ארכיונים |
אפריל 2025
מרץ 2025
פברואר 2025
ינואר 2025
דצמבר 2024
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ה' מרץ 02, 2023 10:52 am
|
מרכיבים להכנת קרם לימון 2 כף קורנפלור 6 חלמונים 240 מל מיץ לימון סחוט טרי להכנת הבראוניז 400 גרם שוקולד מריר כפית תמצית וניל 500 גרם סוכר 140 גרם קמח 100 גרם אבקת קקאו קצת מלח 6 ביצים גדולות 400 גרם חמאה אופן ההכנה בכדי להכין את קרם הלימון יש להטריף אתת המרכיבים להכנתו באמצעות קלחת פוד אפילומבשלים במשך 8 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים בו תבנית אפיה מרופדת. ממיסים את השוקולד והחמאה על הגז. מטריפים את הביצים,הסוכר והוניל במשך מספר דקות עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את התערובת של החמאה ומקפלים ביחד. יוצקים את התערובת לתבנית ומורחים עליה את קרם הלימון,מערבבים את שתי הבלילות ומכסים את הקרם בבלילת הבראוניז. אופים במשך חצי שעה ומגישים.
|
|
נצפה 12353 פעמים
|
פורסם: ד' מרץ 01, 2023 3:50 pm
|
מרכיבים 6 תפוחי אדמה 4 בצלים סגולים חתוכים וקצוצים 3 כוס קמח תופח כוס שמן זית 2 כפיות מלח 2 בצל לבן גדול קצוץ לרצועות 4 כפות שמן זית 8 ביצים מקלפים את כל תפוחי האדמה עם קולפן של פוד אפיל ומרתיחים באמצעות סיר עמוק את המים ומבשלים למשך 25 דקות עד להתרככות תפוחי האדמה. לוקחים מחבת גדולה ומטגנים את הבצל עם השמן עד שהבצל הופך להיות שקוף,תהליך שלוקח מספר דקות. אחרי שסיימנו עם הטיגון,מעבירים את הבצלים למסננת. מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר,מועכים לפירה ומניחים במקרר. לוקחים קערה גדולה ושמים בה את הפירה,מלח,קמח,שמן,ביצים ופלפל שחור עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הבצל ומערבבים. משמנים תבנית אפיה ויוצקים לתוכה את הבלילה,מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים למשך 45 דקות. מגישים.
|
|
נצפה 12290 פעמים
|
פורסם: ג' פברואר 28, 2023 2:26 pm
|
מרכיבים 2 קילו צלי כתף חתוך לקוביות 4 בצלים חצויים ופרוסים 6 כוסות מים 200 מ"ל 2 כפית חרדל 4 כפות דבש 2 כף פפריקה אדומה גדושה פלפל שחור גרוס מלח 10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות 8 שיני שום חצויות כוס יין אדום יבש קברנה סוביניון אופן ההכנה לוקחים את הבשר ומערבבים אותו עם קמח לחם,מחממים במחבת עמוקה ומטגנים את הבשר. לוקחים מתוך סיר מחולק את המרכיבים של הבצל והשום ושאר המצרכים. מרתיחים ומבשלים במשך שעתיים וחצי ומערבבים מידי פעם. מוסיפים את תפוחי האדמה עד שהם שוקעים ומבשלים במשך שעה וחצי.
|
|
נצפה 12340 פעמים
|
פורסם: ג' פברואר 21, 2023 11:24 am
|
סירי הברזל כשמם כן הן הנקראים באנגלית cast iron הם סירי יציקת ברזל המיועדים לבישול ארוך ומתאימים לתבשילים כמו למשל,בשר בקר,חמין,ירקות,בעצם לכל בישולי קדירה וגם בישולים איטיים. לברזל יכולת הולכת חום מעולה,סירי ברזל איכותיים מפירמות מוכרות בעלי אורך חיים ארוך במיוחד כל עוד שומרים עליהם ופועלים בהתאם להוראות השימוש שלהם. אם הגעתם לעמוד סירי הברזל כאשר חיפשתם סירי יציקה אבל לא מברזל אלא יציקת אלומיניום,תוכלו להיכנס לעמוד סירי סולתם יציקת אלומיניום כיצד לנקות סירי ברזל יצוק אז קניתם סיר ברזל,ברכות ! סיר כזה אי אפשר לשים ככה בתוך המדיח,עם טיפול מסודר ותחזוק נכון,אפשר לשמור לכל החיים. סבון כלים כשמו כן הוא בשימוש עם ספוג רך עשוי לעשות את העבודה,ואם יש שאריות ממש קשות שנשארו דבוקות בתוך הסיר במידה ולא היה לכם זמן או כוח לנקות את הסיר מוקדם יותר,אפשר עם כף עץ לנקותו או מרית עץ. שמן קנולה עשוי לעזור לכם גם במלאכת הניקוי. אז אם תוהים כמה זמן לוקח לנקות סיר בר... [ התקדם ]
|
|
נצפה 12078 פעמים
|
פורסם: ג' פברואר 14, 2023 5:15 pm
|
סירי יציקת ברזל בציפוי אמייל סטאוב Staub סטאוב הוא מפעל צרפתי שנקנה בשנים האחרונות על ידי קבוצת Zwilling הגרמנית. סירי Staub הם שם נרדף למסורת ואיכות ונחשבים כיום לאחד מהמותגים החזקים והמובילים בעולם לייצור כלי בישול העשויים יציקת ברזל בציפוי אמייל,הטכנולוגייה החדשה שבה מיוצרים סירי Staub מאפשרת שימוש קל ויעיל. לא מעט מהשפים המובילים בעולם ממליצים על סירים אלו כחותמת איכות לטיב המוצרים. חברת Staub הצרפתית נוסדה בשנת 1974 על ידי פרנסיס סטאוב,באותה תקופה לא היו אמצעים טכנולוגיים לשימוש לצורך עיצוב מוצרים והתאמת גודלם,לכן פרנסיס ועובדיו השתמש בכלי עץ על מנת לדייק את המידות של סירי הברזל טרם ייצורם. אופן תהליך ייצור סירי ברזל אלו בא לידי ביטוי כאשר הברזל היצוק מומס ויוצקים אותו לתבנית,לאחר שהברזל התקשה, החומר עובר תהליך "יציאה" שבמהלכו התבנית מתפרקת והחומר מוחזר לשימוש חוזר. עובדי המפעל כל הזמן בודקים את המפלסים האלו על מנת לוודא שתהיה התאמה מדויקת בגבהי הסירים. זמן תהליך ייצור הסיר אורך כשבוע,לא משנה באיז... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ג' פברואר 21, 2023 12:14 pm, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 12069 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Att, Bing [Bot], Google [Bot] |
|