סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 8:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עתידה של הת'אנדר
הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2012 2:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מהצד של בוסטון, ווסטברוק הוא סקורר טוב בהרבה וכנראה שהוא מתאים יותר לסחוב קבוצה בבניה מחדש, שזה מה שהסלטיקס יהיו כנראה בשנה הבאה עם סיום החוזים של גארנט ואלן, מצד שני. רונדו זה השחקן שאני הכי אוהב בליגה, תמיד מתעלה בפלייאוף ושחקן שאני מת לראות איך תראה קבוצה שהוא השחקן המוביל שלה (לא בהכרח סקורר מוביל, אבל כן השחקן המרכזי), רצוי קבוצה יותר אתלטית שמשחקת מהר יותר מהסלטיקס של השנים האחרונות, במצב כזה אני חושב שבוסטון יכולה להיות אחת הקבוצות הכי מהנות לצפייה בליגה, אם כי לא בהכרח קבוצת עילית. עם ווסטברוק לעומת זאת אני יכול לראות את הסלטיקס הופכים להיות עוד אחת מהקבוצות הבינוניות האלו שיש להן סקורר ענק וחבורה של שחקנים בינוניים סביבו, קבוצה שמגרדת פלייאוף אבל לא עושה שם יותר מדי. בקיצור ולעניין, אני לא בטוח עם איזה שחקן הסלטיקס יהיו טובים יותר, זה תלוי מאוד במה שאיינג' ירכיב סביבם ובכמה מוטיבציה תהיה לדוק בלי הביג 3, אבל אני הייתי מעדיף את רונדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2012 4:09 pm 
Junior

rony כתב:
מהצד של בוסטון, ווסטברוק הוא סקורר טוב בהרבה וכנראה שהוא מתאים יותר לסחוב קבוצה בבניה מחדש, שזה מה שהסלטיקס יהיו כנראה בשנה הבאה עם סיום החוזים של גארנט ואלן, מצד שני. רונדו זה השחקן שאני הכי אוהב בליגה, תמיד מתעלה בפלייאוף ושחקן שאני מת לראות איך תראה קבוצה שהוא השחקן המוביל שלה (לא בהכרח סקורר מוביל, אבל כן השחקן המרכזי), רצוי קבוצה יותר אתלטית שמשחקת מהר יותר מהסלטיקס של השנים האחרונות, במצב כזה אני חושב שבוסטון יכולה להיות אחת הקבוצות הכי מהנות לצפייה בליגה, אם כי לא בהכרח קבוצת עילית. עם ווסטברוק לעומת זאת אני יכול לראות את הסלטיקס הופכים להיות עוד אחת מהקבוצות הבינוניות האלו שיש להן סקורר ענק וחבורה של שחקנים בינוניים סביבו, קבוצה שמגרדת פלייאוף אבל לא עושה שם יותר מדי. בקיצור ולעניין, אני לא בטוח עם איזה שחקן הסלטיקס יהיו טובים יותר, זה תלוי מאוד במה שאיינג' ירכיב סביבם ובכמה מוטיבציה תהיה לדוק בלי הביג 3, אבל אני הייתי מעדיף את רונדו.

רונדו הוא שחקן מיוחד, אני באמת מעריך אותו, ויש לו קייס לרכז הטוב בליגה, אבל זה לא כזה פשוט.
דבר ראשון, כבר העונה טרייד כזה יכול לתת להם בוסט רציני. כרגע יכולת הסקורינג של הקבוצה בבעיה קשה. הביג 3 מזדקנים וכבר עצירים יותר מאשר בעבר.
פירס שחקן נהדר אבל כבר קשה לו לסחוב את הקבוצה על הגב. להסתמך על הג'אמפרים של גארנט וההבלחה של אייברי בראדלי זה לא מספיק טוב. אני מאמין שעם ווסטברוק היכולת של הקבוצה להגיע לגמר משתפרת.
בקשר לעתיד, לבנות קבוצה מסביב לרונדו זה לא קל. צריך הרבה חתיכות שיתאימו סביבו וזה לא יהיה פשוט בכלל. למעשה קשה לי לראות את זה קורה.
לבנות קבוצה סביב סקורר זה מעט יותר פשוט, אבל ברור שיש חשש שבוסטון תהפוך להיות קבוצה בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2012 5:11 pm 
Hall of Famer

אבל שוב, העונה הזו לא רלוונטית, הטרייד דדליין כבר עבר מזמן. לגבי העונה הבאה, שוב, זו אפשרות לבנייה מחדש, בטח ובטח כשגארנט ואלן מסיימים חוזה ולך תדע מה יהיה איתם, אבל אני מעדיף לקחת את הצ'אנסים שלי עם רונדו מאשר להביא את ווסטברוק, אם ליד דוראנט הוא מתקשה לפעמים לרסן את שגעון הגדלות שלו, אני חושש שבקבוצה שתהיה רק שלו זה רק יהיה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2012 5:21 pm 
Junior

מה המצב עם פירס? איכשהו נראה לי שאת מה שדוראנט מקבל, פירס לא יקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2012 5:31 pm 
Hall of Famer

לפירס יש חוזה לעוד שנתיים, אבל הבנאדם יהיה בן 35 בתחילת העונה הבאה, אם ווסטברוק מגיע אז עם כל הכבוד לפירס, זו הופכת להיות הקבוצה של ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2012 5:56 pm 
Junior

טוב, אז העתיד של הקבוצה נראה קצת מעורפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2012 11:21 pm 
Senior

אני בספק אם אחרי הריבילדינג בוסטון תמצא שני גארדים יותר מתאימים מאלן ופירס שישחקו ליד רונדו. אין כמעט שוטינג גארדס עם קליעה כמו של אלן בנמצא(וגם בהיסטוריה כולה יש מעט מאוד כאלה). המילטון נוטה לפציעות ולא מתאים לקבוצה בריבלדינג. סטפון קארי יכול להשלים טוב את רונדו, אבל ספק רב אם הסלטיקס יוכלו להביא אותו. השאר פשוט לא טובים מספיק או לא קולעים מספיק לשלוש(וכשאני כותב "השאר" הכוונה כמובן לשחקנים ריאליים עבור בוסטון, לא וויד, קובי או ג'ו ג'ונסון עם החוזה הנוראי שלו). בעמדת הסמול פורוורד גם אין המון אופציות. היחידים שמתאימים בעיני זה גריינג'ר, איגואדלה ואולי פול ג'ורג'. לא יודע מה הסיכוי של בוסטון להביא אותם. בעיני הרבה יותר קל לבנות קבוצה סביב ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2012 1:23 pm 
מנהל פורום

קצת חזרה לנושא המקורי - הת'אנדר. סתם בדקתי איך הקבוצה מתפקדת מאז ההגעה של דרק פישר, ובאופן לא מפתיע היא ב4-8 בלבד מאז שהוא הגיע. אמנם היו גם כמה נצחונות יפים ב12 משחקים האלה, אבל אני כן מזהה האטה מסוימת. פישר מקבל יותר מדי דקות, מאט את הקצב ריצה של הקבוצה, חור הגנתי. בדיוק כמו העונות האחרונות בלייקרס. עדיף להם לצמצם את התפקיד שלו ולתת יותר לספולושה למשל.

אוקלהומה כיום היא אחת הקבוצות עם הפיירול הנמוך בליגה - 56 מ' דולר בלבד (אני לא בטוח אם הנתון כולל את הארכת החוזה של ווסטברוק. בכל מקרה זה לעומת 87.5 מ' דולר של בוסטון במקום הראשון). דוראנט הוא כמובן באנקר וחתום על חוזה ארוך טווח עד 2015/16. הארדן מסונדל לחוזה קטן של כ6-7 מ' לעוד 2 עונות. פרקינס יקבל כ-8 מ' בממוצע לעוד 3 עונות, אולי הוא דווקא מכביד קצת. סרג' איבקה מקבל שכר רעב של 2 מ' דולר בלבד, הוא יישאר בטוח עד סוף החוזה. ווסטברוק הוא המוקש המרכזי כרגע, אבל טרייד עליו ישנה את כל הקונספט של הקבוצה. היו בזמנו שמועות על חיכוכים איתו בחדר ההלבשה ומחוצה לו, ואני לא בטוח כמה נראה לו או לדוראנט העניין של 2 מובילים. אני לא אופתע לראות אותו הולך לקבוצה יותר גדולה, גם אם אוקלהומה תיקח אליפות בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2012 1:55 pm 
Junior

חיכוכים בין ווסטברוק לדוראנט נראים כנחלת העבר, גם מהראיונות בתקשורת וגם מצפייה בהם במשחקים אפשר לראות שהם מסתדרים מצויין ושדוראנט אוהב את העובדה שיש לידו עוד סקורר, הוא הדגיש בראיון לאחרונה שהוא חושב שכל מי שמבקר את העניין שווסטברוק לוקח את אותה כמות זריקות כמוהו פשוט לא רואה משחקים של אוקלהומה, שכל מי שרואה את המשחקים יודע שכשווסטברוק אגרסיבי ותוקף את הסל הקבוצה יותר טובה והוא עצמו, דוראנט, הרבה יותר טוב.

פרקינס מכביד? איזה עוד סנטר עם מעמד בליגה מקבל 8 מיליון לעונה? פרקינס מקבל רק 8 מיליון כי הוא חתם על החוזה בדיוק כשיצא מפציעה ארוכה ומדאיגה. תוציא את החוזה ה״מכביד״ שלו מאוקלהומה והם לא קונטנדרים העונה, תוציא אותו בקיץ ותראה את אוקלהומה מתחילה לרדוף בליגה אחרי סנטרים גריאטריים, ואני לא אתחיל שוב עם כך שכל הקבוצה הזאת מעידה שפרקינס הוא האבא והאמא והפסיכולוג שלהם ועד כמה הוא שינה ותרם מנטלית לארבעת החברים הכוכבים שלו בקבוצה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2012 4:26 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאתה מגזים בחשיבות של פרק. עם דוראנט, ווסטברוק והארדן אוקלוהומה סיטי היו מועמדים לאליפות גם עם קוליסון שהוא קצת אנדרייטרד בעיניי לצמד איבקה.
אני מסכים שנותנים לפישר יותר מדי במה. זה כנראה ייפסק בפלייאוף, ווסטברוק ישחק את הרוב המוחלט של הדקות בפוינט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה