סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 1:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 60  הבא

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 11:11 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
מילא ניר חפץ שהוא אדם די נאלח שאף אחד לא ממש מאמין לו, אבל יש לי הרגשה שמומו פילבר עומד להשאיר את התביעה עם המכנסיים למטה. הבנאדם הוא ביביסט פר אקסלנס ואני בקלות רואה אותו לא מספק את הסחורה באופן שהתביעה מצפה ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 11:20 am 
Sophomore

וגם דעתי על המשטרה לא השתנה, פעם חשבתי שזה גוף מתועב שצריך לפרק ולהרכיב מחדש וגם היום אני חושב ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 12:27 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
והסיפור עם ניר חפץ בכלל משעשע,
נשים רגע בצד את זה שפתאום זכויות עצורים מעניינות מישהו (אין מספיק פחחח בעולם), למה אני אמור לשנות את דעתי על פליליות המעשים של ביבי בגלל הדרך שבה חקרו את ניר חפץ? זה שינה משהו רטרואקטיבית מהמעשים?
כנ"ל עבור כל פגם שנפל בחקירה בפרקליטות או במשפט, זה אולי מעניין משפטנים, זה לא משפיע בכלום על המעשים שקרו בפועל.

אתה יכול לשנות את דעתך כי יכול להיות תסריט שבעקבות הפיכת ניר חפץ לעד מדינה בגלל הליכי חקירה לא חוקיים (נניח, לא אומר שזה מה שהיה), הוא החליט שהוא חייב לספק את הסחורה והוא משקר. לא תסריט כזה מופרך שניר חפץ משקר. עדות של עד מדינה היא בכל מקרה דבר בעייתי, כי יש לו את כל האינטרס לשקר, כדי לספק את הסחורה, כדי להרחיק את האשמה מעליו וכו'. אז כשאתה מוסיף לכך גם שההחלטה התבצעה בגלל חקירה לא חוקית. אני בטוח שאתה יודע שקרו מספיק מקרים בעבר שאנשים הודו בדברים שהם לא עשו בגלל עינויים שהם עברו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 8:19 am 
Hall of Famer

rony כתב:

צא רגע מהפרטים הקטנים, תרגיע לרגע את הצווחות של כנרת בראשי, גלית דיסטל, עמית סגל ושאר השופרות ותסתכל רגע על התמונה הגדולה, יש לך איזשהו ספק שנתניהו דאג להיות שר התקשורת ולהיות בעמדת השפעה בתקופת עיסקת יס כדי שהוא יוכל להשיג תמורה מאלוביץ'? יש לך ספק שאלוביץ' סיפק את התמורה הזו? מכלול העדויות כאן הוא כל כך רחב וכל כך מלא, כולל עדויות על נתניהו שדואג לגריסת מסמכים והעלמת עדויות, כולל עדויות על עשרות ומאות שיחות טלפון בין נתניהו ומקורביו שבהן הם *דורשים* העלאת, הורדת ועריכת כתבות באחד מאמצעי התקשורת הכי חזקים במדינה, מה כאן גורם לך לחשוב שלא היו כאן מעשים פסולים לחלוטין?
ולגבי אמצעי החקירה שהופעלו על חפץ, מי שמזדעזע מהם צריך לשמוע על איך חוקרים, נניח, עצורים פלסטיניים.

ביבי בתור האישיות הכי מושמצת בישראל דאג להיות שר התקשורת מתוך מחשבה שהוא יכול להשפיע על שוק התקשורת בישראל להיות פחות עוין לו.זה הסיפור שאני מבין.
איך? בפתיחה לתחרות ,רגולציה ועוד אלף דרכים לא פליליות.
חשבתי שלכל מי שמביט בשלב ההוכחות ברור שניסיונות ההשפעה שלו על תכנים בוואלה לא חריגים בנוף הפוליטיקה הישראלית. ודאי עם הבדיחה שהוגשה לבית המשפט בדמות 315 אייטמים. חלקם לא עליו. חלקם שגרתיים לחלוטין.
אז אני צופה מהצד ורואה תיק שהוא תקדימי בתור התחלה מבוסס על לופט געשעפט, ושמשתקף בו להיטות יתר של רשויות החוק להשגת הרשעה.
והוואטאבאוטיזם על הפלסטינים היא ההוכחה הכי טובה.
המישור היחיד להתנהגות זהה אצל הפלסטינים הוא מלחמה בטרור. הצלת חיים. אם אנחנו ניגשים לניר חפץ באותו הרבאק שניגשים למפגע פוטנציאלי I pretty made my point.

אבל אני לא הייתי הנושא של השאלה ששאלתי. דעתי ברורה. גם במשפט לא היה הנושא אלא מי שתיעב את נתניהו לפניו. ועל כך קבלתי תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 10:58 am 
Junior

אבימאל כתב:
ביבי בתור האישיות הכי מושמצת בישראל דאג להיות שר התקשורת מתוך מחשבה שהוא יכול להשפיע על שוק התקשורת בישראל להיות פחות עוין לו.זה הסיפור שאני מבין.
חשבתי שלכל מי שמביט בשלב ההוכחות ברור שניסיונות ההשפעה שלו על תכנים בוואלה לא חריגים בנוף הפוליטיקה הישראלית. ודאי עם הבדיחה שהוגשה לבית המשפט בדמות 315 אייטמים. חלקם לא עליו. חלקם שגרתיים לחלוטין.
אז אני צופה מהצד ורואה תיק שהוא תקדימי בתור התחלה מבוסס על לופט געשעפט, ושמשתקף בו להיטות יתר של רשויות החוק להשגת הרשעה.
המישור היחיד להתנהגות זהה אצל הפלסטינים הוא מלחמה בטרור. הצלת חיים. אם אנחנו ניגשים לניר חפץ באותו הרבאק שניגשים למפגע פוטנציאלי I pretty made my point.

אבל אני לא הייתי הנושא של השאלה ששאלתי. דעתי ברורה. גם במשפט לא היה הנושא אלא מי שתיעב את נתניהו לפניו. ועל כך קבלתי תשובה.

איך במעשיו של ביבי כשר תקשורת הוא פתח את שוק התקשורת לתחרות ורגולציה?
גם את הפסקה הבאה לא הבנתי - איך הבנת שההענות לא הייתה חריגה? כי היו מקרים ספורדים של פוליטיקאים אחרים ששינו להם? ביבי הנחית הוראות על ימין ועל שמאל כהוראה מאלוביץ'... רוב המקרים שתוארו שם היו מול ישועה (שהוא לא צד בתביעה).

ולגבי הפלסטינים זה מממממממש חמוד שאתה חושב שמתייחסים ככה רק למפגעים פוטנציאלים (אלא אם להערכתך כל פלסטיני הוא מפגע פוטנאציאלי באשר הוא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 1:13 pm 
Hall of Famer

הניתוח של אבימאל כמובן מגוחך ואין טעם להכנס אליו מפאת מופרכותו הבסיסית, רק אציין שנתניהו לא עומד לדין על פעולת ההשחתה המתמשכת הקרויה "ישראל היום" שבטוחני שניתן לפרש אותה על הצד הפלילי החמור. רק על זה הוא צריך להגיד תודה לשרה (האל שלו, כנראה) 1000 פעם ביום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 7:47 am 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
rony כתב:

צא רגע מהפרטים הקטנים, תרגיע לרגע את הצווחות של כנרת בראשי, גלית דיסטל, עמית סגל ושאר השופרות ותסתכל רגע על התמונה הגדולה, יש לך איזשהו ספק שנתניהו דאג להיות שר התקשורת ולהיות בעמדת השפעה בתקופת עיסקת יס כדי שהוא יוכל להשיג תמורה מאלוביץ'? יש לך ספק שאלוביץ' סיפק את התמורה הזו? מכלול העדויות כאן הוא כל כך רחב וכל כך מלא, כולל עדויות על נתניהו שדואג לגריסת מסמכים והעלמת עדויות, כולל עדויות על עשרות ומאות שיחות טלפון בין נתניהו ומקורביו שבהן הם *דורשים* העלאת, הורדת ועריכת כתבות באחד מאמצעי התקשורת הכי חזקים במדינה, מה כאן גורם לך לחשוב שלא היו כאן מעשים פסולים לחלוטין?
ולגבי אמצעי החקירה שהופעלו על חפץ, מי שמזדעזע מהם צריך לשמוע על איך חוקרים, נניח, עצורים פלסטיניים.

אם אפילו אתה, שבאת להגן עליו, טוען שהוא ניסה להשתמש בסמכותו כשר התקשורת כדי לדאוג לסיקור חיובי לגבי עצמו (או במילים שלך-לגרום לתקשורת להיות פחות עוינת אליו), אני חושב שהתביעה סיימה את עבודתה בהצלחה. על האמצעים שבהם הוא השתמש עוד אפשר להתווכח (כלומר, יש עדויות וכל אחד יפרש אותן כרצונו) והאם היה שוחד פר סה או לא, אבל עצם העובדה היא שהוא השתמש בסמכותו כדי לדאוג לעצמו ולתדמיתו זה לכשעצמו, ויתקנו אותי המשפטנים של הפורום, כבר עונה לעבירה של הפרת אמונים, אדם ממונה לתפקיד שר כדי לדאוג לטובת הציבור ולא לרווחתו האישית, וכשהוא דואג לעצמו הוא מועל באמון הציבור.

לגבי ניר חפץ והחקירה שלו, צריך לזכור שההגנה צריכה להפריך את העדות שלו, בינתיים, מכל מה שהבנתי, היא לא עושה את זה אלא רק טוענת כנגד תנאי ותרגילי החקירה. הבעיה כאן היא שאם ההגנה לא מפריכה את העדות שלו, אז אולי היא תביא לאיזשהו הלכי משמעתי או משפטי מול החוקרים שלו, אבל את התיק מול נתניהו היא לא ממש תערער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 9:47 am 
Junior

rony כתב:
לגבי ניר חפץ והחקירה שלו, צריך לזכור שההגנה צריכה להפריך את העדות שלו, בינתיים, מכל מה שהבנתי, היא לא עושה את זה אלא רק טוענת כנגד תנאי ותרגילי החקירה. הבעיה כאן היא שאם ההגנה לא מפריכה את העדות שלו, אז אולי היא תביא לאיזשהו הלכי משמעתי או משפטי מול החוקרים שלו, אבל את התיק מול נתניהו היא לא ממש תערער.

מנחש שההגנה מנסה לכרסם באמינות העדות של חפץ תחת זה שהעדות שלו הוצאה ממנו תחת איומים והוא היה אומר כל מה שהם רוצים לשמוע כדי למנוע מעצמו להידפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 10:04 am 
Hall of Famer

אני מניח שההגנה מכוונת יותר לפסילת העדות של חפץ מאחר והיא הושגה באמצעים לא חוקיים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 10:16 am 
Junior

עמוס לב כתב:
אני מניח שההגנה מכוונת יותר לפסילת העדות של חפץ מאחר והיא הושגה באמצעים לא חוקיים.

אני לא חושב, לא שמעתי אף פרשנות שמדברת על אמצעים לא חוקיים, פשוט אמצעים מאוד מסריחים (ואכן שגרתיים לחלוטין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 10:40 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שלהצעיד את הפילגש של נחקר מולו, במסדרונות המשטרה כשלוקחים אותה כנראה סתם לאיזה "חקירה" בלוף ואז להסביר לאותו נחקר שאם הוא לא ישתף פעולה, יהיו לכך משמעויתו על חיי המשפחה שלו זה דבר לגיטימי או שגרתי. חוקי? לא יודע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 11:07 am 
Junior

אין לי מושג אמיתי ואני ניזון ממה שאני שומע ברדיו וקורא, אבל למיטב הבנתי זה אכן חוקי ואכן שגרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 11:58 am 
Hall of Famer

אני לא משפטן, אבל למיטב הבנתי, יהיה להם קשה מאוד, שלא לומר בלתי אפשרי, לפסול את העדות של חפץ, גם אם האמצעים שבהם השתמשו כדי להשיג אותה אכן היו פסולים. ההגנה גם חייבת להראות משהו שמערער ברצינות את עצם התוכן של העדות כדי שהשופטים לא יקבלו אותה. כמו שכתבתי, אם כל מה שההגנה תצליח להוכיח זה שהעדות הושגה באמצעים לא כשרים (ואני בכלל לא בטוח שהיא תצליח לעשות את זה), זה יסתכם בהליכים מול השוטרים, אבל כנראה לא ישפיע על העדות עצמה ולא יפסול אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 12:25 pm 
Senior

ברור שלא שגרתי, רוב הנחקרים לא ישתכנעו להעיד גם אם יצעידו מולם שלושה ימים רצוף את הפילגש של ניר חפץ.
האגדה מספרת שהיה פעם נחקר שהתנדב להעיד רק כי האמת יקרה לו אבל שמו אותו בארון זכוכית במוזיאון ואנשים משלמים עשרה שקלים כדי לראות אותו.
חקירה פלילית היא כמעט ברמת ההגדרה הפעלת לחץ. יש נחקרים שאפשר ללחוץ עליהם בזה שישאירו אותם במעצר עוד ועוד, יש כאלה שמבטיחים להם שהילדים שלהם לא יוכלו להגיע לבית ספר מרוב בושה ויש את ניר חפץ שמראים לו פילגש. אין לי ספק שאפשר לדובב נאשמים בשיטות נקיות וחסרות לחץ ועימותים, רק שמחוץ לסלניוז כנראה שעוד לא יודעים איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 12:50 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אין לי מושג אמיתי ואני ניזון ממה שאני שומע ברדיו וקורא, אבל למיטב הבנתי זה אכן חוקי ואכן שגרתי.

לגבי ההשפעה של זה על קבילות העדות ועל משקלה (רמז — זה לא אותו הדבר) אפשר להתווכח.
לגבי החוקיות — חד משמעית, לא נכון. זה לא חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 12:54 pm 
מנהל פורום

מה בדיוק לא חוקי בזה? אשמח לזווית המשפטית.
הרי חקירה מטבעה רוויה במניפולציות רגשיות כאלה ואחרות, משני הצדדים אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:06 pm 
Hall of Famer

זו סחיטה באיומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:26 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
3&D כתב:
והסיפור עם ניר חפץ בכלל משעשע,
נשים רגע בצד את זה שפתאום זכויות עצורים מעניינות מישהו (אין מספיק פחחח בעולם), למה אני אמור לשנות את דעתי על פליליות המעשים של ביבי בגלל הדרך שבה חקרו את ניר חפץ? זה שינה משהו רטרואקטיבית מהמעשים?
כנ"ל עבור כל פגם שנפל בחקירה בפרקליטות או במשפט, זה אולי מעניין משפטנים, זה לא משפיע בכלום על המעשים שקרו בפועל.

אתה יכול לשנות את דעתך כי יכול להיות תסריט שבעקבות הפיכת ניר חפץ לעד מדינה בגלל הליכי חקירה לא חוקיים (נניח, לא אומר שזה מה שהיה), הוא החליט שהוא חייב לספק את הסחורה והוא משקר. לא תסריט כזה מופרך שניר חפץ משקר. עדות של עד מדינה היא בכל מקרה דבר בעייתי, כי יש לו את כל האינטרס לשקר, כדי לספק את הסחורה, כדי להרחיק את האשמה מעליו וכו'. אז כשאתה מוסיף לכך גם שההחלטה התבצעה בגלל חקירה לא חוקית. אני בטוח שאתה יודע שקרו מספיק מקרים בעבר שאנשים הודו בדברים שהם לא עשו בגלל עינויים שהם עברו.

אם דעתי על הנושא הייתה מושפעה רק מאמירותיו של ניר חפץ אולי הייתי מסכים חלקית, בגלל שיש עוד הרבה עדויות ועדים אחרים וניר חפץ הוא רק חלץ מהפאזל שהעדות שלו מסתדרת יופי עם העובודת והעדויות האחרות אני מרשה לעצמי שלא להתעניין בסוגייה הזו.

אני רק על מה אני חושב שקרה, לא על הדין הפלילי ומה יצא במשפט, שממש לא מעניין אותי

נערך לאחרונה על ידי 3&D בתאריך א' דצמבר 05, 2021 1:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:27 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
ברור שלא שגרתי, רוב הנחקרים לא ישתכנעו להעיד גם אם יצעידו מולם שלושה ימים רצוף את הפילגש של ניר חפץ.
האגדה מספרת שהיה פעם נחקר שהתנדב להעיד רק כי האמת יקרה לו אבל שמו אותו בארון זכוכית במוזיאון ואנשים משלמים עשרה שקלים כדי לראות אותו.
חקירה פלילית היא כמעט ברמת ההגדרה הפעלת לחץ. יש נחקרים שאפשר ללחוץ עליהם בזה שישאירו אותם במעצר עוד ועוד, יש כאלה שמבטיחים להם שהילדים שלהם לא יוכלו להגיע לבית ספר מרוב בושה ויש את ניר חפץ שמראים לו פילגש. אין לי ספק שאפשר לדובב נאשמים בשיטות נקיות וחסרות לחץ ועימותים, רק שמחוץ לסלניוז כנראה שעוד לא יודעים איך.

תומר, גם אפשר להגיד שעקירת ציפורניים ומכות חשמל לאיזורים מסויימים בגוף הם לגיטימיים, כי מאד קשה לדובב נאשמים בשיטות נקיות וחסרות לחץ. החוק שם גבולות. האם לאיים כך על נאשם בחשיפת רומן זה לגיטימי? אורן, שמהתחום המשפטי אומר שלא. אני מאד בספק שזאת טקטיקה שגרתית. לא הייתי רוצה גם שזאת תהיה טקטיקה שגרתית. איכשהו שקראתי את הסיפור, אני ישר נזרקתי לסצינה של בשם האב כשמאיימים על דניאל די לואיס שיודעים איפה אבא שלו גר. זה שיטות של מאפיה, לא משטרה בעיני.
תרגילי חקירה אחרים בוודאי שצריך לעשות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:32 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
תומר כתב:

תומר, גם אפשר להגיד שעקירת ציפורניים ומכות חשמל לאיזורים מסויימים בגוף הם לגיטימיים, כי מאד קשה לדובב נאשמים בשיטות נקיות וחסרות לחץ. החוק שם גבולות. האם לאיים כך על נאשם בחשיפת רומן זה לגיטימי? אורן, שמהתחום המשפטי אומר שלא. אני מאד בספק שזאת טקטיקה שגרתית. לא הייתי רוצה גם שזאת תהיה טקטיקה שגרתית. איכשהו שקראתי את הסיפור, אני ישר נזרקתי לסצינה של בשם האב כשמאיימים על דניאל די לואיס שיודעים איפה אבא שלו גר. זה שיטות של מאפיה, לא משטרה בעיני.
תרגילי חקירה אחרים בוודאי שצריך לעשות.

וול, המשטרה זו מאפיה ב"שירות" החוק והשוטרים הם במקרים רבים מאפיונרים על מדים.
כל ניסיון לייחס איזשהו קשר בין התנהגות המשטרה למשפט נתניהו הוא ריק מתוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:48 pm 
Senior

סחיטה באיומים הוא מונח מאוד חמקמק. האם כשאומרים למישהו שהחבר שלו הודה כבר ושהוא יכול להציל את עצמו ממאסר ממושך אם יודה גם כן זו לא סחיטה? ואם אומרים למישהו שעד שלא יודה ימשיכו להחזיק אותו במעצר או אפילו סתם לזמן אותו לחקירות כל יום וכנראה יפטרו אותו, אז זו לא סחיטה באיומים? ואם אומרים לו שהשם שלו יהיה מרוח על כותרות העיתונים אם לא ישתף פעולה? ואם אומרים לו שהרב אמר שמי שלא יעזור למשטרה יגיע לגיהנום? ואם מבטיחים לו שיכזרו לו לקבל טיפול רפואי חריג?
אני לא יודע אם יש גבול ברור, מובחן, מוגדר ומובהק בין סחיטה "חוקית" לסחיטה לא חוקית ולפחות לפי ועדת לנדוי, עינויים פיזיים הם מחוץ לתחום (וכנראה שגם כאן הגבולות לא תמיד ברורים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:49 pm 
Junior

אורן כתב:
זו סחיטה באיומים.

לא כל הסכם עד מדינה הוא כזה בעצם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:57 pm 
Hall of Famer

שקי, לא, כי זה איום כחוק.
תומר, אולי יש אזורים.אפורים. אבל יש גם אזור שחור, וזה מקרה ברור כזה.
כמו שאסור לאיים עליו שאם לא ידבר יחטוף כדור בברך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 2:02 pm 
Hall of Famer

ולי יש הרגשה שרוחו של רוני אלשייך, שהגיע מארגון אחר עם טקטיקות חקירה יותר מתירניות, מרחפת על תרגילי החקירה במקרה הזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 2:32 pm 
Junior

אורן כתב:
שקי, לא, כי זה איום כחוק.

מה הכוונה איום כחוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: