ארכיונים |
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ד' יולי 19, 2023 4:27 pm
|
מרכיבים 1 ק"ג גרם קמח פיצה 4 כפיות שטוחות מלח דק 20 גרם סילאן 720 מ"ל מים 2 כפיות שמרים יבשים לקישוט: עלי רוזמרין מלח אטלנטי גרוס דק שמן זית אופן ההכנה לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בה את כל מרכיבי הבצק יחד עם כף עד לקבלת תערובת אחידה. את הקערה מכסים באמצעות ניילון נצמד ומכסים במגבת,לאחר מכן מתפיחים למשך 15 שעות בטמפרטורת החדר או בתוך המקרר,ניתן להתפיח את הבצק גם למשך לילה שלם. באמצעות מברשת,מברישים בשמן זית תבנית במידות 27x40 ושמים את הבצק בתוכה. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה. כעבור שעה יוצקים שמן זית,ולאחר מכן יוצרים גומות באמצעות האצבעות ומותחים את הבצע בתבנית עד שהוא מכסה את כולה. מכסים ואז נותנים לו לתפוח במשך 45 דקות,בזמן הזה מחממים תנור ל220 מעלות. אחרי שהבצק תפח,שופכים מעט שמן זית נוסף,ואז באמצעות האצבנות מחדירים את השמן לתוכו. מפזרים מלח ואת עלי הרוזמרין. אופים במשך חצי שעה על אבן שמוט איכותית עד שהפוקצ'ה שחומה,מוציאים מהתנור, מברישים בעוד קצת שמן זית ומגישים חם.
|
|
|
|