ארכיונים |
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ו' דצמבר 01, 2023 1:26 pm
|
מרכיבים חומרים לרולדת דבש ופקאן: 6 ביצים קורט מלח 100 גרם סוכר 100 גרם דבש 2 כפית תמצית וניל 150 גרם קמח 50 גרם אגוזי פקאן טחונים כפית אבקת אפייה חומרים לקרם שוקולד: 500 מ"ל שמנת מתוקה 400 גרם שוקולד מריר 250 מ"ל שמנת מתוקה (להקצפה) חומרים לקישוט העוגה: אגוזי פקאן שלמים מעט אבקת סוכר אופן ההכנה מחממים מראש תנור ל-170 מעלות,לאחר מכן מרפדים תבנית אפיה בנייר ששימנו אותו מעט. בקערת נירוסטה שמים: מלח,ביצים,סוכר,דבש וניל ומלח ומקציפים במהירות חזקה במשך 5 דקות. עד שמתקבלת בלילה בהירה. מוסיפים קמח,פקאן שטחנו אותו מראש ומוסיפים גם אבקת אפייה עד לקבלת תערובת אחידה. שופכים את התערובת לתוך תבנית ומיישרים את החלק העליון באמצעות לקקן. אופים את הרולדה שהכנו במשך 9 דקות,או עד להזהבה שלה. הופכים את הרולדה על גבי מגבת ומוציאים את נייר האפייה. מגלגלים את הרולדה כשהיא עדיין חמה,ולאחר מכן מניחים לה להצטנן בטמפרטורת החדר. להכנת קרם השוקולד קוציים את השוקולד ושמים קערה. מוסיפים 500 מ"ל שמנת מתוקה וממיסים בסיר או קלחת שהונחו ליד צלחות אוכל מראש,עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה. מצננים את התערובת במקרר במשך 5 שעות ואז מעבירים את קרם השוקולד לתוך קערה,מוסיפים את יתרת השמנת ומטריפים באמצעות מטרפה עד לקבלת קרם אחיד. פותחים את הרולדה שגילגלנו ויוצקים לתוכה את הקרם ואז מיישרים,מגלגלים את הרולדה ומניחים אותה על צלחת הגשה. מעבירים את שארית הקרם לתוך שקית זילוף ומזלפים. בתאבון
|
|
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot] |
|