sheky כתב:
stavs כתב:
שמע, אם הייתי יודע שאתה תיקח את זה כל כך אישית לא הייתי נכנס לזה ופוגע ברגשותיך ככה, סליחה שאמרתי איזשהו משהו שמזלזל מעט בלברון (האליפויות שלו שוות פחות משל אחרים? אוי ואבוי!), הוא המלך של כולנו, זה לא יקרה שוב.
לגבי דיוויס - יאללה, בבקשה, תן לי עוד דוגמא של שחקן שעשה את זה לפני דיוויס, נקודות בונוס אם זה גם שחקן שהסוכן שלו הוא החבר הכי טוב של שחקן אחר שהוא במקרה גם הכוכב של הקבוצה אליה השחקן כפה את דרכו.
לגבי הלייקרס - היו שם אינגרם, ג׳וש הארט, לונזו בול לפני הפציעות, ברוק לופז, זובאץ׳, ג׳וליוס רנדל, קוזמה, קארוסו, זו הייתה נחשבת לקבוצה מוכשרת וצעירה והיה די ברור שזה עניין של זמן עד שכמה חבר'ה שם ייארזו בשביל כוכב אחר, בדיוק כמו שקרה עם קווין לאב ארבע שנים קודם לכן.
תבקר את לברון כמה שבא לך, רק שאם הטיעונים שלך חלשים צפה לביקורת עליהם גם.
מי עשה את זה לפני דיוויס?
ווילט ב1968 אמר שלא ישחק יותר אצל הסיקסרס והסכים לעבור רק ללייקרס.
קארים ב1975 לא הסכים להשאר במילווקי ואמר שיחתום הארכה רק בלייקרס או בניו יורק.
כרמלו ב2011 אמר שהוא לא מאריך בשום מקום פרט לניקס.
קאווי ב2018 דרש טרייד ואמר שהוא לא חותם הארכה במקום שזה לא LA (ואז הספרס שלחו אותו בכוונה לטורונטו והוא אכן לא חתם שם הארכה וחתם בLA).
כריס פול ב2011 כשאמר שהוא לא מוכן להמשיך בניו אורלינס ורוצה רק ללייקרס, מה שגרר את הטרייד המפורסם שהליגה ביטלה.
לגבי הסגל שרשמת - נובמת (כמו שנורטון רשם). בול סיים עונת רוקי סבירה, רנדל לא היה שם, ברוק לופז לא היה שם, אלכס קארוסו ( האנדרפטד שאז עוד היה על גבול הדחקה) בדיוק סיים עונה של 3.6 נק', זובאץ' בן ה21 בדיוק סיים עונה של 3.7 נק' למשחק.
לטעון שהוא "שדרג" את קליבלנד לקבוצה הנפלאה שהייתה לו בלייקרס זה לא טיעון רציני.
אני אגיד את זה בפעם המאה ואני לא עונה לך יותר על זה - אני לא מבקר את לברון, אני אומר שהוא הפגין באופן קבוע דפוס של לעבור להזדמנות הטובה יותר ברגע שהסיטואציה בקבוצה הנוכחית שלו הראתה תקיעות או ירידה.
זה לא מפריע לי ממש, אני לא חושב שהוא אפס או שמה שהוא עשה לא מוסרי, שכל אחד יתייחס לזה נציגי לפי סט הערכים שלו. מי שיראה בזה ראייה אסטרטגית טובה - בכבוד, אני אבין את הגישה הזאת. אבל להעמיד פנים שהדפוס הזה לא קיים זה לטמון את הראש בחול ולהיות ילדותי לגבי זה.
לגבי רשימת השחקנים שהבאת - יאללה, נניח. כאילו - היא לא מדויקת, קאווי לא דרש לעבור רק לקבוצה ספציפית, אלא אמר שלא יאריך חוזה בשום מקום, כריס פול לא דרש להגיע ללייקרס, אבל הבאת דוגמא מוצלחת של כרמלו, ואני לא יודע לגבי הישנים יותר, נניח שעוד אחד מהם מדויק. סבבה
ולגבי הלייקרס - אני לא מצליח להחליט אם אתה לא מבין איך הnba עובד, או שאתה עושה פה דמגוגיה. מכיוון שאני לא זוכר פעמים אחרות שבהן הפגנת כזאת חוסר הבנה פה בפורום, ובעיקר בגלל שאתה מכניס לי מילים שלא אמרתי, אני נוטה לכיוון הדמגוגיה.
אז אני אכתוב את זה מסודר - לא טענתי שלברון עבר לקבוצה נפלאה בלייקרס, כתבתי שהוא עבר לסיטואציה טובה יותר שם. סיטואציה טובה יותר זה שחקנים צעירים שאפקר להעביר בטרייד, כמו שקקה עם וויגינס בקאבס (וראה זה פלא - הם אכן שימשו לטרייד על אנתוני דייויס! שוק! שנתיים אחר כך הם העבירו את החצי השני תמורת ווסטברוק דרך אגב, שוב כי לברון דרש), זו סיטואציה נוחה יותר וגמישה יותר ביחס לתקרה, זה יעד שקל למשוך אליו כוכבים. מוזמן לחזור להסתכל אל קליבלנד נראתה כשהוא עזב ולספר לי איך זו הייתה סיטואציה טובה יותר. עד אז, כל מה שאני רואה פה זה בעיקר ויכוח נסער עם טענות שלא טענתי.