קודם כל אני שמח שאתה מעריך את עצמך, זה חשוב מאד. היה עצוב מאד אם לא.
דבר שני, מי אמר שזה הגיוני, מה שאמרת? אנחנו בעולם מקצועני ולא חיים בבועה. הישראלים עוברים קבוצות על ימין ועל שמאל, וגם יוצאים יותר לחו"ל בשנים האחרונות.
דבר שלישי, הנה החיבור שעשית:
ציטוט:
אתה נהנה יותר לראות קבוצה שיש בה יותר זרים אבל משחקת פחות כמו קבוצה ויותר כמו אוסף של יחידים (ותכלס מעט מאוד קבוצות בשנים האחרונות הצליחו לשחק כקבוצה) או קבוצה עם יותר ישראלים, רמת יכולת אישית פחות טובה, אבל שמשחקת ומנצחת מהמשחק הקבוצתי?
שוב אתה טוען שלא אמרת. אז הנה מה שאמרת. במילים אחרות: כמה סנילי אתה חושב שאני? אמנם מבוגר, אבל לא עד כדי כך.
בסיס קבוצתי קבוע זה טוב ויפה, אבל המשחק הקבוצתי נבנה קודם כל על אופי של שחקנים + הכוונה של מאמן. מכבי של שאראס, פארקר, ווייצ'יץ' שיחקה ביחד שנתיים בלבד, והציגה משחק קבוצתי לעילא ולעילא. מכבי של מקדונלד והאפמן הציגה את שיא המשחק הקבוצתי שלה דווקא בשנה הראשונה שלה.
להבדיל, אם קיבו סטיוארט היה משחק בירושלים אפילו 10 שנים עם אותם שחקנים הוא לא היה מוסר.
אם אתה לא רואה את הקשר, אני אסביר שוב.
אתה רוצה שהנבחרת תהייה טובה יותר, אבל החלטת שרירותית משום מה שהדרך היא הפחתת מספר הזרים ל-2. על סמך מה בדיוק? אין לך שום נימוק ושום דבר להתבסס עליו.
להיפך, הראיתי לך שגם כשמספר הזרים היה 2 המצב מבחינת הצברים לא היה מי יודע מה מבריק, פשוט הייתה לנבחרת פריבילגיה להשתמש גם במתאזרחים. ברגע שזה נפסק הנבחרת הידרדרה, למרות שבליגה עדיין שיחקו 2 זרים בלבד, ולמרות שהישראלים שהיו אז היו הרבה יותר כשרוניים מאשר היום ושחקנים מובילים בקבוצותיהם, החל בג'מצ'י וכלה בקטש.
וזה הקשר. אתה החלטת שהנבחרת תהייה טובה אם יהיו רק 2 זרים, ההיסטוריה מוכיחה ההיפך. אז כשאתה בא לשפר את הנבחרת אל תחפש את הבעייה שם, היא לא שם ולא הייתה שם אף פעם.
ובהצלחה בפסיכומטרי. יש שם חלק מילולי? אני מקווה שהבנת הנקרא שלך בחלק המילולי תהייה טובה יותר מהבנת הנקרא של הדברים שאתה-עצמך כותב. לטובתך.