סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יולי 27, 2026 7:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2026 9:58 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
בורקו רדוביץ
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=551531
מצטרף לצוות המקצועי של הפועל חיפה
שנה עברה ו"הבועה" של אדיר סבג לא התפוצצה
לא שמענו על שחקנים או ספקים שלא קיבלו כסף מהעונה שעברה
הערפל סביב כמה כסף, מאיפה וכו
התבהר חלקית, אבל עדיין רב הנסתר

מת על בורקו בגירסה שלו בכוכב האדום כשניצח בתוצאה גבוהה מאוד את מכבי. אורן80 יוכל להגיד לנו מה התוצאה, מה השנה ובאיזה מסגרת, כי אני רק זוכר את חווית הצפייה ולא מעבר לזה
אז מי אמר שמתאזרחים גומרים את קריירת המשחק והולכים?
הנה מתאזרח שחוזר לתפקיד ניהולי
הייתי מצפה שבשביל קבוצה, אפילו קבוצת צמרת בליגה הלאומית הוא אמור להיות GM ולא "חבר בצוות המקצועי"
יכול להיות שדרוקר (המאמן של הפועל חיפה) ובורקו היו ביחד במכבי ?
או אולי זיכרוני מתעתע והוא בכלל היה שחקן שלו ברעננה
חייב להגיד שבסגל השחקנים שכרגע חתום: כוזהינוף, טורל, רומי, שניידר, סובל ובוקובזה [לא רומי שניידר אלא עידו רומי ואיתי שניידר]
שחקנים שהוזכרו כמועמדים.
לנדסברג, וורקמן, גרשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2026 10:03 am 
מנהל פורום

אז הנה אני רואה שהוא בכלל יהיה העוזר של דרוקר ואחראי על פיתוח שחקנים ולא סתם חבר בצוות המקצועי
יש לו בן, בן 17
בן לאמא יהודייה כשרה למהדרין
מה אנחנו יודעים עליו?
ודים, סבוניס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2026 3:26 pm 
Freshman

תכננתי לחכות קצת לפני שאני מתחיל בחפירות
ראיין טוראל חתם באליצור שומרון לאחרונה, אבל בנוגע לרומי, שניידר ובוקובזה אין לי מושג. סובל זה המתאזרח שירד איתם ליגה והיה לא מרשים?
כאילו ראיתי ששיחק בעונה האחרונה בליגה השלישית בצרפת

לפי ההכנות נראה שמי שמכוונות לעלייה הן נתניה, נהריה, אשקלון וגם קריית גת לא הייתי פוסל
נתניה החתימה עד כה את ג'וש אולדריץ', יוגב אוחיון ואפי טיומקין ומינתה למאמן את עמית שרף

אשקלון החתימה את ליאור ברמן שחוזר לקבוצה, אמיתי עזריאל הצעיר ואת עמית ראובן

נהריה ממשיכה על הקווים עם רובן נייברגר ולדעתי עמית אהרוני וגולן גוט אמורים לחתום בקבוצה

עוד כדאי לשים לב למכבי פתח תקווה שמשאירה את ברנדון טאב האדיר ובנוסף את איתי ירום בוגר מחלקת הנוער שהיה מבין תגליות העונה וחתמו בקבוצה אביב שמעוני וג'ימי הול שהיה אדיר בעליית הליגה של אשדוד
מבחינת בוגרי מחלקת הנוער שליו ז'אן אמור להמשיך ונועם נאור שהיו לו משחקים נהדרים בעונה האחרונה במו"מ להמשיך

אבל יהיו חפירות אמיתיות בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2026 3:42 pm 
מנהל פורום

אז אתה לא סופר את הפועל חיפה במאבק על העלייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2026 3:45 pm 
Freshman

הפועל חיפה עוד לא עשו שום מהלך
אני אדע לשפוט אותם אחרי שיתחילו בנייה של הסגל
אם פתאום יביאו ישראלים בכירים מליגת העל זה ישנה, אם יבנו קבוצה בסטייל של עונה שעברה גם ישנה
ויכול להיות שהם יבנו קבוצה שהיא עם ישראלים בכירים ללאומית שתהיה מועמדת לעלייה אבל לא משהו שיפיל אותי מהרצפה
כרגע הם לא עשו כלום בשוק, אז כרגע אני לא מתייחס אליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2026 8:21 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
מצטרף לצוות המקצועי של הפועל חיפה
שנה עברה ו"הבועה" של אדיר סבג לא התפוצצה
לא שמענו על שחקנים או ספקים שלא קיבלו כסף מהעונה שעברה
הערפל סביב כמה כסף, מאיפה וכו
התבהר חלקית, אבל עדיין רב הנסתר

הייתי אומר שהבועה אפילו לא באמת נופחה...
הוא נכנס עם הצהרות מפה ועד הודעה חדשה (יורוליג תוך X שנים, אני אקח שחקנים מליגת העל ואשלש להם את החוזים וכו' וכו'), אבל בינתיים האם רואים משהו מאוד שונה בהפועל חיפה לעומת סתם "קבוצות צמרת מבוססות" שיש בלאומית מדי כמה שנים? כמו אילת למשל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2026 12:38 am 
מנהל פורום

ת׳שמע מגיע ילד בן 20 או 20 וקצת עכשיו ומשלם משכורת לדרוקר ולכל מי ששיחק שם בעונה שעברה, בלי שאף אחד מכיר אותו
והנה הוא מביא את בורקו רדוביץ בתור עוזר מאמן
הוא אפילו לא איש עסקים חיפאי מקומי צנוע, אלא ילד טוניסאי מבאר שבע
זה נראה כמו ילד שגנב כסף מההורים ומספר לכולם שהתעשר
והנה עברה שנה ואף לא מתלונן שלא משלמים לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 25, 2026 12:06 am 
Freshman

טוב ננסה לחפור קצת?
אנחנו לקראת עונה מעניינת, יש שלוש קבוצות שאמורות לבנות במטרה לעלות ליגה מהמקום הראשון, גם בנתניה וגם בהפועל חיפה יש בעלים שמוכנים לשים כסף וגם בנהריה לא נראה שחסר כסף
בנוסף יש עוד קבוצות מעניינות שנבנות בקרית גת ופתח תקווה ובלי יותר מדי חפירות, בואו נלך לתת עבודה

אליצור נתניה
מאמן: עמית שרף
שחקנים: יוגב אוחיון, אפי טיומקין, ג'וש אולדריץ', תומר פורת
הקבוצה מנתניה רוצה לחזור מהר לליגת העל ונראה שהם הסירו לפי הסגל הנבנה כל קשר למה שהיה בעבר בכל הנושא של פיתוח שחקנים והם רוצים לחזור כמה שיותר מהר לליגת העל אחרי שהקדנציה האחרונה שלהם הסתכמה בהישג המטורף של לרדת מליגת העל לליגה הלאומית שתי עונות רצוף. ההחתמה הראשונה של הקיץ הייתה בדמות יוגב אוחיון שאם הוא לא בנהריה הוא אוטומטית מועמד לעלות לליגת העל. בנוסף אליו הוחתמו עוד שחקנים שכבר עשו את זה כמו אפי טיומקין שלא הצליח להטביע את חותמו בליגת העל אבל בלאומית קו אחורי שלו ושל יוגב אוחיון זה קו אחורי עתיר ניסיון ויכולת ואמור להיות מבין המובילים בליגה. בנוסף הקבוצה החתימה שני פורוורדים ישראלים שכבר עלו ליגה והם ג'וש אולדריץ' שכבר עלה ליגה עם גלבוע/גליל והיה מבין הישראלים הטובים בלאומית בעונה האחרונה במדי מכבי רחובות שנגמרה מוקדם כבר בסדרת רבע הגמר נגד עוטף הדרום, ותומר פורת שהספיק לעלות ליגה עם העונה עם אילת והיה מבין הישראלים הבכירים בליגה השנייה, הוא יכל להמשיך עם אילת ובחר להגיע לנתניה. אני חושב שהנקודה המעניינת היא דווקא לכיוון הצוות המקצועי, המהלך הראשון של הקבוצה היה למנות את שי סגלוביץ למנהל מקצועי, סגלוביץ כמאמן הספיק לעלות ליגה שתי עונות רצוף עם גלבוע/גליל ורעננה וכעת מגיע לעמדת המנהל המקצועי ואני לא בטוח כמה אני אוהב את המינויים האלה של מנהל מקצועי שהוא בעצם מאמן, תמיד מרגיש לי שזה יותר איום על המאמן מאשר מנהל מקצועי. ובנוגע גם לעמדת המאמן שרפי יורד בפעם הראשונה ללאומית ובעיניי אני לא יודע אם זה החלטה טובה שלו, זאת ליגה קשה מאוד ואני לא פוסל שהוא ייפול בליגה הזאת.
ברחבי המרשתת ראיתי מועמדים מאוד מעניינם לקבוצה בדמות ליאם אוריילי שהיה בעבר באתא למי שזוכר והיה זר בהחלט לא רע לליגה הראשונה והיו תקופות שהוא היה גם טוב, בנוסף בצד הישראלי ראיתי שגם טל פלד, דולב דראפיץ', אופק מלכה שכל אחד מהם בזכות עצמו הוא אופציית קליעה נהדרת בייחוד אופק מלכה וטל פלד שהם מכונות ירייה ללא רגש מהשלוש. נראה שבנתניה מחפשים קבוצה עם קליעה איכותית שכרגע כל שחקן שמגיע אין לו בעיה להרים עם מנהלי משחק איכותיים ובכללי נראית שנבנית שם קבוצה עם מטרה אחת והיא לחזור מהמקום הראשון. ללא ספק קבוצה שאני מחכה לעקוב איך היא תיראה במשחקי האימון

עירוני רעננה
מאמן: גוני יזרעאלי
שחקנים: חן גיא, רון כהן
רעננה עוד בתחילת הדרך, בהחלטה מאוד מעניינת הם בוחרים לתת אמון בגוני יזרעאלי למרות שאם שואלים את דעתי הכנה קריירת האימון שלו עד היום לא מאוד מרשימה בעיניי ואני לא בטוח שזה המאמן שהייתי בוחר. הם החלו במלאכת בניית הסגל לאחרונה אחרי שהיה מאוד שקט מצידם והם כרגע המשיכו עם רון שהגיע אחרי המלחמה מאליצור אשקלון וחן גיא שגם עלה איתם ליגה ומתחיל עונה שלישית במועדון. שניהם גארדים שמסוגלים להיות מאוד טובים בלאומית, רון כהן מצד אחד עם כישרון של כוכב בליגה אבל מגיע אחרי עונה מאוד לא יציבה באשקלון שיחד עם משחקי ענק של מעל 30 נקודות היו גם משחקים שהוא נעלם לחלוטין וחן גיא נראה שהוא התחיל איזשהי פריצה אחרי המלחמה אבל בסוף גם יורד ליגה אולי עם מאמן שמאמין בו, בכל מקרה הוא קלע אוטומטי וסייז טוב ואני מאמין שיהיה משמעותי מאוד לרעננה בעונה הקרובה. רעננה ממשיכה את הטרנד של להיות בסגל עם הרבה יוצאי גליל עליון אחרי שהמאמן שלה אימן ושיחק שם ושני השחקנים החתומים גדלו. צריך לראות מי עוד יגיע לרעננה כדי לנסות להבין לאן הקבוצה מייעדת את עצמה בעונה הקרובה

מכבי רחובות
מאמן: יניב בורגר
חתומים לפי הרשת: רועי אבנרי, ניתאי רוזנברג
מועמדים לפי הרשת: יניר בנימין, דניאל גואטה, גל בייטנר
בעיניי רחובות של העונה שעברה היא כישלון גדול, היו אדירים במהלך העונה הסדירה ואיך שהם הגיעו לפלייאוף הכל קרס שם. בנוסף ההתנהלות שלהם עם הזרים הייתה נוראית מטובלת בחוסר מזל והם הגיעו לסדרות הפלייאוף במצב בו הם לא יכולים להחתים שום זר כי שרפו את המכסה של 5 זרים ובנוסף בעיניי דרק ווקר היה לא מרשים. אבל היה שם סגל ישראלי חזק, מרשים ומוביל שהצליח לעשות דברים מאוד יפים עם עמית מנחם, עמית אהרוני, טל פלד, ג'וש אולדריץ', דניאל שרון, איגור נסטרנקו, הראל דדון והם עשו מאזן שבכל עונה נורמלית היה מספיק למקום ראשון. העונה נראה בינתיים קצת שונה, רוב הליבה של הסגל עזבה ולא נראה שתמשיך וכרגע לפי המועמדים והשניים שחתמו נראה שהקבוצה לא תילחם על אותם מקומות שהיא נלחמה בעונה שעברה. בנוגע לאלה שחתמו, שני שחקנים לעמדה 4 בסגנון דומה עם קליעה טובה לשלוש. ניתאי רוזנברג בעיניי היה אחד השחקנים היותר מרשימים בעמדה 4 בליגה בעונה האחרונה ומאוד נהניתי לראות אותו. הייתה בי תקווה שאולי ינסו אותו בליגת העל אבל גם להשתדרג לרחובות יכול להיות מעניין בשבילו, אני מאוד מקווה שימשיך מאיפה שעצר את העונה האחרונה כי אם הקליעה שלו תיראה טוב הוא מסוגל לעשות עוד דברים והוא יהיה אחד השחקנים הישראלים הטובים בליגה בעמדה שלו וגם אבנרי זה אותו עיקרון של שחקן עם קליעה נהדרת מהעמדה שלו, רק פחות מגוון בעיניי וזה עקב האכילס שלו.

עירוני נהריה
מאמן: רובן נייברגר
שחקנים: אמין סטיבנס, עמית אהרוני, קורן ז'ורנו, אריאל אייזיק
מועמדים לפי המרשתת: גולן גוט, בוריס בוגוסלבסקי, עמית אלון
טוב נדבר על הפיל שבחדר, אמין סטיבנס חוזר לליגה הלאומית, אמין סטיבנס אחרי עונה לא רעה בליגה הראשונה שהגיעה אחרי עונה מפלצתית במכבי רמת גן חוזר לליגה שהוא השמיד אותה במדי אתא.
יהיה מעניין לראות אם הגיל ישפיע וכבר אמרו לי שאולי זה לא יהיה טוב כמו שזה היה בגלל המהירות, אבל מצד שני הוא שחקן שעדיין היה טוב בליגה הראשונה ומכיר את הלאומית. החתמה אדירה ומפחידה של נהריה. גם ראיתי אצל תומר גבעתי שבנהריה דיברו עם מוריס קמפ וסולימאן בריימו במה שיכול להיות צמד הזרים הכי מבוגר שאני זוכר בליגה הלאומית. עכשיו לסגל הישראלי יחד עם אריאל אייזיק שהוצג דקות לפני שהתחלתי לכתוב את הדבר הזה, עמית אהרוני שהוא אחד הרכזים האיכותיים בליגה וקורן ז'ורנו שמגיע אחרי עונה לא יציבה במכבי פתח תקווה ורוויית פציעות. בנוסף גולן גוט ובוריס בוגוסלבסקי סיכמו בקבוצה.
קבוצה סופר מעניינת נבנית בנהריה, נראה שרובן רוצה שני זרים גבוהים שיכולים לשחקן אחד עם השני ובנוסף הקו האחורי שנבנה יחד עם אייזיק שחוזר אחרי עונה ללא כדורסל כמעט לצערנו, אהרוני וז'ורנו זה משהו לשים עליו עין. אחלה בנייה לדעתי בנהריה ויחד עם רובן שהוא מאמן נהדר לליגה השנייה יכול להיות קבוצה שתצליח להוציא יותר ממה שהיא שווה, והיא שווה הרבה בבסיס שלה

הפועל חיפה
מאמן: שרון דרוקר
שחקנים: נטע סגל, מקסים פוקסמן
טוב הפועל חיפה אני לא יודע איך להתייחס אליהם, כרגע נראה שהבעלים שם הוא רציני אבל זה מזכיר לי אם נשווה לכדורגל את ניוקאסל שהכסף נמצא אבל שחקנים לא מגיעים.
החתימו את נטע סגל שמגיע אחרי איזה שש עונות בבאר שבע, אני מניח כרכז מוביל. לא החתמה רעה והוא מסוגל בעיניי להיות שחקן מוביל בליגה השנייה אבל זה לא השמות הפלאשים שאתה חושב שיגיעו לקבוצת מיליונים בליגה השנייה, בנוסף מקסים פוקסמן חתם שכל מי שעוקב אחרי החפירות הקבועות שלי יודע שהוא שחקן שאני סופר מעריך ומחבב ובעיניי הוא אחלה החתמה לגבוה ישראלי שעולה מהספסל ויש לו כישרון ואתלטיות אבל גם הוא סובל מתסמיני חוסר יציבות קשים מאוד עד כדי להיות דנידין על המגרש, החתמה חמודה אבל לא כזאת שצועקת אנחנו רוצים לעלות ליגה. הקיץ רק התחיל כמובן בהפועל חיפה ויש דיווחים שראיתי שהם רוצים שמות מפוצצים ללאומית כמו איגור קולשוב, נועם אביבי, עמית אלון ואפילו ראיתי לא זוכר איפה את השם של אלכס טיוס מתערבב עם הקבוצה ויהיה מעניין לראות איזה סגל ייבנה שם ובנוסף יהיה מעניין לראות איזה זרים ינחתו שם אחרי שהנחיתו שם מוכר כמו דרק אוגביידה (למרות שדי היה כישלון) זה די מצית את הדמיון למה יכול להגיע לשם בנוסף. לשים בלעקוב מה יהיה עם הסגל. בעמדת המאמן אחרי שהחליף את רובן נייברגר בצעד שהיה תמוה מצד המועדון (ותסמכו על האדמינים שלהם בעמוד שיתנו לכם להרגיש את זה) שרון דרוקר ממשיך לעוד עונה במועדון, יהיה מעניין לראות מה הוא שווה במועדון שאמור להסתער על עלייה, הוא כבר עלה ליגה בצורה סופר מרשימה עם ראשון לציון אחרי ניצחון אדיר על אילת בסדרת הגמר אבל מצד שני יש מולו עכשיו מאמנים יותר איכותיים בעיניי.

אליצור א.ס. אשקלון
מאמן: דוד אלהרר
שחקנים: עמית ראובן, ליאור ברמן, אמיתי עזריאל, קורן משה
טוב אשקלון פותחים עוד עונה אחרי עונה שנגמרה בכישלון, אני מניח שהם מתרגלים לקונספט. אבל באמת איזה סיום עונה מחריד היה לקבוצה, אחרי המלחמה הם הביאו שני זרים לכדורסל ויחד עם הרכב שפשוט לא שיחק טוב ביחד הייתה שם התרסקות מפוארת אחרי התרסקות מפוארת. כרגע אף אחד לא ממשיך משנה שעברה ואני לא סגור אם מישהו ימשיך. ההחתמה הראשונה של הקיץ מצד אשקלון (שמציגה כל שחקן בסרטון AI מחריד) הייתה קבלן העליות עמית ראובן שהספיק לרשום כבר כמה עליות ואם לא היה מאוחר בלילה הייתי הולך לבדוק בדיוק כמה, אבל נראה שהרצף עליות שלו לא ימשיך. הוא מגיע אחרי עונה טובה במדי מכבי אשדוד שלמרות פציעה שגרמה לו להיות חסר, ידע לחזור ולהיות משמעותי לקבוצה במאבקי העלייה אליהם היא נקלעה ולהיות גורם מוביל בכך שאשדוד נמצאת בליגה הראשונה. אחריו חתם ליאור ברמן שחוזר לקדנציה שנייה במועדון אחרי שהניסיון בליגת העל לא צלח ברמן חוזר למקום הנוח והמוכר באשקלון ואני מניח ששניהם יהיו מאוד משמעותיים בקו האחורי של אשקלון. עוד חתמו בקבוצה אמיתי עזריאל שיגיע לעונת בוגרים ראשונה במדי הקבוצה וקורן משה שהיה מבין השחקנים היותר חיוביים בעונת הירידה של מכבי חיפה והיה משמעותי מתחת לסלים עם המון מלחמה. בנוסף קראתי שנועם נאור עתיד כנראה להצטרף לקבוצה, עונה אחרונה היה במכבי פתח תקווה והראה ניצוצות מאוד מעניינים, אני יודע שמכבי פתח תקווה רצו שהוא ימשיך אבל בסוף זה כנראה לא יקרה ובפינת הטרלול קראתי לא זוכר איפה שדיברו עם אייזאה וויטהד שהיה בנס ציונה.
בכנות אני לא רואה שמשהו טוב יצא מאשקלון, זה מקום עם קארמה רעה ואני לא רואה את זה משתנה וכמובן יש מקום בסגל לבן של הבעלים אני מניח שזה חשוב כי בעונה האחרונה הוא גם קיבל דקות.

א.ס רמת השרון
מאמן: גיא קנטור
שחקנים: עמית ביר כץ, חן כלפון, עידו דוידי
בנוסף בוואן כתבו שאלון דניאלי חתם בקבוצה
כמה מחשבות עולות לי שאני רואה את הסגל של הקבוצה.
ראשון אחלה רמת השרון שממשיכה עם שני ישראלים בכירים בדמות ביר כץ וחן כלפון, שני זאת בינתיים נראית קבוצה מאוד מבוגרת יחד עם ההחתמה של דוידי ששוב אני שומע דיבורים שהוא רוצה לפרוש ובסוף חותם בקבוצה. נתחיל מזה שהם גם מציגים את ההחתמות שלהם בסרטוני AI אבל הביצוע יותר טוב משל אשקלון. רמת השרון ביצעה המון המשכיות בסגל בעונה הקודמת ולדעתי די ציפתה להיות שוב בצמרת אבל זה לא ממש קרה והקבוצה הראיתה חוסר יציבות, בנוסף אופק מלכה לא הצליח להיכנס לנעליים של עמית אלון בייחוד באספקט של הקליעה והקבוצה הצליחה פחות. נראה שהיא לא תהיה הקבוצה שמקדמת צעירים ונראה בינתיים שאין איזה שת"פ עם ירושלים לפחות בתחילת בניית הסגל אחרי שאבנרי בדרך ככל הנראה לרחובות ובלגה בדרך לליגת העל ואני לא חושב שקלר יגיע לקבוצה. לא יודע לאן הקבוצה תלך, איירה לי לא ימשיך והוא חתם בקבוצה אחרת. אלון דניאלי גם חתם בקבוצה והוא בעיניי לגמרי מסוגל להיות השחקן המשתפר של העונה הבאה, יש לו ים כישרון וכדורסל אבל הוא לא הראה את זה בעונה האחרונה ויהיה מעניין לראות אם תחת קנטור זה יצליח לצאת לפועל. אני מניח שרמת השרון תשמח לסיים טיפה מעל האזורים שהיא סיימה בעונה שעברה אבל קשה לי להאמין שהיא תצליח לעשות יותר מזה. מצד שני הסגל רק התחיל להיבנות

מ.כ עוטף הדרום
מאמן: ברק פלג
שחקנים: אוהד דקל, נבו זומרפלד, מתן שטרייט, ים שפריר
לפי המרשתת גם תמיר גולד בדרך לקבוצה
אז הקבוצה מגיעה אחרי עונה שהיא הצליחה להגיע הרבה יותר רחוק מכל דבר שהיא חלמה עליו. אם בעונת הבכורה זה היה נראה כמו משהו שהוא בין ביזיון למבוכה עם ניצחון או שניים שהם השיגו אז בעונה השנייה הם היו צריכים להיות תחרותיים והם אפילו פלירטטו עם עליית ליגה כשהם הגיעו לסדרת חצי הגמר ושם הם הפסידו לקבוצה שעלתה ליגה. מהעונה שעברה ממשיכים אוהד דקל שהוא בעיניי יכול להיות הרבה יותר טוב מהיכולת שהוא הציג בעונה האחרונה ובעיניי הוא יכול לתת עונה טובה ואף נראה אותו בליגת העל, נבו זומרפלד באמת גם כן הרשים אותי בעונה האחרונה תמיד ידע להיות במקומות הנכונים והיה עוגן איכותי, ים שפריר היה מבין השחקנים שבעיניי לקחו הזדמנויות ובהחלט היה מבין הפריצות בעונה האחרונה והראה שהוא ישראלי שלגמרי מסוגל להיות בכיר תחת ברק פלג. האחרון שממשיך הוא מתן שטרייט שאני מאמין שיקבל יותר הזדמנויות העונה אחרי שמיעט לתרום בעונה האחרונה. ברק פלג ממשיך להוביל בגאון את הפרויקט/קבוצה הזאת. וואלה איזה מאמן אדיר הוא לראות מה שהוא עושה ותמיד הוא לוקח קבוצות וגורם להן להוציא יותר ממה שהן שוות ויהיה מעניין לראות האם עוטף הדרום מסוגלת להמשיך מאיפה שהיא עצרה לקראת העונה הקרובה. בנוסף ראיתי בכמה מקורות שתמיר גולד שהיה חלק מנברת העתודה והיה חריג גיל בנוער של מכבי תל אביב במומ מתקדם, אני אשמח לראות אותו משחק כדורסל במקום לבזבז עוד עונה במכבי תל אביב, יש לי ספקות כמה רחוק הוא יכול להגיע אבל בלאומית הוא יכול להיות משמעותי ואי אפשר להכחיש שכישרון יש לו.

אליצור שומרון
מאמן: יאיר גבירץ
שחקנים: ראיין טוראל, איילון ששון, אסף כהן, קאביון מקליין
ולפי המרשתת ליאור הרשקו מועמד לקבוצה
אז יאיר גבירץ מגיע לאמן את הקבוצה מהשומרון שבסך הכל עשתה עונה מאוד חיובית תחת אייל שולמן ויש לו יופי של נעליים למלא אחרי שהוא עשה אחלה עבודה בקבוצה. מבחינת סגל היא התחילה עם החתמה ראשונה גדולה של ראיין טוראל ובנוסף אסף כהן ממשיך מהעונה האחרונה. עוד שחקן שמתאים לאופי הלוחמני והלא מתפשר של אסף כהן הוא איילון ששון שהגיע מהיורדת מכבי חיפה ואמור להיות שחקן משמעותי ברוטציה של הקבוצה ובנוסף הקבוצה החתימה זר בשם קאביון מקליין שהוא רכז בן 24 (נראה לי) בגובה 1.78 שמגיע מקולג בשם Monmouth שם קלע 17.1 נקודות למשחק, מסר 5.5 אסיסטים (3.5 איבודים) וקלע ל-3 באחלה אחוזים של 38.1% כשהוא זורק 5.7 זריקות למשחק, ממה שראיתי בסרטוני היילייטס נראה גארד אנדרסייז תזזיתי שאוהב להרים לשלוש מכדרור ויש גם כמות מכובדת של זריקות מחצי מרחק והוא לא חודר גדול, נראה זר מעניין בסך הכל ונראה לאן זה ילך. בנוסף ליאור הרשקו מועמד לקבוצה שאני חייב להודות שלא ראיתי המון ממנו אבל מהקצת שראיתי מאוד מאוד חיבבתי. שומרון לדעתי רוצים עוד עונה סולידית באמצע ולהתרחק מהתחתית ועם עוד החתמות טובות זה כנראה יהיה בכיוון. רועי בכר עזב את הקבוצה אחרי שלוש עונות, הלך למכללות. בנוסף יהיה מעניין לראות אם יהיה המשך לשת"פ עם מכבי רמת גן.

הפועל מגדל העמק/יזרעאל
אין כלום, שקט

טוב זה מה שאני אכתוב להיום
יש לי מה לכתוב על קריית גת ומכבי פתח תקווה בעיקר
אבל מאוחר לצערי, בתקווה שיהיו עוד החתמות עד שאני אמצא מספיק זמן לכתוב בין מבחן למבחן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 25, 2026 12:30 am 
Freshman

בנוסף אני אפנק ברשימה של שמות שחקנים ללא קבוצה עדיין ששמתי לב אליהם, לא כללתי שמות של שחקנים שכבר סיכמו בקבוצה כלשהי כמו טל פלד, בוריס בוגוסלבסקי וכו'
הרשימה מכילה שחקנים שהם בטוח ישחקו בלאומית או שחקנים שאני רואה שקבוצה בלאומית יכולה להביא כהימור (בעיקר אלה שיכולים לרדת מליגת העל)
עידו הראל, שגיא פנחס, אלון דרוקר, מירון כץ, הראל דדון, אריאל דרעי, איגור נסטרנקו, יניר בנימין, תומר כהן, תומר לוינסון, איליי אבייב, אלכס צ'וברביץ', יהונתן ים, עמית שמחון, שוהם גת, רותם לוינשטיין, עידו רוימי, דנאל כוזהינוף, שחר שלמון, אמרי שביט, דולב דראפיץ', מתן בן אקן, עוז לביא, שגיא גודס, ברנדון באומן, עומר פולג, עידו פליישר, אביב קוקוטק, עמית זיס, שון דליד, יונתן אבולוף, מתן חכמו, נווה מינץ, אלון ראכלין, פול דילייני, יונתן רבינוביץ', אורי כהן, דניאל ראובן, איתם כהן, סטורם וורן, עמרי שלף, גל שטרנברג, עילי שאול, עידן אלבר, יהל פלג, ניב למפרט, יהלי שטיינהאור, אורי עובדיה, אופיר גולדשטיין, אייל ננקין, יהונתן זלאיט, ניב פילוסוף, שגיב גורמן, אדוארד קושניר, קלארק רוזנברג, מקסים רומנוב, עמית שדה, מאור נקרשביץ, זיו מעוז, בן אונצ'ה, ניב בלול, דניאל נג'ר, יובל בר, שגיב דוד, גיא חמו, ארי עמיאל, דניאל גריידי, אורי חי, עומר אל על, יהלי שושן, עידן אברהם, יריב עמירם, קיירי בראון, נאור שרון, אביתר מור יוסף, סנדי כהן, רזיאל חיון, ניתאי טפרברג, ג'וש פרידקין, יוגב עובדיה, גלעד מלניק, טל צוויפלר, רום כיטכס, יבגני חולודוב, יובל בן עטר, נדב ינקוביץ, ניר שפר, דניאל קופרברג, נועם אקריש, דביר אוחנה, נועם פוקס, אביב הנקין, גל בייטנר, דור ענבי, דניאל גואטה, מוריאל לוטאטי, נווה בן שמן, עופרי שטרית, ג'ורדן קובלין, רועי רוזנברג, יונתן קלר, אור טפירו, שגיא קמחג'י, אלכס לדר, עמית אלון, ירין חסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 25, 2026 2:43 pm 
מנהל פורום

פול דילייני
אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 25, 2026 4:09 pm 
Junior

אשריך כינוי, שהקדוש ברוך הוא ישיב לך כגמולך. הסרטוני AI של אשקלון מושלמים, במיוחד אהבתי את זה
https://www.facebook.com/share/r/1E6CUDwuUb/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 25, 2026 4:14 pm 
Freshman

לא פופ-קורן משה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 25, 2026 4:20 pm 
Junior

אתה צודק, שם גם משתלבת ההגייה הפריפריאלית Popcoren

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 25, 2026 7:49 pm 
Freshman

חלק ב' כי מי היה מאמין שיהיה לי זמן!

מכבי קרית גת
מאמן: אייל שולמן
שחקנים: רביב פיטשון, נועם יעקובי, עידו שבת, יונתן מור, עמית סנקר
מכבי קריית גת היא מקרה מעניין בעיניי
עונה שעברה שמו ים כסף על הסגל, באמת שהביאו שחקנים לא זולים והעונה נראה שזה אותו כיוון. בואו נסקור את מי שחתם
לא מעט שחקני לאומית טובים, אפילו כאלה שאני מחבב מאוד
רביב פיטשון שעלה ליגה עם אשדוד ומגיע אחרי עונת קליעה מטורפת מבחינתו של מעל 40% לשלוש שזה מאוד מאוד מרשים בייחוד עם זה שאני תמיד מופתע שהזריקה שלו לא משנה מאיזה טווח תמיד נכנסת
בנימה רצינית הוא לא זה שיוביל את הקבוצה מספרית אבל באמת שבכל מקום שאני שומע שהוא נמצא בו, אני רק שומע דברים חיוביים על הנוכחות שלו ואני חושב שזה נכס לקבוצה כמו קריית גת אם המטרה שלו היא להיות בחציון העליון של הליגה ואולי אפילו להציק לקבוצות למעלה. עוד שחקן שמגיע מאשדוד הוא נועם יעקובי שמי שעוקב אחרי החפירות שלו באופן קבוע יודע שאני מאוד מאוד מאוד מחבב את השחקן ולדעתי העונה באשדוד הוא נתן צעד קדימה מאוד יפה שאפילו גרם לי לחשוב האם הוא שווה מקום ברוטציה בליגת העל, למרות המחמאות אני חייב גם לבקר אותו שהמאני טיים התחיל בפלייאוף הוא מאוד נעלם ואני לא אהבתי את זה, אני מצפה ממנו לקחת צעד קדימה העונה הן במה שהוא טוב כמו ניהול המשחק, קבלת החלטות ובהגנה אבל אני גם מצפה ממנו להיות יותר משמעותי במה שהוא נותן ואם יצליח להיות איום התקפי יותר טוב הרי זה מבורך. הבא שחתם הוא עידו שבת שמגיע אחרי עונה אישית רעה מאוד אחרי שפתח בנתניה לדעתי ולא קיבל קרדיט, הגיע לאשקלון שלכאורה אמורה להיות קבוצת צמרת, בפועל כל הקבוצה עשתה ההפך מלהתחבר ככל שהעונה המשיכה והוא בכללי לא השתלב טוב בקבוצה וציפיתי ממנו ליותר, המספרים שלו לא רעים אבל לדעתי יכל להיות יותר משמעותי. עוד שחקן שהגיע מאשקלון הוא עמית סנקר שגם הוא שחקן שאני מאוד מאוד אוהב, ידית אוטומטית לשלוש לקראת סוף העונה לדעתי האחוזים ירדו קצת אבל שהוא חם הוא לא מחטיא, עוד החתמה טובה של קריית גת. גם יונתן מור לפי דיווחים באתרים כמו וואן ולדעתי גם אור שקדי כתב חתם בקבוצה עוד וטרן לעמדת הפורוורד, הגיע אחרי עונה סולידית מבחינתו באליצור שומרון ואין סיבה שלא להניח שהוא יעשה אותו דבר בטח כי הוא ממשיך תחת אותו מאמן, אייל שולמן שעשה עבודה אדירה בשומרון והביא אותם בצורה מאוד מרשימה להישג השיא שלהם בליגה הלאומית, לסדרת חצי גמר הפלייאוף. בכללי שולמן הוא אולי ההחתמה הכי מעניינת של קריית גת ולדעתי היה בין המאמנים הראשונים שמונו בקיץ הזה וסוג של הצהרת כוונות אחרי עונת בכורה אדירה שהייתה לו בשומרון. אני לא יודע אם הוא יצליח להחזיק עונה שלמה בקריית גת אבל ללא ספק משהו שכדאי לעקוב אחריו לקראת העונה הקרובה

מכבי פתח תקווה
מאמן: דור עברי
שחקנים: ברנדון טאב, איתי ירום, אביב שמעוני, ג'ימי הול, שליו ז'אן, עידו שביט, עמית גרצמן, בר שינבוים
מכבי פתח תקווה בעונה האחרונה חוותה את אחת העונות הלא יציבות שיצא לי לראות מקבוצה, באמת שאם מסתכלים על הסגל של הקבוצה בעונה האחרונה אפשר לספור באצבעות את כמות הפעמים שהקבוצה הופיעה עם סגל מלא, אם מדובר בפציעות של קורן ז'ורנו שלא הפסיקו, קודי ריילי, גל גילינסקי. בנוסף לזה הקבוצה נכנסה לסחרור רע ונפרדה במהלך העונה מיוסי בונן ומינתה במקומו את דור עברי שהוא מאמן שצמח במחלקה המקומית והחלפת המאמנים נראה שעשתה את האפקט ההפוך ממה שקיוו אליו בפתח תקווה עם השפלות נוראיות מול יריבות בטבלה כמו עוטף הדרום ב-40 הפרש ועוד התפרקויות במאני טיים. לבסוף וגם קצת בעזרת המלחמה הקבוצה התייצבה וברנדון טאב הגיע לעמדת הגארד הזר במקום טרה מקולום שהיה 3-4 והיה בתקופה רעה מאוד לקראת העזיבה. עם ההחלפה הקונספט של הקבוצה השתנה וטאב לקח את השליטה באופן אבסולוטי כשהוא ממטיר 30 נקודות למשחק בערך כשהוא זורק מעל 20 זריקות מהשדה בממוצע למשחק + 10 זריקות עונשין, אבל הוא היה גורם משמעותי שהקבוצה נשארה בליגה ולא רק נשארה אלא גם הבטיחה את ההישארות 3-4 משחקים לפני סיום העונה, לכן בעיניי ההמשכיות איתו הייתה מאוד מרשימה והוא יוביל את הקו האחורי של הקבוצה גם בעונה הקרובה. אם כבר מדברים על המשכיות אז מכבי פתח תקווה משאירה את צמד שחקני הבית איתי ירום ושליו ז'אן שככל שהעונה נמשכה הם הראו שיפור ביכולת שלהם בשני צידי המגרש ולדעתי יש להם עוד מה להציג בליגה השנייה, בייחוד שליו ז'אן שלדעתי שווה יותר מהיכולת שהוא הציג בעונה האחרונה (שיחק גם בקרית אונו במסגרת הכרטיס הכפול) ועכשיו להחתמות החדשות וחלקן המפתיעות. אז אביב שמעוני אמור יחד עם ירום להשלים את עמדה 4, הוא מגיע אחרי עונה שהחסיר חלק יחסית משמעותי ממנה במגדל העמק/יזרעאל אבל עדיין מדובר בשחקן מאוד טוב לליגה השנייה בייחוד למקום שאליו פתח תקווה מכוונת שזה אמצע טבלה-פלייאוף עליון והוא מסוגל לתרום לא מעט לקבוצה, בנוסף הקבוצה יצאה לקניות באשדוד והביאו את ג'ימי הול שהיה חלק אדיר מהעלייה הנהדרת של מכבי אשדוד שהגיע אחרי המלחמה ואמור להיות חלק מצמד זרים שאמור להיות מבין הדומיננטיים בליגה, עוד שחקן שמגיע מאשדוד הוא בר שינבוים שגם הוא שחקן עם ניסיון ומבין אלה שרשמו שתי עליות ליגה רצופות עם אשדוד ובניגוד לנועם יעקבי שדי נעלם במאני טיים הוא עשה דווקא הפוך עם התעוררות בחלקים החשובים של העונה עם הופעות אדירות קצת לפני הפלייאוף כמו בניצחון החשוב על הפועל חיפה ובסדרות הפלייאוף רשם כמה משחקים נהדרים, בסדרת הגמר נפצע בתחילת משחק 2 וסיים את הסדרה אבל גם המשחק הזה הוא פתח טוב ולדעתי הוא תוספת ניסיון טובה לקו האחורי הצעיר שנבנה בפתח תקווה שיכלול את עמית גרצמן (בן 19) שמגיע מקבוצת הארצית של הפועל תל אביב וקבוצת הנוער של המועדון, העונה בארצית קלע 11.4 נקודות למשחק וגם בנוער היה מאוד דומיננטי, גארד בסייז של 1.96 ויהיה מעניין לראות איך הוא משתלב בעונת הבכורה בלאומית ועוד שחקן צעיר שמגיע מהארצית הוא עידו שביט (חגג לפני שבוע 20) שמגיע אחרי שתי עונות טובות במדי ר"ג/גבעתיים ובעונה האחרונה קלע 13.9 נקודות למשחק ובעיניי אני מבסוט שהוא משתדרג לליגה הלאומית, היה נהדר בארצית וגם יצא לי לדבר איתו פעם אחד על אחד שהייתי בצבא במקום לעשות את העבודה והוא באמת חמד של בחור. בקיצור מאוד מחבב את הבנייה של פתח תקווה, לדעתי הייתי נשאר עם גולדשטיין שנתן עונת שיא בעונה האחרונה בשביל ההמשכיות וימצאו מחליף לנועם נאור שאני יודע שרצו שיישאר ולדעתי יש שם סגל באמת לא רע

אליצור יבנה
מאמן: קובי חסון
שחקנים: סי ג'יי ווקר, אור פורר
טוב עונה שעברה אליצור יבנה נשארה בליגה עם המון מזל, ניצחונות בשיניים ומפגן לוזריות לא נורמלי של מכבי חיפה שהצליחה לאבד יתרונות ענקיים בכמה משחקים כולל במשחק ראש בראש שסגר את הסיפור מול יבנה. העונה יהיה מעניין לראות יבנה תלך, בחרו להמשיך עם קובי חסון למרות עונה פחות משכנעת והסתבכות שאני לא יודע כמה הייתה לצורך בתחתית הבוערת כולל רצפי הפסדים וכדור שלג לא קלים, בייחוד לקבוצה שהייתה יחסית צעירה בעונה האחרונה. בינתיים הקבוצה לא נכנסה להילוך מבחינת בניית הקבוצה לעונה הבאה וסי ג'יי ווקר שהיה גבוה מאוד כישרוני אבל עם לא מעט בעיות ממשיך לעונה שנייה והוא לדעתי החתמה סבבה בשביל המטרות של הקבוצה ואור פורר שהוא בוגר מחלקת הנוער גם כן ממשיך בקבוצה. לא יודע איזה קונספט יחפשו ביבנה העונה, נראה תוך כדי בניית הקבוצה. מעניין אם השחקן שלהם בנבחרת הנוער יקבל דקות בוגרים העונה, אם הוא שווה את זה אני חייב להודות שלא ראיתי אותו משחק.

מכבי קרית מוצקין
מאמן:
שחקנים:
הינה קבוצה שמעצבנת אותי, הבאה בתור בדרך...
אין להם דף פייסבוק פעיל, אז אי אפשר לדעת מי חותם שם. לדעתי לפי התקנון כל קבוצה בלאומית צריכה איזשהי רמה של מדיה פעילה. וואלה מעצבן
המאמן מעונה שעברה, כפיר מרדכי אמור להמשיך אבל קשה באמת לעקוב שאין עדכונים בצורה נורמלית
בנוסף ראיתי שאור שקדי דיווח שקלארק רוזנברג ואורי כהן. קלארק מגיע אחרי קדנציה סבבה לגמרי בקרית גת, הוא נותן אותו דבר בכל קבוצה וקהלים יריבים לא מתים עליו
אורי כהן זה סיפור מבאס, עונה שעברה חזר מפציעה שהשביתה אותו חלקים משמעותיים של העונה ושחזר לא הצליח להשתלב טוב ברמת השרון. עדיין יש לי בו תקווה שהוא יצליח להראות מה הוא שווה כי יש לו כדורסל

הפועל חבל מודיעין
מאמן: ליאור רוזן
שחקנים: תומר ברדוגו, עמית פאר
עוד קבוצה שיש לה דף פייסבוק אבל הוא לא פאקינג פעיל
בכל מקרה ליאור רוזן אחרי עלייה סופר מרשימה אחרי שחבל מודיעין פתחה לא מי יודע את העונה ונתנה פינאלה נהדר לעונה הסדירה שלווה בפלייאוף סופר מרשים שהיא עוברת משוכות לא קלות בדמות באר יעקב וקרית מלאכי שהיו הפייבוריטיות בתחילת העונה לעלות ליגה. בכל מקרה מבחינת סגל ממשיכים בקבוצה תומר ברדוגו שהיה בין המצטיינים בעליית הליגה של הקבוצה שהוא קולע 15.8 נקודות למשחק והיה בחמישיית העונה של הליגה, בנוסף עמית פאר שבאופן משעשע גם איתו יצא לי לדבר מספר פעמים במהלך השירות ממשיך גם הוא, בעונה שעברה הוא תרם בארצית 6.6 נקודות למשחק. שוב הסגל בתחילת הבנייה אז באמת שאין לי מה לומר מעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נביא בעירו, רלפי ו 77 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה