דניאל כתב:
uriel17 כתב:
1: ג'ארד הארפר, רועי הובר + קומבו זר
2. ג'יילן סמית, איתן בורג. סמית׳ חופשי יכול לתת דקות ב1 וגם קצת בשלוש
3. דייויד רודי, יובל זוסמן. סוף הפריבילגיה של זוס בעמדה?
עמדה 4: קני לופטון ג'וניור, נמרוד לוי, יותם חנוכי. אם תהיה החתמה אמצע העונה היא תהיה כאן בפאור/סנטר
עמדה 5: דבונטה קאקוק, דושאן מילטיץ', גבי צ'אצ'אשווילי. צ׳אצ׳א צ׳אנס אחרון לעמוד על הרגליים
אני בגדול מסכים לחלוקה, ומקווה שמילטיץ' אכן יחתום.
כמה מחשבות:
- צריך לבוא עוד קומבו זר, וזה כנראה יהיה מישהו בעמדה 2-3 ומקווה שבעיקר יביא כוח אש התקפי כשצריך מהספסל
- אני ממש מקווה שזה סוף הפריבילגיה של זוסמן בעמדה 3, לא שיש לי משהו נגדו אבל צריך עוד עומק. אגב, לדעתי במצב הנוכחי הוא עולה בחמישייה עם רודי ב-3, כלומר זוסמן דווקא יפתח כ-2, כמו לפני שנתיים
- קאקוק ב-5, אבל אני ממש מקווה שהצוות המקצועי בונה על לא מעט דקות שלו ביחד עם מילטיץ' (או מי שיגיע ל-5)
- רודי באמת 3 או שהוא נוטה יותר ל04?
- הסגל הישראלי נחלש משמעותית, זה אותו סגל רק שקרינגטון הלך ובורג הגיע. זה סגל שהוא בעיקר פציע ובעיקר חלש בעמדות הפנים, הייתי רוצה שיביאו עוד שחקן לגיבוי
אני מתעלם מנמרוד-יותם-גבי כי הם לא צריכים לשחק ביורוקאפ כשזה לא גארבג' טיים.
אני חושב שחייבים להיות עם 10 שחקנים "בכירים", שיוצרים מצב שעל כל עמדה יש 3 אופציות טובות, כלומר במינימום זה שניים שזה התפקיד העיקרי שלהם, פלוס שלישי שיכול לשחק בעמדה.
נמרוד-יותם-גבי, במקסימום, יכולים להיות הגיבוי הנוסף שצריך בסגל, כשחקן רביעי בעמדה, כלומר רק אם יש פציעה צריך אותו כגיבוי כשחקן השלישי בעמדה.
את בורג והובר אני לא בטוח איפה לשים בסקאלה הזאת. יכול להיות שהדבר הנכון הוא לפתוח איתם את העונה ולראות איך הם משתלבים עם אוברדוביץ והאם הוא יכול להוציא מהם 10 דקות למשחק ברמה גבוהה מספיק לרול שהוא צריך מהם בשילובים בהם הם יורכבו, אבל אני לא הייתי עושה את זה. אם רוצים להכניס את כל המועדון הזה, כולל כולם, לאווירה של התאבדות על התואר והשנה זה שלנו, אז אין הימורים ואין זמן לבדוק דברים, צריכים לבוא באווירה של כל משחק חשוב, כל הפסד שטותי בפתיחת העונה יכול בסוף להיות ההבדל בשיבוץ או הביתיות בפלייאוף.
יש להם מקום בסגל הזה כשחקנים ה-11-12, יש מספיק דקות לקבוצה עמוקה בעונה ארוכה לשחקנים בעמדות האלה, באותה מידה יכולתי גם להשתמש באמירה הקבועה מהיורוליג על 12 בכירים במקום 10. ליורוקאפ אני רואה את זה כך שאפשר לדבר על 10 בכירים פלוס 2 שהם בתפר בין בכיר לגיבוי של גיבוי.
לא מבין למה צריך להסתפק בשבעה זרים.
נו מילא. נסתכל על הסגל הנוכחי כפי שהוא, עם התכנית כפי שהיא, כלומר שנשארה החתמה אחת לזר וסגרנו באסטה, יהיו 10 בכירים, נמרוד וגבי הם 11-12:
1: הארפר (סמית, הובר, בורג)
2: סמית (זוסמן, בורג)
3: רודי (זוסמן)
4: לופטון (רודי)
5: קאקוק (מילטיץ', לופטון)
אז המצב הזה קצת אבסורדי מבחינתי. מצד אחד אומרים שלא צריך יותר משבעה זרים פה, שבורג והובר ראויים להיות ה-10/11 בסגל (אני בטוח שאף אחד לא רואה בשלושת הישראלים האחרים מעבר ל-12-14), מצד שני עם בורג והובר יש 4 בכירים בעמדות הגארד ורק שניים שאפשר לסמוך עליהם בכל מצ'אפ בעמדות 3-4 (ובפועל אף מחליף שאפשר לקרוא לו 4), מצד שלישי רוצים שהזר האחרון יהיה גארד חמישי בכיר כמו מילטון במקום פורוורד שימלא את הבור שם.
אז לא שאני חושב שצריך לוותר על הגארד הנוסף, ברור שצריך פה. אני לא מבין איך אפשר להסתפק בו ולא להבין שחייבים פה עוד פורוורד. מה עושים כשזוסמן פצוע לשבועיים? שוחטים את רודי ולופטון 30 דקות, סבבה, מי האחד/שניים שמשלימים עוד עשרים? לוי וחנוכי בדקות חשובות ביורוקאפ? ומה עושים אם באותו ערב רודי נכנס לבעיית עבירות, 30 דקות של שלושה גארדים? נובמת.