סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ספטמבר 05, 2010 10:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הביתה?
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 10:07 pm 
Senior

אני בדרך כלל לא אוהב פיטורים של מאמן. אני כן מעריך את צביקה שרף על כך שהוא לקח בזמנו את הנבחרת כשהיא הייתה כמו חולה צרעת שאף אחד לא רצה לקחת אותה, ואני חושב שבשני קמפיינים הוא עשה תוצאות מאד נאות. אבל, לפעמים לכל כלל יש יוצא מן הכלל, וכמו אחרי ההפסד של מיצי לפורטוגל, אני חושב שלפעמים יש סיטואציות שהמאמן חייב ללכת, לפני שיגרם יותר נזק, כפי שקרה בנבחרת של קצורין, שגרמה לנו להתאהב בטורניר ההזדמנות האחרונה.

כתב האשמה:

1. מבחן התוצאה כמובן. בזכות פוקס אחד ענק וטפשות אחת נוראית של רנקינג אנחנו לא במאזן מאופס מנצחונות כרגע, כשגם המשחק של הנבחרת במקום להשתפר, רק נהיה יותר ויותר גרוע. כרגע נראה שאנחנו צריכים להפסיק לחשוב על עליה מהמקום הראשון, או אפילו איך להצליח בהצלבה, אלא באיך לחמוק מהמקום האחרון שמוביל למבחני ירידה לדרג ב'.

2. אמון השחקנים. נבחרת ישראל מעולם לא הייתה נבחרת שניצחה בעזרת הכישרון, בדרך כלל, ובעיקר בשנים האחרונות, מדובר בחבורת קומנדו שמתאבדת על המגרש, שומרת ורוצה יותר מהיריבה. בכדי שזה יקרה, השחקנים צריכים לשחק למען המאמן, או לפחות לא נגדו. נראה שהמצב בנבחרת כרגע מזכיר את ימי הגלצ"ח של קצורין. שרף הסתסכך עם אליהו ולמרות שאליהו משחק בנבחרת, אני משוכנע שהמשקעים עוד שם. נראה שעם המשחקים שלו עם הדקות של הלפרין, הוא גם איבד את יותם וגם האחרים לא נראים נחושים יותר מדי. ההפסד היום היה אחת התצוגות היותר נרפות שראיתי מנבחרת ישראל.

3. איבוד דרך. שוב, אחד הדברים שאפיינו גם את קצורין. בקדנציה הנוכחית של שרף היו לא מעט חסרונות, אבל ידעת פחות או יותר מה לצפות מהנבחרת. בקמפיין הנוכחי, אין לך מושג מה תקבל בכל משחק ואפילו בכל רבע. שחקנים מוטלים לפרקט ללא מחשבה וללא הגיון, חמישיות משתנות ללא ממש הבנה מדוע. במשחק מול הבוסנים 12 שחקנים ראו פארקט כבר באמצע הרבע השני. רכבת חילופים במובן הרע של המילה. נראה ששרף איבד שליטה על מה שקורה במגרש וכרגע כל משחק הוא סתם מאלתר ומנסה לראות אולי משהו יתפוס. אין דרך ואין שיטה.

דעתכם? האם צריך לתת לשרך לסיים את הקמפיין, כפי שהיה נהוג תמיד, או להקדים ולעשות מעשה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 10:18 pm 
Freshman

....ויפה שעה אחת קודם.

תודה לצביקה, אבל די הוא כבר לא מתאים להיות מאמן במאה ה-21.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 10:21 pm 
Freshman

ללכת הביתה.. עדיין לא.. לא יודע למה אבל יש לי תחושה שצביקה הוא היחיד שיכול להוציא את הנבחרת הזו מהבוץ. חבל לי על הנבחרת הזו, באמת מאז ימי קטש ושפר לא חושב שהיו לי ציפיות גדולות מהנבחרת הזו, עם שקחנים טובים (עד כמה שהתעודת זהות הישרלאית מאפשרת) בכל עמדה, בין אם זה צמד המסולים שלנו כספי ופניני, יותם כקלע שעשה התקדמות מקצועית גדולה, טפירו בשיא היכולת שלו, גרין ותמיר שרק התקדמו.. ומשום מה זה לא עובד.. פשוט לא עובד, אפילו אני שרחוק שנות אור ממקצוע האימון או הסקאוט פשוט קולט כל מהלך של הנבחרת. הנה שוב פעם הPNR של טפירו עם אליהו, הנה שוב פעם הפיק אנ פופ של טפירו עם תמיר שניה וחצי אחרי שזה האחרון החליף את גרין... הכל צפוי הכל מגושם, אין אש אין ראבק.. הנבחרת נראית כבויה ועדיין אני חושב שזה ההרכב הכי טוב שהעמדנו בשנים האחרונות וזה עוד יותר מרתיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 10:30 pm 
Sophomore

מוקדם מדי. יש הרבה כשלים מקצועיים אבל זה קמפיין של שבועיים וחצי. אי אפשר לשנות שיטת משחק, אפילו לא תרגילים בפרק הזמן הזה. מה בדיוק יעשה המאמן החדש, חוץ מאולי לשחק עם חמישייה אחרת ביום שבת (מה שגם שרף יעשה לדעתי)?

הפסדנו ל2 נבחרות פחות טובות מאיתנו אבל בערך באותו הלבל. בחוץ. זה מעצבן, היינו יכולים לנצח אבל סכ"ה לא נורא. עדיין המטרה היא לקחת משחק חוץ אחד ולשמור על הבית בקמפיין ואת זה אפשר לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 10:38 pm 
Junior

אני לא חושב שאפשר לענות על השאלה האם צביקה צריך ללכת מבלי לקחת בחשבון את האלטרנטיבות, האם יש כרגע מישהו עדיף שיסכים לקחת את הנבחרת מעכשיו לעכשיו? אני די בספק. לא ששרף עושה עבודה טובה עד עכשיו, למעשה הוא עושה עבודה די רעה, אבל בהחלט יכל להיות יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 10:39 pm 
Sophomore

אני ממש לא חסיד של שרף,למעשה בשנה האחרונה אני תוהה הרבה פעמים איך בכלל הוא הגיע למעמד שלו.

ועם זאת,אתה לא מקדים את המאוחר?

סךהכל למרות שהיה הפסד די מביך היום..לא קרה אסון גדול.
אנחנו לא במצב יותר גרוע מהנבחרות האחרות בבית.אם נצליח להתעלות ולנצח באנגליה אז מצבנו מצויין.וגם אם לא,עדיין לא הפסדנו בבית.<ותודה לשופט>.אם אני לא טועה היחס סלים שלנו גם לא רע <גם תודות להארכה מול אנגליה>,ככה שיש סיכוי סביר בהחלט לעלות ממקום ראשון.

מיקצועית - בלי בורשטיין ושארפ אני מקבל תהרגשה שחסרה לנו מנהיגות בסגל.או עוגן מיקצועי.
אני ממש לא מסכים שזו נבחרת כישרונית,לא בהשוואה לנבחרות אחרות ולא בהשוואה לעצמנו.היא כן נבחרת עם סגל עמוק,אבל בלי כוכבים שאפשר להסתמך עלהם.מין חבורה בנונית כזאת,כולם בסדר..אףאחד לא מצויין.בכל עמדה יש יש 4 שחקנים ברמה די דומה.מורגש שמאוד חסר לנו איזה כישרון אחד סטייל וולש\קטש.זה לא תלוי במאמן..זה מגבלות של סגל.

טפירו הוא שחקן מאני-דיפרסי לחלוטין..וכמכתירים אותו למנהיג ההקמפיין..ככה זה נראה.

אני לא רואה מצב שמאמן אחר מוציא הרבה יותר מהנבחרת הזו.

צביקה שרף : "לא".

מכביזם, כל מילה מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 10:39 pm 
Sophomore

אני לא חושב שצביקה אשם בזה שיותם הלפרין ויניב גרין לא נותנים אפילו 40% מהיכולת של הקיץ שעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 10:46 pm 
Junior

בואו נסתכל על זה מזווית אחרת- יש סיבה הגיונית כן להשאיר את שרף?

"יכול להיות יותר גרוע"? וואלה, איך בדיוק?

"..רחמי אללה עליו שהרי השליח אמר: 'לא תגיע השעה (יום הדין) עד אשר יילחמו המוסלמים ביהודים ויהרגו אותם המוסלמים, ועד אשר יסתתר היהודי מאחורי האבנים והעצים, ו(אז) יאמרו האבנים והעצים: הו מוסלמי, הו עבד אללה, יש יהודי מתחבא (מאחורי), בוא והרגהו'".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 10:56 pm 
Sophomore

תאר לך שהוא לא היה אומר לטפירו לסחוט עבירה בשניה האחרונה ולקלוע תעונשין?מהלך של מאמן,הציל אותנו.

וברצינות,ממתי צריך סיבה לתת למאמן לסיים קמפיין שהתחיל?

בהתנהלות מחוץ למגרש צביקה היה בסדר גמור וצריך להיות הגונים איתו,שזה אומר לתת לו צ'אנס ולא להעיף אותו בלי שקרה שום דבר דרמטי.ולא קרה כזה דבר..עדיין.

מכביזם, כל מילה מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 11:01 pm 
Junior

מה הקשר להתנהלות מחוץ למגרש? הבעיה עם צביקה שרף (לפחות בהקשר של הנבחרת היום) היא יכולת האימון שלו.

"..רחמי אללה עליו שהרי השליח אמר: 'לא תגיע השעה (יום הדין) עד אשר יילחמו המוסלמים ביהודים ויהרגו אותם המוסלמים, ועד אשר יסתתר היהודי מאחורי האבנים והעצים, ו(אז) יאמרו האבנים והעצים: הו מוסלמי, הו עבד אללה, יש יהודי מתחבא (מאחורי), בוא והרגהו'".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 11:07 pm 
Senior

ממתי הפסד ב-21 נק' הפרש, תוך יכולת מבישה וחוסר מאמץ לנבחרת חלשה כמו הצ'כים לא נחשב משהו דרמטי?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 11:13 pm 
Sophomore

מה הקשר בין התוצאות על המגרש לבין פיטורין כרגע?

אפשר לחשוב שהוא מאמן תסגל של הדרים טים.

הסגל שלנו לא מוכשר משמעותי מהיריבות,ועדיין לא הפסדנו בבית.

בעולם הספורט השפוי נהוג לפטר מאמנים אחרי שהם נכשלים,לא לחזות שהם יכשלו ואז לפטר אותם.

בכנות,אם העונה האחרונה במכבי לא היתה יושבת לכם בראש,עדיין הייתם חושבים שצריך לפטר אותו מהנבחרת כרגע?

מכביזם, כל מילה מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 10, 2008 11:31 pm 
Senior

מה הקשר בין התוצאות במגרש לבין פיטורין כרגע? אתה רציני? זה כל הקשר, התוצאות וכמובן איך הנבחרת נראית על המגרש. אם לא שמת לב, יש מטרה והיא להעפיל לאליפות אירופה. כרגע אנחנו צריכים להיות יותר מודאגים לגבי ירידה לדרג ב' והסיבה נעוצה ברובה במאמן וביחסים בין המאמן לשחקנים. אם סתם היה מדובר במשחקים רעים, אז אפשר היה לדבר על רגרופינג והתאוששות, אבל מניתי בכתב האשמה מדוע אני חושב שהבעיות בנבחרת הן אינהרנטיות ולא יעברו בזכות קצת ריכוז ומזל.

הוא לא מאמן את הסגל של הדרים טים, אבל אנחנו כן יותר מוכשרים מהיריבות. בסגל של צ'כיה יש בדיוק 2 שחקנים שהייתי לוקח כרגע לנבחרת שלנו, וולש ובנדה ורק וולש היה פותח בחמישיה שלנו אצלי. גם אצל הבוסנים המצב לא טוב בהרבה מכך. חבורה של שחקנים בינונייים בתוספת טלטוביץ' המוכשר.

מה לעשות שאחרי 3 משחקים כושלים במיוחד, למעשה שרף נכשל. שוב יש מטרה. אפשר לשבת ולחכות שנפספס את המטרה ואז לפעול, אפשר לפעול כדי להשיג את המטרה.

העונה האחרונה במכבי לא קשורה אצלי לשום דבר.

רק דבר אחד, אני חושב שצריך לפטר את שרף, אני יכול להבין למה אנשים לא חושבים כך, אבל לדעתי בהחלט צריך להיות פה תהליך מחשבה מה עושים עם שרף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 4:34 am 
Junior

Big Mouth Strikes Again כתב:
מה הקשר להתנהלות מחוץ למגרש? הבעיה עם צביקה שרף (לפחות בהקשר של הנבחרת היום) היא יכולת האימון שלו.

יכולת אימון שהייתה ידועה לפני הקמפיין.
לא רואה שום סיכוי לשינוי שיבוא עם החלפת המאמן מחר.
כן רואה סיבה לשינוי בעמדת המאמן יום אחד אחרי משחק הבית מול צ'כיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 5:32 am 
Sophomore

הטעות הייתה במנוי. ברור שהוא חייב לעזוב (ולהפוך ליו"ר האיגוד), אבל עכשיו שאפי במכבי גם אין מאמן ראוי שיחליף.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 8:07 am 
מנהל על

ברור שהביתה, רק חבל שזה לא קרה לפני הקמפיין.

אין מועמדים אחרים חוץ מאפי? ז"א שאתה מאמין שצביקה הוא המאמן השני ברמתו בארץ? מבחינתי כל אחד אחר עדיף.

אנשים זוכרים את אליפות אירופה ושוכחים שאמנם שרף באמת לקח את הנבחרת כשהיא היתה בקנטים והעלה אותה לאליפות אירופה, אבל כבר בקמפיין אח"כ הוא נכשל ועלה לאליפות רק דרך ההזדמנות האחרונה ועושה רושם שאם לא יקרה איזה נס, גם הפעם לא נעלה ראשונים.
ממתי הפכנו לנבחרת שמשתחלת להזדמנות האחרונה וזה נראה טבעי?

הנבחרת משחקת זוועה, ההרכבים לא ברורים וההררכיה לא ממש קיימת.
בשביל להפסיד לצ'כיה ב-21 הפרש אפשר גם בלי מאמן ואם נבחרת הנוער.

הנבחרת ערכה 10 משחקי אימון לפני הטורניר הזה, התאמנה איזה חודש ועדיין נראית זוועה, שום תירוץ לא מקובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 8:41 am 
Sophomore

אני לא חושב ששרף הוא מספר שתיים. מבחנתי שאפי יקבל את הנבחרת גם כשהוא מאמן מכבי.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 8:50 am 
Senior

דווקא יש לי מועמד אחר מאפי. אדלשטיין בעיני יושב בול על התפקיד הזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 9:07 am 
Sophomore

צביקה מאמן מעולה, הוא חייב להישאר בתפקיד ל - 10 השנים הקרובות.

לפתר מיד!!!!!!!!!!!111

I want you to quicken my end

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 9:18 am 
Sophomore

לא צריך להגזים. אנחנו אולי "יותר מוכשרים מהיריבות" (לא בטוח), בוודאי לא בהבדלי רמות שהופכים הפסד במשחק נתון לאיזשהי הפתעה. מי אנחנו שנזלזל בנבחרות כמו בוסניה או צ'כיה שההבדל היחיד בינינו לבינם - מסורת של הצלחות קבוצתיות במסגרת האירופית. זה לא עניין של כשרון (באיזה בדיוק פרמטר של כדורסל יניב גרין או קוז'יקרו טובים יותר מבאיירמוביץ' או הגבוהים הצ'כים?), בעיקר עניין של מלחמה ומשחק קבוצתי חכם. בזה תמיד היינו יותר טובים, עכשיו כבר לא.

תמיד היינו בנחיתות פיזית,אתלטית, בקליעה מבחוץ. אפשר לבוא בטענות לשרף על רמת המשחק המביכה, על ניהול משחק כושל ועל העובדה שמנצחים אותנו בנשק שלנו (שליטה בקצב המשחק) אבל להגיד שהיינו צריכים לנצח כי אנחנו "יותר מוכשרים"? ממש לא. נו, לפחות החוק הרוסי עושה את העבודה שלו מבחינה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 9:25 am 
מנהל על

כן מאז שיש את החוק הרוסי אנחנו רק מתדרדרים, אין ספק שהוא שיפר את הכדורסלן הישראלי...

אני לא חושב שמישהו כאן ממש מזלזל בבוסניה או צ'כיה אבל כן, אנחנו טובים מהם וצריכים לנצח אותם גם בחוץ. מותר גם להפסיד מן הסתם אבל בטח לא לקבל בראש ולהראות כמו שנראנו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 9:43 am 
Sophomore

שרף צריך להתפטר או להיות מפוטר, התוצאות שהוא משיג הן עלובות. אין מישהו אחר? שיבוא מישהו מחו"ל, שייתנו לשחקנים לשחק בלי מאמן, כל דבר עדיף על איך שזה נראה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 10:01 am 
Sophomore

שלא היה החוק הרוסי השחקהים באו רעבים לנבחרת כי זה היה הבמה האמיתית היחידה שלהם. עכשיו שהם משחקים בליגה, אין סיבה להשקיע ולהסתכן בפציעה בנבחרת....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 10:06 am 
Hall of Famer

סליחה על השאלה, אבל מאיפה הבאת את השטות הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2008 10:09 am 
Sophomore

(תשובה צינית לנאו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Luiscola, nadav_hacohen, shmueliki, יואב, עמוס לב ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: