סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יוני 15, 2026 7:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 85  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 12:42 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
ושוב, משמח לראות את האמון המוחלט והשלם של תומכי הממשלה בחוו"ד של פרקליטות המדינה, ממש רגעים קטנים של תקווה.

אני יודע שכל הדיון הזה כבר עבר למחוזות הקומדיה אבל מנגד יש שיאמרו שמשמח לראות את חוסר האמון המוחלט בחוות דעת מטעם הפרקליטות, דווקא מצד מי שעד לא מזמן העלו את אנשיה לדרגת אלים בגלימות. בהחלט סימן מעודד לבאות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 2:18 pm 
Hall of Famer

בטן רכה וחביבה כתב:
rony כתב:
ושוב, משמח לראות את האמון המוחלט והשלם של תומכי הממשלה בחוו"ד של פרקליטות המדינה, ממש רגעים קטנים של תקווה.

אני יודע שכל הדיון הזה כבר עבר למחוזות הקומדיה אבל מנגד יש שיאמרו שמשמח לראות את חוסר האמון המוחלט בחוות דעת מטעם הפרקליטות, דווקא מצד מי שעד לא מזמן העלו את אנשיה לדרגת אלים בגלימות. בהחלט סימן מעודד לבאות!

הנה העניין כאן, אתה מסתמך *אך ורק על חוו"ד הפרקליטות* כשאתה טוען שאותו מתלונן היה מחבל חמאס פעיל, כי אפילו חוו"ד הפרקליטות הצבאית לא קובעת כזה דבר. תקן אותי אם אני טועה, אבל פרט לזה אין לך עוד הוכחה או תמיכה אחרת.

עכשיו אם חוו"ד הפרקליטות כ"כ חזקה ואמינה ולא ניתנת לערעור בעינייך, זה סבבה ומקובל עליי, אבל קצת לא הגיוני שבמקרה אחד אתה מוכן להסתמך אך ורק עליה כדי לחרוץ דעה, ובמקרים אחרים, כשהיא מביעה עמדה ש... איך לומר בעדינות? פחות נוחה לך? אתה לא מקבל אותה גם כשהיא מגובה בעוד ערמות של ראיות נוספות ותמיכה מגורמים מקצועיים אחרים.

לפחות תהיה עקבי וקוהרנטי ביחס שלך אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 3:15 pm 
Hall of Famer

בינתיים בבסיג' של בן-גביר:

ציטוט:
כל שם שצץ פשוט תעבירו, מה אכפת לכם? אולי נמצא דרך מעניינת להפיל אותו

https://www.ynet.co.il/news/article/sknnkbfc11l

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 3:56 pm 
Freshman

rony כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:
rony כתב:

הנה העניין כאן, אתה מסתמך *אך ורק על חוו"ד הפרקליטות* כשאתה טוען שאותו מתלונן היה מחבל חמאס פעיל, כי אפילו חוו"ד הפרקליטות הצבאית לא קובעת כזה דבר. תקן אותי אם אני טועה, אבל פרט לזה אין לך עוד הוכחה או תמיכה אחרת.

עכשיו אם חוו"ד הפרקליטות כ"כ חזקה ואמינה ולא ניתנת לערעור בעינייך, זה סבבה ומקובל עליי, אבל קצת לא הגיוני שבמקרה אחד אתה מוכן להסתמך אך ורק עליה כדי לחרוץ דעה, ובמקרים אחרים, כשהיא מביעה עמדה ש... איך לומר בעדינות? פחות נוחה לך? אתה לא מקבל אותה גם כשהיא מגובה בעוד ערמות של ראיות נוספות ותמיכה מגורמים מקצועיים אחרים.

האמת היא שאני בכלל לא מסתמך על חוות דעת הפרקליטות אלא על דוחות מודיעינים שהגדירו אותו כפי שהגדירו:
ציטוט:
המחבל שמופיע שבתיעוד לא השתתף בטבח 7 באוקטובר ולא נמנה עם כוחות הנוח'בה. לפי מידע מודיעיני של אמ"ן, הוא שוטר חמאס שעסק במחלקת המלחמה בסמים. בדוח המודיעיני שהוגש בעניינו נכתב כי למרות זאת, הוא נמנה עם הכוח המבצע פעולות איבה נגד ישראל והודגש כי נשקפת ממנו מסוכנות גבוהה ביותר ככל שישוחרר.

https://www.mako.co.il/news-law/2024_q3 ... 191027.htm

נו, אבל מה הם יודעים, הרי רוני מתעקש להגחיך את השיח (ואני מעריך שזה נעשה באופן מכוון) ולקבוע שהוא לא הורשע בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 4:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בטן רכה וחביבה כתב:
rony כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:
rony כתב:

האמת היא שאני בכלל לא מסתמך על חוות דעת הפרקליטות אלא על דוחות מודיעינים שהגדירו אותו כפי שהגדירו:
ציטוט:
המחבל שמופיע שבתיעוד לא השתתף בטבח 7 באוקטובר ולא נמנה עם כוחות הנוח'בה. לפי מידע מודיעיני של אמ"ן, הוא שוטר חמאס שעסק במחלקת המלחמה בסמים. בדוח המודיעיני שהוגש בעניינו נכתב כי למרות זאת, הוא נמנה עם הכוח המבצע פעולות איבה נגד ישראל והודגש כי נשקפת ממנו מסוכנות גבוהה ביותר ככל שישוחרר.

נו, אבל מה הם יודעים, הרי רוני מתעקש להגחיך את השיח (ואני מעריך שזה נעשה באופן מכוון) ולקבוע שהוא לא הורשע בכלום.

אז אם נשקפה ממנו מסוכנות גבוהה ביותר - מדוע הוא שוחרר חזרה לרצועה?
אולי כדי שלא יוכל להעיד נגד בחורינו הלא טובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 4:38 pm 
Hall of Famer

בטן רכה וחביבה כתב:
rony כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:
rony כתב:

ציטוט:

אז ההוכחה שלך זה דו"ח שלא יכול להצביע אפילו על דבר אחד שהוא *עשה* או *ניסה לעשות* שיכול להגדיר אותו כמחבל?

ואם כבר אנחנו בעניין מסוכנות גבוהה, איך אתה עם מעצר מנהלי של נערי גבעות שלא הואשמו ולא הורשעו בכלום אבל שב"כ מעריך שיש להם מסוכנות גבוהה? זה בסבבה אצלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 5:14 pm 
Freshman

אני מרגיש שאני מאכיל כאן את הטרול יפה יפה, אז אענה פעם אחרונה ואפרוש בשיא.
מצטער שאני כמו 99% מאזרחי המדינה לא בדיוק חשופים יום-יום לדוחות מפורטים של השב"כ/אמ"ן על פעילי טרור. אם מצוין בכתבה שגורמי המודיעין קובעים כי נשקפת מסוכנות גבוהה ממנו, אז מן הסתם שיש להם את הראיות לכך, שלא חשופים לציבור הרחב בגיגול פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 9:15 pm 
Junior

בטן תרחם עליו. רל"ביסט נואש
אחרי 2 מקורות שיש מידע מודיעיני שהאיש ביצע פעולות טרור נגד מדינת ישראל, אחד מהם כתוב בכתב יד של איש פרקליטות, הטרול רוצה הסבר מה המקור, מה הראיות, מה בדיוק עשה המחבל, את מי הוא אנס, על איזה חייל הוא ירה ואיזה מטען הוא הכין. כן כי פורסם על עשרות אלפי מחבלי חמאס מה הראיות ומה בדיוק ביצע כל אחד, ברור

איזה לוליאנות

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' מרץ 20, 2026 2:12 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2026 9:21 pm 
Junior

ועל השטות של הפרקליטות בכלל צחקתי
כן, אפילו הפרקליטות הגדירה אותו כמחבל חמאס מה לעשות יש מידע מודיעיני , יש מציאות. אפילו הארץ הגדירו אותו מחבל חמאס. אספר סוד, גם לשיטת אחמד טיבי הוא מחבל, למעשה אמא של המחבל הזה תתעצבן אם תספר שהוא רק עציר פלסטיני , היא תגיד לך ממש לא, הוא השתתף בפעולות טרור, הוא חלק מגדודי חמאס. שרצה להיות שהיד ולקחת איתו כמה שיותר יהודים בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 20, 2026 8:19 am 
מנהל פורום

בטן, פלאש, יהיה בסדר הצורה שבה אתם מנהלים כאן דיון היא דוחה, מזלזלת ומגעילה. היא לא מצדיקה השעיה, היא לא מצדיקה הערה רשמית, אבל זו בדיוק הצורה שבה אתם בסופו של דבר מדרדרים שרשורים.
הפעם זה מול רוני שעונה לכם בסבלנות ולא נגרר לקטנות האישיות שאתם מכניסים, אבל מול אחרעם זה כבר היה הופך למלחמת עולם.
אני באמת מבקש מכם להתחיל לשים לב לאיך אתם כותבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 20, 2026 8:21 am 
מנהל פורום

אה, סליחה, פספסתי את זה שפלאש מכנה את רוני "תומך מחבלים". אז הנה הערה רשמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 20, 2026 10:50 am 
Freshman

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בטן, פלאש, יהיה בסדר הצורה שבה אתם מנהלים כאן דיון היא דוחה, מזלזלת ומגעילה. היא לא מצדיקה השעיה, היא לא מצדיקה הערה רשמית, אבל זו בדיוק הצורה שבה אתם בסופו של דבר מדרדרים שרשורים.
הפעם זה מול רוני שעונה לכם בסבלנות ולא נגרר לקטנות האישיות שאתם מכניסים, אבל מול אחרעם זה כבר היה הופך למלחמת עולם.
אני באמת מבקש מכם להתחיל לשים לב לאיך אתם כותבים.

קודם כל אני תמיד לוקח לתשומת לבי.
אבל האם הסגנון של נביא בעירו, שבשלב מסוים של הדיון קרא לי טיפש במגוון דרכים יצירתיות, במטרה ברורה לגרור אותי לרדת לפסים מאוד אישיים מולו (ולא הצליח) הוא משהו שצריך להתעלם ממנו?
ובכלל, אני לא יכול לחשוב על יותר מאדם אחד שמשתייך לצד שדעותיו מנוגדות לשלי בפורום הזה, שידוע בדרכי הארץ שלו. בפועל, רבים מהם מגדפים חופשי והדבר עובר מתחת לרדאר שלך, בין אם הבחנת בכך, ואם לאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 20, 2026 1:23 pm 
מנהל פורום

השלב הבא אחרי לקחת לתשומת לב הוא אשכרה לישם.
הסגנון המחורבן של נביא הוא אכן ומחורבן ולכן גם הערתי לו בעבר על הסגנון המחורבן. ועדיין יש הבדל בין הצורה הדוחה שבה אתם מתדיינים בדרך כלל, לצורה הדוחה בה אתה ושני האחרים שהערתי להם התדיינתם בצלע הנוכחית של הדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 20, 2026 2:10 pm 
Junior

ערכתי

זה לא דיון
זה ניסיון להלבין מחבל נוחבה
יש גבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 20, 2026 2:52 pm 
מנהל פורום

לא זה לא, ואתה רוקד קרוב מידי לקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 22, 2026 12:07 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
ערכתי

זה לא דיון
זה ניסיון להלבין מחבל נוחבה
יש גבול

הבאתם התייחסות לדו"ח שאשכרה לא יכול להצביע על דבר אחד שהאיש עשה בפועל ואז אתה כותב שאני מנסה להלבין אותו?

זה הלינק שבטן הביא:

בלינק הזה כתוב במפורש:

ציטוט:
המחבל שמופיע שבתיעוד לא השתתף בטבח 7 באוקטובר ולא נמנה עם כוחות הנוח'בה.

בקיצור, הבאתם לינק, וטענתם בדיוק את ההיפך ממה שכתוב בו.

הדבר היחיד שנטען לגבי אותו מחבל שהוא שייך לכוח מסוים, ושאותו כוח ביצע פעולות נגד ישראל, מה שבבירור לא כתוב שם זה שהוא חשוד בביצוע פעולות נגד ישראל. זה בערך כמו שאיראנים יעצרו חייל במ"צ ויטענו שבגלל שהוא משרת בצה"ל, אז הוא השתתף או עלול להשתתף בתקיפות באיראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 22, 2026 3:25 pm 
Hall of Famer

ואם לעבור לטרוריסטים שאשכרה עושים משהו מצד אחד, ומצד שני אין שום סיכוי בעולם שיעצרו כי הם תחת חסותו של תומך הטרור המורשע (פעמיים) איתמר בן גביר-אתמול בלילה עשרות מקרים שבהם יהודו-מחבלים תקפו באלימות כפרים פלסטיניים, גרמו לפחות ל-11 פצועים, הציתו בתים ומכוניות, יידו אבנים וגרמו לנזק לרכוש. באופן שהפתיע אף אחד בדיוק, מפקדי צה"ל הסתפקו בגינוי לאירוע ולא עצרו אף אחד.

https://13tv.co.il/item/news/politics/s ... 905040936/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 22, 2026 4:04 pm 
Junior

יפה רוני, הצלחת במפתיע, שוקינג, לחתוך את הציטוט בדיוק בחלק שנוח לך. המשך הציטוט, ה"למרות זאת"

ציטוט:
בדוח המודיעיני שהוגש בעניינו נכתב כי למרות זאת, הוא נמנה עם הכוח המבצע פעולות איבה נגד ישראל והודגש כי נשקפת ממנו מסוכנות גבוהה ביותר ככל שישוחרר.

כמו כן, המחבל לא נעצר בתחילת המלחמה אלא בחודש מרץ.

מבחינתך הדוח המודיעיני הזה אומר שהוא לא מחבל?
להבנתי אתה אומר שלא. ושבן גביר יותר מחבל מאיש שמשויך ל"כוח המבצע פעולות איבה נגד ישראל", כוח חמאסי. וסחטיין על ההשוואה שעשית שם בין חמאס לצה"ל
אני לא מכיר אדם שיסכים איתך. כולל כותב הכתבה, גיא פלג, אדם שלא חשוד כ-ביביסט, שהגדיר אותו בציטוט כמחבל.

נעבור לציטוט אחר, צילום מכתב רשמי של פרקליטות המדינה (שוב, לשיטתך, לא חשודים כחלק ממחנה מסוים)
ציטוט:
נעצר על פי מידע מודיעיני לפיו נטל חלק בפעילות איבה נגד מדינת ישראל אגב הלחימה הנערכת ברצועת עזה החל מיום 7.10.23

https://www.israelhayom.co.il/news/law/article/19238898

בלינק יש צילום של המסמך הרשמי ואת הכיתוב הזה בכתב יד של הקצין. מחבל שעסק בפעולות חבלה נגד המדינה, פחות מחבל מבן גביר שהורשע בתמיכה בטרור. נפלא. מאחל לך התפקחות מהירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 22, 2026 4:58 pm 
Hall of Famer

יאללה, קריאה ביקורתית בלינק שפלאש הביא כאן:

בסעיף ב' רשום שהוא נעצר כי הוא לוחם בלתי חוקי, כשההגדרה ללוחם בלי חוקי הוא מי שהשתתף בפעילות בלתי חוקית במישרין או בעקיפין כנגד מדינת ישראל, או מי שנמנה עם כוח שביצע פעולות איבה נגד ישראל (הערה שלי-לפי נוסח החוק אין שום הכרח שלוחם בלתי חוקי כהגדרתו בישראל יהיה מי שביצע בפועל פעולות כנגד ישראל).

במסמך אכן רשום שהוא נעצר ע"ס מידע לפיו נטל חלק בפעולות האיבה נגד ישראל (הערה שלי-אין שום פרטים לגבי אותה הפעילות שנטען שהוא השתתף בה).

עד כמה שאני מצליח לקרוא את כתב היד המזעזע של מי שכתב את המסמך, אותו עציר אומר שהוא היה בכוח אל קאסם ב-2006-7 (כלומר-לפני 20 שנה), שאח שלו נעצר בחשד לריגול עבור *משהו לא ברור* ברמאללה והיה קומוניסט, ולכן הכינוי של העציר היה "קאסטרו". כמו כן הוא מעיד שמ-2009 ועד לאחרונה הוא עבד כאחראי לוגיסטי ושומר במחסן של המשטרה בעזה.

ועכשיו לסיכום:

אז מה *יש לנו* כרגע נגד אותו עציר, מכל הלינקים שאספתם-משפט שאומר שהוא נעצר ע"ס מידע לפיו נטל חלק בפעולות האיבה נגד ישראל והעובדה שהוא שוחרר מסיבות שלא ברורות לאף אחד (הערה שלי-אפשר להניח מצד אחד שהוא שוחרר כדי למנוע שיתגלה שהוא טרוריסט פעיל/איש נוחבה ואז העבירות שלכאורה ביצעו חברי כוח 100 יקבלו לגיטימציה, אפשר גם להניח שהוא שוחרר כדי שלא יעיד נגד חברי כוח 100 ויגרום להרשעה שלהם, אפשר להניח שהוא שוחרר כי הפרקליטות הבינה שאין לה חומר מספיק כדי להאשים אותו ואפשר גם להניח שהוא שוחרר פשוט כי היה בלאגן ואיזה פקיד העביר את השם שלו בטעות במהלך כל הבלאגן של המלחמה, יבחר כל אחד למה נוח לו להאמין).

מה *אין לנו*? מה הפעילות שנטען שהוא השתתף בה, מתי היא בוצעה, מה היו התוצאות שלה, ומה היה החלק שלו באותה פעילות. חוץ מזה, גם אין לנו כתב אישום ומן הסתם גם הרשעה אין.

מה *יש לנו* על איתמר בן-גביר? 46 כתבי אישום, מתוכם הורשע בשמונה, שניים מתוכם על תמיכה בארגון טרור, אחד על החזקת חומר תעמולה לטובת ארגון טרור, אחד על הסתה לגזענות, אחד על התפרעות ואחד על השחתת מקרקעין. בנוסף יש לנו תיעוד מפורש שלו מתחפש לטרוריסט ידוע, תיעוד מפורש שלו תולה תמונה בסלון של טרוריסט ידוע, תיעוד מפורש שלו מאיים על ראש ממשלת ישראל שבועיים לפני שנרצח, ועדויות ישירות ומפורשות של מחבלי תג מחיר שהוא סייע להם בביצוע פעילויות טרור.

פספסתי משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 22, 2026 10:56 pm 
Junior

גם תעשה פליקפלאק לאחור עם שמיניות באוויר במהלכו, יש פה מסמך רשמי של הפרקליטות שאומר שהאיש ביצע פעולות איבה נגד ישראל כחלק מהלחימה בעזה במלחמה. חלקו בארגון טרור לפני 20 שנה - הודה שהיה חלק מזרוע הטרור עז א דין אל קאסם שזה פי אלף חמור מתמיכה בטרור של בן גביר לפני 30 שנה. זה בונוס אבל עזוב, עכשיו כתוב שהוא ביצע פעולות איבה נגד ישראל בעזה עפ מידע מודיעיני ושחרורו יפגע בבטחון המדינה, האיש מחבל חמאס. גם אם תמשיך לקשקש על לוחם בלתי חוקי (סוד, כך נקראים מחבלים)

נדמה לך שתמצא ברשת מה כל אחד מעשרות אלפי מחבלי חמאס ביצע, את מי אנס, ערף, רצח פיצץ וחטף?

למרות שאתה מדבר בחוסר רציונליות
המאמצים שלך מאוד מרשימים ועל זה :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 23, 2026 12:21 pm 
Hall of Famer

בואו נסכם:

אם מדובר בערבי, לא צריך לדעת מה הוא עשה ומתי, ברגע שיש שורה אחת גנרית שכתבה פרקליטות המדינה אז הוא מחבל נוחבה פעיל ומסוכן, אנחנו מאמינים לכל מילה שהפרקליטות אומרת גם אם אין כתב אישום, אין הרשעה, ואין אפילו תיאור של מקרה או ראיות שבגינם הוא חשוד.

ברגע שמדובר באיתמר בן-גביר, גם אם יש לו הרשעות חלוטות ומספר רב של עדויות מצולמות שמעידות ממקור ראשון על תמיכה בטרור וסיוע לטרוריסטים, וגם אם תחת כהונתו כשר לביטחון לאומי הטרור היהודי רק משגשג ופורח, הוא לא תומך טרור ולא יכול להיות תומך טרור.

ואפשר להוסיף, אם כבר אנחנו כל כך מאמינים לכל מילה שהפרקליטות אומרת-אם מדובר בביבי, זה בכלל לא משנה מה הפרקליטות אומרת, כמה ראיות ועדים יש, כמה כתבי אישום הוגשו ואפילו לא אם הוא יורשע בשחיתות ברמה הכי חמורה בכל הערכאות הרלוונטיות-הוא חף מפשע, הפרקליטות משקרת ואי אפשר לסמוך על מילה אחת שהיא אומרת כי הפרקליטות בסך הכול פקידים עם אג'נדה מסוכנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 23, 2026 3:07 pm 
Hall of Famer

אתמול הייתה "סקירה" בתוכנית של עומרי אסנהיים בכאן 11 (התאגיד לא עלינו) אודות "שיטת בן-גביר".
לא חשיפות חדשות מי יודע מה, אבל היה מחריד לראות הכל ברצף - איך מנער פרחח הוא גדל לעושה פרובוקציות (לא רק כנגד ערבים/שמאל, גם "מצעד הבהמות" בירושלים, ועוד אירועים כנגד הקהילה הגאה), ועד הכניסה לפוליטיקה (כולל אקט הורדת התמונה של גולדשטיין - שרואים בבירור שנכפה עליו ע"י בנט בזמנו, וזה לא באמת "התנערות מטרור" כמו שנטען כאן), ועד לימינו אנו...

https://www.kan.org.il/content/kan/kan- ... 3/1016812/

הדבר הזה הוא מושא להערצה בקרב ציבור לא מבוטל ומקבל איזה 8-10 מנדטים בימינו אנו?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 23, 2026 3:21 pm 
מנהל פורום

הסיפור המזעזע שרץ כבר כמה ימים בפייסבוק:
https://www.ynet.co.il/news/article/syhxys0c11g

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 23, 2026 4:11 pm 
Junior

rony כתב:
בואו נסכם:

אם מדובר בערבי, לא צריך לדעת מה הוא עשה ומתי, ברגע שיש שורה אחת גנרית שכתבה פרקליטות המדינה אז הוא מחבל נוחבה פעיל ומסוכן, אנחנו מאמינים לכל מילה שהפרקליטות אומרת גם אם אין כתב אישום, אין הרשעה, ואין אפילו תיאור של מקרה או ראיות שבגינם הוא חשוד.

ברגע שמדובר באיתמר בן-גביר, גם אם יש לו הרשעות חלוטות ומספר רב של עדויות מצולמות שמעידות ממקור ראשון על תמיכה בטרור וסיוע לטרוריסטים, וגם אם תחת כהונתו כשר לביטחון לאומי הטרור היהודי רק משגשג ופורח, הוא לא תומך טרור ולא יכול להיות תומך טרור.

ואפשר להוסיף, אם כבר אנחנו כל כך מאמינים לכל מילה שהפרקליטות אומרת-אם מדובר בביבי, זה בכלל לא משנה מה הפרקליטות אומרת, כמה ראיות ועדים יש, כמה כתבי אישום הוגשו ואפילו לא אם הוא יורשע בשחיתות ברמה הכי חמורה בכל הערכאות הרלוונטיות-הוא חף מפשע, הפרקליטות משקרת ואי אפשר לסמוך על מילה אחת שהיא אומרת כי הפרקליטות בסך הכול פקידים עם אג'נדה מסוכנת.

ברור, הפרקליטות לגמרי בעניין להמציא מידע מודיעיני לא קיים ולהניח שהוא מחבל. כי הפרקליטות מורכבת מחבורה של בנצי גופשטיינים שהופכים כל ערבי למחבל. הפרקליטות לא מורכבת מאנשים עם השקפת עולם דוגמת עיתון הארץ וגיא פלג, שאפילו הם קראו בכתבות שלהם לאותו מחבל, מחבל.

יש מידע מודיעיני ופעם אחרונה שבדקתי, אנחנו מפציצים מחבלים על פי מידע מודיעיני ללא הפללה והרשעה. הנחת המוצא שהמודיעין צודק, והוא מחבל.

לטענותיך על בן גביר, כל "הביביסטים" פה זרמו איתך, זרמנו בן גביר תומך מחבלים, ביבי חלאה ולא חף משפע, זורם איתך

הבעיה שאצלך תומך מחבלים > מחבל מסוכן לבטחון המדינה, משויך על פי הודאתו!! להבנתך מפענוח כתב ידו! שיוך לעז א דין אל קאסם, זרוע טרור נאצית לכל דבר ועניין, +מידע מודיעיני לפעולות טרור בעזה במלחמה

כנראה הדעה הכי משובשת ומגוחכת EVER בסלניוז וזה לא קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 23, 2026 4:34 pm 
Hall of Famer

הודה שהיה שייך לגדודי אל קאסם *לפני 20 שנה* זה רחוק *מאוד* מלהיות מחבל נוחבה פעיל ומסוכן *כרגע*.

אני לא אומר שהאיש כן או לא מחבל מסוכן, אני באמת לא יודע מה היה המידע המודיעיני עליו, אני רק אומר שמה שאתה ואני *יודעים* עליו זה כל כך מועט, ומבוסס על שורה אחת גנרית ומאוד לא ספציפית בדו"ח של הפרקליטות, ושעל בן-גביר יש לנו בערך פי 1000 יותר מידע על התמיכה והסיוע המתמשכים שלו לטרוריסטים.

אבל בוא ספר לי פלאש, אתם זורם איתי? האם מבחינתך אתה מסכים שבן-גביר הוא תומך טרור כפשוטו וכלשונו וממשלת ישראל ב-3 וחצי השני האחרונות נשענת על תומך טרור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 85  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: