לאומית כתב:
נאור שרון קיבל צ׳אנס ראוי והיה גרוע. לגבי אלכס, מה שכתבת בעיקר מעיד על הקטסטרופה המתמשכת במחלקת הנוער של חולון תחת טובי שוורץ בשנים האחרונות. אלכס שחקן שיכול לשחק רכז מחליף בקבוצה חסרת יומרות בלאומית, לא מעבר לזה.
איזה הזדמנות הוא קיבל? על מה אתה מדבר?? מצטער אבל אם אתה כבר בא עם איזו דעה מהבית כי החלטת מראש שכל הישראלים מפונקים ובכיינים ואתה מאוד אוהב את הזרים של חולון, אז לפחות שתביא איזה גיבוי.
אולי נאור שרון לא מספיק טוב, או אולי הוא היה צריך ללכת לליגה לאומית קודם (כמו שבר טימור עשה בעצם באותו גיל כשחזר להפועל חיפה במקום להמשיך במכבי חיפה עוד שנה בנוער) אבל דן שמיר לא באמת הביא לו הזדמנות אמיתית.
shachaf78 כתב:
ממש תגובה ברמה של כיתה ד'. כולם החליטו לשבות אז גם יוגב ופניני צריכים לעשות את זה, לא משנה שהם מסתכנים באובדן של אלפי דולרים ואולי של כל החוזה שלהם, כדי לצאת גברים מול החברים שלהם(עכשיו קוז'י ומקל לא ימסרו להם בנבחרת...)מי ישמע כאילו ארגון השחקנים זה ההסתדרות או חברת חשמל שהחברות בו באמת מקנה לשחקנים משהו משמעותי. כנראה שהם ישרדו בלי הבורקסים של ניר אלון.
אם אתה חושב שפניני או אליהו במצבם הנוכחי יקבלו יותר כסף בחו''ל אתה ממש ממש תמים. יוגב אולי כן(החוזה בקובאן תקף או שלא אין לי מושג כבר...) אבל הוא עדיין יפסיד הכנסה של העונה הנוכחית.
קצת לא יפה מצידך להיטפל לאיזה מילה בהודעה שלו ולהפוך לגמרי את המשמעות של מה שהוא אמר. הוא ממש לא כתב תגובה ברמה של כיתה ד' ואולי לא כל כך הבנת אותה. הוא אפילו הסביר למה לטווח רחוק זה ישתלם להם, אבל כנראה שהיה לך נוח להתעלם מזה.
העובדה היא שיש ארגון והם חברים בו. אתה חושב שכל השחקנים ב-NBA הרוויחו מהשביתה? ככה זה כשיש ארגון, אי אפשר כל אחד לעצמו. אפשר לנסות להשפיע בתוך הארגון ולא לתת לאיזה מישהו לדבר בשם כולם אם אין הסכמה פה אחד, אבל אם כבר יש הסכמה של רוב מוחלט אז אין מה לעשות.
kickass כתב:
וביטלא, אני חייב להגיד לך שאתה רואה את הדברים לא נכון. לראשי הקבוצות אין כבר באמת מה להפסיד. כל הפסד כספי שיכול להיגרם עכשיו די יתקזז עם משכורות הישראלים. ושיהיה ברור, אסון גדול יפול על הכדורסל הישראלי אם אנשים כמו ג'ף או הרציקוביץ' יעזבו, מסכים או לא מסכים, אוהב או לא אוהב, אלה בכל זאת אנשים ששמים כסף בכדורסל הישראלי, קרי במוצר די כושל, מרצונם החופשי בלי יותר מידי מחליפים שנראים באופק. והשחקנים? כן, חלקם מספיק אינטיליגנטיים להסתדר יופי בחיים גם בלי הכדורסל. בטח שלא כולם ירדו לליגה הלאומית (בין השאר כי אין מקום), בטח שלא בשביל 7000 שקל ברוטו כולל דלק ובטח לא בשביל הכיף, כי בשביל רובם זה מקצוע ולא הובי, וככה זה צריך להיות.
מצטער, אבל אותי עדיין לא שיכנעת.
אני שמח שאתה כותב פה, אבל מתוקף תפקידך אתה רואה את הדברים בצורה מאוד מאוד מאוד חד-צדדית וזה דיי ניכר בהודעות שלך.
עם כל הכבוד לרוזן או הרציקוביץ', יש כמה קבוצות שחיות על כספי ציבור ולא בטוח שהכסף הזה מנוהל כמו שצריך. אפילו אותה אילת עצמה שהרציקוביץ' מחזיק אותה, לא בטוח שבכלל יש לה זכות קיום, עם פוטנציאל קהל מוגבל ביותר ותמיכה מנופחת של עירייה לא עשירה במיוחד.