סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 11, 2025 11:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 60  הבא

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 2:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
אורן כתב:
שקי, לא, כי זה איום כחוק.

מה הכוונה איום כחוק?

איום שמותר בחוק.
לאיים בהעמדה לדין זה חוקי. לאיים בחשיפת מידע אישי מביך, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 3:02 pm 
Senior

או קיי, זה עדיין מעט עמום.
בסופו של דבר, גם אם הופעלו אמצעים לא חוקיים, משנתפרסם העניין גם קהה עוקצו של האיום (וממילא נדמה לי שניר חפץ אמר שלא בגלל הלחצים שהופעלו עליו הוא החליט להיות עד).
אגב, האם ההלכה המשפטית בנוגע לפסילת הודאה שנגבתה תוך שימוש באמצעים לא תקינים, רלוונטית גם לתקפותה של עדות שניתנת מעל דוכן העדים תחת שבועה ולכאורה מרצונו החופשי של העד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 4:46 pm 
Hall of Famer

בוודאי שחפץ יאמר זאת. הוא כבול בהסכם עד המדינה.
לגבי פסילת הראיה, כאמור, זה פחות הסיפור. אפשר לבנות קונסטרוקציה שעליה תשב הפסילה, אבל לא חושב שזה יקרה. השאלה איזה משקל יינתן לעדות שלו, שממילא, עוד לפני החקירה הנגדית, היא במקסימום "חלק מפאזל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 7:34 pm 
Hall of Famer

זה רק אני או שבינתיים המשפט הוא win-win גדול לכל הצדדים?
בראש ובראשונה כמובן כמות עורכי הדין העצומה שמתפרנסת יפה מאוד, נשארים בכותרות, צוברים "יוקרה מקצועית" וכו'
מצד התביעה אז לכאורה נחשפים דברים מביכים על ביבי ושות' בכל הפרשיות
מצד ביבי אז עדיין הוא אדם חופשי ומאושר, ותומכיו מקבלים עוד ועוד "חומרי בעירה"

למעשה למי באמת יש אינטרס שהמשפט לא יימשך בעצלתיים או אי אילו שנים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 9:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
אני לא חושב שלהצעיד את הפילגש של נחקר מולו, במסדרונות המשטרה כשלוקחים אותה כנראה סתם לאיזה "חקירה" בלוף ואז להסביר לאותו נחקר שאם הוא לא ישתף פעולה, יהיו לכך משמעויתו על חיי המשפחה שלו זה דבר לגיטימי או שגרתי. חוקי? לא יודע.

למה חקירה בלוף? זה לא הגיוני שיגבו עדות מהפילגש לגבי האם חפץ שיתף איתה דברים הנוגעים לאירועים הנחקרים? גם להבהיר לו שאם היא תזומן לעלות לדוכן ולהעיד, מה שעלול לפגוע בו ברמה האישית, נשמע לי די חוקי. איך החוקרים הבהירו זאת לחפץ ואלו איומים הם הוסיפו אני כבר לא יודע, אבל זה לא נשמע לי כמו איום מאפיוזי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 9:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
זה רק אני או שבינתיים המשפט הוא win-win גדול לכל הצדדים?
בראש ובראשונה כמובן כמות עורכי הדין העצומה שמתפרנסת יפה מאוד, נשארים בכותרות, צוברים "יוקרה מקצועית" וכו'
מצד התביעה אז לכאורה נחשפים דברים מביכים על ביבי ושות' בכל הפרשיות
מצד ביבי אז עדיין הוא אדם חופשי ומאושר, ותומכיו מקבלים עוד ועוד "חומרי בעירה"

למעשה למי באמת יש אינטרס שהמשפט לא יימשך בעצלתיים או אי אילו שנים?

לא יודע... לנו הציבור אולי יש אינטרס כזה? הרי מי בשורה התחתונה משלם על ההליך הארוך היקר והמייגע הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 10:10 pm 
Hall of Famer

בסדר
למי מהנ"ל אכפת מה"ציבור"...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 11:08 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
עמוס לב כתב:
אני לא חושב שלהצעיד את הפילגש של נחקר מולו, במסדרונות המשטרה כשלוקחים אותה כנראה סתם לאיזה "חקירה" בלוף ואז להסביר לאותו נחקר שאם הוא לא ישתף פעולה, יהיו לכך משמעויתו על חיי המשפחה שלו זה דבר לגיטימי או שגרתי. חוקי? לא יודע.

למה חקירה בלוף? זה לא הגיוני שיגבו עדות מהפילגש לגבי האם חפץ שיתף איתה דברים הנוגעים לאירועים הנחקרים? גם להבהיר לו שאם היא תזומן לעלות לדוכן ולהעיד, מה שעלול לפגוע בו ברמה האישית, נשמע לי די חוקי. איך החוקרים הבהירו זאת לחפץ ואלו איומים הם הוסיפו אני כבר לא יודע, אבל זה לא נשמע לי כמו איום מאפיוזי במיוחד.

לפי מה שפורסם, החוקרים הביאו את הבחורה לתחנה ללא שום קשר לחקירה של נתניהו, אלא אך ורק בכדי שחפץ יראה אותה ושהם יוכלו לאיים עליו מה תדע אשתו במידה והוא לא ישתף פעולה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 06, 2021 10:05 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
sir charles כתב:
עמוס לב כתב:

לפי מה שפורסם, החוקרים הביאו את הבחורה לתחנה ללא שום קשר לחקירה של נתניהו, אלא אך ורק בכדי שחפץ יראה אותה ושהם יוכלו לאיים עליו מה תדע אשתו במידה והוא לא ישתף פעולה.

אוקי. ומי אחראי על הפרסום הזה? התביעה או ההגנה?
שוב, אני לא יודע מה הלך שם בדיוק, אבל נשמע לי סביר שחוקרים יסודיים יחקרו גם את הפילגש ואם על הדרך נתנו לחפץ להבין שהוא עלול להידפק מכך ברמה האישית, אז א' זה עדיין לא Waterboarding, ו-ב' אני כרגע מנגן בכינור הקטן בעולם בהקדשה לכל הגברים הבוגדניים באשר הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 06, 2021 10:38 am 
Hall of Famer

לא יודע מה סביר. אני גם לא בטוח שהחוקרים חקרו את החברים שלו שהוא הולך איתם לפאב כל יום שלישי (אם יש כאלו ואז בטח שהוא שיתף איתם דברים). זה מה שפורסם, מעולם לא הוכחש. אז אני יכול להתייחס רק למה שפורסם ולא מנסה לראות איך אני מגן על המשטרה בנושא הזה על ידי העלאת תיאוריות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 4:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הסאגה של אבטחת משפחתו של הקאפו די טוטי קאפי היא כל כך מצחיקה שזה עצוב.
אם משפחתו אכן נמצאת בכזו סכנה קיומית, אני בטוח שלא יהיה איכפת לו לשכור באופן פרטי מאבטחים עבורם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 5:13 pm 
Junior

ראיתי שני ציוצים של יאיר נתניהו היום נגד ראש השב"כ, זה מבדר כמה מהר הם מסמנים את מי שלא סר למרותם כאויבי ישראל.

https://twitter.com/YairNetanyahu/statu ... 7516707843
https://twitter.com/BenCaspit/status/14 ... 38/photo/1

( את השני הוא הוריד, כנראה בגלל התביעה נגדו מבוגרי קרן וקסנר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 10:47 pm 
Hall of Famer

איך אפשר שלא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 11:53 pm 
Sophomore

הם גם העלו פוסט עם "איומים לרצח" של פרופילים שהם ככל הנראה פייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 13, 2021 10:40 am 
Hall of Famer

3&D כתב:
הם גם העלו פוסט עם "איומים לרצח" של פרופילים שהם ככל הנראה פייק

וביותר פירוט:

https://twitter.com/harnevo/status/1470 ... 62853?s=20

אם יצליחו להגיע למי שהפעיל את הפרופילים האלו, אני מנחש שזה יהיה מאוד לא נעים עבור משפחת נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 13, 2021 11:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ובכלל, הפוסט של קריים מיניסטר הוא כלל לא איום, ומי שטוען שהוא מאיים יש לו בעיה קשה בהבנת הנקרא. זה הרי ברור ש"צפו להפתעות" מתייחס להאם אכן האבטחה תוסר או שיצליחו להאריך אותה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 15, 2021 5:52 pm 
Hall of Famer

לא קשור לנתניהו, אבל כן קשור לאלו שהחליפו אותו.
קראתי היום בוויינט על התנהגות נוראית של האופוזיציה שסירבו להתקזז ולכן שירלי פינטו שבוע אחרי הלידה נאלצה להגיע למשכן בשביל להצביע עם הקואליציה. איום ונורא.
ועכשיו קצת מיקוד. העובדה שפינטו הייתה צריכה להגיע לכנסת לא נפלה רק על האופוזיציה, אלא גם על הקואליציה, או יותר נכון על היכולת של הקואליציה לשמור על אחדות שורה, כשאביר קארה, החליט לעשות קצת שרירים ולא להצביע עם הקואליציה. אבל מילא. אתם בטח רוצים לדעת מה הייתה ההצבעה הרת הגורל שבגללה פינטו לא יכלה לוותר על היכרות המשכן לתינוקת בת השבוע שלה? אז ההצבעה הייתה כמובן קריטית לעתידה של מדינת ישראל - הצעת חוק של הח"כית אורלי לוי על חיוב היזם/קבלן בהתקנת מערכת סולארית בבניין החדש שהוא מקים בפרוייקטים של בינוי/שיכון. הרה גורל כבר אמרנו. מה ששכחנו להגיד שכמובן לא מדובר על הצבעה שבה החוק שמאיים על כולנו מקבל תוקף, אלא הצבעה טרומית שאותה הממשלה יכולה להפיל בועדות ובקריאות הבאות בכנסת.
אז מה היה לנו? אופוזיציה לעומתית שמסרבת להתקזז בכל מקרה ללא קשר למצב, קואליציה שלא מסוגלת לשלוט בחברי הכנסת הסוררים שלה ומוכנה להפוך את ההצבעה הכי זניחה שבעולם לקרב שחייבים לנצח בו ולכן חייבים להביא לכנסת מישהי שילדה לפני שבוע עם התינוקת שלה.
או שאולי כל הסיפור הוא פשוט הכותרת בוויינט שמוציאה את האופוזיציה כאכזרית ונוראית.
אה, ובשולי הדברים, הצעת החוק בסופו של דבר עברה, כי מנסור עבאס התבלבל והצביע בעד הצעת החוק.
עכשיו תסלחו, אני הולך לארוז את הדברים שלי ולקנות כרטיס טיסה לחו"ל לפני שהמדינה הולכת לאבדון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 15, 2021 7:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם אתם בטוויטר ומתפלאים מדוע כל מיני משתמשים שמים את דגל צפון קוריאה ליד שם היוזר שלהם, אז זה בגלל שיאיר נתניהו אמר להם לעשות את זה. מפה לשם, שלמה קרעי AKA בעל תואר הדוקטור הטיפש ביותר ביקום, שהוא למקרה שמישהו שכח חבר בכנסת ישראל, הוסיף גם הוא את דגלו של קים לפרופיל שלו.
בקיצור, ביביסטים מוסיפים את דגל צפון קוריאה לפרופיל שלהם בהוראת בנו של המנהיג ובינתיים האירוניה נחטפה והורעלה ע"י בכירי המשטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 15, 2021 8:23 pm 
Senior

אין לי כוונה לדברר את מר י. נתניהו אבל לצורך הקונטקסט נראה לי שכדאי להזכיר שתוספת הדגל הצ"ק היא לא מתוך הזדהות עם מורשתה של שושלת קים ג'ונג אלא להיפך - במחאה על הדיקטטורה השיפוטית אליבא דנתניהו, שהופכת את ישראל לבת הקבלה לדמוקרטיה העממית שמצפון לקו רוחב 38 צפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 15, 2021 10:10 pm 
Junior

תומר כתב:
אין לי כוונה לדברר את מר י. נתניהו אבל לצורך הקונטקסט נראה לי שכדאי להזכיר שתוספת הדגל הצ"ק היא לא מתוך הזדהות עם מורשתה של שושלת קים ג'ונג אלא להיפך - במחאה על הדיקטטורה השיפוטית אליבא דנתניהו, שהופכת את ישראל לבת הקבלה לדמוקרטיה העממית שמצפון לקו רוחב 38 צפון.

נראה לי שצ׳ארלס מבין את זה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 16, 2021 9:42 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כן. מילא הילד"ז, הוא לא איש ציבור, אבל מה יגיד להגנתו קרעי שכחבר כנסת מוסיף לפרופיל שלו דגל של מדינת אויב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 16, 2021 12:24 pm 
Senior

אז אני באמת לא כל כך מבין
קרעי מוסיף דגל של מדינת אויב (אמנם אני לא בטוח שצפ"ק מוגדרת כמדינת אויב אבל ניחא) כי הוא טוען שהקואליציה - שנגדה הוא מוחה - הופכת את ישראל למדינה הדומה למדינת האויב הזו.
שוב, הוא לא מזדהה עם צפ"ק אלא מתריע מפני ההתקרבות למודל שאותו היא מייצגת. לא שיש לי כוונה לסנגר על האקט הילדותי בואכה אווילי הזה אבל האקט כאקט הוא לגיטימי לגמרי בעיני ובטח שאין שום קשר לזה שזו מדינת "אויב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 16, 2021 12:51 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא אומר שצריך לקרוע לו את תעודת הזהות, אבל זה באמת אקט מטומטם וילדותי. איזה עוד דברים הוא יעשה אם יאיר יאמר?
וצפון קוריאה היא לגמרי מדינת אויב שתומכת באירן בין השאר.
ועוד משהו, אמנם הטענה שלך היא שהוא לא תומך בצפ"ק אלא מתריע בפני התהליכים שקורים בארץ בלה בלה בלה... אבל זה אחד הקטעים של הטוויטר - כאשר אתה שם דגל של כל מדינה שהיא בפרופיל שלך זה בד"כ מביע תמיכה באותה מדינה, כמו מתנגדים לישראל ששמים את דגל פלסטין או ביביסטים שנהגו עד היום לשים את דגל ישראל.

ומעבר לאירוניה בלעשות בדיוק את מה שבנו של המנהיג לשעבר אמר, ישנה גם האירוניה בכך שימנים תמיד טוענים שכל תנועות שוברים שתיקה למינהם פוגעות במדינה עם כיבוס הכביסה המלוכלכת בפומבי, והנה בא חבר כנסת בישראל שטוען קבל עם ועדה שהמדינה אותה הוא משרת כחבר כנסת היא דיקטטורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 12:39 am 
Hall of Famer

מבחינה טכנית צפון קוריאה לא מוגדרת כמדינת אויב בשום חוק של מדינת ישראל. אבל זה לא משנה, כי ההתעלמות מהקונטקסט שבו הדגל מוצג היא גלגול עיניים שבדרך כלל שמאלנים מתלוננים עליו (ובהרבה מקרים בצדק). וזה בלי קשר לדעתי על קרעי באופן כללי, ובטח על בנו של הקאפו די טוטי קאפי, ועל הקמפיין המגוחך הזה באופן פרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 1:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא התעלמתי משום קונטקסט ולא טענתי שילד"ז וקרעי תומכים בצפון קוריאה, רק ציינתי את האירוניה באקט המטופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: