סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 09, 2025 10:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 835 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 10:28 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
https://news.walla.co.il/item/3705033

אוי מה נעשה בלעדי "הנשיא האוהד ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל".
משענת קנה רצוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 11:10 am 
Hall of Famer

לפחות לי באמריקה, הלינק לא עובד. לא יודע על אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 11:13 am 
Freshman

נורטון כתב:
לפחות לי באמריקה, הלינק לא עובד. לא יודע על אחרים.

הכותרת:
ציטוט:
בצל התקיפות בדאחיה, גורמים בצה"ל מזהירים: ארה"ב מנהלת נגד ישראל "אמברגו אפור"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 4:21 pm 
Senior

אבימאל כתב:
Yuval כתב:
עם כל הרצון הטוב להתעלות מעל הסקרים, אי אפשר להתעלם מהפצצה מאיווה. אן סלצר נחשבת לסוקרת הטובה בארה"ב. היא דייקה באופן יוצא דופן בכל מערכת כולל המירוצים לסנאט ולמושלות ב-12 השנה האחרונות. הבעיה היחידה שהיא סוקרת אך ורק את מדינת איווה. הנה המספרים שלה ב12 השנה האחרונות, בסוגריים מספרי האמת -

2022 Senate: R+12 (R+12)
2020 President: R+7 (R+8)
2020 Senate: R+4 (R+7)
2018 Governor: D+2 (R+3)
2016 President: R+7 (R+9)
2014 Senate: R+7 (R+8)
2012 President: D+5 (D+6)

אף סוקר לא יכול להיות מושלם, אבל זה הכי קרוב שאפשר באקלים הפוליטי האמריקאי. והיום היא מוציאה את הסקר האחרון שלה (זהה לאלו שהבאתי כאן למעלה מבחינת הזמנים) -

האריס 47% - 44% טראמפ.

איווה היא לא מדינה מתנדנדת. טראמפ ניצח אותה ב-8 נק' ב-2020. כמו שאמרתי פה קודם, אמורים להיות סקרים שהם אווטלייר. סקרים שמראים את הקצה של סטיות התקן. העובדה שאנחנו לא רואים כאלו רק מלמדים אותנו שהסוקרים 'משקרים' ולא מפרסמים אותם. אן סלצר היא הטופ של הטופ של הסוקרים והיא בחרה לפרסם את זה כסקר האחרון שלה.

כמובן שלא הייתי מהמר שהאריס תקח את איווה, אבל אתם תראו הרבה מאוד לחץ אצל הרפובליקנים וגם באתרי ההימורים אחרי הסקר הזה.

הסוקרת הטובה בארה'ב פורשת מעריכת סקרים בארה'ב.

פרשה בשיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 10:05 am 
Hall of Famer

שרת החינוך המיועדת של טראמפ: אישתו של וינס מק'מהון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 10:34 am 
Freshman

סנטור ג'ון ת'ון במסר לישראל:
"לבני בריתנו בישראל ולעם היהודי בכל העולם, המסר שלי הוא: התגבורת בדרך. בעוד שישה שבועות הרפובליקנים יחזרו להיות הרוב בסנאט ואנו נבהיר שהקונגרס עומד בתוקף לצדה של ישראל".

אין ספק, עוד נתגעגע לביידן, האריס ובלינקן "המודאגים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2024 7:46 am 
Freshman

ביידן "הצדיק" העניק חנינה לבן שלו. מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2024 8:01 am 
Senior

זה הכינוי שלו לדעתך? אני לא מכיר את ביידן הצדיק. טראמפ ביציאה מהבית הלבן חנן את כל העובדים לשעבר שלו שהסתבכו עם החוק - מייקל פלין, רוג'ר סטון, ג'ורג' פאפאדופולס, סטיב באנון ופול מנאפורט. כל המערכת הזו מפגרת ומושחתת אבל כמובן שהצביעות חוגגת כרגיל היום.

אגב טראמפ מינה השבוע את אבא של ג'רד קושנר, החתן שלו, לשגריר צרפת ואת אבא של מייקל מסעד, החתן הנוסף שלו (בעלה של טיפאני) ליועץ רשמי לענייני ערבים בבית הלבן. תקין לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2024 11:14 am 
Freshman

עדיין, הבן שלו. זה קצת יותר אישי מאנשים שעבדו איתך ואתה חושב שלא נעשה איתם צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2024 11:16 am 
Hall of Famer

יובל, אני חושב שלחון את הבן שלך זה משהו שלא קרה בעבר (אולי כי הבן של... לא ישב בכלא עד עכשיו).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2024 11:20 am 
Hall of Famer

טראמפ גם יחון את עצמו כמובן במידת הצורך.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2024 6:35 pm 
Senior

הכל מטומטם שם, אבל זה לאורך כל המערכת. האנטר ביידן והתביעה הגיעו להסכמה על עסקת טיעון והשופט (מינוי של טראמפ) סירב לקבל אותה.
אין לי מושג מי צודק ומי לא, אבל לא מפתיע אותי שביידן ויתר על ה'נורמות' בעולם שבו כל הנורמות מתו מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 4:57 pm 
Freshman

טראמפ אומר שילחץ על ביבי להפסיק את המלחמה אבל קודם כל צריך להשיג ניצחון על החמאס. אחח.. איזה שינוי לעומת הדגנרט ביידן והמטומטמת המצחקקת שלצדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 5:48 pm 
Freshman

בטן רכה וחביבה כתב:
טראמפ אומר שילחץ על ביבי להפסיק את המלחמה אבל קודם כל צריך להשיג ניצחון על החמאס. אחח.. איזה שינוי לעומת הדגנרט ביידן והמטומטמת המצחקקת שלצדו.

איך כתבת בתר'ד אחר פה? "לא יודע, יש לי הרגשה שלא צריך למהר לחגוג"? מבחן המציאות אומר שגם במקרה הזה כדאי לא למהר. אם רבע מהדברים שטראמפ הצהיר בעשור האחרון היו גם מתבצעים, כנראה שהיינו עכשיו או באוטופיה כלל-עולמית או במלחמת עולם רביעית של אבנים ומקלות אחרי שהשלישית השמידה את כל הטכנולוגיה העולמית פרט לשרתי סלניוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 6:36 pm 
Hall of Famer

מה משמעות האמירה בדיוק...
עברו 14 חודשים כבר, האם הושג ניצחון על החמאס עד כה?
אם כן - יופי, בוא נפסיק
אם לא - מה יגרום לכך שזה יקרה בחודש-חודשיים הקרובים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 11:53 pm 
Freshman

קרטמן כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:

איך כתבת בתר'ד אחר פה? "לא יודע, יש לי הרגשה שלא צריך למהר לחגוג"? מבחן המציאות אומר שגם במקרה הזה כדאי לא למהר. אם רבע מהדברים שטראמפ הצהיר בעשור האחרון היו גם מתבצעים, כנראה שהיינו עכשיו או באוטופיה כלל-עולמית או במלחמת עולם רביעית של אבנים ומקלות אחרי שהשלישית השמידה את כל הטכנולוגיה העולמית פרט לשרתי סלניוז.

צודק לגבי זה שאסור לחגוג בטרם עת, אבל עדיין אני אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 8:36 am 
Freshman

shmueliki כתב:
מה משמעות האמירה בדיוק...
עברו 14 חודשים כבר, האם הושג ניצחון על החמאס עד כה?
אם כן - יופי, בוא נפסיק
אם לא - מה יגרום לכך שזה יקרה בחודש-חודשיים הקרובים?

עם הממשל הנוכחי אין ממילא סיכוי לנצח. הניצחון יגיע כשחא נראה חמאסניקים מנהלים את מה שנשאר מהרצועה, משתלטים על הסיוע שנכנס לשם וכו'. אני מאמין שעם הממשל החדש זה יעד ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 9:35 am 
Senior

טאקר קרלסון מראיין בפודקאסט שלו את ג'פרי סאקס. כלכלן יהודי שמאלני קיצוני תומך סין, רוסיה ואיראן ושונא ישראל קיצוני אף יותר ורהוט מאוד. וגם יועץ של ברני סנדרס בפריימריז של 2020. סאקס מדבר שם על איך כל מלחמות העולם הן באשמת ישראל. איך ישראל רוצה לכבוש את כל המזרח התיכון. איך נסראלה והנייה נרצחו על ידי ישראל בגלל שהם ניסו לעשות שלום. איך נתניהו הוא האדם המרושע ביותר בעולם.

בנוסף גם כמובן שהמלחמה באוקראינה היא אשמת ארה"ב. איך איראן רק מעוניינת בשלום. איך אסור להתערב בענייני סין. איך מדיניות החוץ של ארה"ב היא מקור כל הרוע בעולם (בין היתר כי היא בשירות ישראל). וגם בקטנה איך הסי איי איי רצחו את קנדי וה9/11 זה באשמת התמיכה של ארה"ב בישראל (זה טאקר אמר, אבל הוא הסכים).

כל זה כשלעצמו לא מעניין. מה שכן מעניין זה -

א) אלון מאסק עשה לראיון ריטוויט ושיבח אותו.
ב) טאקר קרלסון הוא אחד האנשים עם ההשפעה הכי חזקה על טראמפ ובעיקר על הבן שלו והוא כבר מצוטט על ידי הוולסטריט ג'ורנל כמי שסיכל את המינוי של מייק פומפאו לקבינט של טראמפ, למשל.
ג) האלט-רייט האמריקאי והשמאל הקיצוני בארה"ב מאוחדים בצורה מאוד חזקה עם שני אויבים משותפים. האחד זה ה'דיפ סטייט' שזה מונח ערטילאי מספיק שזה לא באמת משנה כלום והשני זה כמובן ישראל.

עכשיו אפשר לומר שראיון זה רק ראיון וצריך לדבר עם האנשים האלו. אבל אתם מוזמנים לצפות בו. טאקר לא מראיין את סאקס. הוא משתף פעולה בהרצאה של סאקס. בשום שלב בשיחה (וצפיתי בכולה) טאקר לא מאתגר אמירה אחת של סאקס. הוא לא שואל שאלות המשך או אפילו מעלה תהיות בסיסיות. כמובן שהוא גם באופן מאוד מכוון נמנע מכל שאלה שיכולה לחשוף את זה שסאקס הוא שמאל קיצוני ולא ימין קיצוני (כמו דיבור על כלכלה, שזה המקצוע שלו, או חס וחלילה לאזכר את זה שסאקס התראיין ב-2019 לדר שפיגל ואמר שטראמפ הוא דיקטטור פסיכופט. או זה שבאתר של סאקס יש כתבה מ-2020 איך טראמפ הוא הנשיא הגרוע ביותר בהיסטוריה האמריקאית).

זו תעמולה רוסית-סינית-איראנית טהורה לחלוטין שנתמכת על ידי האנשים הכי קרובים לנשיא ארה"ב. אין לי מושג לאן זה הולך ואולי טראמפ רק משתמש בהם בחוכמה אין-קץ והם האידיוטים השימושיים בסיפור, אבל אם זה הפוך העתיד הולך להיות מאוד מאוד מסוכן.

לינקים -
1) הראיון של טאקר - https://www.youtube.com/watch?v=Ks0l_Zpt1xA
2) עמיחי שיקלי שר המשהו משהו מתבטא נגד טאקר קרלסון זה לא רק יובל הסמולני הבוגד - https://www.jpost.com/breaking-news/article-833862
3) מאסק ברי-טוויט לראיון - https://x.com/elonmusk/status/186880963 ... Xh8cK5OsOQ
4) ג'פרי סאקס על טראמפ - https://www.jeffsachs.org/interviewsand ... cwzg2mmbwn
5) טאקר קרלסון ודונלד טראמפ ג'וניור והשפעתם על טראמפ - https://www.wsj.com/politics/trump-tuck ... o-683d9150

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 1:58 pm 
Senior

אחחח איזה שינוי לעומת ביידן הדגנרט והמטומטמת המצחקקת שלצידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 9:42 pm 
Freshman

זה בעיקר ווישפול תינקינג שלכם. הוא לחלוטין הנשיא הכי טוב שישראל יכלה לייחל לו, בטח לעומת הדגנרט הנוכחי והסגנית הנוראית שלו (שצוחקת בלי סיבה נראית לעין כמו סתומה) שתכננה להגיש לנו מטעמים מסריחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 12:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טראמפ יעשה מה שטוב לטראמפ. אם ישראל תעשה לו טוב הוא ילך עם ישראל, אם ישראל תעשה משהו שלא יבוא לו טוב הוא יאכל לישראל את הראש.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 3:33 am 
Hall of Famer

טראמפ כבר היה נשיא והיה טוב לישראל וכלכלית גם לאמריקה
גם האריס כבר היתה הנשיאות כסגנית, והיא היתה פחות טובה בשניהם

סה טו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 4:49 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
טראמפ יעשה מה שטוב לטראמפ. אם ישראל תעשה לו טוב הוא ילך עם ישראל, אם ישראל תעשה משהו שלא יבוא לו טוב הוא יאכל לישראל את הראש.

מה טוב לטראמפ זו השאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 4:50 am 
Senior

בטן רכה וחביבה כתב:
זה בעיקר ווישפול תינקינג שלכם. הוא לחלוטין הנשיא הכי טוב שישראל יכלה לייחל לו, בטח לעומת הדגנרט הנוכחי והסגנית הנוראית שלו (שצוחקת בלי סיבה נראית לעין כמו סתומה) שתכננה להגיש לנו מטעמים מסריחים.

וישפול ת'ינקינג של מה? אתה לא חושב שלטאקר קרלסון יש השפעה על טראמפ? אתה לא חושב שטאקר קרלסון מסתמן כאנטישמי/אנטי-ישראלי קיצוני? למי אכפת מהאריס, הבחירות נגמרו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 9:19 am 
Hall of Famer

לא יודע, התחושה שלי היא שפעולות בארבע שנות נשיאות זה בכל זאת אינדיקציה טובה יותר מאשר ריטוויט של מישהו שמייעץ לנשיא, אבל יש מצב שאני טועה
ואני מתכוון לכך, באמת שיש מצב שאני טועה ו 4 השנים הבאות יהיו נוראיות לישראל מצד טראמפ שהוא באמת משוגע על כל הראש. אבל, כאינדיקציה למשהו זה פשוט הרבה יותר חלש מהעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 835 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: