סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 8:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 7:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אולי סופסוף נתייחס ברצינות לקליבלנד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 10:17 am 
Hall of Famer

קליבלנד במאזן 0-11 מול קבוצות מהמערב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 10:21 am 
Senior

Yuval כתב:
ברוקלין באים בכושר שיא ל2025

Nets players available Wednesday:

Keon Johnson
Tyrese Martin
Ziaire Williams
Noah Clowney
Nic Claxton
Jalen Wilson
Reece Beekman
Tosan Evbuomwan

בשלב מסוים הראו בשידור פריים של טוסאן אוובוומוון (בסדר נו, נהגה אוומה) לבד על הספסל עם 7 כיסאות ריקים לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 10:21 am 
Sophomore

הם צריכים כבר לקבל את הדאם ריספקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 10:53 am 
מנהל פורום

העניין שהסגל הזה היה שם גם בעונה שעברה
וזה לא שמדובר באיזה רוקי שפרץ
או שהשחקן המשתפר של העונה משחק שם
רק החליפו מאמן
הזדמנות להציץ ברקורד שלו
אין זמן לגגל אז אשלוף מהזיכרון
1. ברוקלין שיקום מהריסות הטרייד עם בוסטון למצב של קבוצה מתפקדת ומשתפרת - עד שהגיעו העילויים דוראנט וארווינג
2. ג"ס אליפות כעוזר בכיר של קאר, מה שקורה שם אחרי שהוא עזב נותן עוד רמז לתרומה שלו
3. צרפת אולימפיאדה, שוב עוזר בכיר. שוב הצלחה. מה שקרה שם בקיץ שבו קולה היה לבדו בלי אטיקינסון, נותן עוד רמז לתרומה שלו
4. קליבלנד, לפחות עד עכשיו הוא מנפץ את האופטימית שבתחזיות

אז מה? פופ הבא גדל לנו פה בערוגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 11:57 am 
Junior

איזה יופי של משחק בין קליבלנד לOKC.
מרגיש שלOKC חסר יוצר נוסף פרט לשגא... אני יודע שוויליאמס שם מעל 20 למשחק, אבל הוא לא מרגיש לי כמו השחקן שיכול לקחת התקפה תקועה ולייצר מזה מצב בצורה אמינה (לפחות לא על פי המשחק היום, אני לא רואה אותם מספיק).

מעבר לזה יופי של הגנות, יופי של משחק קבוצתי... מעניין אם זה יהיה גמר הליגה העונה.
במזרח בוסטון היא כמובן איום רציני אבל מלבדה אין עוד קבוצות העונה שנראות טוב כמו קליבלנד אבל במערב אני לא רואה עוד קבוצה שנכון ליכולת שלה העונה אמורה לסכן את השליטה של הת'אנדר... רוקטס וגריזליז לא באמת חומר לגמר הליגה והנאגטס, מאבס והלייקרס לא מצליחות להמריא ממש.
ברור שפלייאוף זה עולם אחר, אבל כרגע נראה שהמערב השנה יהיה עמוק מאוד במרכז שלו אבל יש שם קבוצה אחת בפער מהשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 12:55 pm 
מנהל פורום

החמישיה של הניקס לא פחות טובה מהקאבס וסלטיקס, העניין הוא בעומק ובנטייה של ת'יב לפצוע את השחקנים שלו

#גמרתי להגן עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 3:12 pm 
Senior

היה יופי של משחק בין הקאבס לתאנדר, צמוד-צמוד, רמה גבוהה מאוד, ואף על פי כן - התאנדר פשוט קבוצה לא כיפית לצפייה. הקאבס כן.
יהיה מעניין לראות את המצ׳אפ הזה עם צ׳ט בריא, התאנדר התקשו מאוד עם הרכב שני הגבוהים ברבע האחרון, אני לא אחדש כלום אם אני אגיד שזו צריכה להיות הדאגה העיקרית שלהם, אבל אולי עם הולמגרן היא צריכה להיות קטנה יותר.

טיי ג׳רום הוא גלולת ההרגעה לכל מי שחושש מהיום שבו טי ג׳יי מקונל יפרוש מכדורסל כדי ללכת להיות מאמן קרוספיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 3:57 pm 
Senior

נראה לי שכולם ביקורתיים מדי פה כלפי אוקלהומה. הם קבוצה אדירה והם חסרים שחקן שבמינימום הוא מצוין והתקרה שלו היא אחד הגבוהים הטובים בליגה. כמות הנכסים שעוד יש להם לעבוד איתה היא פסיכית וכל הסגל צעיר. זה מפחיד לחשוב מה הפוטנציאל שלהם. שנה שעברה אף אחד לא ספר אותם בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 5:30 pm 
Senior

אני לא חושב שמישהו דואג לעתיד של התאנדר או חושד בהם כקבוצה שהיא לא קונטנדרית אמיתית, מרגיש לי שכל הדיונים פה עליהם הם סביב השאלה האם יש להם מה שצריך כדי לקחת אליפות העונה, או שהם עדיין לא ממש שם.
יש פה כמעט קונצנזוס שהם פייבוריטים לקחת את המערב.
העניין הוא שאם הם רק ייבחרו, הם יכולים לעשות מהלכים שיהפכו אותם לפייבוריטית ברורה לזכות גם באליפות, אני חושב שזה מה שמניע את רוב הדיונים על מה שאולי חסר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 6:25 pm 
Hall of Famer

אני חושב שעם הרטנשטיין , הקבוצה הרבה הרבה יותר נעימה לצפייה מאשר בלעדיו. בין אם זה החסימות שלו בהתקפה או המסירות הוא פסיליטייטור של ממש שמזכיר לי מאד את בוגוט למשל מהבחינה הזאת. לצ'ט אין את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 6:42 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
אני חושב שעם הרטנשטיין , הקבוצה הרבה הרבה יותר נעימה לצפייה מאשר בלעדיו. בין אם זה החסימות שלו בהתקפה או המסירות הוא פסיליטייטור של ממש שמזכיר לי מאד את בוגוט למשל מהבחינה הזאת. לצ'ט אין את זה

+ 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 9:18 pm 
מנהל פורום

כמה איזכורים מליל המשחקים האחרון
1. דנבר בלי יוקיץ, עם ד'אנדרה ג'ורדון בחמישיה ועם דקות משמעויות מנצחת את הקליפרס ששוב מגיעה בלי קאויי, קאווי היה צריך לטפל בענייני המשפחה הנמלטת מאימת השריפות. הרבה שחקנים בדנבר מרימים טיפה את הרמה שלהם לפצות על האין יוקיץ', בעיקר ווסטברוק שאני חושב שזו התחנה הכי מוצלחת שלו בנדודים של העונות האחרונות
2. משחק מצוין לאבדיה בפורטלנד, הוא היה טוב גם בהאסל, אכל פרקט מסר אסיסטים גם כשהייתה לו אופציית קליעה וניצח את ניו אורלינס שנתנה לזאיון מנוחה, כי B2B
3. האלי ממשיך במסע להחזרת הכבוד האבוד, מנצח את שיקאגו שזה עתה סיימה לנצח את הבאקס, את הניקס ואת הספרס אבל גם הפסידה לוושינגטון
4. החמישיה המצחיקה שיובל הזכיר במעלה הת'רד הצליחה יחד עם הספסל הדליל מאוד לקלוע 98 נק' מול הפיסטונס. כמובן שספגה הרבה יותר. הפיסטונס במאזן חיובי 18:19
5. אחרי שוומבי נגד יוקיץ הייתה ההצגה הכי טובה בעיר, הגיע הזמן לוומבי נגד יאניס. היו לוומבי כמה מובים חיזרים לגמרי, אבל יאניס עדיין שחקן הרבה יותר טוב ממנו. בנתיים, רק בנתיים. זה שגם יוקיץ וגם יאניס מכוונים להיות במיטבם מולו, זו מחמאה ענקית לוומבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 11:00 pm 
Hall of Famer

פורטלנד עם 13 ניצחונות השנה, 3 מהם על ניו-אורלינס (לצד הפסד בודד)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 10, 2025 2:31 am 
Junior

הרטנשטיין חמוד מאוד אבל הוא התקשה מאוד בהגנה. אין ספק שצ'ט ישדרג את התקרה של ההגנה של אוקלהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 10, 2025 9:52 am 
Senior

הרטנשטיין אחד הגבוהים ההגנתיים הטובים בליגה בעיני, אם הוא מתקשה, זה כנראה בגלל הheavy lifting שהוא צריך לעשות בלשמור על הטבעת עם הגמדיה שסביבו, אבל ככל אני חושב שהוא והקבוצה עושים עבודה הגנתית מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 10, 2025 11:33 am 
מנהל פורום

היו משחקים בNBA הבוקר
אני נורא אוהב משחקי כדורסל
היה יוסטון גריז שהיה אמור להיות משחק טוב, התחיל רע, לצופה הניטרלי
יוסטון שלטה בצבע ואכלה את ממפיס בלי מלח.

הפסקה מטודית לטובת ההגנה של יוסטון
אתם מבינים איזה אומן חושים היודוקה הזה
מה היה לו? גבוה אירופאי טכני ורך, סקנד גארד שבשבילו הגנה זה חטיפות מגניבות ומלא שחקנים לא כל כך טובים
העביר את שנגון סדרת חינוך בהגנה. שם את גרין להיות כלב שמירה של הכדור, בחר באמן, הביא את ברוקס ובום יש לו קבוצת הגנה טופ 5 בליגה למרות ש"מובלי" הבא בכלל פצוע
סוף מאמר מוסגר

5 דקות למחצית היה כבר 15 הפרש ליוסטון. ממפיס סגרה את הצבע עם קלרק ואלדמה במקום אידי, עבד טוב והמשחק הפך לצמוד וכיפי של שתי קבוצות, קשוחות ומהירות
6 שניות לסיום 117:114 ליוסטון, דזמונד לוקח ריבאונד, חוצה את המגרש ותוקע שלשה, אלא שלפני השלשה, ג׳ינקינס המאמן האומלל מבקש פסק זמן, שבריר שניה לפני השלשה
אחרי הפסק זמן הכל השתבש ויוסטון נצחה בלי הארכה

חוסרים?
בממפיס: סמרט
ביוסטון: ג׳בארי ג׳וניור וטארי איסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll, רוני דיאון ו 44 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה