ארכיונים |
אפריל 2025
מרץ 2025
פברואר 2025
ינואר 2025
דצמבר 2024
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
|
|
פורסם: ש' אוגוסט 10, 2024 10:38 am
|
אז מה זו בעצם חנוכיה ? חנוכיה היא בעצם מנורה בעלת שמונה קנים המשמשת להדלקת נרות בחג החנוכה,הלא הוא חג האורים. לכל חנוכיה יש גם חלק שנקרא "שמש" שבאמצעותו אנו מדליקים את שאר הנרות. כיום,החנוכיה היא כלי שגם משמש לדקורציית הבית במהלך חג החנוכה. בואו נלך לעיצוב,ישנם מספר סגנונות שונים והם: חנוכיות העשויות מכסף או מתכת ומשלבים בתוכן עיטורים מהדת. חנוכיות בעיצוב יותר עדכני שעשויות מקריסטל,זכוכית,פורצלן וחלקן גם עשויות בעיצובים מינימליים. חנוכיות בעיצוב אישי שבעצם מיוצרות בהתאמה אישית לפי בקשת הלקוח/ה וטעמו האישי. חומרים הגלם שמהן עשויות החנוכיות רוב החנוכיות כיום,עשויות כסף,נירוסטה,פליז,קריסטל וזכוכית. יש כאלו שעשויות קרמיקה בצבעים שונים שחלקן מגיעות גם בעבודת יד. חלק מהחנוכיות פועלות באמצעות שמן. גודל החנוכיה מומלץ לבחור חנוכיה שמתאימה לגובה השולחן או במקום שבו היא תונח במשך ימי החג. אם יש לכם מקום צר,קחו בחשבון לרכוש חנוכיה קטנה יותר שתתאים לכם במידות. במידה ומקום לא מהווה בעיה כלשהי,בחרו חנוכיה גדולה או כזו שלטעמכם ללא צורך בלקיחה בחשבון את גודלה. מבחינת תחזוקה,לרוב חנוכיות עם ע... [ התקדם ]
|
|
נצפה 9943 פעמים
|
פורסם: ו' מאי 17, 2024 11:55 am
|
בזמן ההולך והמתקדם,צצים להם טרנדים קולינריים ומגוון המצאות למטבח,אחד מהמוצרים שנשארו איתנו לאורך זמן הוא סיר הברזל היצוק שידוע בעמידות לאורך זמן,והוא תופס מקום נכבד במטבחים ברחבי העולם. בין אם מדובר בשימוש בסירי ברזל בכיריים עתיקות ועד לשימוש בסוגי כיריים מתקדמים,נוכחות סיר הברזל משמשת גם כמסורת איכותית רבת שנים,והיום גם כפריט מעוצב לבית. לסירי הבזרל מסורת של אומנות שראשיתה מתחילה ממאות שנים שכוללות התפתחות,שם ניתן למצוא את מקורותיו בסין,שם תהליך הייצור התגלה ע"י עובדי הייצור שגילו את תהליך יציקתו של סיר מברזל. יחד עם זאת,רק בשלהי המאה ה-17 ברחבי אירופה החלו כלי הבישול להוות נדבך ולזכות בפופולריות גדולה יותר,בעלי המפעלים שדרגו את אופן תהליך יציקת הברזל לצורות שונות יותר,ובעקבות כך סירים ומחבתות הפכו להיות עמידות בחום גבוה יותר ומתאימות לשימוש ארוך יותר. שימוש בכלי בישול מברזל בדגש על כלים איכותיים,מצטייינם בשמירה על חלוקת חום שווה,מה שמבטיח תוצאות בישול מושלמות,גם לתבשילים ארוכים ואפילו לבישול ארוך בצנור. כיום,מיוצרים סירי בר... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ב' יוני 10, 2024 10:34 am, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 12215 פעמים
|
פורסם: ה' מאי 09, 2024 9:12 am
|
מרכיבים 2 חבילת פסטה (250 גרם) 4 שיני שום 2 מיכל שמנת לבישול 15% חצי כוס גבינת פרמזן מפוררת כפית מלח קורט פלפל שחור 4 בטטות קטנות קלופות חתוכות לחצי 2 בצל קטן קצוץ דק אופן ההכנה מרתיחים את הפסטה לפי הוראות השימוש של היצרן ולאחר מכן מסננים היטב. יוצקים על הפסטה מעט שמן זית או חמניות ובוחשים. לאחר מכן יש להכניס את הבטטות למים לתוך סיר עשוי ברזל או כל סיר אחר עד לרתיחה,ממשיכים לבשל עד להתרככות הבטטות ואז מסניים את המי מהבטטות וטוחנים עם מערבל חשמלי עד לקבלת מרקם עדין. קוצצים את השום והבצל ומחממים מחבת עם 4 כפות שמן זית,תוך כדי בחישה,מוסיפים את השום והבצל עד לטיגון שהופך אותך למוזהבים. מוסיפים את השמנת והבטטות ומערבבים ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הרוטב לתוך סיר הפסטה, ונותנין עוד 15-20 דקות לבישול באש נמוכה. בתאבון
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ב' יוני 10, 2024 10:34 am, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 15241 פעמים
|
פורסם: ב' מאי 06, 2024 12:55 pm
|
מרכיבים 2 כפית תימין יבש או טרי 8 עגבניות בשלות ללא קליפה חתוכות לרבעים 2 כפית שמן זית 1200 גרם נתחי פרגית משופדים חצי כפית צ'ילי 2 כפית חרדל פלפל אדום חתוך לריבועים 2 כפית אורגנו יבש 4 שיני שום פרוסות אופן ההכנה מחממים שמן במחבת או באמצעות ריסוס שמן על אש גבוהה. מניחים את נתחי הפרגית המשופדים על השיפודים מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת. צולים מכל צד את נתחי הפרגית,ניתן להוסיף מעט מים שסוננו עם פילטר של בריטה לפני תחילת הבישול. צולים אותם 3-4 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים למחבת את העגבניות והתבלינים. מבשלים במשך 10 דקות נוספות על אש בינונית. מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ב' יוני 10, 2024 10:35 am, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 15448 פעמים
|
פורסם: ו' מאי 03, 2024 2:10 pm
|
איכות מים טובה יותר - במהלך השימוש בפילטר של בריטה,מתבצע תהליך סינון בעל מספר שלבים המפחית את הכלור,האבנית והמתכות כמו עופרת או נחושת ובכך מסייע לשיפור טעמם של המים. ע"י כך פילטר בריטה מסייע לשתות מים נקיים יותר ובריאים יותר ולשימוש גם בבישול. בטווח הארוך שימוש בפילטר הבריטה יכול להיות חסכוני יותר ומפחית את השימוש בבקבוקי פלסטיק חד פעמיים וחוסך לא מעט כסף. עצם השימוש בפילטרים מפחית את השימוש גם בפלסטיק של בקבוקי המים ובכך תורם לסביבה נקיה יותר. החלפת הפילטר קלה ונוחה להחלפה. טכנולוגיית הסינון המתקדמת של מקסטרה פלוס פועלת בשילוב של פחמן פעיל ושרף יונים על מנת להסיר ביעילות זיהומים שעלולים להיות במי הברז וגם מסייע בהפחתת האבנית העושיה להצטבר במכשירים כמו קומקמים ומכונות קפה. המחסניות של בריטה מאושרות על אירגונים כמו NSF על מנת לעמוד בתקני האיכות והבטיחות המחמירים ביותר. ע"פ ההערכות,כל פילטר איכותי של בריטה מאפשר לסנן עד 1300 בקבוקים מים של 500 ... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ב' יוני 10, 2024 10:35 am, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 12009 פעמים
|
|