סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' ספטמבר 08, 2010 11:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2008 9:30 pm 
Freshman

arielbp כתב:
מישהו מתנדב להביא את המקור לשם המשפחה הרוסי שעבר עברות למלה אבן ?

שטיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2008 9:38 pm 
Sophomore

שיהיה. שתזדיין שטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2008 9:41 pm 
Sophomore

THE G1 כתב:
צביקה טען שהוא לא היה שם שלוש שנים בראיון,מה שלא ממש נכון כי אני זוכר שבשנה שעברה הוא היה בטריבונה של אבי רצון (וגם שם נתן קטע קאלט מול ארי שמאי).

קטע גדול! גרם לשמאי לבלוע רוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 12:49 am 
Freshman

זה מביך למראיינת שהוא זוכה למחמאות על בריחה מראיון, לא יכול להיות שאלו השאלות שישאלו אחרי עלייה לאליפות אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 1:59 am 
Junior

כמה שאני לא אוהבת את צביקה שרף, כל הכבוד לו.

היתה לו גם התבטאות נכונה לא מזמן לגבי זה שהיחס של הציבור/התקשורת לשחקנים גורמת להם להרגיש "בשביל מה באתי לנבחרת? בשביל לחטוף בראש?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 3:51 am 
Freshman

ערוץ 1 עשו טעות בזה שהם לא גרמו לא להרגיש שם בנוח. טיפה ליקוקים על איזה משחק טוב היה וכל הכבוד על ההחלטה להשאיר את נאור בחוץ ו"איזה נס היה שזה לא ייאמן", והוא בשקט היה מגיב לשאלות ה"קשות" ב"כן, אני חלק מהכשלונות ומההצלחות, וכן, היו כאלה ששיחקו לא טוב בהתחלה והשארתי בחוץ בסוף ואולי הייתי צריך לעשות את זה קודם" או משהו כזה, והיינו מקבלים ראיון פרווה לתפארת ערוץ 2 סטייל תוכניות "6 עם". מוזר שותיקה כמו גאולה אבן לא מודעת לדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 6:46 am 
מנהל פורום

על מה כל הכבוד לו? על זה שהוא לא יודע להתמודד עם ביקורת?
בהמה היה ובהמה יישאר.

http://blog.tapuz.co.il/graphodad

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 6:54 am 
Hall of Famer

ראיון דוחה ומגעיל של מאמן שחצן וגס רוח. לא מבין איך אפשר להגן עליו בכלל.

גם אפשר לחשוב שהוא הותקף איזו התקפה שלא תאומן. שאלו אותו שתי שאלות (השנייה באמת טפשית) והוא עבר להתקפה כי לא היה לו נוח. ועוד יש לו חוצפה להציג את הקמפיין הזה כקמפיין מוצלח שצריך לראות בו את ההישגים ואת הניצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 8:12 am 
Senior

צריך להגיד כל הכבוד על כך שהנבחרת הצליחה לאסוף את השברים ולעלות לאליפות אירופה. צריך להגיד מילה טובה לצביקה שהצליח למצוא לבסוף את ההרכבים הטובים בסיטואציות הנכונות (הרכב 3 גארדים, אבל מורן רוט ללחוץ על הגארדים הבינוניים של בוסניה, לא מורן רוט, אלא לימונד מול הצ'כים וייז'י וולש) ובוודאי צריך להתפעל על אחת התצוגות היותר גדולות של ישראל במשחקי המוקדמות.

אבל אסור לשכוח לרגע שמבחינת יחסי הכוחות זה היה בית שאותו היינו צריכים לנצח ולא לסיים במקום השני ולעלות בזכות התעלות מטורפת שלנו מצד אחד וצ'וקריות צרפתית מצד שני. אי אפשר לנתק את 4 המשחקים הראשונים של הקמפיין ולהסתכל רק על השניים האחרונים המצויינים. סה"כ הציון שלי לקמפיין הוא מספיק בקושי.

אישית אני חושב שצריך לתת לצביקה לאמן את הנבחרת באליפות אירופה, כי שוב הוכח, כמו בימי מיצי, שהשחקנים לא חייבים לאהוב את המאמן שלהם בכדי להראות מחוייבת על לנבחרת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 9:05 am 
Junior

היום בידיעות אחרונות:
הכותרת הראשית של מדור הספורט:
"גרשון, בלאט וקצורין מרוויחים פי 4 ממני, ולי יש יותר ידע מכולם" .
ניגשתי לראיון.
האם שרף באמת אמר את זה? לא. פשוט לא אמר.
הציטוט המדוייק: כל המאמנים האלה מרוויחים פי 4 ממני, אבל לא יהיה באליפות מאמן בעל ותק באליפויות מהסוג הזה כמוני".
מדור ספורט שאפילו המונח "צהוב" מחמיא לו. פשוט שקרנים מלוכלכים.

מה שכן, גם שרף עצמו עם כמה התבטאויות גועליות במיוחד עם ניחוח גזעני:
על בוסניה: " מה לעשות שהם החליטו לשחק בעיר מוסלמית שאתה לא יכול להגיע במטוס, אלא חייב גם אוטבוס של שלוש שעות ואחרי זה מקבל מלון בדימונה"

ועוד: " אותו דבר נגד אנגליה עם הסונשו-פונשו או איך שקראו לסוס הזה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 11:03 am 
Sophomore

אני לא מבין - הוא לא טרח אפילו ללמוד את שמות השחקנים של היריבות? מי אנחנו, נבחרת ארה"ב שעולה לשחק נגד זימבבווה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 11:53 am 
Hall of Famer

יש לפעמים רגעים שבהם אתה באמת מרגיש סימפטיה לשרף: הרגעים האלה שבהם הוא מתייצב בקול חנוק מהתרגשות ואומר כמה הוא אוהב את הנבחרת והשחקנים ושהוא יעשה הכל בשבילם וכו'. אבל אז מגיעים הראיונות ההזויים והמתנשאים האלה, שבהם אתה מגלה עד כמה הוא פשוט איש כדורסל (ובכלל) קצת פרימיטיבי.

ואגב, פנינה נוספת מערוץ 1: http://sports.walla.co.il/?w=/151/1350539

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 1:29 pm 
Sophomore

הוא דווקא צודק, זה לגיטימי, לאף אחד לא נעים לשמוע אחרי עלייה לאליפות אירופה שהוא מאמן מיושן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 1:29 pm 
Sophomore

לא יודע למה אבל אני אוהב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 1:51 pm 
Freshman

אם כבר צריך לסבול מאישיות המאמן, עדיף שזה יהיה פיני גרשון. ככה לפחות יש מאמן לצד האישיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 2:07 pm 
מנהל פורום

זה לא לגיטימי ולא נעלים. זה בהמי ומגעיל, ומתאים מאוד לשרף ולפרסונה שלו. אפשר להסכים ששאלות כאלה לא נעים לשמוע, בטח בעיתוי כזה - אבל אין ספק שאלה שאלות שצריך לשאול, ועוד פחות מזה ספק יש בתובנה שאין שום סיבה, למשמע שאלות כאלה, להתפרץ ולברוח לסינרה של אמא, בבית, משל "העליבו אותי היום באולפן".

די, מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 2:07 pm 
Sophomore

רק עכשיו ראיתי את הראיון, אני חושב שהשאלות שם באמת לא במקום. להטיח במאמן שהוא מיושן שניה אחרי שהוא עולה לאליפות אירופה? זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 2:14 pm 
Hall of Famer

"להטיח", אפשר לחשוב.

ראשית, זה מקובל בבראנז'ה לשאול שאלות "ההיפך" (אפילו במקום מתורבת כמו "גלובוס" של ויצטום יצא לי לחוות את זה באופן אישי). זה בדרך כלל מועיל למרואיין ולא מזיק, והעיתונאי יכול להרגיש שהוא לא מתחנף אלא ישיר וחודר או משהו כזה. מה הבעיה לשרף להגיד "לא, אני לא מיושן, כי ככה וככה וככה"?. חוץ מזה שהשאלה לגיטימית, וטיעון ההרגע לעלתה לאליפות אירופה הוא חסר ערך, כי ישראל עלתה לאליפות אירופה בפוקס אטומי שלא אמור להסתיר את שלל המחדלים שקדמו לו.

השאלה השנייה היתה באמת טפשית, אבל שרף דווקא ענה לה יפה מאוד לפני שהוא התעצבן.

הבעיה הגדולה עם הראיון הזה לא היתה השאלות ששרף נשאל. היא היתה כי הוא בא משוכנע שהנבחרת הצליחה, שהקרדיט שמגיע לו הוא על ההצלחות (הוא אפילו תיקן את עצמו בקושי והוסיף "וגם על ההפסדים"), ולא הבין למה שואלים אותו משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 2:19 pm 
Sophomore

באותה מידה אפשר לומר שטיעון ה"פוקס האטומי" (שאיתו אני לא מסכים - פוקס זה נצחון בשניה האחרונה, לא 37 הפרש, וגם ההפסד של בולגריה לסרביה היה די צפוי בסך הכל) הוא חסר ערך כי הרגע עלינו לאליפות אירופה, ועוד בלי טורניר ההזדמנות האחרונה. ועכשיו תסביר לי בבקשה איך מאמן כלשהו יכול להוכיח שהוא לא מיושן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 2:23 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
"להטיח", אפשר לחשוב.

ראשית, זה מקובל בבראנז'ה לשאול שאלות "ההיפך" (אפילו במקום מתורבת כמו "גלובוס" של ויצטום יצא לי לחוות את זה באופן אישי). זה בדרך כלל מועיל למרואיין ולא מזיק, והעיתונאי יכול להרגיש שהוא לא מתחנף אלא ישיר וחודר או משהו כזה. מה הבעיה לשרף להגיד "לא, אני לא מיושן, כי ככה וככה וככה"?. חוץ מזה שהשאלה לגיטימית, וטיעון ההרגע לעלתה לאליפות אירופה הוא חסר ערך, כי ישראל עלתה לאליפות אירופה בפוקס אטומי שלא אמור להסתיר את שלל המחדלים שקדמו לו.

השאלה השנייה היתה באמת טפשית, אבל שרף דווקא ענה לה יפה מאוד לפני שהוא התעצבן.

הבעיה הגדולה עם הראיון הזה לא היתה השאלות ששרף נשאל. היא היתה כי הוא בא משוכנע שהנבחרת הצליחה, שהקרדיט שמגיע לו הוא על ההצלחות (הוא אפילו תיקן את עצמו בקושי והוסיף "וגם על ההפסדים"), ולא הבין למה שואלים אותו משהו אחר.

כמו שלעיתונאים מותר לכתוב ולשאול הכל, למאמן מותר להגיב איך שהוא רוצה וזה לגיטימי. אם הוא מעדיף לעזוב רעיונות כי כבר נמאס לו לשמוע שהוא מיושן ושהוא מאמן גרוע ושאי אפשר לסבול את זה שהוא מאמן, אז מותר לו להגיב איך שהוא רוצה. בסוף התגובות שלו ישפיעו על איך שיכתבו עליו אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 2:30 pm 
Sophomore

Nash1700 כתב:
כמו שלעיתונאים מותר לכתוב ולשאול הכל, למאמן מותר להגיב איך שהוא רוצה וזה לגיטימי. אם הוא מעדיף לעזוב רעיונות כי כבר נמאס לו לשמוע שהוא מיושן ושהוא מאמן גרוע ושאי אפשר לסבול את זה שהוא מאמן, אז מותר לו להגיב איך שהוא רוצה. בסוף התגובות שלו ישפיעו על איך שיכתבו עליו אחר כך.

קשקוש.
תפקיד העיתונאים לשאול כל מה שלדעתם יקדם את הראיון, תפקיד מאמן הנבחרת (בין היתר) לענות לשאלות האלה.
כן, תתפלא לשמוע, גם אם "לאף אחד לא נעים לשמוע שהוא מיושן" כדבריך.
זה לא כאילו הוא עושה להם טובה שהוא בא לראיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 2:31 pm 
Hall of Famer

הפוקס האטומי, אם כבר, הוא מה שקרה במשחק הראשון. מה שקרה במחזור האחרון היה סתם סיטואציה של לעשות כל מה שאתה יכול ולהיות תלוי באחרים. אבל לא הבנתי את הטיעון שלך בעניין. בוא נעזוב את ההתפלפלות בצד - אתה חושב שהקמפיין הזה היה קמפיין מוצלח? ששרף היה בו בסדר?

לגבי ה"לך תוכיח", הנקודה שלי היא בדיוק שזה סוג השאלות שלא מצריך הוכחה. גאולה אבן שאלה "שאלה קשה", כל מה ששרף היה צריך להגיד זה "תאמיני לי שמי שמאמן היום חייב להכיר את הכדורסל המודרני" ובזה זה היה נגמר. ראיון סטנדרטי לחלוטין. אם הוא היה רוצה, הוא היה יכול להגיד "זו לא השאלה" ולעשות בכלל מה שהוא רוצה.

נאש, אתה צודק כמובן לגמרי (חוץ מהעניין של העיתונאים שמותר להם לכתוב ולשאול הכל). מה שאנשים אומרים ועושים קובע את הדעה עליהם. זה נכון לעיתונאים, מאמנים, וגם לכל שאר האנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 2:42 pm 
Sophomore

זה שמאמן לאומי מרשה לעצמו להתנהג ככה,<אפשר לחשוב שהיא קיללה את סבתא שרף,השם ירחם.היא שאלה שאלות שכולם שואלים כבר שבועות..איך היא מעיזה החצופה,ועוד אישה! שערוריה ממש>,
ויותר מזה העובדה שאנשים מצדיקים ומעודדים התנהגות כזאת - זה מראה איזה תרבות ספורט מגוחכת יש לנו פה.
שום הבנה מה זה תפקיד מאמן לאומי,מה תפקידה של התקשורת <רמז-לא ללקק,אלה להקשות,במיוחד כשיש על מה>,באופן כללי מדינה שלמה של יציע העיתונות.אם משהו לא לרוחי אני אשתולל,ככה ידעו להזהר ממני עם שאלות לא נעימות.

מבחינה מיקצועית,טורניר שהתחיל רע מאוד השתפר והסתיים כטורניר בנוני.זה כל הסיפור.
ההתנהלות ההיסטרית של צביקה לא עושה חשק לראות אותו גם בטורניר הבא.ובאופן כללי אני חושב שבכל ענף שלא יהיה מאמן לאומי לא צריך להתקע בתפקיד 8 קדנציות רצוף.זו לא נבחרת של אבא שלו..צריך לדעת מתי להמשיך הלאה.

צביקה שרף : "לא".

מכביזם, כל מילה מיותרת.

נערך לאחרונה על ידי שימי ריגר וונאבי בתאריך ב' ספטמבר 22, 2008 2:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 2:42 pm 
Sophomore

אני חושב שזה היה קמפיין מאוד חלש, ושרף לא הכין נכון את השחקנים למשחקי החוץ של הנבחרת. לא ייתכן שצ'כיה תבוא לפה ותקבל 37 בראש, אבל כשאנחנו שם הם פתאום אריות שנותנים לנו 21 הפרש. יש לי ביקורת על שרף ואני לא חושב שמישהו מהפרשנים צריך להיות עדין איתו רק בגלל העלייה עצמה. אבל בראיון טלוויזיוני בתכנית שהיא לא בדיוק "בטריבונה עם אבי רצון" אלא אקטואליה לעמישראל עם גאולה אבן, אני לא חושב שזה היה הוגן להציג ככה את השאלות. שרף לא צריך להיות קדוש ולהפנות את הלחי השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 22, 2008 2:48 pm 
Sophomore

stpsg כתב:
אני חושב שזה היה קמפיין מאוד חלש, ושרף לא הכין נכון את השחקנים למשחקי החוץ של הנבחרת. לא ייתכן שצ'כיה תבוא לפה ותקבל 37 בראש, אבל כשאנחנו שם הם פתאום אריות שנותנים לנו 21 הפרש. יש לי ביקורת על שרף ואני לא חושב שמישהו מהפרשנים צריך להיות עדין איתו רק בגלל העלייה עצמה. אבל בראיון טלוויזיוני בתכנית שהיא לא בדיוק "בטריבונה עם אבי רצון" אלא אקטואליה לעמישראל עם גאולה אבן, אני לא חושב שזה היה הוגן להציג ככה את השאלות. שרף לא צריך להיות קדוש ולהפנות את הלחי השנייה.

כאילו שאם לא היתה שואלת על הסטיגמה שהוא מאמן מיושן אז היא היתה נעלמת ואנשים היו מפסיקים לדבר על זה.איפה אתם חיים?

מעבר לגסות וההיסטריה,הכי מצחיק זה שאין לו שום הבנה תקשורתית.השאלות האלה משרתות אותו,זאת ההזדמנות שלו לענות ולהפריך אותן..כשהוא בגל חיובי.היה ברור שזאת המטרה של גאולה,לתת לו הזדמנות לענות למבקריו.אבל הוא כזה היסטרי שהוא ישר מתגונן כאילו היא תוקפת אותו ומכניס תעצמו לטנטרום כמו ילד בן 5 שהפסיד בדמקה.מגוחך.

צביקה שרף : "לא".

מכביזם, כל מילה מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80 ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: