סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 10, 2025 7:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 8:50 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא שהוא נפצע חלילה, אבל כשהוא עבר לפרטיזן פורסם שמותר לו לשחק רק ביורוליג כי באדריאטית הוא שיחק כבר במדי מכבי.
ולמיטב הבנתי פרטיזן לא משחקת כמו מכבי ב3 מסגרות אלא רק ביורוליג והאדיאטית ומצטרפת לליגה המקומית שלה רק בפלייאוף אז האם אחרי שפרטיזן הודחה מהיורוליג, מצבאן בעצם סיים את העונה וחוץ מכמה משחקי פלייאוף בסוף בליגה הסרבית הוא לא ישחק יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 9:39 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
כידוע לי, אסור לו לשחק בליגה האדריאטית עד ינואר. אחר כך - הוא יוכל לשחק. חוצמזה, אני חושב שפרטיזן כן משחקת בליגה הסרבית. אבל מצטרפת בשלב הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 3:31 pm 
Junior

למרות שאני לא מתמצא בליגה הסרבית אבל בכל זאת אני מניח שהפלייאוף לא מתחיל מחר, אז אם אתה טועה בקשר לאדריאטית והוא לא יכול לשחק שם העונה אז בעצם הוא יחזור לשחק רק לכמה משחקים בסוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 4:40 pm 
Sophomore

ישחק באדריאטית החל מפתיחת הסיבוב השני. באסה למכבי שהיא לא תרוויח את הקילומטרז' שלו בעוד שישה משחקי יורוליג, אבל השאלה היותר מעניינת היא מהצד השני - בהנחה שסופו וג'יימס ימשיכו, הנדריקס יקבל חוזה לעונה נוספת ואליהו ובלו יהיו הגבוהים הישראלים גם בעונה הבאה, האם בכלל יש סיבה להחזיר את מצ'באן? (עם או בלי קשר להשתתפות או לאי השתתפות בליגה האדריאטית מצד אחד, אבל לאור העובדה שתוכפל כמות משחקי הטופ-16 ככל הנראה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 5:32 pm 
Hall of Famer

אני לא רואה סיבה טובה מדי להשאיר את ג'יימס, אבל מובן שיש פקק אם בעמדה 4 משחקים הנדריקס, אליהו ומצ'באן. אני מניח שינסו להתגבר על זה עם נסיונות של הנדריקס כ5 או של מצ'באן כ3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 5:37 pm 
Junior

מצ'באן כ-3? הוא לא נייד במיוחד כ-4 אז אין סיבה שזה יעבוד. בלי קשר אני לא רואה שג'יימס ממש מתאקלם ואני כן חושב שאפשר להחזיר את מצ'באן במקומו, ולשחק יותר בהרכבים גבוהים עם סופו והנדריקס\מצ'באן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 5:39 pm 
Hall of Famer

אני חושב שבמצבים מסוימים מצ'באן בהחלט יכול לשחק 3. סך הכל הוא זורק הרבה מבחוץ ומוריד כדור לא רע בכלל. תהיה לו בעית מצ' אפ הגנתית מול אתלטים בעמדה, אבל יש מצבים שבהם היתרונות שלו יגברו על החסרון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 7:02 pm 
Hall of Famer

גם אם ג'יימס לא ימשיך, מה שכרגע נראה די סביר, אני לא רואה איך זה משפיע על מצ'באן. ג'יימס בא לענות על צורך הגנתי ואם מכבי תוותר עליו, אני מניח שהיא תביא במקומו גבוה הגנתי שיחליף אותו, היא לא יכולה להשאר רק עם הנדריקס וקצת בלו כשני הסטופרים ההגנתיים היחידים מתחת לסל. אני לא רואה את מצ'באן חוזר כל עוד גם הנדריקס, גם אליהו, גם בלו וגם סופו בקבוצה, ואלא אם כן מישהו מהם בוחר ללכת, אני לא רואה את מכבי מוותרת על מישהו מהרביעייה הזו, בטח שלא אחרי שהנדריקס הופך יותר ויותר לכוח התקפי ומצדיק את ההתעקשות של בלאט עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 8:53 pm 
Junior

rony כתב:
גם אם ג'יימס לא ימשיך, מה שכרגע נראה די סביר, אני לא רואה איך זה משפיע על מצ'באן. ג'יימס בא לענות על צורך הגנתי ואם מכבי תוותר עליו, אני מניח שהיא תביא במקומו גבוה הגנתי שיחליף אותו, היא לא יכולה להשאר רק עם הנדריקס וקצת בלו כשני הסטופרים ההגנתיים היחידים מתחת לסל. אני לא רואה את מצ'באן חוזר כל עוד גם הנדריקס, גם אליהו, גם בלו וגם סופו בקבוצה, ואלא אם כן מישהו מהם בוחר ללכת, אני לא רואה את מכבי מוותרת על מישהו מהרביעייה הזו, בטח שלא אחרי שהנדריקס הופך יותר ויותר לכוח התקפי ומצדיק את ההתעקשות של בלאט עליו.

אם הנדריקס ממשיך להשתפר בטופ 16 ההחלטה של מכבי הופכת קלה. עונה הבאה לא יהיה להם כסף להחתים אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 9:56 pm 
Junior

rony כתב:

אולי זה שמכבי חושבים אבל אני לא חושב שזה יהיה חכם. אתה זוכר את הסנטר ההגנתי האחרון שהיה במכבי?אולי באסטון, אבל הוא סיפור אחר לגמרי. מכבי מסורתית לא משתמשת בשחקן כזה, וממילא אם הברירה היא מצ'באן או ג'יימס אני חושב שזה יהיה יותר חכם מצ'באן שגם ככה חתום ומראה שכשנותנים לו את הבמה (בעמדה 4) הוא נותן תפוקה. אם משחררים את ג'יימס ולא מביאים כלום במקומו אלא נשארים עם מצבת הגבוהים הנוכחית זה אולי יותר טוב, אבל אני לא חושב שמכבי תעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 10:26 pm 
Senior

היחידים שבטוחים במכבי בעונה הבאה בקו הקדמי זה בלו ואליהו. מעבר לזה הרבה סימני שאלה. אני חושב שמכבי צריכה סבן פוטר פיזי בפנים במקום ג׳יימס. מישהו מהזן של ואן דן שפיגל. כל זה בהנחה שסופו והנדריקס יישארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: picknroll ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה