ארכיונים |
אפריל 2025
מרץ 2025
פברואר 2025
ינואר 2025
דצמבר 2024
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
|
|
פורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
|
מרכיבים: 500 גרם פסטה 4 כפות שמן זית 8 שיניים שום קצוצות דק 1/חצי כוס רוטב טריאקי כוס מים (או קצת יותר לפי הצורך) 2 אבוקדו בינוני, חצוי ומגולען כפית מלח חצי כפית פלפל שחור כפית פתיתי צ'ילי 4 כפות שומשום קלוי עלי בזיליקום או כוסברה אופן ההכנה: לבישול הפסטה: את הפסטה נבשל באמצעות סיר גדול ונרתיח בו מין לפי הוראות השימוש של הפסטה עד שהיא מגיעה למצב אל דנטה. מסנננים את הפסטה ושומרים כוס ממי ההבישול בצד. להכנת הרוטב: מחממים שמן זית במחבת גדולה שהונחה ליד מגש חלה על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים במשך מספר דקות עד שהשום מתחיל לבעבע ומשנה מעט את צבעו. יש לשיב לב לא לשרוף בטעות את השום בכדי שלא יהיה מר לאחר מכן. מוסיפים את רוטב הטריאקי ומערבבים היטב. אם הרוטב מרגיש סמיך מדי, מוסיפים מעט מים עד שהתערובת משתבת לרוטב אחיד. שילוב הפסטה: מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת עם הרוטב ומערבבים היטב, כך שכל הפסטה תהיה מצופה ברוטב. אם הרוטב עדיין סמיך מדי, מוסיפים עוד מים לפי הצורך. מכסים את המ... [ התקדם ]
|
|
נצפה 9051 פעמים
|
פורסם: ב' ספטמבר 30, 2024 2:21 pm
|
מרכיבים: 250 גרם גבינת פטה 200 גרם גבינת שמנת 1 קופסה של תירס מתוק מסוננים ללא הנוזלים 2 ביצים 1/2 כוס קמח (או קמח רגיל) 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת שגירדנו באמצעות מגרדת מיץ סחוט מלימון אחד קליפת לימון מגוררת מלימון אחד מלח ופלפל שחור לפי הטעם 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה (אופציונלי) שמן זית לשימון התבנית אופן ההכנה מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ולאחר מכן משמנים תבנית בקוטר 24 ס"מ שהונחה ליד מגש חלה עם שמן זית או חמאה. לוקחים קערה גדולה ובוכה מועכים את גבינת הפטה עם כף עד לקבלת תערובת אחידה של העיסה. לאחר מכן,מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב עד לקיפול מלא. מוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה,ומערבבים היטב לאחר כל הוספה של הביצה עד שהן נטמעות בצורה מלאה בעיסה שנוצרה. מעבירים את התערובת שיצרנו לתוך תבנית משומנת מראש ומשטחים אותה בצורה אחידה. מכניסים לתנור ואופים במשך 35 דקות או עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב בחלק העליון. לאחר מכן,מוציאים מהתנור את הפשטידה ונותני... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ב' ספטמבר 30, 2024 2:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 9273 פעמים
|
פורסם: ד' ספטמבר 04, 2024 4:52 pm
|
מרכיבים: 4 ביצים 1/4 כוס חלב 1 בצל קטן, קצוץ דק 1 פלפל ירוק חריף (אופציונלי), קצוץ דק 2-3 כפות שמן זית 1/2 כפית כמון טחון 1/2 כפית פפריקה מתוקה מלח ופלפל שחור לפי הטעם 2-3 פרוסות לחם תימני (לחם שטוח וקריספי) גבינה צהובה או פטה (אופציונלי) אופן ההכנה: הכנת הבצלים והפלפל החריף: מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או כלי בית אחר על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים אותו עד שהוא נהיה שקוף , במשך כ-5 דקות. ניתן להוסיף את הפלפל החריף ומטגנים עוד מספר דקות. בקערה בינונית, שוברים את הביצים ומוסיפים את החלב . מערבבים היטב. מוסיפים את הכמון, הפפריקה, מלח ופלפל ומערבבים שוב. לאחר מכן מוסיפים את תערובת הבצלים והפלפל למחבת עם הבצל המטוגן ומערבבים. יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים על חום נמוך עד שהחביתה מקבלת צורה אחידה. הכנת הלחם התימני: בזמן שהחביתה מתייצבת, חותכים את הלחם התימני לנתחים קטנים או רצועות. אפשר להניח את הלחם על תבנית אפייה ולחמם אותו בתנור חם (180 מעלות צלזיוס) למשך 5-7 דקות עד שהוא מתייבש ונהיה פריך. אפשרות נוספת... [ התקדם ]
|
|
נצפה 16639 פעמים
|
פורסם: ד' ספטמבר 04, 2024 3:36 pm
|
המתכון מתאים לארוחה קלה או כנשנוש לצד המנות העיקריות. מרכיבים: 2 חצילים בינוניים 3 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור לפי הטעם 1/4 כוס מיונז 1/4 כוס טחינה גולמית 2 כפות רוטב טריאקי 1 שן שום כתושה 1/2 כפית כמון (אופציונלי) 1/2 כפית פפריקה (אופציונלי) פטרוזיליה קצוצה לקישוט אופן הכנה: הכנת החצילים: קלפו היטב את החצילים ושטפו אותם,ניתן להשאיר את הקליפה לפי הטעם שלכם. חתכו את החצילים לעיגולים בעובי של ס"מ או לחתיכות באורך של ס"מ. הניחו את החצילים בקערה,לאחר מכן הסויפו מיט מלח,תנו לחצילים חצי שעה שהמרירות תצא מהן ולאחר מכן שטפו אותם במים קרים ואז ייבשו עם מגבת. לצורך טיגון החצילים,קחו מחבת גדולה וחממו אותה על חום בינוני,הניחו את פרוסות החצילים במחבת וטגנו לטיגון החצילים: מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מניחים את פרוסות החציל במחבת בשכבה אחת ומטגנים כל צד עד שהחצילים מזהיבים ורכים (כ-3-4 דקות לכל צד). אם החצילים סופגים הרבה שמן, ניתן להניחם על מגבת נייר לייבוש. להכנת הרטבים: בקערה קטנה, מערבבים את המיונז עם השום הכתוש והכמון (אם משתמשים). ניתן להוסיף גם מעט מלח ופלפל לפי ה... [ התקדם ]
|
|
נצפה 16653 פעמים
|
פורסם: ו' אוגוסט 30, 2024 10:08 am
|
רכיבים: 1 כוס קמח לבן 2 כפות סוכר חצי כפית מלח 1 ביצה 1 כוס חלב 2 כפות חמאה מומסת רבע כוס נענע קצוצה דק שמן זית לטיגון 1 כפית אבקת סודה לשתייה הוראות הכנה: הכנת היבשים: בקערה גדולה, נערבב את הקמח, הסוכר, אבקת הסודה לשתייה ומלח. חשוב להקפיד לערבב היטב כדי לוודא שהמרכיבים יתערבבו באופן אחיד. הכנת הרטובים: בקערה נפרדת, נבצע קצף לביצה ונתפוס את החלב ואת החמאה המומסת. נוודא שהתערובת מתמזגת בצורה טובה. שילוב היבשים והרטובים: נוסיף את התערובת הרטובה לקערת היבשים. נערבב בעדינות עד שהתערובת כמעט אחידה. לא לערבב יתר על המידה; גושי קמח קטנים הם בסדר. הוספת נענע: נוסיף את הנענע הקצוצה לתערובת. נערבב בעדינות כדי שהנענע תתפזר באופן אחיד בתערובת הבצק. הכנת המחבת: נחמם מחבת של יבואן כלי בית עם 7 שקעים על חום בינוני. נמרח מעט חמאה או שמן על כל שקע כדי למנוע הידבקות. טיגון הפנקייקים: נשפוך כף מהתערובת לכל שקע במחבת. נבשל כל פנקייק למשך כ-2-3 דקות, או עד שהפנקייק מתחיל להופיע בועות בחלקו העליון. הפנקייק צריך להיות זהוב ופריך בצד התחתון. נ... [ התקדם ]
|
|
נצפה 16586 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], הנווט, סאבוניס |
|