
בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב,ניתן למעוך את חלק מהמרכיבים עם מועך פירה,עד לאיחוד מכניסים למקרר להתגבשות ( העיסה צריכה לצאת מעט דביקה, אם נראה לכם שהיא מידי נוזלית מוסיפים עוד מעט קמח מצה או אגוזים קצוצים)
יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקוקוס או בקקאו או בכל מה שאוהבים.
ניתן גם לצפות אותם בשוקולד מומס.
מכניסים לקירור ומגישים קר.
בהצלחה רבה ובתאבון


 נצפה 12443 פעמים
קישור קבועפורסם: ו' מרץ 17, 2023 1:16 pm 
מרכיבים

1000 גרם גבינה לבנה
כוס שמן
4 שקיות סוכר וניל
כוס קוקוס
2 כוס קמח
8 ביצים L שלמות
2 כוס סוכר


לציפוי הקצפת:
4 שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר


אופן ההכנה עם תבנית סולתם בקוטר 28 ס"מ
מקציפים עם מיקסר ידני את הסוכר והביצים עד לקבלת קצף תפוח
מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף
לאחר מכן בהדרגה מוסיפים גם את הגביה,הוניל,הקוקוס והסוכר וממשיכים לערבב היטב.
לאחר שהתקבלה תערובת אחידה,מוסיפים את הקמח עד להטמעה מוחלטת שלו ומערבבים תוך כדי.
את הבלילה שהתקבלה יוצקים לתוך תבנית ששימנו מראש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
ואופים במשך 35 דקות.
להכנת הקצפת יש להקציף את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצף אחיד ואז מעבירים לתוך שקית זילוף.
אחרי שהעוגה התאווררה,מצפים בקצפת.
מניחים בקירור וכעבור מספר שעות מגישים.


 נצפה 12496 פעמים
 נושא ההודעה: עוגת שוקולד צ'יפס
קישור קבועפורסם: ו' מרץ 10, 2023 11:38 am 
מרכיבים

לבצק
40 גרם שמרים טריים
150 גרם מים פושרים
200 גרם קמח

להמשך הבלילה:

4 ביצים
180 גרם סוכר
400 גרם שוקולד צ'יפס
800 גרם קמח
500 גרם חלב
270 גרם חמאה רכה
מלח
80 גרם חמאה לשימון התבנית


לקישוט העוגה:

אבקת סוכר

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את המים,השמרים והקמח עד לקבלת תערובת בצק אחיד ומניחים בצד.
מוסיפים לקערה את שאר הקמח,סוכר,חלב והקמח וממשיכים לערבב ומוסיפים תוך כדי ערבוב את המחאה הרכה,ממשיכים
לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את השוקולד ציפס,מעט מלח ומערבבים.
מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח למשך 30 דקות.
לוקחים מרסס שמן ומשמנים תבנית קוגלהוף.
מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו לשניים,יוצרים מהבצק כדור ומניחים בתבנית.
מניחים לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח.
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומכניסים לאפייה למשך 25 דקות או עד לקבלת הזהבה.
מוציאים,מצננים ומניחים על צלחת הגשה,מפזרים אבקת סוכר....

[ התקדם ]


 נצפה 11943 פעמים

 [ 145 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], רוני דיאון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction