סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 10, 2024 12:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (88)

ארכיונים
- מאי 2024
מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת
   ה' מאי 09, 2024 9:12 am
מתכון לנגיסי עוף
   ב' מאי 06, 2024 12:55 pm
סיבות לבחירת פילטרים של בריטה
   ו' מאי 03, 2024 2:10 pm

+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים



 נושא ההודעה: מתכון פוקצ'ה
קישור קבועפורסם: ד' יולי 19, 2023 4:27 pm 
מרכיבים

1 ק"ג גרם קמח פיצה
4 כפיות שטוחות מלח דק
20 גרם סילאן
720 מ"ל מים
2 כפיות שמרים יבשים


לקישוט:
עלי רוזמרין
מלח אטלנטי גרוס דק
שמן זית


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בה את כל מרכיבי הבצק יחד עם כף עד לקבלת תערובת אחידה.
את הקערה מכסים באמצעות ניילון נצמד ומכסים במגבת,לאחר מכן מתפיחים למשך 15 שעות בטמפרטורת החדר או בתוך
המקרר,ניתן להתפיח את הבצק גם למשך לילה שלם.
באמצעות מברשת,מברישים בשמן זית תבנית במידות 27x40 ושמים את הבצק בתוכה.
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
כעבור שעה יוצקים שמן זית,ולאחר מכן יוצרים גומות באמצעות האצבעות ומותחים את הבצע בתבנית
עד שהוא מכסה את כולה.
מכסים ואז נותנים לו לתפוח במשך 45 דקות,בזמן הזה מחממים תנור ל220 מעלות.
אחרי שהבצק תפח,שופכים מעט שמן זית נוסף,ואז באמצעות האצבנות מחדירים את השמן לתוכו.
מפזרים מלח ואת עלי הרוזמרין.
אופים במשך חצי שעה על אבן שמוט איכותית עד שהפוקצ'ה שחומה,מוציאים מהתנור, מברישים בעוד קצת שמן זית ומגישים חם.


 פרופיל אישי  
 


כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], עופר האדום, ראי שעל הקיר


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction