סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 8:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 8:18 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אחרי שמוקדם יותר פורסם שהווארד ביקש שסטן ואן גנדי יפוטר, ואן גנדי התראיין היום ואמר שהוא יודע על זה כבר. תוך כדי מסיבת העיתונאים שלו או מה שזה לא יהיה דווייט נכנס, חיבק אותו והכחיש מכל וכל. ואן גנדי בתגובה החליט לעזוב את החדר.
מאוחר יותר הוא אמר שאם אורלנדו רוצים לפטר אותו היום, שיפטרו, יש לו מה לעשות היום...

לא זוכר איפה קראתי, אבל התחילו לדבר כבר על זה שלמרות שדווייט חתם על האופציה שלו לעוד עונה, למג'יק נמאס ובקיץ הם יעבירו אותו.
מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 9:26 pm 
מנהל פורום

הלילה יש לאורלנדו משחק. אני בספק אם הם יכולים להמשיך ככה במהלכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 9:30 pm 
Junior

עם ובלי קשר, אני חושב שואן גנדי מיצה את עצמו שם. היו לו קבוצות לאליפות, הוא קרס במאני טיים. השיטה שלו לא הוכיחה את עצמה ככזו שמצליחה מעבר לעונה הסדירה. אם אורלנדו באמת רוצה להגיע לאנשהו ודווייט אכן נשאר, ללא שום קשר למערכת היחסים ביניהם, סטן צריך להיות מוחלף.
אם הקבוצה לא תלך לשום מקום זה בסדר שהוא ישאר ויבנה, אבל אם דווייט נשאר והם רצים לתואר, הגיע הזמן לתת למאמן אחר את המפתחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 12:00 am 
Junior

יש הטוענים שהמעבר של דוויט בקיץ זה דבר שסוכם בינו לקבוצה כשהוא הודיע שהוא נשאר לעוד עונה. הגיוני לחלוטין כשחושבים על כך שדוויט לא הסתיר לרגע את רצונו לעזוב, אבל החליט ברגע האחרון לבקש מהקבוצה להשאיר אותו עד סוף העונה כדי לנסות לתת ריצה אחרונה בפלייאוף. אז הגיעו קיטונות הבוז כלפיו, כיצד הוא מבקש מהקבוצה להשאיר אותו ולאבד הכל בקיץ, דוויט נבהל והצדדים הגיעו להסכם שמוציא את כולם מרוצים- דוויט מקבל את הריצה האחרונה שלו באורלנדו במקום ללכת להתחבר לקבוצה אחרת בעשרים משחקים, אורלנדו מקבלים את האפשרות לסקור הצעות בתחילת עונה, מצב טוב בהרבה מבחינתה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 12:08 am 
Hall of Famer

מלבד הדרך בה היא נתפסת כמועדון. זה גם חשוב.
כרגע זה נראה שהווארד עושה במועדון כבשלו תוך כדי שהוא לא מתחייב לדבר. פארסה אחת גדולה שנדמה לי שכולם עייפו ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 12:21 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שלאורלנדו היו קבוצות לאליפות ובטח שאני לא חושב שסטן ואן קרס במאני טיים. אם כבר להיפך, לא היו לו קבוצות לאליפות והוא הצליח להגיע לגמר אן.בי.איי, הרבה בזכות השיטה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 12:24 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני לא חושב שלאורלנדו היו קבוצות לאליפות ובטח שאני לא חושב שסטן ואן קרס במאני טיים. אם כבר להיפך, לא היו לו קבוצות לאליפות והוא הצליח להגיע לגמר אן.בי.איי, הרבה בזכות השיטה.

וגם הפציעה של גארנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 12:32 am 
Junior

Att כתב:
מלבד הדרך בה היא נתפסת כמועדון. זה גם חשוב.
כרגע זה נראה שהווארד עושה במועדון כבשלו תוך כדי שהוא לא מתחייב לדבר. פארסה אחת גדולה שנדמה לי שכולם עייפו ממנה.

דווקא התוכחה היא שהוא לא מצליח לעשות מה שהוא רוצה, אומרים שהוא ביקש את ראשו של ואן גנדי כבר בקיץ. מה שרשמת מתאים כנראה בדיוק לסיפור הנטס ודרון וויליאמס, שמתכוון לברוח לדאלאס בסיום העונה ובינתיים הג׳נרל מנג׳ר שלו מספר בתקשורת שהכוכב מעורב בכל הנעשה בקבוצה, לא רק זה, הוא גם היה נדיב לספר שבאימוני טרום העונה דרון היה יושב אצלו במשרד אחרי כל אימון במשך שעות, יושב וקורא לעצמו אסיסטנט ג׳נרל מנג׳ר.. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 2:26 am 
Junior

או כמו לברון בקליבלנד. או קובי בלייקרס בתקופת החושך.
ההבדל היחיד בין השלושה הוא שבלייקרס עשו מהלך אחד מוצלח והביאו את גאסול, וכל המהלכים של קליבלנד ואורלנדו כשלו בגדול.

דוויט באורלנדו מזכיר לי קצת את נאש בפיניקס. יש מאמן מוכשר שיש לו שיטה שמותאמת לכוכב שלו. מנסים לעשות מהלכים ומביאים שחקנים, במידת הצלחה כזו או אחרת, אבל הקבוצה לא מצליחה לקחת אליפות.
גארנט היה צריך לשנות מקום כדי לקחת אליפות. נאש לאט לאט מבין שהגיע הזמן לעזוב. אולי אחרי כמה שנים והתאמות צריך לשבור ולבנות מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 3:14 am 
Sophomore

בינתיים מחצית באורלנדו הווארד עם 0 נקודות, 0-2 מהשדה, 4 ריבאונדים ושלושה איבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 4:34 am 
Sophomore

הווארד מסיים עם 8 נקודות, ריבאונדים וזריקות מהשדה, 0 מ-3 מהעונשין וחמישה איבודים. הקבוצה שלו מפסידה ב-16 לניקס שאפילו לא נזקקים לשירותיו של כרמלו ברבע הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:20 pm 
Sophomore

הראיון עם ואן גאנדי זה אחד הדברים המצחיקים שראיתי. הקלישאה שאומרת שהנ.ב.א היא קודם כל הליגה של השחקנים מעולם לא נראתה חדה ומדויקת יותר על רקע הסצנה המוזרה הזו. ברצינות, מעמד המאמן באן.בי.איי מעולם לא נראה נמוך יותר בעידן שאחרי פיל ג'קסון וג'רי סלואן. יש כל כך הרבה אנשים שנמצאים לפני המאמן בשרשרת המזון של הנ.ב.א. במקרים מסוימים אפילו ג'י אמים ובעלי הקבוצות מקבלים יותר קרדיט מהם.

בהקשר הזה, לא מצליח להבין כיצד מאמן מעולה כמו טים תיבודו מקבל כל כך מעט קרדיט ומדברים עליו כל כך מעט. בתקופה האחרונה מנסים לפצח בארה"ב איך שיקאגו מצליחה כל כך כשרוז פצוע וכשאף שחקן לא מעלה משמעותית את המספרים שלו..ובכל זאת לא מספיק מדברים על העבודה הנהדרת שתיבודו עושה שם. זה מוזר בעיקר אחרי שראינו רק השבוע איזה כבוד עושים לג'ון קאליפארי אחרי הזכייה בגמר המכללות. נשגב מבינתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 2:12 pm 
מנהל פורום

מסכים מאוד עם מאנו. רציתי בזמנו לכתוב ת'רד על הפארסה של האווארד ואיך הוא הורסת את הקבוצה. המצב בו הכוכבים הם קובעי הדרך והמדיניות בבניית הקבוצה וההתנהלות שלה הוא מאוד לא בריא, אבל זה תהליך כרסום מתמשך כבר שנים. האווארד השנה הוא אולי הדוגמה הכי קיצונית שאני זוכר בהקשר הזה. וכאן עוד מדברים על קבוצה שמנצחת (באופן יחסי) ושמצבה סביר, אבל מבפנים היא מפורקת. הוא משך הרבה יותר מדי את ההחלטה על עתידו, נרקחו כבר עשרות טריידים ששילבו אותו ושחקנים נוספים לקבוצה - וזה כמו שראינו במקרה גאסול יכול מאוד לפגוע בתפקוד השחקנים. וכשההנהלה לא שמה קווים אדומים ונותנת למצב להמשיך להתנהל כפי שהוא, אז ואן גנדי יוצא הגורם הכי חלש בסיפור שאולי גם ישלם על כך בעבודתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 3:30 pm 
Hall of Famer

הקטע הבאמת לא ברור לגבי ת'יבודו זה לא ההתייחסות של התקשורת, אלא העובדה שהבולס לא מאריכים לו את החוזה שנגמר בסוף העונה ומציעים לו הצעות על כסף לא גדול.

הווארד לא למד מלברון כמה קל להיהפך מאהוב כולם לנבל?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2012 3:20 am 
Sophomore

עניין החוזה של ת'יבודו באמת עורר הדים, והפך לפרשה המרכזית סביב הקבוצה בשבוע שעבר. כמעט כל השחקנים, ואולי אפילו כולם, הגיבו בתקשורת לטובת ת'יבודו. ראיתי גם כתבה שהם פנו להנהלה בבקשה להציע לו חוזה חדש ומשודרג. גארי פורמן אמר שהוא רואה את ת'יבודו במועדון לעוד הרבה שנים. אני מעריך שהמעמד שלו בשיקגו חזק מאוד. עם זאת, אני מסכים איתך שכבר היו צריכים להציע לו חזוה אטרקטיבי. הבנאדם מקבל שכר צנום ולא ראוי (באופן יחסי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1, shmueliki ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה