סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 1:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 7:50 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ג'ימי באטלר סוף סוף מוציא קצת מהפוטנציאל שלו.
מאז שדנג נפצע הוא בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 8:35 pm 
Hall of Famer

אפרופו באטלר, הפוטנציאל שלו הרבה יותר נמוך מזה שג'יימס ג'ונסון הגיע איתו לליגה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 9:15 pm 
Junior

sheky כתב:
נו, המשחק הזה היה הסבר לטענות של פלאש שקובי חייב לקלוע 30 לערב כדי שללייקרס יהיה סיכוי. מסתבר שיש שם אחרים שיכולים לקלוע וכשקובי לוקח צעד אחורה מבחנת סקורינג וצעד קדימה מבחינת ניהול משחק אז זה נגמר בניצחון משכנע על קבוצת פלייאוף.

אני לא הייתי מסיק מסקנות ממשחק בית מול יוטה. זה מצוין שקובי החליט לקחת את תפקיד ניהול המשחק, אבל זה לא אומר שזה יצליח במשחקים קשים יותר כשהאוורד וגאסול יעשו במכנסיים.

אה, אתה כמובן יודע את זה אבל השאר כנראה לא יודעים: שאלת הניהול משחק/סקורינג בכלל לא היתה הויכוח לגבי מה קובי צריך לעשות.
הטענה שלך (ושל כל מי שהתווכח איתי) היתה שאם קובי לא יכול לתת את המקסימום בהגנה בגלל המאמץ שהוא משקיע בהתקפה, אז הוא צריך לקחת כמה צעדים אחורה בהתקפה ולהשקיע את כל מה שיש לו בהגנה. זה כמובן לא חכם כי הוא השחקן עם הקילומטראז' אולי הגדול ביותר בליגה והעומס הכי גדול על הברכיים, אז לבנות עליו כבולדוזר הגנתי זו אחת האפשרויות היותר אידיוטיות לפי דעתי, כי אז הם גם יפסידו את קובי שחקן ההתקפה וגם הוא לא יצליח לעצור את הווסטברוק התורן. להפך, בגילו צריך לתת לו לשמור על הרג'ה בל התורן כדי שיוכל להיות דומיננטי בהתקפה (אם זה כמנהל משחק או כסקורר-מה שעובד כמובן).

אגב מתוך ארבעת המשחקים שגאסול עלה מהספסל, בשלושה הוא קלע 15+. לפני כן תחת דאנטוני היו לו רק שניים כאלה. זה טוב משתי סיבות:
1. מהאפשרויות הקיימות, ארטסט-קלארק-האוורד משלימים הכי טוב את קובי ונאש, כך יש ירידה כלשהי להגנה, קצת מהירות ואתלטיות, וקלארק קולע מבחוץ טוב מגאסול.
2. גאסול מהספסל = משחק פחות עם האוורד ויותר סנטר, ומסתבר שהוא תורם יותר, סטטיסטית הוא נותן מהספסל בערך מה שאודום נתן.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ש' ינואר 26, 2013 9:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 10:44 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שקשה לחלוק על ההיגיון בעלייה של גאסול מהספסל.

בכל אופן, עניין כמות הזריקות של קובי ומידת ההשקעה שלו בהגנה אלה שני עניינים אורתוגונליים ושני ויכוחים נפרדים. בהחלט יכול להיות שזו טעות לתת לקובי לשמור על ויידים ווסטברוקים. אבל (א) אם הוא כבר שומר עליהם ומחפף בשם היעילות ההתקפית שלו זה רע מאוד ו(ב) עדיף שסטיב נאש ישמור עליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 11:56 pm 
Junior

לא ברור אם הוא מחפף או שזה מה שהוא שווה בהגנה עם העומס על הברכיים שלו.
כך או כך, אין ספק שהשילוב עם נאש בעייתי מאוד בצד ההגנתי, אין מי שישמור על הגארד הכוכב, אין מי שירד בפאסט ברייק. הלייקרס תחת דאנטוני קולעים 100+ כמעט כל משחק ועדיין מפסידים את רובם. כל עיוור יכול לראות שבלי שינוי פרסונלי רציני הלייקרס לא ישתפרו בהגנה. מחר אוקלהומה שוב יתנו לנו בראש, וכמה ימים אחרי מתחילים ריצה של 7 משחקי חוץ שיקבעו אם הלייקרס עדיין בתמונת הפלייאוף או הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 3:12 pm 
Freshman

מקפיץ כי שווה לשים לב לתחיה של רוביו.
בחמשת המשחקים האחרונים ממוצע של 11.2 נק, 8 אס' ו-2.2 חטיפות. אחוז מהשדה: 46. מהשלוש הוא עדיין לא זורק.

אתמול בלילה כבר משחק של 15 נקודות ו-14 אסיסטים. נראה הרבה יותר טוב ועם יותר ביטחון.

גם אני הייתי מתוסכל מאוד ממנו בפתיחת העונה, ועוד נכונו תסכולים אני מניח, אבל כבר ברור שככל שתעבור הפציעה, הוא יחזור להיות השחקן שראינו בעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 3:25 pm 
Junior

איזו מתנה טובה מזו לצוד לרגל אירוסיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 3:33 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הבעייה המרכזית של הלייקרס כרגע זה שהם באופן מוחלט לא תלויים בעצמם. הם בתחרות על המקום השמיני עם שתי קבוצות - יוסטון ופורטלנד, שלשתיהן יש פור של 3-4 נצחונות ושתיהן משחקות כדורסל 0.500 די קונסיסטנטי. אחת אולי תמעד, לא סביר ששתיהן, ומספיק שאחת משתיהן תעביר הילוך אחרי האולסטאר כדי לגמור את הסיכויים של הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 4:01 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
הבעייה המרכזית של הלייקרס כרגע זה שהם באופן מוחלט לא תלויים בעצמם. הם בתחרות על המקום השמיני עם שתי קבוצות - יוסטון ופורטלנד, שלשתיהן יש פור של 3-4 נצחונות ושתיהן משחקות כדורסל 0.500 די קונסיסטנטי. אחת אולי תמעד, לא סביר ששתיהן, ומספיק שאחת משתיהן תעביר הילוך אחרי האולסטאר כדי לגמור את הסיכויים של הלייקרס.

קשה לדעת לגבי יוסטון, אבל לגבי פורטלנד קשה לי להאמין שהיא תעשה את הפריצה הזו לכיוון ה-0.60-0.70 בחצי השני של העונה, היא קבוצה עם שמיכה מאוד קצרה וככל שהעונה תימשך, כך סביר שהשחקנים המובילים יהיו שחוקים יותר, באטום כרגע עם פציעה בפרק כף היד לא קולע כמו שצריך כבר כמה משחקים, לילארד עוד עלול להתקל בקיר הרוקיז וכן הלאה. מצד שני, בדיוק באותה מידה הלייקרס סובלים מהשחיקה של קובי ומהפציעה בכתף של הווארד, במקרה של הווארד גאסול עוד יכול להכנס לנעליים שלו, אבל במקרה של קובי זה יהיה קשה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 4:13 pm 
Junior

בהתחשב בספסל הדליל של פורטלנד, נראה לי שאם יחליטו שהם רוצים להיאבק על הפלייאוף הם יצטרכו להחתים כמה FA (למשל קניון מרטין או פארגו - הבעיה שאין להם מקומות פנויים ברוסטר) ו\או להשתמש ב-3 בחירות סיבוב שני שיש להם כדי להשיג שחקנים (כספי לאורגון?).
יש אפשרות משחק כי רוב שחקני הספסל שלהם הם חוזים נגמרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 4:47 pm 
Junior

הכל אפשרי בלייקרס, יש להם את הכשרון לנצח גם את רוב משחקי החוץ שנותרו, מצד שני הם יכולים להפסיק לשחק הגנה או שקובי יפצע ולסיים במקום ה10-12 במערב.

את השאר קל לצפות:
יוסטון תסיים עם 45 נצחונות לפחות לדעתי והארדן (7) יפגוש את הת'אנדר (2) בסיבוב הראשון.

יוטה תישאר בחוץ. מסוף השבוע היא מתחילה חודש וחצי לא פשוט: בבית מול OKC, ווריורס, בוסטון, אטלנטה, שארלוט, דטרויט ממפיס והניקס, זה כבר כמה הפסדים. תוך כדי היא תעבור במגרשים של הקינגס, ת'אנדר, קליפרס, באקס, קאבס, בולס, ניקס, ת'אנדר, יוסטון, ספרס, מאבס. היא תפסיד את הרוב בודאות. היא תתגבר על זה בהמשך, אבל בסיום העונה היא תפגוש את גולדן סטייט בחוץ, OKC ומיני בבית, וולבס וממפיס בחוץ, ותסיים עם 41-43 נצחונות על גבול הפלייאוף.

פורטלנד משחקים עכשיו 5 משחקי בחוץ ויסיימו אותם על אזור ה50%, ישפרו את זה עד תחילת מרץ, ואז יצאו למשחקי חוץ מול ממפיס ס"א וניו אורלינס, גריזליס ניקס ופיסטונס בבית, פילי באקס בולס הוקס ות'אנדר בחוץ. ירדו חזרה ל50%. ישפרו את זה בהמשך, אבל הם מסיימים מול 5 קבוצות חזקות, כולל דנבר וקליפרס בחוץ. הם יסיימו עם 40-43 נצחונות על הגבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 5:54 pm 
Junior

גינות מיכאל כתב:
איזו מתנה טובה מזו לצוד לרגל אירוסיו.

כן ולא, אני אוהד של הבולס, אבל עם חיבה עזה לקטאלוני, כידוע לך.
תן לי דרק רוז ואני מבסוט.
אם כבר באתי לכאן, לוידע אם הראו את זה פה איפשהו, אבל זה מגניב ממש:

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2013 10:53 pm 
מנהל פורום

אני מעריץ ידוע של הילד, אבל אם ב-Ridiculous הכוונה היא ל"מיותר לחלוטין" אז הם צודקים, כי חוץ מקצת שואו המהלך הזה לא תרם לכלום.
זה לא עזר לו לייצר שום יתרון, לא לעצמו ולא לשחקן אחר, אז עם כל הכבוד לקשקשנות של הפרשנים, אני אישית לא מתלהב ממהלך כזה. מילא אם השומר היה קרוב אליו וקצת קונה את ההטעיה אז אולי זה היה עוזר במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:34 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
היה שנה שעברה מהלך כזה לרונדו, שגם קצר תשואות למרות שלא נתן לו שום יתרון והסתיים במסירה לקליעה סתמית של ברנדון באס מהפינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:51 am 
מנהל פורום

אתה סתם לא מבין בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 11:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם כבר Ridiculous...
http://www.youtube.com/watch?v=CGhNkxr1exI

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 4:59 pm 
Junior

אני מניח שהמסירה בסוף היא גם חלק מהמהלך. אותי לפחות היא הגניבה יותר מאשר הסבסוב שלא תרם כלום.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 9:47 pm 
Junior

ודים כתב:
אני מעריץ ידוע של הילד, אבל אם ב-Ridiculous הכוונה היא ל"מיותר לחלוטין" אז הם צודקים, כי חוץ מקצת שואו המהלך הזה לא תרם לכלום.
זה לא עזר לו לייצר שום יתרון, לא לעצמו ולא לשחקן אחר, אז עם כל הכבוד לקשקשנות של הפרשנים, אני אישית לא מתלהב ממהלך כזה. מילא אם השומר היה קרוב אליו וקצת קונה את ההטעיה אז אולי זה היה עוזר במשהו.

או, אם לצטט את התגובה השניה עם הכי הרבה לייקים:
ציטוט:
the one single man who got pranked in this move was me clicking in this video.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 9:01 pm 
Senior

עושה רושם שהבלון שנקרא רוביו קיבל איזה סיכה שדי מפוצצת אותו השנה. 6 נקודות למשחק ב-31% מהשדה. מעבר לזה הוא ממשיך להראות כמו שחיף רזה במיוחד עם אתלטיות הרבה מתחת לממוצע בליגה. נראה לי שאוטוטו הוא יתתום בברצלונה על איזה חוזה מופרך לשחקן ברמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 9:44 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
עושה רושם שהבלון שנקרא רוביו קיבל איזה סיכה שדי מפוצצת אותו השנה. 6 נקודות למשחק ב-31% מהשדה. מעבר לזה הוא ממשיך להראות כמו שחיף רזה במיוחד עם אתלטיות הרבה מתחת לממוצע בליגה. נראה לי שאוטוטו הוא יתתום בברצלונה על איזה חוזה מופרך לשחקן ברמתו.

לא בלון ולא נעליים לדעתי. לא יודע עד כמה אתה עוקב, אבל לשפוט אותו מסטטיסטיקה עונתית ייתן לך תמונה מעוותת לגמרי, הוא רק חזר מפציעה קשה וב-3 שבועות הראשונים ראו שהוא חסר כושר משחק לחלוטין, בשבועיים האחרונים הוא נראה הרבה יותר טוב, ב-6 משחקים האחרונים הוא עם 10.5 נק', 7 אס' ויותר מ-2 חט' למשחק וגם רואים על המשחק שלו שהכושר שלו השתפר והבטחון חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 9:56 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שרוביו הוא בלון שעומד להתפוצץ ושהוא הולך לחזור לאירופה any time soon אבל הוא עדיין זוכה להייפ שהוא מעבר למה שהוא עשה בליגה, בין השאר בגלל סגנון המשחק שלו. השנה יש במיני קבוצה שיכולה הייתה להגיע לפלייאוף לולא הפציעות הרבות. רוביו לא זכה למבחן שלו, הוא עדיין לא מוכח כרכז שמוביל קבוצה להישגים.
בכל מקרה, בליגה עם כל כך הרבה רכזים מוכשרים וטובים, רוביו הוא לא כוכב ופעמים רבות נראה שהיחס אליו - וגם הציפיות - הוא ככזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 10:20 pm 
Senior

גם בשנה שעברה הוא זכה להייפ הכי גדול שאני זוכר יחסית לשחקן שקולע ב-38% מהשדה. אני חושב שבגג הוא יכול להיות סוג של גירסת NBA של יוגב אוחיון ביורוליג, שזה רכז פותח חביב של קבוצות גרועות(שזה די המצב של מינסוטה היום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 11:26 pm 
Freshman

לתת סטטיסטיקה של שחקן שחזר מפציעה כל כך קשה זה לא משקף את היכולות שלו. כמו שרוני כתב, השיפור אצלו בששת המשחקים האחרונים גדול. בתור מישהו שרואה את כל המשחקים של מינסוטה, בשבועות הראשונים אחרי הפציעה היה יותר כיף לעקור את העיניים של עצמי מאשר לראות אותו משחק. אבל כבר שישה משחקים שרואים שבהדרגה הרגליים מתחזקות, הג'אמפר נכנס, יש יותר יכולת חדירה וסיום ליד הסל. עם הביטחון גם חוזרים המהלכים שהפכו את מינסוטה לקבוצה בין הפופולאריות בשנה שעברה לצפיה בליג פאס.

בהתאם, לתת גג כזה לרוביו כזה גם לא סביר. אפשר להגיד שזה ריאלי, אבל בטח לא גג. לרוביו יש בהחלט פוטנציאל להוביל את סטטיסטיקת האסיסטים בליגה. עם שיפור בקליעה ובחדירה, הוא יוכל לטפס לדעתי למעמד גבוה יותר מזה של אוחיון היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 11:45 pm 
Senior

להוביל את סטטיסטיקת האסיסטים בליגה? לא יודע. לא נראה לי. האמת אני לא זוכר אפילו שחקן אחד כזה שלא היה בכלל איום על הסל. ורוביו לא ממש מהווה איום על הסל ב-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 11:48 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
להוביל את סטטיסטיקת האסיסטים בליגה? לא יודע. לא נראה לי. האמת אני לא זוכר אפילו שחקן אחד כזה שלא היה בכלל איום על הסל. ורוביו לא ממש מהווה איום על הסל ב-NBA.

את רונדו בעונות הראשונות שלו ראית? האיום היחיד שהוא היווה כלפי הסל זה האיום שהוא ישבור אותו עם איזו זריקת עונשין תועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה