סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 1:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 10:52 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
גם סן אנטוניו.
לדעתי גם יוטה תעשה את זה בהמשך.
אוקייסי עושים טנקינג.
יוסטון שנה שעברה עשו טנקינג ונראה אם השנה יחזרו לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 11:42 am 
Hall of Famer

אני כרגע לא רואה אף קבוצה שבאמת עושה טאנקינג חוץ אולי מאוקלהומה שמיהרה להשבית את שג"א וגידי, כשטאנקינג מבחינתי זה להשבית שחקנים בכירים על פציעות זניחות או לעלות במכוון עם הרכבים הזויים ולהפחית דקות לשחקנים טובים על חשבון שחקנים שלא אמורים להוות חלק מהעתיד של המועדון. זה לא אומר שזה לא יקרה באיזשהו שלב אצל עוד קבוצות, אולי אפילו בקרוב, אבל כרגע אני לא רואה משהו מובהק כזה. הספרס, יוטה, יוסטון ואורלנדו באמת קבוצות לא טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 12:04 pm 
Hall of Famer

מה שרוני, חוץ מזה שלא ברור לי שיוטה והספרס לא טובות. נכון ש4 משחקים זה לא מדגם גדול, אבל אי אפשר להגיד על קבוצות שפתחו 1-3 שהן בהכרח לא טובות, אלא אם ראית אותן משחקות והבנת שהן גרועות והתוצאות מוטות איכשהו. אני לא ראיתי אותן משחקות, ואני מקבל את זה שייתכן שמה שנראה לי כסגל בינוני של יוטה ואלמוני לגמרי של הספרס, יתבררו כקבוצות טובות מהמצופה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 4:28 pm 
Junior

rony כתב:
אני כרגע לא רואה אף קבוצה שבאמת עושה טאנקינג חוץ אולי מאוקלהומה שמיהרה להשבית את שג"א וגידי, כשטאנקינג מבחינתי זה להשבית שחקנים בכירים על פציעות זניחות או לעלות במכוון עם הרכבים הזויים ולהפחית דקות לשחקנים טובים על חשבון שחקנים שלא אמורים להוות חלק מהעתיד של המועדון. זה לא אומר שזה לא יקרה באיזשהו שלב אצל עוד קבוצות, אולי אפילו בקרוב, אבל כרגע אני לא רואה משהו מובהק כזה. הספרס, יוטה, יוסטון ואורלנדו באמת קבוצות לא טובות.

מעניין כמה שנים אוקייסי עוד תחזיק את שג"א, שחקן ש"מפריע" לה בטנקינג. נכון שהם משביתים אותו לא מעט אבל הם גם שורפים את השנים הכי טובות שלו. מעניין גם מה הוא שווה בקבוצה שתרצה לנצל את היכולות שלו במלואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 5:22 pm 
Hall of Famer

כל עוד הם משביתים אותו בשלבים קריטיים של העונה והוא בסדר עם כל התהליך, אין להם סיבה להיפטר ממנו.
אני מעריך שיש להם עוד דראפט אחד משמעותי ושהם יתרוממו בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 5:32 pm 
Junior

rony כתב:

זה סבבה שהחלטת שזו ההגדרה של טאנקינג, אבל אתה מבין שזו הגדרה שרירותית לחלוטין, כן?
במהות זה לא שונה בכלום מ-GM שעושה את הקבוצה שלו חלשה בכוונה, אבל אז לא עושה את הדברים שציינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 5:39 pm 
Hall of Famer

rony כתב:

המממ, הינקי והתהליך עשו טאנקינג ללא ספק, אטלנטה עשו טאנקינג (עם עלה הכותרת האפקטיבי של קארטר)
ואני לא זוכר השבתת שחקנים בכירים על פציעות זניחות
או הפחתת דקות לשחקנים טובים על חשבון שחקנים שלא אמורים להוות חלק מהעתיד של המועדון,
כך שנדמה לי שזו הגדרה לא קולעת לטאנקינג.
זה סוג מסוים של טאנקינג. הסוג היותר בעייתי אם כבר.

יהיה מעניין לראות את הטריידדליין ובכלל, את הישורת האחרונה של העונה, האם קבוצות יעסקו בנפילה למטה או לא.. וכמה הן מחויבות לטאנקינג..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2022 5:54 pm 
Sophomore

לא משנה לי להגדיר קבוצת טאנקינג או ריבילדינג, משנה בעיני להבין שיוטה ואחרות נמצאות במצב שהן לא רוצות לשפר את הקבוצה השנה.
שאם מציעים להם אחד מהמוריסים חינם הם לא לוקחים גם אם ישפרו כרגע את הקבוצה, שאם מציעים ליוטה בחירת דראפט מספיק טובה על קלארקסון הם לוקחים, גם אם הבחירה שתהיה בממוצע לא עדיפה על היכולת של קלארקסון כרגע, הם יקחו בגלל שבלי קלארקסון הם יפסידו יותר וזה חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 1:06 pm 
Junior

Att כתב:
למה? האם בויאן עד כדי כך יותר טוב מאוליניק? לדעתי לא..
אני חושב שכן..
לפחות רמה אחת מעל
זה בא לידי ביטוי בהיותו שחקן חמישיה בעונה שעברה לעומת אוליניק, בדקות המשחק (50% יותר) ואפילו באחוזים משלוש

אין מה להשוות בין אחוזי 3 של שחקן כנף כמו בויאן, שאומנם יודע לקלוע במגוון דרכים אך בסופו של דבר קם ונופל על היד מבחוץ, ובין ביגמן כמו אוליניק שאיתו הקליעה מבחוץ זה נשק שיכול לפרק סכמות הגנתיות יריבות (בטח שגם לאור העובדה שהוא יודע להוריד כדור לפרקט ולמסור).
מסכים אבל שבויאן שחקן חמישייה מובהק יותר, כי יותר נוח ויעיל לשלב אותו בליין אפ נתון. אוליניק כסנטר פותח לא מספק רים פרוטקשן ומתקשה בחילופים, אנחנו רואים מתחילת העונה שהוא צובר המון עבירות יחסית לשחקן מנוסה כמוהו.

כמו שכתב כאן פיק אנד רול, כנראה שהיתה כאן הבטחה של איינג' לבויאן שיעביר אותו עוד לפני תחילת העונה. אולי הוא ראה שאין ביקוש כזה לבויאן והעריך שלהיכנס איתו לפתיחת עונה כשחקן ממורמר, כמו קראודר בפניקס, לא ממש יוביל לעלייה בערכו. הרבה קבוצות פחות להוטות לוותר על בחירות סיבוב ראשון, הפיסטונס למשל ציפו לקבל שתיים כאלה על ג'רמיי גרנט (שבעיניי הוא לפחות רמה אחת מעל בויאן...), והסתפקו באחת שולית יחסית (של הבאקס בעתיד הלא רחוק).

בשורה התחתונה, גם אם רוצים לקטול את איינג' על מכירת בויאן כשהתמורה היתה כה נמוכה, לא חושב שאפשר לדבר על זה כמהלך טנקיסטי. יש לג'אז מספיק כוח אש מעמדות הכנף, בעצם מרקנן נכנס עכשיו לתפקיד של בויאן. אוליניק, על כל קשייו ההגנתיים כסנטר פותח, בכל זאת מוסיף מימד התקפי חשוב לחמישייה הפותחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 2:10 pm 
Hall of Famer

אתה יודע שהנשק שאיתו אתה מפרק סכימות הגנתיות מעולם לא הגיע ל-2 שלשות למשחק באף עונה?
אני לא חושב שיש בכלל התלבטות בין בוגדנוביץ' לאוליניק. בטרייד הזה יוטה נחלשה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 3:14 pm 
Junior

גם ברוק לופז, שאין ספק לגבי חשיבות הזריקה שלו משלוש להתקפת הבאקס, מעולם לא הגיע לשתי שלשות למשחק למעט עונת 2018/19. בשאר העונות שלו שם הוא קלע באזור השלשה וחצי למשחק.
אוליניק, לעומתו, עלה מהספסל בחלק ניכר מהקריירה שלו, כך שמן הסתם זה משפיע גם על הדקות וגם על הזריקות. ולמרות זאת במיאמי, שם הציוות שלו באם עבד מוצלח מאוד, הוא קלע שלשה וחצי למשחק במשך שלוש עונות.

איך יוטה מתחזקת לולא הטרייד הזה? בויאן עולה מהספסל, בשנת חוזה ובקבוצה שהפכה מקונטנדרית לנבנית מחדש? ומי הסנטר הפותח, קודי זלר הפציע או ווקר קסלר הבלתי מנוסה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 4:25 pm 
מנהל פורום

לי נראה שאתם מנסים לנתח בדיחה של איינג' שיצאה משליטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 5:10 pm 
Hall of Famer

אני לא כלכך מבין את הניתוח המיידי שמנותק מהקונטקסט הכולל. האם בויאן סקורר טוב מאוליניק? אין ספק. האם הוא ינצח אותו ב1 על 1? סביר מאד להניח. האם הוא מתאים יותר מאוליניק לתמהיל קבוצת הכדורסל של יוטה ג'אז מודל 22/3? אין לי מושג, ואני לא חושב שלמישהו שהוא לא ברמת אימון או ניהול מקצועית בכדורסל יש מושג. עובדתית בינתיים יוטה נראית טוב. עובדתית היא לא בטנקינג. לא ברור שהיא נחלשה בטרייד למרות שבויאן פרסונלית סקורר טוב יותר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 5:22 pm 
Hall of Famer

בוגדנוביץ' שחקן יותר טוב.
ואחרי 5 משחקים זה לא רציני לנתח האם קבוצה נחלשה או לא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 5:32 pm 
Hall of Famer

הוא אולי שחקן יותר טוב, נניח (לא אוהב אותו וחושב שהוא סקורר ריק, אבל נניח), אבל זה לא אומר שהוא מתאים יותר לשחק ביוטה נוכחית ושהוא משפר אותה בהכרח על פני אוליניק.

ואתה צודק שזה לא רציני לנתח אחרי 5 משחקים אם יוטה נחלשה. לכן לא ניתחתי אם יוטה נחלשה, וכתבתי "לא ברור שהיא נחלשה". זה על פני ההנחה הרווחת והנרחבת שיוטה לא רק נחלשה, אלא החלישה את עצמה בכוונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 5:59 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני לא כלכך מבין את הניתוח המיידי שמנותק מהקונטקסט הכולל. האם בויאן סקורר טוב מאוליניק? אין ספק. האם הוא ינצח אותו ב1 על 1? סביר מאד להניח. האם הוא מתאים יותר מאוליניק לתמהיל קבוצת הכדורסל של יוטה ג'אז מודל 22/3? אין לי מושג, ואני לא חושב שלמישהו שהוא לא ברמת אימון או ניהול מקצועית בכדורסל יש מושג. עובדתית בינתיים יוטה נראית טוב. עובדתית היא לא בטנקינג. לא ברור שהיא נחלשה בטרייד למרות שבויאן פרסונלית סקורר טוב יותר.

חשבתי שבדיוק בשביל זה נועד פורום כדורסל, בטח ממישהו שמתלונן רבות על חוסר ענייניות של כותבים ומעניק ציונים לכאלה שכן כותבים על כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 6:22 pm 
Hall of Famer

איך אפשר לסמוך עליך שדיון ענייני יוסט הצדה בהודעה עם התייחסות אישית.

אין שום סתירה בין היותו של הפורום במת דיון לחובבנים, לבין חוסר היכולת של החובבנים לקבוע מראש שיוטה בהכרח נחלשה בטרייד, ושאוליניק פחות או יותר מתאים לתמהיל הנוכחי של יוטה.

זו היתה הבחנה עניינית ורלוונטית לדיון, כמובן שהמטרה שלך היא לא להשתתף עניינית אלא לזרזר בקשר אליי, ובכל זאת אהיה מנומס ואמנע מהתגובה הקבועה על הטרלה או טמטום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 6:34 pm 
Junior

מה הקשר?
לי ולכל מי שראה את שני השחקנים משחקים רואים שבויאן הוא שחקן ברמת חמישיה בקבוצת פלייאוף ואוליניק הוא גבוה מחליף.
בויאן יותר טוב בהגנה ובהתקפה.

יש טיעון תאורטי שבו הביאו את אוליניק כי היה חסר להם גבוה, שזה בעייתי בהינתן שיש להם את אזובויקה, ונדרבילט, קסלר והם בדיוק החתימו את קודי זלר שבוע לפני הטרייד ושחררו אותו לפני תחילת העונה.

ויש גם את הידיעה שאיינג' הבטיח לבויאן שהוא ינסה להעביר אותו בטרייד לפני מחנה האימונים לקבוצה שמנסה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 6:42 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
ויש גם את הידיעה שאיינג' הבטיח לבויאן שהוא ינסה להעביר אותו בטרייד לפני מחנה האימונים לקבוצה שמנסה לנצח.

בפרפרזה על אשכול שהבטיח, אבל לא הבטיח לקיים, אז איינג' העביר אותה לקבוצה שמנסה לנצח, לא אחת שמצליחה לנצח, להלן דטרויט.
לפחות הוא לא העביר אותו לסקרמנטו שכבר 19 שנה מנסה לנצח ולא מצליחה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 6:44 pm 
Hall of Famer

בויאן הוא סקורר ברמ״ח איבריו, והוא גבוה וחזק מספיק בשביל לשחק לפחות בעמדת הפאוור פורוורד. (ונדמה לי שגם כך, הוא מבלה בעמדה הזאת את רוב ימיו, היום).
אוליניק הוא גבוה מגושם, שיודע לקלוע שלשה מדי פעם, ושבגיל 30, הדבר הכי משמעותי שהוא עשה בחיים זה לפצוע את קווין לאב.
אני לא רואה קונסטולציה אחת ביקום, שבה אוליניק הוא שחקן משמעותי יותר לאיזושהי קבוצה מאשר בוגדנוביץ׳. (אלא אם מטרת הקבוצה היא לפצוע שוב את קווין לאב, אני מניח).

אבל אני לא עובד בצוות האימוני של יוטה ג׳אז, אז למה בכלל אני פותח את הפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 6:58 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

אין שום סתירה בין היותו של הפורום במת דיון לחובבנים, לבין חוסר היכולת של החובבנים לקבוע מראש שיוטה בהכרח נחלשה בטרייד, ושאוליניק פחות או יותר מתאים לתמהיל הנוכחי של יוטה.

זו היתה הבחנה עניינית ורלוונטית לדיון, כמובן שהמטרה שלך היא לא להשתתף עניינית אלא לזרזר בקשר אליי, ובכל זאת אהיה מנומס ואמנע מהתגובה הקבועה על הטרלה או טמטום.

אה? ברור שאין סתירה. מי אמר שכן? הפוך, ההיגיון אומר שאם
א. הפורום הוא במת דיון לחובבנים. (עם זה אני מסכים)
ב. לחובבנים מתוקף ההגדרה, אין את הכלים להבין לעומק מהלכים קבוצתיים. (את זה אתה אמרת, אני לא מסכים).
אזי:
ג. החובנים לא יכולים לקבוע מראש שיוטה בהכרח נחלשה בטרייד

הבעיה היא שאם ניקח את סעיף ב׳ למעלה, יש סתירה ל:
א. המנהג שלך לתת ציון לכותבים, אם גם ככה אף אחד לא יכול להבין לעומק מהלכים קבוצתיים. הרי ציון 10 לא יהיה להם (שהרי זה שמור לדני איינג׳ , הינקי ושאר מקצוענים). אז זה באמת משנה אם הציון שלהם הוא 1 או 3?
ב. עצם הכתיבה שלך בפורום כדורסל, אלא אם המטרה היא לומר משהו לא מקצועי כמו ״וינס קרטר הוא דאנקיסט עצום״.

ואם נחזור לנושא, כאמור, אני לא חושב שיש קונסטלציה אחת ביקום (כאמור, פרט ליקום בו המטרה היא לפצוע את קווין לאב) בה אוליניק עדיף באיזושהי צורה על בוגדנוביץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 7:00 pm 
Hall of Famer

עד המשפט האחרון, כל מה שכתבת ענייני אם כי כמובן לא מדויק. נתת תיאור של השחקנים בעיניך, וסיכום של התיאור הזה. זה ש"אתה לא רואה קונסטלציה אחת ביקום" לא אומרת שאין מצב שאוליניק מתאים יותר לסגל הזה מאשר בויאן, זה למעשה לא אומר כלום חוץ מדעתך על השחקנים, שכמובן זכותך להשמיע ואפשר לדון עליה.

במשפט האחרון לא התאפקת, והיית חייב להדגיש את היותך נודניק שמחפש צומי על ידי חוסר הבנה של מה שאחרים כותבים, ונסיון להגיב אישית לדברים שלא הבנת כראוי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 7:04 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Hacohen כתב:

אה? ברור שאין סתירה. מי אמר שכן? הפוך, ההיגיון אומר שאם
א. הפורום הוא במת דיון לחובבנים. (עם זה אני מסכים)
ב. לחובבנים מתוקף ההגדרה, אין את הכלים להבין לעומק מהלכים קבוצתיים. (את זה אתה אמרת, אני לא מסכים).
אזי:
ג. החובנים לא יכולים לקבוע מראש שיוטה בהכרח נחלשה בטרייד

הבעיה היא שאם ניקח את סעיף ב׳ למעלה, יש סתירה ל:
א. המנהג שלך לתת ציון לכותבים, אם גם ככה אף אחד לא יכול להבין לעומק מהלכים קבוצתיים. הרי ציון 10 לא יהיה להם (שהרי זה שמור לדני איינג׳ , הינקי ושאר מקצוענים). אז זה באמת משנה אם הציון שלהם הוא 1 או 3?
ב. עצם הכתיבה שלך בפורום כדורסל, אלא אם המטרה היא לומר משהו לא מקצועי כמו ״וינס קרטר הוא דאנקיסט עצום״.

ואם נחזור לנושא, כאמור, אני לא חושב שיש קונסטלציה אחת ביקום (כאמור, פרט ליקום בו המטרה היא לפצוע את קווין לאב) בה אוליניק עדיף באיזושהי צורה על בוגדנוביץ׳.

חובבנים יכולים להיות בעלי הבנה עמוקה בכדורסל, הם יכולים לכתוב מה שבא להם, אף פעם לא נתתי ציון מספרי לכותב כלשהו ולא אמרתי את סעיף ב'.

דעתך על אוליניק נרשמה בפרוטוקול.

עוד משהו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 7:11 pm 
Hall of Famer

כן, חמוד, עוד משהו.

אם יש מישהו שבאמת צווח באופן קומפלסיבי של מישהו זה אתה, כל פעם שסטריאני פותח את הפה.
אני למען האמת, שותק לפחות שני שליש מהזמן כשזה קשור אליך כי אין לי כוח, אבל לפעמים אתה באמת מקשקש באופן קיצוני. המשפט הזה :

ציטוט:
האם הוא מתאים יותר מאוליניק לתמהיל קבוצת הכדורסל של יוטה ג'אז מודל 22/3? אין לי מושג, ואני לא חושב שלמישהו שהוא לא ברמת אימון או ניהול מקצועית בכדורסל יש מושג

הוא, מה לעשות, קשקוש. וקשקוש כזה, שאם הוא נכון, לא ברור למה אתה בכלל טורח לכתוב בפורום כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 27, 2022 7:12 pm 
Hall of Famer

נדב, מה לדעתך היו התוכניות של איינג' העונה כשהוא נפטר מגובר, מיצ'ל ובוגדנוביץ'?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: