סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 1:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 5:57 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
shayn00 כתב:
מאוד אוהב את העיר תל אביב.

אמן יציירו לך מסביב לאוטו חניית נכים.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 6:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shayn00 כתב:
sir charles כתב:
לאומית כתב:
חבל שלא ייעשה בו שימוש. אני בכל זאת אתן אותו לך.
אגב, המילה היא יוכרזו ולא יוחרזו. על אף שלפי צורת ההתבטאות שלך אתה בן לאצולה האבסבורגית, ניתן היה לצפות שתדע לכתוב בעברית.

פשש תפסת אותי על טעות כתיב... סחטיין עליך (כותבים את זה עם ת' או ט'?). ממש לא בן אצולה. נולדתי וגדלתי בחולון. גר 5 דקות הליכה מאולם הפחים. הסיבה שאני אוהד מכבי ולא חולון היא שעזבנו את חולון לכפר בגיל 10 בדיוק לפני שהתחלתי להתעניין בכדורסל והתאהבתי במכבי בימי חמישי. מאוד אוהב את העיר חולון וכהוכחה חזרתי לפני כמה שנים לגור פה והיא אפילו הקבוצה המועדפת עלי אחרי מכבי, רק שמה לעשות שאני לא אוהב ערסים בהמות (והדבר נכון גם לערסים שאוהדים את מכבי).

דיי בהמי להטיף לסירוס כימי, אתה לא אוהב את עצמך או שאתה סתם ערס מצוי מחולון...?

אגב אני גר בתל אביב, 20 דק' הליכה מנוקיה והסיבה שאני אוהב את חולון ולא את אלקטרה היא בגלל הקהל המדהים שנותן אהבה (ואולי פחות רולקסים).

יא אללה, די כבר עם הרולקסים שלכם! לא כל הקהל של מכבי ילדים מתלהבים (למרות שיש לא מעט) ולא כולם עונדים רולקסים ועוזבים 5 דקות לפני הסוף. ויפה מאוד שהקהל של חולון מעודד את הקבוצה גם בהפסדים (ובו בזמן מקלל את ההנהלה) אבל מה הקשר בין זה לבין לשמוח לאיד ששחקן ישראלי נפצע (ואפילו לא אחד ששנוא במיוחד כמו פניני). ומה שמקומם שאף לא אחד מאוהדי חולוניה פה הודה שזה מעשה מגעיל. בטח גם יקללו את האסל במשחק הבא.

לא הבנתי את הקשר של המשפט עם האהבה העצמית וערסיות מצויה... אבל מה בהמי בלהטיף לסירוס כימי? יש אנשים שלדעתי לא צריכים להתרבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 7:00 pm 
Junior

למה לעזאזל שמישהו מאוהדי חולון יגנה את זה? הוא שחקן מוביל בקבוצה ששנואה עליהם... אני לא ראיתי את המשחק ואני רחוק מלאהוד את חולון, אבל אם כל מה שעשו זה לצעוק לליאור אליהו "הוא מת" כאשר הוא נפגע ונבצע ל3 שבועות, אז אני ממש לא מבין מה הם עשו לא בסדר.

יש קללות שהן לגיטימיות בהחלט ויש קללות שהן אסורות בפירוש... בין הקצוות הברורים יש המון תחום אפור שקשה להעביר בו קו ברור איפה זה נהיה לגיטימי ואיפה לא. בעיני לצעוק "הוא מת" לשחק שנפצע זה בפירוש עמוק בצד הלגיטימי. לקלל את אבא של גור שלף זה בפירוש לא לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 7:24 pm 
Freshman

צוד כתב:
shayn00 כתב:

אמן יציירו לך מסביב לאוטו חניית נכים.

אז ניצחנו משחק 1 השנה והוא במקרה נגד גליל עליון ככה לאחל לי להיות נכה ?

:-)

סרטון מדהים...וכן, חולדאי הוא ראש עיר שמשרת את בעלי הדירות בת"א (ולא מי שבאמת גר בהם..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 7:33 pm 
Freshman

sheky כתב:
למה לעזאזל שמישהו מאוהדי חולון יגנה את זה? הוא שחקן מוביל בקבוצה ששנואה עליהם... אני לא ראיתי את המשחק ואני רחוק מלאהוד את חולון, אבל אם כל מה שעשו זה לצעוק לליאור אליהו "הוא מת" כאשר הוא נפגע ונבצע ל3 שבועות, אז אני ממש לא מבין מה הם עשו לא בסדר.

יש קללות שהן לגיטימיות בהחלט ויש קללות שהן אסורות בפירוש... בין הקצוות הברורים יש המון תחום אפור שקשה להעביר בו קו ברור איפה זה נהיה לגיטימי ואיפה לא. בעיני לצעוק "הוא מת" לשחק שנפצע זה בפירוש עמוק בצד הלגיטימי. לקלל את אבא של גור שלף זה בפירוש לא לגיטימי.

זה מגעיל.
זה גם מגעיל להעריך מה המקצוע של אמהות השופטים, ההנהלה,השחקנים וכוצ"ב.

אפילו יש כאן נתנייתי אחד שאם אני זוכר נכון העיד על עצמו שהוא קצת מקלל/מקניט/מעצבן וכו' (כמובן זה לא מפריע לו להטיף לי)
פורפורציות.

יש כאן אישיו 1. קבוצה של אנשים בפורום הנ"ל שבאופן עקבי מפעילים אלימות מילולית כנגד אוהדי 2 קבוצות.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 7:48 pm 
Hall of Famer

סליחה על שאני מעכיר את האווירה:

איפה משודרים המשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 7:50 pm 
Sophomore

http://www.iba.org.il/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 7:51 pm 
Junior

זה גם היה לשווא לחלוטין. כי זה ת'רד רבעי הגמר, (מכל ריבוי המלל, הכותרת של הת'רד חטאה למוקדו האמיתי).
אשר למחציות. כעת בערוץ הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 7:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שקי, בדיעבד התברר שזו מתיחה ולא קרע והוא ייעדר רק 3 שבועות, אבל כשזה קרה זה נראה יותר חמור. אפילו שאתה האוהד של הקבוצה היריבה זה פשוט מגעיל לראות שחקן מתפתל על הפרקט מכאבים ולצחוק על זה. מצד שני אם זה היה קורה לנבארו במשחק מול ברצלונה הייתי שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 8:10 pm 
Junior

ה"מצד שני" שלך לא מראה שזה בעצם לגיטימי? או שזה היה בציניות ולא הבנתי?

נו שחקן מתפתל על הפרקט מכאבים זה לא נעים, אבל עדיין אני בהחלט חושב שזה בגדר הסביר לצעוק "הוא מת" ... בוא נגיד את זה ככה, אם צעקו למני לוי "הוא מת" בזמנו שהוא התמוטט, אז זה בהחלט חוצה כל גבול. לצעוק לשחק שאתה מאוד לא אוהב "הוא מת" כאשר הוא נפצע פציעה לא מסכנת חים זה עמוק מאוד בגדר הסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 8:15 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
החיתוך של הסביר והמגעיל הוא בהחלט לא ריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 11:32 am 
Hall of Famer

תודות ל- sir charles יש קצת מספרים לנתח .
רוזפלט עם 6 נק' ו-6 ר' ב-9 דקות משחק , אבל זה לא מספיק עבורו בשביל לקבל יותר דקות על חשבון קארקטר ( רק 5 ר' ב-31 דקות משחק ) או בק ( 2/12 מהשדה ) .
ניחא .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 11:36 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

sheky כתב:
ה"מצד שני" שלך לא מראה שזה בעצם לגיטימי? או שזה היה בציניות ולא הבנתי?

נו שחקן מתפתל על הפרקט מכאבים זה לא נעים, אבל עדיין אני בהחלט חושב שזה בגדר הסביר לצעוק "הוא מת" ... בוא נגיד את זה ככה, אם צעקו למני לוי "הוא מת" בזמנו שהוא התמוטט, אז זה בהחלט חוצה כל גבול. לצעוק לשחק שאתה מאוד לא אוהב "הוא מת" כאשר הוא נפצע פציעה לא מסכנת חים זה עמוק מאוד בגדר הסביר.

זה לא היה בציניות, פשוט נבארו הוא כנראה השחקן השנוא עלי באירופה... אבל פה היה מדובר בשחקן ישראלי ולא זר ועוד אחד שהאוהדים היחידים שלא מסמפטים אותו אם כבר הם אוהדי מכבי... וגם אלו מאוהדי חולון שאוהדים את הנבחרת בטח הריעו לו בקיץ האחרון. אני פשוט לא מצליח לחשוב על שחקן ישראלי שאם היה מתפתל על הפרקט מולי הייתי מעודד אותו למות. בלייב זה היה נראה יותר חמור מסתם נקע/מתיחה, הרבה חשבו שזו פציעה שמסיימת עונה. זה שאליהו בכה כמו ילדה קטנה ממתיחה זה משהו אחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה