סל ניוז
http://www.salnews.com/forum/

מרציפן
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=15972
עמוד 2 מתוך 5

מחבר:  Nadaw [ ד' אוגוסט 31, 2016 4:42 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

Yuval כתב:
דברים שאני לא מבין איך הם אוכל - שמיר (גם ראש הממשלה וגם העשב), ליקריץ על כל סוגיו


כשהייתי ילד הפחד הקולינרי הכי גדול שלי היה ליפול בטעות על סוכריית אניס. ושמיר זה הדרך הבטוחה לתת לאוכל, כל אוכל, טעם של משהו שעמד בחוץ מלא זמן ועל הטחב שלו כבר גדל טחב.

מחבר:  תומר [ ד' אוגוסט 31, 2016 4:58 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

גם ארק?

מחבר:  גל אברהם [ ד' אוגוסט 31, 2016 5:05 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

ראובן כתב:
מרציפן זה דבר נפלא. היום גיליתי גם שיש אנשים שמתעבים מנגו (ולא בתצורת העמבה שלו).

אני לא מוכן להיכנס לדיונים האלה עם בנאדם שלא מבין מה לא חוקי בשוקולד-תפוזים ושוקולד-מנטה.

מחבר:  צוד [ ד' אוגוסט 31, 2016 5:31 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

קוטג' זה סבבה תפסיקו להיות דרמטים
גויאבות זה יופי.
ליקריץ זה צמיג שהושרה בעראק מקולקל
ומרציפן זה סוכר בתצורה אחרת. מי שאוהב לאכול סוכר בכפית שיהיה לו בכיף.

מחבר:  sir charles [ ד' אוגוסט 31, 2016 5:35 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

אפשר אחת ולתמיד להוסיף סקר: מרציפן - כן או לא?

מחבר:  מאדים [ ד' אוגוסט 31, 2016 6:18 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

ראובן כתב:
אני אהבתי ליקריץ עוד כשקראו לו במבליק, ואהבתי אליו הוכפלה עשרות מונים כשגיליתי שהאיסלנדים רואים בו את הממתק הלאומי שלהם.


אם כבר אז ההולנדים. הגרסה שלהם לליקריץ היא מרה עד כדי קיא. במבליק ירושלמי מאוד אהבתי.

מחבר:  ראובן [ ד' אוגוסט 31, 2016 6:46 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

אני לא בא לפסוק אבל תגיד את זה לאיסלנדים. בכל אופן הבמבליק שלהם היה סבבה לגמרי וגם ניסינו שוקולד עם ליקריץ שהיה חביב מאוד.

מחבר:  צוד [ ד' אוגוסט 31, 2016 7:29 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

sir charles כתב:
אפשר אחת ולתמיד להוסיף סקר: מרציפן - כן או לא?

למה צריך סקר?
לא וזהו.

מחבר:  Amos Gueta [ ד' אוגוסט 31, 2016 7:33 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

מרציפן = אמברוזיה. אני הולך לנסות להכין בעצמי מתישהו.
גויאבות = פרי גן העדן.
ליקריש = בזבוז של סוכר וצבע מאכל טובים. בחייכם.
קוטג' = מוצר החלב המזעזע ביקום. גם יותר מגבינת קאזו מרזו.
מנגו = סביר, אבל יותר מדי עבודה.

מחבר:  שוויק1 [ ד' אוגוסט 31, 2016 8:46 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

אם היה בושם גויאבה הייתי מזמין ארגז.

מחבר:  hagai_sela [ ד' אוגוסט 31, 2016 9:30 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

מרציפן - בסדר כזה. לא נורא אוהב ולא נורא שונא.
מנגו זה פרי האלים. גואטה - אם זה הרבה מדי עבודה לך תחתוך בשיטה של אלברט פירות - לחתוך את המנגו במקביל לרצפה, ואז לעשות קוביות כמו קוצים של קיפוד.
גויאבה זה די טעים.
קוטג' זה סבבה.
ליקריץ ואניס בכלל זאת היצירה הקולינרית האיומה ביותר בתולדות האנושות. אצלי זה מייצר רפלקס הקאה אוטומטי. המשפחה של אמא שלי מהולנד והם מתים על הזוועה הזאת, כולל המלוח. כבר כמה פעמים אנשים לקחו דרופייס אצל סבתא שלי וחשבו שהיא ניסתה להרעיל אותם.
שכחתם את אחד השנויים ביותר במחלוקת - כוסברה! יש לה טעם של סבון.

מחבר:  Yuval [ ד' אוגוסט 31, 2016 9:35 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

ברור אבל שאם אתה לא אוהב כוסברה יש לך גן שלא עובד. זה כמו תסמונת דאון. אין צורך להכביר במילים. אתם גם אנשים ומגיעות לכן זכויות מלאות.

מחבר:  hagai_sela [ ד' אוגוסט 31, 2016 9:44 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

יש מחקר שטוען שכוסברה מעולה נגד לוקמיה. לא רואה שום סיבה אחרת לאכול את הגועל הזה.

מחבר:  תומר [ ד' אוגוסט 31, 2016 10:39 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

גם אם זה נכון, אני לא בטוח שזה שווה את הסבל

מחבר:  ציפה דריפה אלמדלסי [ ד' אוגוסט 31, 2016 10:44 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

אתם ממש פוגעניים.

מחבר:  ראובן [ ה' ספטמבר 01, 2016 12:56 am ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

לא שכחנו את הכוסברה. זה פשוט לא פוליטיקלי קורקט לרדת על אנשים פגומים גנטית.

מחבר:  צוד [ ה' ספטמבר 01, 2016 1:17 am ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

כוסברה זה פטרוזיליה עם טעם.

מחבר:  תומר [ ה' ספטמבר 01, 2016 8:22 am ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

צוד כתב:
כוסברה זה פטרוזיליה עם טעם.


ומצליחה למצות את הרע מכל אחד מהשניים

מחבר:  צוד [ ה' ספטמבר 01, 2016 9:28 am ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

אחי אנשים יכולים לקרוא את מה שאתה כותב פה יא פדחן

מחבר:  rony [ ה' ספטמבר 01, 2016 9:34 am ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

Yuval כתב:
ברור אבל שאם אתה לא אוהב כוסברה יש לך גן שלא עובד. זה כמו תסמונת דאון. אין צורך להכביר במילים. אתם גם אנשים ומגיעות לכן זכויות מלאות.


מסכים באופן עקרוני, לא בטוח לגבי החלק האחרון.

מחבר:  yoya [ ה' ספטמבר 01, 2016 11:39 am ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

מנגו פרי נהדר וגם ליצ'י
גויאבה עם השנים אני מצליח לא למות מהריח אבל עדיין לא מסוגל להביא את עצמי לאכול את זה.
גם כוסברה פעם לא אכלתי אבל אוכל הודי חייב כוסברה ואוכל הודי זה טעים
שמיר זו הדרך הבטוחה להפוך מאכל ללא ראוי לאכילה
במבליק זה תענוג אם כי יש כאלה הארד קור שזה באמת קשה

מחבר:  rony [ ה' ספטמבר 01, 2016 11:42 am ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

שמיר זה מעולה במינונים מתונים ונוראי במינונים גדולים מדי.

מנגו זה לא משהו כפרי טרי, אבל שימו אותו לאיזה חצי שעה או שעה עטוף בנייר כסף בין הגחלים של המנגל (כמו שעושים עם תפוחי אדמה), תוציאו, תוסיפו גלידת וניל ויש לכם קינוח מטורף.

מחבר:  WTF [ ה' ספטמבר 01, 2016 12:44 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

מנגו שלם עטוף בנייר כסף? או מקולף?

מחבר:  נביא בעירו [ ה' ספטמבר 01, 2016 1:34 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אולי קצת בלקרוא את קת'רין מקינון, כדי שידע שזנות זה זה רע.


לקרא את מקינון כדי לדעת שזנות זה רע זה קצת bringing a knife to a fist fight...

ובאותו נושא: קפה עושה לי אולקוס. גויאבה זה נהדר. מאיר שלו עושה לי טחורים.

מחבר:  rony [ ה' ספטמבר 01, 2016 1:38 pm ]
נושא ההודעה:  Re: מרציפן

WTF כתב:
מנגו שלם עטוף בנייר כסף? או מקולף?


שלם, מקלפים אחרי שמוציאים מהאש.

עמוד 2 מתוך 5 כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/