ארכיונים |
אפריל 2025
מרץ 2025
פברואר 2025
ינואר 2025
דצמבר 2024
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
|
מרכיבים 2 פלפלים אדומים יבשים 3 פילטים של דג אמנון/דניס חתוך לחתיכות קטנות 1/4 כפית כורכום צרור כוסברה טרייה מקוצצת 2 עגבניות אדומות רכות כוס שמן חמניות חצי גמבה אדומה 4 שיני שום 150 גרם גרגירי חומוס קורט מלח 1 כף פפריקה אופן ההכנה חותכים את העגבניות והגמבה לרצועות ארוכות ומניחים בתוך סיר FOOD APPEAL. במידה ויש לכם סיר אינדוקציה,ניתן להשתמש עם מתאם אינדוקציה סולתם. מפזרים את השום, הפלפלים, הכוסברה, גרגירי החומוס ובסוף את הדגים. בקערה אחרת שמים את הכוסברה הקצוצה, השמן, המלח, הפפריקה והכורכום ולאחר מכן מערבבים היטב ויוצקים מעל הדגים. מבשלים עשר דקות על אש גבוהה ו-25 דקות על אש בינונית.
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 12307 פעמים
|
פורסם: ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
|
מרכיבים 4 כוסות אפונה יבשה 6 כפות שמן זית 2 בצל חתוך לקוביות קטנות 5 שיני שום כתושות 2 גזר גדול קצוץ לקוביות קטנות 3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות 3 עלי דפנה 2 כפית פפריקה מתוקה 3 כפיות כמון 2 כפית מלח 1 כפית קינמון חצי כפיתאבקת צ'ילי 4 עגבניות טריות,חתוכות לקוביות 1 לימון סחוט 4 ליטרים מים רותחים אופן ההכנה שוטפים את האפונה ומשרים אותם למשך שעה וחצי אפשר גם לסנן עם מסננת קוסקוסמחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד להשחמתו,מערבבים קלות,מוסיפים את השום וממשיכים לערבב עוד מספר דקות. לאחר מכן יש להוסיף את הסלרי והגזר ולטגן מספר דקות נוספות. מוסיפים את האפונה ואת יתר המרכיבים וממשיכם לערבב. מורידים מעט את הלהבה ומעבירים לאחר מכן לסיר ומבשלים את המרק במשך שעה עו או להתרככות האפונה.
|
|
נצפה 12302 פעמים
|
פורסם: ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
|
מרכיבים 24 כפות קקאו 18 כפות שמן 3 כוסות מים רותחים 5 כוסות קמח מצה 4 כפות יין 6 כוסות סוכר להכנת הציפוי: קוקוס אופן ההכנה לכדורי שוקולד מוצלחים וכשרים לפסח: בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב,ניתן למעוך את חלק מהמרכיבים עם מועך פירה,עד לאיחוד מכניסים למקרר להתגבשות ( העיסה צריכה לצאת מעט דביקה, אם נראה לכם שהיא מידי נוזלית מוסיפים עוד מעט קמח מצה או אגוזים קצוצים) יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקוקוס או בקקאו או בכל מה שאוהבים. ניתן גם לצפות אותם בשוקולד מומס. מכניסים לקירור ומגישים קר. בהצלחה רבה ובתאבון
|
|
נצפה 12443 פעמים
|
פורסם: ו' מרץ 17, 2023 1:16 pm
|
מרכיבים 1000 גרם גבינה לבנה כוס שמן 4 שקיות סוכר וניל כוס קוקוס 2 כוס קמח 8 ביצים L שלמות 2 כוס סוכר לציפוי הקצפת: 4 שמנת מתוקה 4 כפות אינסטנט פודינג וניל 4 כפות סוכר אופן ההכנה עם תבנית סולתם בקוטר 28 ס"מ מקציפים עם מיקסר ידני את הסוכר והביצים עד לקבלת קצף תפוח מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף לאחר מכן בהדרגה מוסיפים גם את הגביה,הוניל,הקוקוס והסוכר וממשיכים לערבב היטב. לאחר שהתקבלה תערובת אחידה,מוסיפים את הקמח עד להטמעה מוחלטת שלו ומערבבים תוך כדי. את הבלילה שהתקבלה יוצקים לתוך תבנית ששימנו מראש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 35 דקות. להכנת הקצפת יש להקציף את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצף אחיד ואז מעבירים לתוך שקית זילוף. אחרי שהעוגה התאווררה,מצפים בקצפת. מניחים בקירור וכעבור מספר שעות מגישים.
|
|
נצפה 12496 פעמים
|
פורסם: ו' מרץ 10, 2023 11:38 am
|
מרכיבים לבצק 40 גרם שמרים טריים 150 גרם מים פושרים 200 גרם קמח להמשך הבלילה: 4 ביצים 180 גרם סוכר 400 גרם שוקולד צ'יפס 800 גרם קמח 500 גרם חלב 270 גרם חמאה רכה מלח 80 גרם חמאה לשימון התבנית לקישוט העוגה: אבקת סוכר אופן ההכנה מערבבים בקערה את המים,השמרים והקמח עד לקבלת תערובת בצק אחיד ומניחים בצד. מוסיפים לקערה את שאר הקמח,סוכר,חלב והקמח וממשיכים לערבב ומוסיפים תוך כדי ערבוב את המחאה הרכה,ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד ציפס,מעט מלח ומערבבים. מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח למשך 30 דקות. לוקחים מרסס שמן ומשמנים תבנית קוגלהוף. מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו לשניים,יוצרים מהבצק כדור ומניחים בתבנית. מניחים לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומכניסים לאפייה למשך 25 דקות או עד לקבלת הזהבה. מוציאים,מצננים ומניחים על צלחת הגשה,מפזרים אבקת סוכר.... [ התקדם ]
|
|
נצפה 11943 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], רוני דיאון |
|