סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 6:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (145)

ארכיונים
- אפריל 2025
מתכון למרק בטטה
   ב' אפריל 28, 2025 1:59 pm
מרק חומוס עם פטרוזיליה ושמיר
   ד' אפריל 23, 2025 9:19 am
מדריך לבחירת מתקן כביסה לגינה
   ו' אפריל 18, 2025 9:42 am

+ מרץ 2025
+ פברואר 2025
+ ינואר 2025
+ דצמבר 2024
+ נובמבר 2024
+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים


 [ 145 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
הזנה  
 נושא ההודעה: בראוניז שוקולד
קישור קבועפורסם: ה' מרץ 02, 2023 10:52 am 
מרכיבים

להכנת קרם לימון

2 כף קורנפלור
6 חלמונים
240 מל מיץ לימון סחוט טרי


להכנת הבראוניז

400 גרם שוקולד מריר
כפית תמצית וניל
500 גרם סוכר
140 גרם קמח
100 גרם אבקת קקאו
קצת מלח
6 ביצים גדולות
400 גרם חמאה

אופן ההכנה

בכדי להכין את קרם הלימון יש להטריף אתת המרכיבים להכנתו באמצעות קלחת פוד אפיל
ומבשלים במשך 8 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים בו תבנית אפיה מרופדת.
ממיסים את השוקולד והחמאה על הגז.
מטריפים את הביצים,הסוכר והוניל במשך מספר דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את התערובת של החמאה ומקפלים ביחד.
יוצקים את התערובת לתבנית ומורחים עליה את קרם הלימון,מערבבים את שתי הבלילות
ומכסים את הקרם בבלילת הבראוניז.
אופים במשך חצי שעה ומגישים.


 נצפה 12353 פעמים
 נושא ההודעה: פשטידת בצל בוטיק
קישור קבועפורסם: ד' מרץ 01, 2023 3:50 pm 
מרכיבים

6 תפוחי אדמה
4 בצלים סגולים חתוכים וקצוצים
3 כוס קמח תופח
כוס שמן זית
2 כפיות מלח
2 בצל לבן גדול קצוץ לרצועות
4 כפות שמן זית
8 ביצים


מקלפים את כל תפוחי האדמה עם קולפן של פוד אפיל ומרתיחים באמצעות סיר עמוק את המים ומבשלים למשך
25 דקות עד להתרככות תפוחי האדמה.
לוקחים מחבת גדולה ומטגנים את הבצל עם השמן עד שהבצל הופך להיות שקוף,תהליך שלוקח מספר דקות.
אחרי שסיימנו עם הטיגון,מעבירים את הבצלים למסננת.
מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר,מועכים לפירה ומניחים במקרר.
לוקחים קערה גדולה ושמים בה את הפירה,מלח,קמח,שמן,ביצים ופלפל שחור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הבצל ומערבבים.
משמנים תבנית אפיה ויוצקים לתוכה את הבלילה,מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים למשך 45 דקות.
מגישים.


 נצפה 12290 פעמים
 נושא ההודעה: בקר ברוטב דבש וחרדל
קישור קבועפורסם: ג' פברואר 28, 2023 2:26 pm 
מרכיבים


2 קילו צלי כתף חתוך לקוביות
4 בצלים חצויים ופרוסים
6 כוסות מים 200 מ"ל
2 כפית חרדל
4 כפות דבש
2 כף פפריקה אדומה גדושה
פלפל שחור גרוס
מלח
10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
8 שיני שום חצויות
כוס יין אדום יבש קברנה סוביניון


אופן ההכנה


לוקחים את הבשר ומערבבים אותו עם קמח לחם,מחממים במחבת עמוקה ומטגנים את הבשר.
לוקחים מתוך סיר מחולק את המרכיבים של הבצל והשום ושאר המצרכים.
מרתיחים ומבשלים במשך שעתיים וחצי ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה עד שהם שוקעים ומבשלים במשך שעה וחצי.


 נצפה 12340 פעמים
 נושא ההודעה: סירי ברזל
קישור קבועפורסם: ג' פברואר 21, 2023 11:24 am 
סירי הברזל כשמם כן הן הנקראים באנגלית cast iron הם סירי יציקת ברזל המיועדים
לבישול ארוך ומתאימים לתבשילים כמו למשל,בשר בקר,חמין,ירקות,בעצם לכל בישולי קדירה
וגם בישולים איטיים.

לברזל יכולת הולכת חום מעולה,סירי ברזל איכותיים מפירמות מוכרות בעלי אורך חיים ארוך במיוחד כל עוד
שומרים עליהם ופועלים בהתאם להוראות השימוש שלהם.

אם הגעתם לעמוד סירי הברזל כאשר חיפשתם סירי יציקה אבל לא מברזל אלא יציקת אלומיניום,תוכלו להיכנס לעמוד סירי סולתם יציקת אלומיניום

כיצד לנקות סירי ברזל יצוק

אז קניתם סיר ברזל,ברכות !
סיר כזה אי אפשר לשים ככה בתוך המדיח,עם טיפול מסודר ותחזוק נכון,אפשר לשמור לכל החיים.
סבון כלים כשמו כן הוא בשימוש עם ספוג רך עשוי לעשות את העבודה,ואם יש שאריות ממש קשות שנשארו דבוקות
בתוך הסיר במידה ולא היה לכם זמן או כוח לנקות את הסיר מוקדם יותר,אפשר עם כף עץ לנקותו או מרית עץ.
שמן קנולה עשוי לעזור לכם גם במלאכת הניקוי.
אז אם תוהים כמה זמן לוקח לנקות סיר בר...

[ התקדם ]


 נצפה 12078 פעמים
 נושא ההודעה: סירי יציקת ברזל
קישור קבועפורסם: ג' פברואר 14, 2023 5:15 pm 
סירי יציקת ברזל בציפוי אמייל סטאוב Staub

סטאוב הוא מפעל צרפתי שנקנה בשנים האחרונות על ידי קבוצת Zwilling הגרמנית.
סירי Staub הם שם נרדף למסורת ואיכות ונחשבים כיום לאחד מהמותגים החזקים והמובילים בעולם לייצור
כלי בישול העשויים יציקת ברזל בציפוי אמייל,הטכנולוגייה החדשה שבה מיוצרים סירי Staub מאפשרת
שימוש קל ויעיל.

לא מעט מהשפים המובילים בעולם ממליצים על סירים אלו כחותמת איכות לטיב המוצרים.

חברת Staub הצרפתית נוסדה בשנת 1974 על ידי פרנסיס סטאוב,באותה תקופה לא היו אמצעים טכנולוגיים לשימוש
לצורך עיצוב מוצרים והתאמת גודלם,לכן פרנסיס ועובדיו השתמש בכלי עץ על מנת לדייק את המידות של סירי הברזל
טרם ייצורם.

אופן תהליך ייצור סירי ברזל אלו בא לידי ביטוי כאשר הברזל היצוק מומס ויוצקים אותו לתבנית,לאחר שהברזל התקשה,
החומר עובר תהליך "יציאה" שבמהלכו התבנית מתפרקת והחומר מוחזר לשימוש חוזר.
עובדי המפעל כל הזמן בודקים את המפלסים האלו על מנת לוודא שתהיה התאמה מדויקת בגבהי הסירים.

זמן תהליך ייצור הסיר אורך כשבוע,לא משנה באיז...

[ התקדם ]


נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ג' פברואר 21, 2023 12:14 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.


 נצפה 12069 פעמים

 [ 145 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Att, Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction