סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 11, 2025 6:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 60  הבא

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 01, 2022 12:46 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מישהו פה מופתע שהטאוליבן מגן על אנס סדרתי?
(טאו על חיים ולדר ימ"ש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 01, 2022 5:59 pm 
Hall of Famer

יש מצב (ואני לא באמת יודע) שזה משחק כוחות עם משפחת הרבנים אליהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 01, 2022 9:10 pm 
Sophomore

3&D כתב:
מישהו פה מופתע שהטאוליבן מגן על אנס סדרתי?
(טאו על חיים ולדר ימ"ש)

אולי די עם האובססיה שלך כלפי הציבור הדתי לאומי או כלפי כל מה שטוב במדינה הזו?

אז ייתכן והרב טאו שליט"א טועה בזה שהוא חושב שמדובר שמשהו שהממסד תכנן נגד ולדר, אבל לפחות הוא שוגג.

מה שכן, בקרב האוכלוסייה הלהט"בית ראיתי המון הצהרות תמיכה בגל אוחובסקי,
ממנהיגי הלהט"ב, שחשוד באונס ובניצול מיני, ואף נחקר במשטרה (כך על פי דיווחים בחדשות).

מה דעתך על לייקים רבים שהוא קיבל מהאוכלוסייה אחרי הפרסום בפרשייה, ואחרי שהוא עצמו לא הכחיש את כל המקרים,
ופה דווקא די ברור לכל מי שתומך בו שלא היתה שום המצאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 01, 2022 10:50 pm 
Sophomore

"ופה דווקא די ברור לכל מי שתומך בו שלא היתה שום המצאה?"
איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 01, 2022 11:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מכל המניפסט המבדר הזה, דווקא זה המשפט שהטריג אותך?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 01, 2022 11:44 pm 
Sophomore

השאר זה הטרלול והוואטאבואטיזם הרגיל, ספציפית במשפט הזה הוא רומז שאולי במקרה של ולדר כן מדובר בהמצאה
אבל אולי רק אני רואה פה הלבנה ונרמול של אונס ופדופיליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 01, 2022 11:50 pm 
Hall of Famer

ברור שהוא מלבין אונס ופדופיליה, שלא לומר תאוריות קונספירציה. מה יש פה להיטרג? שגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 12:15 am 
Sophomore

נראה לי יותר חריג מוואטבאוטיזם מגוחך או אוננת עצמית( או לרבנים )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 12:41 am 
Sophomore

אני באופן אישי מסכים לשיטת הרה"ג שמואל אליהו שליט"א בעניין הזה, וכנראה שיש בטענות נגד ולדר.

הטענה שלי אל המתקרא "הגנה ושלשות" היא לגבי האשמות הקבועות שלו כלפי הציבור הדתי לאומי ומנהיגיו.
במקרה של ולדר, לפחות שמענו הכחשה של הנאשם.
במקרה של אוחובסקי (החשוד באונס ובניצול מיני של אנשים במצוקה, כך על פי פרסומים), לא ממש שמענו הכחשות, אלא אפולוגטיקה.

אם כך, היה יותר הגיוני שהינו צריכים לראות את המתקרא "הגנה ושלשות" מפרסם גינוים חד משמעיים כלפי
אלו שפרסמו תמיכה באוחובסקי (החשוד באונס ובניצול מיני, כך על פי פרסומים), לפחות כמו שפרסם כלפי הרה"ג טאו שליט"א.
ולמרבה הצער, לא חסרים כאלו שתמכו באוחובסקי (החשוד באונס ובניצול מיני, כך על פי פרסומים).
אך למיטב זכרוני לא ראיתי שהמתקרא "הגנה ושלשות" פרסם גינוי כלפיהם.

ולכן ניתן להסיק לפחות אחד מהשניים :
א. המתקרא "הגנה ושלשות" תומך באונס וניצול מיני, כאשר מדובר בציבור חילוני.
ב. המתקרא "הגנה ושלשות" מלא שנאה כלפי הציבור הדתי לאומי.

אני דווקא מאמין רק בסעיף ב'. זה גם מסביר מדוע "הגנה ושלשות" ביקורתי רק כלפי הציבור הנעלה הזה.

שבוע טוב לכל עם ישראל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 12:56 am 
Hall of Famer

בתור אחד שכן יצא נגד התומכים באוחובסקי (ביום-יומיים הראשונים; אחרי זה התמיכה בו מצד אנשים מסויימים, והלשון הכפולה שאכן הייתה בכמה מקרים אחרים, נעלמה) לי כבודו כן מרשה לצאת נגד הרב פאגוט ודברי הפיגולים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 3:10 am 
Hall of Famer

אני אעיר משהו באופן כללי (ולחלוטין בלי קשר דווקא למקרה הנידון).
בהינתן שישנן כמות דו ספרתית (ולמעשה אף פחות מכך) של מתלוננות כנגד מישהו (יהיה זה ולדר, או משי-זהב, או שי אביטל, או אייל גולן ואביו או מישהו מהקהילה או אפשטיין ומקסוול - ווטאבר), הסיכוי ש"אין דברים בגו" הוא פשוט אפסילוני, והכחשת הנאשם פשוט לא מעניינת.
לכן מעבר לרף מסוים - אני חושב שציבורית "אנחנו" צריכים לומר דברים בפה מלא ולקחת צד באופן חד משמעי בסיפורים המתפרסמים (ברור שמשפטית צריך להוכיח כל דבר לגופו וכו'), כי גם אם ספציפית אולי מישהי אחת קצת מגזימה/רוצה להתנקם על משהו וכו' - הסיכוי שזה יקרה לגבי מספר גדול של מתלוננות/ים - אפסי.

ולכן זה מאוד מאכזב (שלא לומר מקומם - לעניות דעתי) שהקהילה הדתית/הלהט"בית/מעריצי מפורסמים כאלה ואחרים - יהיו עדיין מסויגות/חלוקות במקרים שכאלו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 4:01 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני אעיר משהו באופן כללי (ולחלוטין בלי קשר דווקא למקרה הנידון).
בהינתן שישנן כמות דו ספרתית (ולמעשה אף פחות מכך) של מתלוננות כנגד מישהו (יהיה זה ולדר, או משי-זהב, או שי אביטל, או אייל גולן ואביו או מישהו מהקהילה או אפשטיין ומקסוול - ווטאבר), הסיכוי ש"אין דברים בגו" הוא פשוט אפסילוני, והכחשת הנאשם פשוט לא מעניינת.
לכן מעבר לרף מסוים - אני חושב שציבורית "אנחנו" צריכים לומר דברים בפה מלא ולקחת צד באופן חד משמעי בסיפורים המתפרסמים (ברור שמשפטית צריך להוכיח כל דבר לגופו וכו'), כי גם אם ספציפית אולי מישהי אחת קצת מגזימה/רוצה להתנקם על משהו וכו' - הסיכוי שזה יקרה לגבי מספר גדול של מתלוננות/ים - אפסי.

ולכן זה מאוד מאכזב (שלא לומר מקומם - לעניות דעתי) שהקהילה הדתית/הלהט"בית/מעריצי מפורסמים כאלה ואחרים - יהיו עדיין מסויגות/חלוקות במקרים שכאלו

כמות/אחוז תלונות השווא הוא כה נמוך שגם ללא הגעה ל"רף" הזה, אפשר לטעון את אותה טענה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 4:36 am 
Hall of Famer

יכול להיות
אבל אני יכול להבין מי שסקפטי לגבי תלונה בודדת שמוגשת, לא לגבי רבות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 9:13 am 
Sophomore

אז אם הבנתי נכון -
אנס שמכחיש שהוא אנס זה יותר טוב מאנס שלא מכחיש. כנל לגבי אחד שכבר נחקר במשטרה. לפי החוקיות הזו ולדר ממש אחלה יישאר אחלה לנצח.
כדי לבקר את הטאוליבן צריך קודם לבקר את כל האנסים בהיסטוריה. סליחה צריך לגנות, כי מסתבר שאני מהאום ולא ידעתי.

ואם כבר העגלה המלאה( ברע ושנאה ), אלה שאומרים עכשיו שצריך להפסיק לדבר עליו כי כבוד המת וכל הבולשיט הזה הם לגמרי חלק מתרבות השהידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 10:52 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:

בסך הכל ההרגשה האישית שלי היא שדווקא הקהילות שהזכרת (גם הדתית וגם הלהטבית) כן הוקיעו במקרים האחרונים במהירות יחסית גבוהה את אותם עבריינים לכאורה. זה נכון שתמיד אותו מפורסם יהנה מכמה מעריצים, חברים נאמנים ואישי ציבור שימשיכו להגן עליו לא משנה מה.
אבל אם בוחנים את מרבית ההתבטאויות, כן הייתה במקרים האלה הכרה די גורפת בפגיעה, תמיכה במתלוננים/ות והוקעה של אותו אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 10:54 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
בתור אחד שכן יצא נגד התומכים באוחובסקי (ביום-יומיים הראשונים; אחרי זה התמיכה בו מצד אנשים מסויימים, והלשון הכפולה שאכן הייתה בכמה מקרים אחרים, נעלמה) לי כבודו כן מרשה לצאת נגד הרב פאגוט ודברי הפיגולים שלו?

אין לי בעיה עם ביקורתיות (כמובן בצורה מכובדת), אפילו כלפי אדם קדוש וגדול כמו הרה"ג טאו שליט"א.
העניין הוא הצביעות של המתקרא "הגנה ושלשות" שנוהג לתקוף רק את הציבור הדתי לאומי (בדגש על הצד החרד"לי שבו).
וכמו שהזכיר shiver, ולדר קיבל גינוי מרוב מוחלט של הציבור הדתי לאומי ואף החרדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 10:58 am 
Hall of Famer

מאחר שזו לא פעם ראשונה שדברי פיגולים יוצאים מפיו של הרב פאגוט, אני כופר בצורך לבקר אותו בצורה מכובדת. הוא מקבל פה מה שמגיע לו, ויקבל עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 10:59 am 
Sophomore

3&D כתב:
אז אם הבנתי נכון -
אנס שמכחיש שהוא אנס זה יותר טוב מאנס שלא מכחיש. כנל לגבי אחד שכבר נחקר במשטרה. לפי החוקיות הזו ולדר ממש אחלה יישאר אחלה לנצח.
כדי לבקר את הטאוליבן צריך קודם לבקר את כל האנסים בהיסטוריה. סליחה צריך לגנות, כי מסתבר שאני מהאום ולא ידעתי.

ואם כבר העגלה המלאה( ברע ושנאה ), אלה שאומרים עכשיו שצריך להפסיק לדבר עליו כי כבוד המת וכל הבולשיט הזה הם לגמרי חלק מתרבות השהידים.

העניין הוא לא ההודאה או הכפירה באשמה, אלא הצביעות שלך בתקיפת הרה"ג טאו שליט"א, כפי שהסברתי בהודעה לפני.
לא שמעתי אותך מפרסם הודעת גינוי לאסי עזר (מנציגה הבולטים של הקהילה) שעשה לייק לפוסט שכתב אוחובסקי (החשוד בניסיון לאונס וניצול מיני, כך על פי פרסומים) אחרי פרסום העדות, ואף כתב לו בפוסט "יפה כתבת".

שבוע טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 11:13 am 
Sophomore

אין לי שום כוונה לבקר "בצורה מכבדת" תומכי אנסים, אתה לעומת זאת צריך לעשות חשבון נפש איך אתה הולך עיוור אחרי ומעריץ את אותו תומך אנסים ופדופילים.
ולא ביקרתי שום ציבור שלם, סמוטריץ שאני מתעב כתב יפה בנושא (והוא עדיין שותף של נציג הטאוליבן ככה שגם לו יש איפה להשתפר).

וזה שתכתוב עוד 1000 פעם גל אוחובסקי לא ישנה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 11:18 am 
Junior

ehud כתב:
אין לי בעיה עם ביקורתיות (כמובן בצורה מכובדת), אפילו כלפי אדם קדוש וגדול כמו הרה"ג טאו שליט"א.
העניין הוא הצביעות של המתקרא "הגנה ושלשות" שנוהג לתקוף רק את הציבור הדתי לאומי (בדגש על הצד החרד"לי שבו).

ממתי אנשים הם קדושים? מתי הפכתם להיות עובדי אלילים? חשבתי שאתם בקטע של מונותאיזם וזה...

ובוא, לא ראיתי עוד אף אחד בעל משמעות מהקהילה הגאה טוען שלא היו דברים ושהמתלוננים משקרים שזה בדיוק מה שאמר טאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 8:24 pm 
Sophomore

sheky כתב:
ehud כתב:

ממתי אנשים הם קדושים? מתי הפכתם להיות עובדי אלילים? חשבתי שאתם בקטע של מונותאיזם וזה...

ובוא, לא ראיתי עוד אף אחד בעל משמעות מהקהילה הגאה טוען שלא היו דברים ושהמתלוננים משקרים שזה בדיוק מה שאמר טאו.

אני (ואני מניח שרוב הציבור היהודי-דתי) הוא לא מונותאיסט, אלא פנאנתאיסט (לא להתבלבל עם פנתאיסט). אם זה מעניין אותך :
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7 ... 7%96%D7%9D

יש אנשים קדושים, ויש דברים קדושים. למשל, נישואין זה דבר קדוש, במדינה יש קדושה, וכן גם בבני אדם.

לגבי הרה"ג טאו שליט"א, לפחות הוא טועה. בשוגג. הממסד שלנו עקום כ"כ, שלפעמים גם אדם ענק וצדיק כמו הרה"ג טאו שליט"א מתבלבל (ככל הנראה).
אבל הוא חושב שולדר לא עשה שום דבר רע. שוגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 8:42 pm 
Hall of Famer

הרב פאגוט הוא לא שוגג, הוא איש מעוות.
אתה השוויית אותו לאלה שגוננו בימים הראשונים על אוחובסקי. אבל גם הם לא הגיעו לרמות הסחלע של הרב פאגוט. כבודו מוזמן למצוא לי דוגמה אחת של מישהו שטען שהמתלוננים משקרים והם חלק מקונספירציה מאורגנת נגד אוחובסקי.
הרב פאגוט. איכס איכס איכס. איש מגעיל ומעוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 8:45 pm 
Hall of Famer

המדהים הוא כשאתה מדבר על כדורסל, אתה די הגיוני
השורה התחתונה היא שזקן עם זקן חושב ש 20 תלונות זה כלום ואתה מצדיק את ההגיון המעוות לחלוטין הזה במקום להטיל ספק ההשקפה

דיסוננס קוגניטיבי פר אקסלנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 9:02 pm 
Hall of Famer

הייתי רוצה שמוטי אלון יגן על ולדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 03, 2022 8:28 pm 
Junior

ehud כתב:
וכמו שהזכיר shiver, ולדר קיבל גינוי מרוב מוחלט של הציבור הדתי לאומי ואף החרדי.

לא יודע למה תורגם רק אחד משמות המשתמשים, אבל לתקן - התרגום הוא שלשה וה'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: