סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' יוני 10, 2026 9:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 1:19 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה נכון לגבי שיי והטנקינג. אבל אני זוכר דיבורים סביב הקבוצה אז שהוא שחקן פציע ואולי כדאי להעביר אותו בטרייד. לפי השמועות הת'אנדר גם הציעו לדטרויט לפני הדראפט של 2021 לשלוח אליהם את שיי והבחירה השישית של הת'אנדר (שהפכה לגידי) תמורת הבחירה הראשונה (שהפכה לקייד). לפי השמועות הללו, מי שהצילו את הת'אנדר מעצמם היו הפיסטונס, שסירבו לעיסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 1:34 am 
Junior

נורטון כתב:
אם הפציעה לא חוזרת, זה לא יהיה חכם. כאמור, יש לו גוף גדול שפשוט אין לאחרים. אם כבר, וויגינס, דורט וג׳ו ואפילו מקיין בהחלט כן יכולים להיות על המדף. את קסון וואלאס אני מחבב מאד, אבל הוא בהחלט פחות חשוב מאשר אג׳איי מיצ׳ל.
מדהים, שאשכרה כל השחקנים האלה (חוץ מג׳יי דאב) הם 2-3. ואפילו שג״א וקארוסו הם במידה רבה כאלה. (אף אחד מהם לא מנהל משחק דגול, או רכזים של ממש).

אם שיי לא רכז, אז ספק כמה רכזים בכלל נשארו בליגה. הוא מקום 14 בליגה באסיסטים לפי בסקטבול רפרנס (מבין מי ששיחק מספיק), כשלפניו בין השאר שמות כמו יוקיץ', ג'יילן ג'ונסון, לברון ודני, שלא נראה לי שאף אחד מהם יהיה מסווג כרכז. גם הארדן, ברנסון וג'מאל מרי הם לא יותר רכזים ממנו. אז נשארנו עם קייד, לוקה, קאסל, ווסטברוק וקולייר (והאליברטון הפצוע), כשטיפה מאחורי שיי בדירוג האסיסטים יש גם שמות כמו מקסי, מיצ'ל, פוקס ובוקר. אז או שהעמדה הצטמצמה לפחות מ-10 שחקנים בכירים בליגה, או שככה נראים הרכזים המודרניים (ד"ש לארואסטי וחן ליפין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2026 1:50 am 
Hall of Famer

כן, נו. הוא יהיה בדירוג ה 15 בפוינט גארדים. אבל אני בהחלט יכול לראות אותו משחק ליד רכז אחר (כריס פול הישן כמובן...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה