rony כתב:
מהצד של בוסטון, ווסטברוק הוא סקורר טוב בהרבה וכנראה שהוא מתאים יותר לסחוב קבוצה בבניה מחדש, שזה מה שהסלטיקס יהיו כנראה בשנה הבאה עם סיום החוזים של גארנט ואלן, מצד שני. רונדו זה השחקן שאני הכי אוהב בליגה, תמיד מתעלה בפלייאוף ושחקן שאני מת לראות איך תראה קבוצה שהוא השחקן המוביל שלה (לא בהכרח סקורר מוביל, אבל כן השחקן המרכזי), רצוי קבוצה יותר אתלטית שמשחקת מהר יותר מהסלטיקס של השנים האחרונות, במצב כזה אני חושב שבוסטון יכולה להיות אחת הקבוצות הכי מהנות לצפייה בליגה, אם כי לא בהכרח קבוצת עילית. עם ווסטברוק לעומת זאת אני יכול לראות את הסלטיקס הופכים להיות עוד אחת מהקבוצות הבינוניות האלו שיש להן סקורר ענק וחבורה של שחקנים בינוניים סביבו, קבוצה שמגרדת פלייאוף אבל לא עושה שם יותר מדי. בקיצור ולעניין, אני לא בטוח עם איזה שחקן הסלטיקס יהיו טובים יותר, זה תלוי מאוד במה שאיינג' ירכיב סביבם ובכמה מוטיבציה תהיה לדוק בלי הביג 3, אבל אני הייתי מעדיף את רונדו.
רונדו הוא שחקן מיוחד, אני באמת מעריך אותו, ויש לו קייס לרכז הטוב בליגה, אבל זה לא כזה פשוט.
דבר ראשון, כבר העונה טרייד כזה יכול לתת להם בוסט רציני. כרגע יכולת הסקורינג של הקבוצה בבעיה קשה. הביג 3 מזדקנים וכבר עצירים יותר מאשר בעבר.
פירס שחקן נהדר אבל כבר קשה לו לסחוב את הקבוצה על הגב. להסתמך על הג'אמפרים של גארנט וההבלחה של אייברי בראדלי זה לא מספיק טוב. אני מאמין שעם ווסטברוק היכולת של הקבוצה להגיע לגמר משתפרת.
בקשר לעתיד, לבנות קבוצה מסביב לרונדו זה לא קל. צריך הרבה חתיכות שיתאימו סביבו וזה לא יהיה פשוט בכלל. למעשה קשה לי לראות את זה קורה.
לבנות קבוצה סביב סקורר זה מעט יותר פשוט, אבל ברור שיש חשש שבוסטון תהפוך להיות קבוצה בינונית.