קוף ירוק כתב:
מה האינטרס שלא בדיוק? תקציב השחקנים שלכם לא הכי נמוך בליגה וזה מידיעה (גם אני יכול להגיד), אתה אולי יודע מה התקציב שלכם אין לך מושג מה התקציב של קבוצות אחרות (כמו אשקלון, שבוודאות נמוך משלכם, או של חולון, נתניה והרצליה שלא נמוך משלכם). אתה והוקיץ יכולים לדעת מהיום ועד מחר לדעת את המספרים של הקבוצה שלכם, אין לכם מושג מה המספרים של הקבוצות האחרות (כמובן שאתה יכול להגיד שגם לי אין מושג, זכותך) ובטח שלא מכירים את המספרים של הקבוצות האחרות יותר טוב ממני או מכל אחד אחר.
הסיבה היחידה דרך אגב שהתקציב שחקנים שלכם לא יהיה ידוע הוא בעיקר בשביל שתוכלו להמשיך לבכות ולהמשיך לספר לכולם שאתם התקציב הכי נמוך בליגה, דבר שמה לעשות הוא רחוק מהמציאות. אבל כיף לבכות, כיף להגיד שיש לכם את התקציב הכי נמוך, כיף להגיד שבגלל זה לא מגיעים זרים, כיף להגיד שבגלל זה הקבוצה לא מצליחה ואסור להתלונן. כיף כי כנראה אם תקציב השחקנים שלכם היה ידוע לכולם, והיה אפשר להשוואת אותו באמת מול שאר הקבוצות (בפרט אלו שציינתי) אז פתאום היה קשה הרבה להסביר את המצב שלכם.
האינטרס שלי הוא שהקבוצה שלי תצליח, שהעמותה תצליח, ושלא הכל יהיה גלוי לאוהדי קבוצות אחרות. אני אתן לך ליהנות מהספק, עושה רושם שאתה ממש חוגג על זה. לגבי הפסקה השנייה, שוב, אתה ממש נהנה מהספק. הפועל ת"א עם התקציב הכי נמוך בליגה, בוודאות, הפועל ת"א עם עוד שני זרים, טובים ובריאים, הייתה עושה השנה 1-6 בליגה, ואפילו בקלות. הפועל ת"א, כרגע, נלחמת על הישארות על אפם וחמתם של כל הרשעים בליגה ובכדורסל.