סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 4:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (145)

ארכיונים
- אפריל 2025
מתכון למרק בטטה
   ב' אפריל 28, 2025 1:59 pm
מרק חומוס עם פטרוזיליה ושמיר
   ד' אפריל 23, 2025 9:19 am
מדריך לבחירת מתקן כביסה לגינה
   ו' אפריל 18, 2025 9:42 am

+ מרץ 2025
+ פברואר 2025
+ ינואר 2025
+ דצמבר 2024
+ נובמבר 2024
+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים


 [ 145 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  הבא

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
הזנה  
קישור קבועפורסם: ד' אוגוסט 21, 2024 3:36 pm 
מרכיבים

1 ק"ג קמח
2 כפית מלח
380 מ"ל מים
חצי כוס שמן
2 ביצים
75 גרם צימוקים
30 גרם שמרים טריים
100 גרם סוכר
שומשום למריחה


אופן ההכנה

הכנת הבצק:

לוקחים קערת נירוסטה גדולה ומערבבים בתוכה את השמרים,הסוכר והקמח.לאחר מכן מוסיפים מים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
נותנים לתערובת לתפוח במשך 10 דקות עד שהשמרים מתחילים ליצור קצף.
לאחר מכן,מוסיפים את יתרת הקמח שנשארה בהדרגה ומערבבים עד לקיפול מלא.
מוסיפים את המלח,השמן לתערובת עד שהקמח מוטמע לחלוטין בתערובת שנוצרה.
מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה וממשיכים לערבב עד שהן משתלבות עם התערובת.

מוציאים את הבצק ולשים אותו במשך 10 דקות על משטח שקימחנו מראש ,עד שהבצק מרגיש חלק ואלסטי לחלוטין.
מניחים את הבצק בקערה משומנת,לאחר מכן מכסים אותו בניילון נצמד ונותנים לו לתפוח במשך שעה,או עד שהוא מכפיל את הגודל שלו.
מוסיפים את הצימוקים לאחר שהבצק תפח,לאחר מכן לשים אותם עם הבצק.
מסדרים את הבצק למספר חלקים לפי הסוג הרצוי (קלוע,שזור או רגיל).
מסדרים את החלקים שיצרנו לצורה של חלה,ומניחים אותה בתבנית מרופדת בנייר אפייה שהונחה ליד [url=https://www....

[ התקדם ]


 נצפה 16682 פעמים
קישור קבועפורסם: ו' אוגוסט 16, 2024 9:45 am 
כיסוי לקרש גיהוץ הוא כיסוי עם ריפוד טוב וחיוני לקבלת תוצאות טובות.
חלק משולחנות הגיהוץ הנמכרים כיום,ניתנים לרכישה עם כיסוי לקרש גיהוץ נוסף.

חלק מהכיסויים לקרשי גיהוץ הם כיסויים בעלי תכונת נונסטיק המקלים על מלאכת הגיהוץ של הבגדים ומונעת מהם להידבק אל שולחן הגיהוץ.
בשוק ניתן למצוא מגוון כיסויים לקרש גיהוץ בשלל צבעים ועיצובים שונים,רובם מצויים עם שרוך למתיחת הכיסוי אך ניתן למצוא אותם גם עם קצוות גמישים.
כמו כן יש כיסויים לקרשי גיהוץ אשר מגיעים עם קליפסים לתפיסת הכיסוי לקרש גיהוץ.

ודאו שהכיסוי לקרש אותו אתם רוכשים הוא כיסוי לקרש גיהוץ אשר אינו מחליק ונוטה להישאר במקומו.
כיסויים לקרשי גיהוץ העשויים 100% כותנה הם כיסויים מעולים לנוחות מקסימלית של הגיהוץ.

כיסוי לקרש גיהוץ עם ריפוד טוב חיוני להשגת תוצאות מושלמות.
רוב קרשי החיתוך מגיעים עם כיסוי כלול אך יחד עם זאת תמיד קיימת אפשרות לשדרוג או להחלפה במידת הצורך.

חלק מהכיסויים בעלי תכונות שמונעים...

[ התקדם ]


 נצפה 16523 פעמים
קישור קבועפורסם: ד' אוגוסט 14, 2024 3:08 pm 
מרכיבים

2-3 חצילים בינוניים, פרוסים לחצאים או לרבעים

2-3 כפות שמן זית

3 שיני שום, כתושות

1/2 כוס רוטב טריאקי (אפשר לקנות מוכן או להכין בבית, ראו מתכון למעלה)

1 כף סוכר חום (אם אוהבים מתוק יותר, ניתן להוסיף יותר)

1 כף חומץ אורז או חומץ תפוחים

1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק (לא חובה, אבל מוסיף טעם)

1/4 כוס מים (לדלול את הרוטב אם הוא סמיך מדי)

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה

הכנת החצילים:

חתכו את החצילים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ או לחצאים, בהתאם לגודלם.

מניחים את פרוסות החצילים על מגבת ומפזרים מעט מלח. המתן כ-30 דקות כדי להסיר את הנוזלים מהחצילים. לאחר מכן שוטפים את החצילים היטב ומייבשים בעזרת מגבת נייר.

טיגון החצילים:

מחממים את שמן הזית במחבת גדולה שהונחה ליד חנוכיה מעוצבת על חום בינוני-גבוה.

מטגנים את פרוסות החצילים משני הצדדים עד שהן רכות ומעט חרוכות,במשך -5-7 דקות מכל צד. אם יש צורך, מטגנים את החצילים בכמה סבבים כדי לא להעמיס על המחבת.

הכנת רוטב הטריאקי:

במחב...

[ התקדם ]


 נצפה 10061 פעמים
 נושא ההודעה: מקור החנוכיה
קישור קבועפורסם: ד' אוגוסט 14, 2024 11:40 am 
מקור החנוכיה הוא באירועים שהתהוו בשנת 164 לפני הספירה,כאשר גברו היהודים על היוונים במאבק דתי ותרבותי.
בתקופה בה סופר על הניצחון במקדש והנס הגדול בנר שהחזיק דלוק במשך שמונה ימים על בסיס כמות שמן דלה.
מטרת החנוכיה הייתה לציין את הנס בניצחון היהודים,כך היא קילב משמעות מהותית במסורת,דבר שסייע לתחושת הזהות וקיום המצוות היהודיות,והיא חלק בלתי נפרד מחג החנוכה.
בעת הדלקת החנוכיה,שזו מצווה להדליק אותה,הברכה נאמרת בשירה מה שהמגביר את תחושת השייכות למסורת ולחג.
יש להדליק נר בכל ערב במהלך 8 ימי החג,דבר המדגיש את הפצת האור והאופטימיות.

לחנוכיות יש מגוון וריאציות שונות,כמו למשל:
חנוכיות ברונזה,חנוכיות חרס,חנוכיות זכוכית,חנוכיות קריסטל,חנוכיות עץ וגם חנוכיות מתכת מודרניות.
חנוכיה קריסטל היא חנוכיה עדכנית שמשקפת את השפעה התרבות המודרנית בימינו,חלק מהחנוכיות נדלקות באמצעות שמן.
החנוכיה התפתחה במשך השנים עד לכדי ייצור מודרני,כאשר היום יש גם עיצוב גמיש ולעיתים החנוכיה מיוצרת בהתאמה אישית לצורכי הלקוח....

[ התקדם ]


 נצפה 9882 פעמים
קישור קבועפורסם: ג' אוגוסט 13, 2024 3:22 pm 
מדריך לקניית כלי מטבח

בכדי להכין ארוחות מפנקות ויוצאות דופן תצטרכו את אביזרי המטבח הנכונים.אנו מכינים מזון כמעט כל יום,לכן אביזרי מטבח טובים יקלו עלינו את העבודה ויהפכו
את מלאכת הבישול לקלה ומהנה יותר.הכנו עבורכם מספר טיפים והמלצות לבחירת אביזרי מטבח וקיטלגנו אותם לפי מספר מאפיינים.


אביזרי מטבח לבישול יומיומי

קולפן - מקלף ירקות,קולפן ג'וליאן.
כף ערבוב - לערבוב החומרים לפני הבישול.
כף מצקת להגשה - להגשה של מרקים,רטבים,פסטות,תבשילים.
מלקחיים-לברביקיו,לבשר,לסלט.
הופכן/תרבד-להפיכת ביצים,בשרים,קרפים והעברת מזון לצלחת.
מרית-להוצאת הבלילה שנשארה בתוך הקערה.
פומפייה-מגררת גבינה,שוקולד,לימון,אגוזים וכדומה.
מועך תפוחי אדמה
סט כלי מטבח-סט הכולל תרבד,כף הפיכה,מלקחיים,כף הגשה.
מסננת-להכנת פסטה/אורז או לשטיפת הירקות והפירות.
פותחן-יכול להיות פותחן רגיל או חשמלי.
מטחנות פלפל ומלח-מגוון רחב של סוגים מעץ,נירוסטה,אקריל ועוד.
כפות מדידה-בכדי לאמוד את הכמויות המדויקות הדרושות לאפייה ולקבלת תוצאות מושלמות.
משקלי מטבח-לשקול קמח ומרכיבים אחרים לקבלת כמויות מדויקות.
נפה-לנפות קמח או סוכר.
טיימר-לקבלת התר...

[ התקדם ]


 נצפה 9776 פעמים

 [ 145 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], uriel17, מיכאל, ציפה דריפה אלמדלסי


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction