סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 8:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 12, 2025 11:53 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
רמת גן מנצחת היום את הרצליה במשחק שברובו הובילה בפער דו ספרתי. בעיניי ניצחון מרשים יותר מהניצחון על ירושלים, גם אם פחות יוקרתי.
במשחק הכי חלש של סטיבנס העונה וביום בינוני מאוד של מקולום עדיין היינו לפחות רמה מעליהם לכל אורך המשחק.

זה אולי ישמע מוזר להגיד את זה על שחקן שסיים בסוף עם 17 נקודות ו-26 מדד (בעיקר בזכות 10/10 מהקו), אבל ההגנה של סרור על סילבה תסכלה אותו והיתה פשוט מדהימה. פעם אחר פעם נתנו לו את הכדור עליו בפוסט ובלי דאבל טים או עזרה הוא פשוט עצר אותו בקלות. כשהוא מפוקס הנוכחות ההגנתית שלו אדירה, כל כך אוהב את השחקן הזה. הובר והוא המצטיינים בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 13, 2025 12:09 am 
Hall of Famer

כשנתניה הפסידה למכבי תל אביב על החטאות עונשין בלבד, חשבתי שתהיה עונה סבבה של צעירים שיבואו להילחם וזרים רעבים שינסו להוכיח את עצמם לרמה גבוהה יותר.

מה שקורה בפועל בשבועות האחרונים זו פשוט התרסקות, והדבר הכי מבאס זה שלא נראה שאכפת לצוות האימון או לשחקנים.

שיחקנו בבית מול הפועל תל אביב. לא כוחות, ברור. אתה לא מצפה לנצח. אבל אתה גם לא מצפה לראות את גיא פלטין תופר עליך 4 שלשות פנויות ברמת אימון קליעה פרטי בספורטק. ספיגה של 96 נקודות ותבוסה ב26 הפרש.

נגד ירושלים לא יצא לי להגיע, אבל ספיגה של 98 נקודות בבית והפסד ב24 הפרש מספרים את הסיפור.

אוקיי, 2 יריבות הרבה מעל הרמה שלנו. משחק חוץ נגד נס ציונה. חוטפים 91 נקודות ומובסים ב19 הפרש.

יאללה, סיבוב שני. משחק בית. הפועל באר שבע קבוצה אפרורית למדי. לא ניתן פייט? לא, לא ניתן. קניתי מנויי זהב לי ולאבא שלי כדי להעביר איתו זמן איכות על רקע הכדורסל. בפעם הראשונה בחיינו, עזבנו משחק לפני תום הרבע הראשון. לא מוכן לראות קבוצה במדי המועדון שלי חוטפת 25 נקודות ב8.5 דקות בבית כי לא מזיזים רגליים בהגנה, כי מאפשרים ליריבה לקחת 5 ריבאונד התקפה ברצף עד שהיא קולעת וכי לא נראה שלמישהו אכפת.

את היו"ר הנוכחי שלנו אני מכיר מילדות, שיחקנו כדורגל וכדורסל יחד בשכונה, כתבתי לו את רוח הדברים. ענה לי במילה אחת: מסכים.

מבאס, אבל בתצורה הזאת לאליצור נתניה אין מקום בליגת העל בכדורסל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 13, 2025 11:57 pm 
Sophomore

bill_tipesh כתב:
רמת גן מנצחת היום את הרצליה במשחק שברובו הובילה בפער דו ספרתי. בעיניי ניצחון מרשים יותר מהניצחון על ירושלים, גם אם פחות יוקרתי.
במשחק הכי חלש של סטיבנס העונה וביום בינוני מאוד של מקולום עדיין היינו לפחות רמה מעליהם לכל אורך המשחק.

זה אולי ישמע מוזר להגיד את זה על שחקן שסיים בסוף עם 17 נקודות ו-26 מדד (בעיקר בזכות 10/10 מהקו), אבל ההגנה של סרור על סילבה תסכלה אותו והיתה פשוט מדהימה. פעם אחר פעם נתנו לו את הכדור עליו בפוסט ובלי דאבל טים או עזרה הוא פשוט עצר אותו בקלות. כשהוא מפוקס הנוכחות ההגנתית שלו אדירה, כל כך אוהב את השחקן הזה. הובר והוא המצטיינים בעיניי.

להרצליה כמעט אין ספסל והיא משחקת עם 6 וחצי שחקנים .לאורך זמן זה לא יעבוד
על פי וואי נט בראון ביקש לעזוב את עפולה וינצל סעיף יציאה .מי יודע אולי יהיה הזר ה8 של ירושלים :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 10:55 am 
Sophomore

גור לביא הפור' של הגלבוע בעונת פריצה אדירה והוא אחד הישראלים הכי טובים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 11:13 am 
מנהל פורום

הלחמה של גיא לביא וגור פורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 11:26 am 
Junior

RREEDDTT כתב:
גור לביא הפור' של הגלבוע בעונת פריצה אדירה והוא אחד הישראלים הכי טובים בליגה

אכן עונת פריצה, אבל הוא עוד שנייה בן 24, אז פריצה מאוחרת.
להגיד שהוא אחד הישראלים הטובים בליגה זו לדעתי קצת הסחפות. צריך לראות אותו בעוד שנה, כנראה בקבוצה יותר טובה. יש כבר דוגמאות לשחקנים שנתנו עונות כאלה, דוג' פחות מוצלחת זה מושקוביץ שלא הצליח להמשיך את המומנטום. דוגמא יותר טובה זה הובר, והוא בהחלט שחקן ליגה טוב, אבל לא אחד הישראלים הכי טובים בליגה.
אני הייתי ממקם אותו בדרג השני של הישראלים בליגה, יחד עם הובר ואחרים.
יש די הרבה ישראלים בליגה שבבירור יותר טובים ממנו בקבוצות הגדולות - בלאט, סורקין, מדר, גינת, טימור, קרינגטון, זוסמן. יש לא מעט ישראלים שהיו מעולים בקבוצות קטנות ועד שגור לביא לא יצליח בקבוצה גדולה, קשה להגיד שהוא לפניהם - מנקו, זיו, פלטין, בלייזר, זלמנסון, ג'ון-די, ג'ייק כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 11:39 am 
Junior

אגב, לדעתי דיון מעניין הוא למי יש את הסגל הישראלי הכי טוב.
בתחילת העונה הייתי בדעה שזה מכבי, סורקין כבר היה בליגה משלו ובלאט נראה היה מצטרף אליו, כשניים שהם בבירור מעל שאר הישראלים בליגה.
הפועל תל אביב השתדרגה מאד עם ההגעה של ים מדר, שהראה בחלון של הנבחרת שהוא גם ברמה של השניים שמעל, כשגם גינת לא רחוק, ויחד עם שאר הסגל שלהם היה נראה שהם הסגל הכי חזק.
אבל בשבועות האחרונים אני חושב שזה אולי ירושלים, דווקא כשחצי מהסגל הישראלי פצוע. קרינגטון לא ממש היה נוכח בתחילת השנה, אבל יש מצב היום שהוא הישראלי הטוב ליגה. זוסמן ממשיך בגרף השיפור מאמצע השנה שעברה, מצא את המקום שלו, עושה דברים מגוונים וגם הוא לדעתי בלבל הכי גבוה. צ'אצ'א מראה ניצוצות, ואם לוי היה כשיר אולי באמת זה הסגל הכי טוב.

כל זה קרה במקביל לזה שבלאט נחלש יחסית לתחילת השנה, בעיקר ביורוליג, ושים מדר תופס תפקיד הרבה פחות דומיננטי ממה שחשבתי בהפועל תל אביב.

בשורה התחתונה, יש כנראה 6 שחקנים שהם בלבל מעל שאר הליגה, 2 בכל אחת מ-3 המובילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 11:43 am 
מנהל פורום

24 זה באמת כבר לא פריצה אבל זה 10 שנים בגיל רלוונטי
אני כבר עכשיו עושה טרייד עם רמת גן על הובר תמורת דברת
הוא יהיה בסדר גם ברמות הגבוהות יותר, הובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 11:51 am 
Junior

אני לא בטוח בכלל שהובר יודע להיות שחקן של 10-15 דק'
אבל כנראה שהייתי עושה את הטרייד הזה. אני חושש שדברת לא יתפתח לשחקן שקיווינו שהוא יתפתח, יש מצב שהוא כבר בתקרה שלו. אני לא יודע אם זה הפציעות, או העובדה שהוא התפתח גופנית מאד מוקדם (מה שנתן לו יתרון בגיל צעיר מאד) אבל לא נראה שהוא ברמה שאנחנו צריכים.
הובר, נועם יעקב, אולי פריצקי - כנראה שהייתי מסכים לטרייד על דברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 12:04 pm 
מנהל פורום

לחזות מי מהשחקנים הטובים בקבוצות "חלשות" יהיה טוב גם בקבוצות טובות יותר
זו יכולת ששווה את משקלה בזהב לא רק בכדורסל
משהו באופן שבו הובר עולה מהספסל וישר משתלט על המשחק גורם לי להאמין שהוא רלוונטי גם ברמה הבאה
מה שכן לא שמתי לב להגנה שלו אף פעם
מה הדיבור עליו בהגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 12:19 pm 
Hall of Famer

מצטרף למחמאות לרמת גן.
בניגוד להרצליה וחולון, הם משחקים גם באירופה ורושמים (לליגה) רק 4 זרים.
בלי אדם אריאל שנעדר, "פתאום" דורי סהר מקבל 30 דקות ובניה סרור 21 (כמחציתן אף לצד סטיבנס). לחלוטין לא טריוויאלי ככה להצליח להיות קבוצת צמרת.

במקום המנהלת לא הייתי מוציא את הליגה כעת לשבועיים של הפסקה (עקב משחקי הגביע).
יש 6 קבוצות שזמינות לשחק כעת, והלו"ז עוד יכול להתבלגן בהמשך (אילוצי מלחמה, קבוצות שיגיעו לשלבים הגבוהים באירופה וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: CP3, d.k., Google [Bot], picknroll ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה