סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 9:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 9:10 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מכבי לא תתנגד למהלך כזה ויהיה לה לובי לא רע עם האיטלקיות, מאלאגה וגם קאחה לאבורל שמאוד מאוד הצטמצמה בשנים האחרונות מבחינת התקציב. מכבי(או ליתר דיוק שמעון מזרחי) הצליחה להזיז שעה של משחק גמר פיינל פור(עם הפסדי הכנסות עצומים של היורוליג) ולהשאיר את הפיינל פור בארץ בזמנו. היא מן הסתם תהיה המרוויחה העיקרית מהסיפור הזה כי הכסף שלה יקנה הרבה יותר(מיליון דולר יספיקו לא כדי להביא את סופו אלא כדי להביא מישהו ברמה של לורבק וכו'). עם ההצעה הזאת תובא להצבעה היא כנראה תזכה לרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 9:48 pm 
Sophomore

אני חושב שוטו של 3-5 מהקבוצות הכי חזקות ביורוליג צריך להספיק כדי לעצור את המהלך, או להחיל אותו באופן פורמאלי אבל לא באופן מעשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 9:50 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
guyancho כתב:
השתכנעתי שלהוציא את המהלך יהיה על סף הבלתי אפשרי, אבל שוב, יפה תעשה יול"ב אם תמנע דיבורים עם שחקנים תחת חוזה במהלך העונה ובכלל דיבורים שכאלו גם אם זה בגדר שיחות סוכנים. די לנו במקרה שישקאוסקאס, הנדריקס, צ'אק אידסון (גם בעונת ריטאס וגם לאחר מכן במכבי) וכו. זה חסר כל אתיקה ורוח ספורטיבית.

אני לא מבין מה זה קשור. דבר שני, זה קיים בכל ספורט קבוצתי בכל ליגה. תראה את מה שקורה כרגע בNBA עם האוורד.

מה קורה באן.בי.איי עם הווארד? יש שמועות טריידים וקבוצות פונות לאורלנדו ומתעניינות איך להשיג את השחקן בטרייד. מקום מתוקן לחלוטין. מהבחינה הזאת, הליגות המקצועניות האמריקאיות הן סמל למנהל תקין. אפשר להזכיר שוב את מקרה מינסוטה וג'ו סמית', היה גם שחקן, נדמה לי סטודומאייר, שפנה מעל במת התקשורת לשחקן אחר, נדמה לי מלו (אבל יכול להיות שאני מבולבל ומדובר במרבורי) לבוא לניו יורק וקיבל על כך קנס מהליגה. בוא נגיד שאני לא נאיבי ויש שיחות רקע עם סוכנים (ווילבון למשל הציג בפי.טי.איי סברה שמתרוצצת שהווארד לא יעבור לשיקגו, כי גם הוא וגם רוז חתומים אצל אדידס והחברה לא רוצה ששני המפרסמים הגדולים שלה יהיו באותו שוק פרסום) וכל הבלאגן הזה, אבל אין שום שיחות ישירות, אין הצעות חוזה קונקרטיות על נייר ובוודאי שאין התחייבות תוך כדי העונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 10:33 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:

מה קורה באן.בי.איי עם הווארד? יש שמועות טריידים וקבוצות פונות לאורלנדו ומתעניינות איך להשיג את השחקן בטרייד. מקום מתוקן לחלוטין. מהבחינה הזאת, הליגות המקצועניות האמריקאיות הן סמל למנהל תקין. אפשר להזכיר שוב את מקרה מינסוטה וג'ו סמית', היה גם שחקן, נדמה לי סטודומאייר, שפנה מעל במת התקשורת לשחקן אחר, נדמה לי מלו (אבל יכול להיות שאני מבולבל ומדובר במרבורי) לבוא לניו יורק וקיבל על כך קנס מהליגה. בוא נגיד שאני לא נאיבי ויש שיחות רקע עם סוכנים (ווילבון למשל הציג בפי.טי.איי סברה שמתרוצצת שהווארד לא יעבור לשיקגו, כי גם הוא וגם רוז חתומים אצל אדידס והחברה לא רוצה ששני המפרסמים הגדולים שלה יהיו באותו שוק פרסום) וכל הבלאגן הזה, אבל אין שום שיחות ישירות, אין הצעות חוזה קונקרטיות על נייר ובוודאי שאין התחייבות תוך כדי העונה.

אתה צודק, אבל גם באירופה אתה לא רואה את הנדריקס חותם בצסק"א, אתה רק שומע שהם "מתכוונים להציע לו מיליון יורו לעונה". אתה רק מחדד את מה שאני אומר - גם במקום הכי מתוקן ומסודר שאם מגלים משהו רשמי משעים וקונסים בלי רחמים, גם שם יש הצעות ודיבורים מתחת לפני השטח. יש מלא שמועות על זה שלברון, וויד ובוש החליטו הרבה זמן לפני ה"החלטה" על זה שהם ישחקו ביחד במיאמי.
הנקודה שאין מה לעשות, כמו שאי אפשר למנוע את שיחות הסלון/טלפון/סקייפ בין לברון, ווייד ובוש, אי אפשר למנוע פרשיות פיצה למיניהן (את כל אלה שהשליח של הפיצה לא גילה...).
בכדורגל יש מיליון דוגמאות לזה, הנה היום בערב משחק שחקן בפ.צ באזל נגד באיירן מינכן, כשהוא כבר חתום בה לעונה הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 10:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
shachaf78 כתב:
מכבי לא תתנגד למהלך כזה ויהיה לה לובי לא רע עם האיטלקיות, מאלאגה וגם קאחה לאבורל שמאוד מאוד הצטמצמה בשנים האחרונות מבחינת התקציב. מכבי(או ליתר דיוק שמעון מזרחי) הצליחה להזיז שעה של משחק גמר פיינל פור(עם הפסדי הכנסות עצומים של היורוליג) ולהשאיר את הפיינל פור בארץ בזמנו. היא מן הסתם תהיה המרוויחה העיקרית מהסיפור הזה כי הכסף שלה יקנה הרבה יותר(מיליון דולר יספיקו לא כדי להביא את סופו אלא כדי להביא מישהו ברמה של לורבק וכו'). עם ההצעה הזאת תובא להצבעה היא כנראה תזכה לרוב.

עד עכשיו כל הנחות היסוד שלך נפלו, וגם זו תיפול.
קודם כל, מתי קאחה לבורל הצטמצמה בתקציב שלה? עד כמה שאני יודע הוא נשאר יציב כבר תקופה ארוכה, על אזור ה-11-12 מיליון יורו. גם היא תתנגד למהלך הזה שיצמצם לה את התקציב לאזור ה-6-7, נגיד 8 אם היא מייצרת קצת יותר מברצלונה כמו שדייבי טוען. גם בתקציב שלה, הקטן יחסית לריאל וברצלונה, היא ממש לא מאוזנת.
ועם כל הכבוד למכבי - נראה אותה מול לובי של הספרדיות, הרוסיות, היווניות, וכן, גם האיטלקיות (לדעתי אתה משלה את עצמך שהן יהיו בעד המהלך, מילאנו למשל תצטרך להצטמצם מאד, וגם סיינה).
לדעתי ההצעה הזו תישאר בחיים כמו שההצעה של פלטיני נשארת בחיים, בסוג של הנשמה מלאכותית, ובדיוק כמו ההצעה של פלטיני היא לא תובא לשום הצבעה בעתיד הנראה לעין כי אין לה שום סיכוי לעבור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 10:53 pm 
Hall of Famer

לא יודע, אני די משוכנע למשל שאליהו היה סגור במכבי, לפחות עקרונית, עוד בהיותו שחקן חתום בקאחה לבורל והיו עוד סיפורים, נדמה לי גם על מוריס בצסק"א. באירופה יש בפירוש דיבורים עם סוכנים לפני תום העונה ואף אחד לא מתרגש מכך. זה לא קיים בארה"ב באופן רשמי ואוי ואבוי למי שייתפש. אין מה להשוות בכלל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 10:57 pm 
Junior

וכמובן, גם מכבי קבוצה לא מאוזנת תקציבית בניגוד לחלק מהדברים שנאמרו כאן. בקיצור, כולם מפסידים (וטיעון היחסיות כמובן לא רלוונטי, כי לא כל הקבוצות באירופה משחקות ביורוליג ואני רוצה לראות את צסק"א מתמודדת מול קאזאן, למשל עם תקציב כפול).

הסיכוי היחיד שאני רואה שמודל כזה יכול לעבור, הוא הייבריד עם מעין "מס מותרות". כל קבוצה שתחרוג מתקציב מאוזן תשלם מס מותרות פרוגרסיבי שיילך לקופת הליגה ויחולק בין הקבוצות שלא חרגו.

כך מי שהכיס לא כואב לו יוכל להמשיך לשפוך כספים בלי אבחנה, אבל יהיה כאן תמריץ חזק לשמור על תקציב מאוזן וגם צמצום חלקי (מאוד) של הפערים העצומים בין הקבוצות הגדולות לבין הדרגים שבאים אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 11:13 pm 
Hall of Famer

ונוסיף עוד משהו שלא עלה כאן - אירופה לא לבד בעולם.
אם מישהו חושב ששחקני הצמרת באירופה יסכימו לקצץ את שכרם בעשרות אחוזים ולהתפזר ברחבי הקבוצות הקטנות יותר באירופה - הוא חי בסרט סלפסטיק. ברוך השם, יש סין, יש קוריאה, לא אלמן הכדורסלן.
בקיצור, קצץ את שכר כדורסלני הצמרת ב-30-40-50% ונראה כמה מהם יישארו. אלה שיכולים לשחק ב-NBA ובחרו להישאר באירופה ירוצו ל-NBA, השאר יתפזרו בגלובוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 11:16 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
לא יודע, אני די משוכנע למשל שאליהו היה סגור במכבי, לפחות עקרונית, עוד בהיותו שחקן חתום בקאחה לבורל והיו עוד סיפורים, נדמה לי גם על מוריס בצסק"א. באירופה יש בפירוש דיבורים עם סוכנים לפני תום העונה ואף אחד לא מתרגש מכך. זה לא קיים בארה"ב באופן רשמי ואוי ואבוי למי שייתפש. אין מה להשוות בכלל.

לגבי אליהו, ברור. אבל לא תשמע אף אחד מודה בזה בקול רם (אפילו יש למישהו כאן חתימה של הציטוט הרשמי של מכבי בנוגע לאליהו כשהתפרסם שהוא במו"מ עם מכבי, למרות שיש לו חוזה לעוד שנתיים בקאחה). אני מסכים שזה בטוח קיים, אבל אני לא מאמין שתמצא קבוצה שתודה בזה. ובאותה מידה, גם בארה"ב זה קיים, אבל יותר בסוד כי הרבה יותר מסוכן להיתפס. סתם דוגמא, שאני יודע שהיא לא כ"כ קשורה, אבל ממחישה את זה טוב - ג'רמי פארגו. גם כשהיה אסור לנהל מו"מ עם שחקנים הוא היה מספיק בטוח שהוא יקבל חוזה כדי לפוצץ מיליון דולר במכבי. אני מעריך שזה לא בגלל שהיתה לו הרגשה שיהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 11:18 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אם מישהו חושב ששחקני הצמרת באירופה יסכימו לקצץ את שכרם בעשרות אחוזים ולהתפזר ברחבי הקבוצות הקטנות יותר באירופה - הוא חי בסרט סלפסטיק. ברוך השם, יש סין, יש קוריאה, לא אלמן הכדורסלן.
בקיצור, קצץ את שכר כדורסלני הצמרת ב-30-40-50% ונראה כמה מהם יישארו. אלה שיכולים לשחק ב-NBA ובחרו להישאר באירופה ירוצו ל-NBA, השאר יתפזרו בגלובוס.

אולי לא אלמן, אבל גם לא נשוי באושר. בסין יש הגבלה לשני זרים, ואני מניח שאת השם של הליגה הקוריאנית סתם זרקת לאוויר בלי לבדוק יותר מדי-יען כי יש שם זר אחד בקבוצה, כולה 10 קבוצות בליגה הבכירה וזו גם ליגה שאף פעם לא שילמה משכורות שמושכות כוכבים. צ'רלס מינלנד סטייל-זו הרמה של הטופ זרים שהליגה הזאת מביאה.

רוצה לומר, אא"כ השוק הסיני ישתנה דרמטית, אירופה היתה ותשאר המקום הרווחי והמשתלם לשחק בו כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 11:28 pm 
Hall of Famer

זורקין, באן.בי.איי כבר הייתה מזמן חקירה בנושא אליהו, אם קבוצה כלשהי הייתה מעיזה להתנהג כפי שמכבי התנהגה. הקבוצות פשוט לא מעיזות להתנהג כך. אתה יכול להיות בטוח שזה קיים, אני בטוח בניגוד אליך, שקבוצות לא מנהלות משא ומתן רשמי עם שחקנים או סוכנים בניגוד לחוקי האן.בי.איי, שמאד ברורים בנושאים הללו. יכול להיות שזורקים פה קריצה, שם מנסים לשלוח מסרים של מתעניינים, שום דבר רשמי, שום דבר מוחשי. אני משוכנע שלפארגו לא הייתה שום הצעה מונחת על השולחן כאשר הוא החליט לפוצץ את החוזה עם מכבי. לפי מה שאני זוכר בתקשורת הישראלית זה כבר היה סגור שהוא המחליף של טוני פארקר בסן אנטוניו, לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 11:36 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אולי לא אלמן, אבל גם לא נשוי באושר. בסין יש הגבלה לשני זרים, ואני מניח שאת השם של הליגה הקוריאנית סתם זרקת לאוויר בלי לבדוק יותר מדי-יען כי יש שם זר אחד בקבוצה, כולה 10 קבוצות בליגה הבכירה וזו גם ליגה שאף פעם לא שילמה משכורות שמושכות כוכבים. צ'רלס מינלנד סטייל-זו הרמה של הטופ זרים שהליגה הזאת מביאה.

רוצה לומר, אא"כ השוק הסיני ישתנה דרמטית, אירופה היתה ותשאר המקום הרווחי והמשתלם לשחק בו כדורסל.

בקוריאה קודם כל יש כמה קבוצות עם 2 זרים לקבוצה. אז או שמותר, או שהם עלו על הטריק הנפלא המוכר לנו כל כך - התאזרחות. בסין 2 זרים לקבוצה זה 34 מקומות עבודה, ויש להם מספיק כסף לשלם לשחקני NBA מוכחים או לשחקן זר שזה הרגע סיים תקופה לא רעה בברצלונה. לצד שחקני ה-NBA, עם זאת, יש גם חבר'ה כמו צ'רלס גיינס, שמן הסתם באירופה יש מוצלחים ממנו. בקיצור, סין היא כבר עכשיו אלטרנטיבה לא רעה לכוכבים האירופים מקוצצי השכר בעשרות אחוזים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' מרץ 13, 2012 11:39 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 11:37 pm 
Sophomore

אני לא יודע ולא יכול להעיד מה היה במקרה אליהו או במקרה פארגו, רק אומר שיש דברים מתחת לפני השטח. דברים שאם הם היו מעל פני השטח, הם היו גוררים קנסות, השעיות וכו'. למשל - תיאומי ה"איפה נשחק בשנה הבאה" של הטריו של מיאמי. לפארגו לא היה חוזה מובטח כי שום חוזה הוא לא מובטח עד שהוא לא חתום, מה שכן היו לו ככל הנראה זאת הבטחה/מילה של מישהו מספיק בכיר כדי שהוא יוותר על חוזה שמן במכבי, שזה לא היה חוקי בזמן השביתה. אחרת אני לא יכול להסביר את המהלכים שהוא עשה.

לגבי אליהו, אני לא חושב שמכבי היתה נקנסת בNBA. אם זה ככה, למה קאחה לבוראל לא מיהרה להתלונן לפיב"א, כמו שקבוצות עושות? הרי פנייה לשחקן תחת חוזה בלי אישור של הקבוצה שלו היא אסורה. הם יכלו להיפטר מהחוזה השמן של אליהו וגם להנות מפיצוי יפה ממכבי. בוא נגיד שאני לא אתפלא אם קאחה רצו להיפטר מהחוזה הכבד של אליהו בדיוק כמ שאליהו רצה לחזור הביתה לאמא, ואישרו לו לנהל מו"מ עם מכבי. ולפני זה, כל מה שהיה כנראה היה בגדר רמיזות וקריצות, כמו שאתה קורא לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 11:45 pm 
Hall of Famer

תיאומי איפה נשחק בעונה הבאה של השלישיה של מיאמי נכון להיום הם בגדר תיאורית קונספירציה על אותו משקל של המעטפה המקוררת של יואינג. אני חושב שפארגו והסוכן שלו הבין לאן נושבת הרוח ושיש עניין בו באן.בי.איי. לא חושב לרגע שאמרו לו או לסוכן שלו, תדאג להשתחרר ויהיה בסדר.

אני חושב שקאחה לבוראל לא פנו לפיב"א כי הם גם רצו להשתחרר מהחוזה של אליהו, אבל אני גם חושב וזה מגובה מזיכרון מהפרסומים שקודם כל מכבי ואליהו סגרו על רצון הדדי לחזור אחד לחיק השניה ואז הלכו רשמית לקאחה לבוראל להשיג את הפרסום. מכבי מעולם לא הכחישה שהיא מעוניינת בשחקן (רק אמרו שכל הספקולציות זה על אחריות הכתב או משהו בסגנון), מכבי גם מעולם לא פנתה רשמית לקאחה לבוראל, הדרך הכי פשוטה שיש. לא חושב שאפשר אפילו להתקרב להשוות בין מה שקורה בארה"ב למה שקורה באירופה ולא לדבר על מה שקורה בישראל, שיו"ר קבוצה הודה שהשחקן היה סגור אצלו, כאשר החוזה בקבוצה אחרת בליגה היה עוד בתוקף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 11:54 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
nadav_hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

בקוריאה קודם כל יש כמה קבוצות עם 2 זרים לקבוצה. אז או שמותר, או שהם עלו על הטריק הנפלא המוכר לנו כל כך - התאזרחות. בסין 2 זרים לקבוצה זה 34 מקומות עבודה, ויש להם מספיק כסף לשלם לשחקני NBA מוכחים או לשחקן זר שזה הרגע סיים תקופה לא רעה בברצלונה. לצד שחקני ה-NBA, עם זאת, יש גם חבר'ה כמו צ'רלס גיינס, שמן הסתם באירופה יש מוצלחים ממנו. בקיצור, סין היא כבר עכשיו אלטרנטיבה לא רעה לכוכבים האירופים מקוצצי השכר בעשרות אחוזים.

אכן, הקוריאנים מאזרחים. אבל הליגה הזו קטנה בכסף, ולא תעניין את הכוכבים.

וכן, סין היא כח חזק מאד, אין ספק. איך אמר ברודי? לא רק בספורט, בהכל. אם הם רוצים, הם שופכים כאן ועכשיו יותר כסף ממה שהאחים אנגלופולוס זרקו בתקופות הכי פרועות שלהם. זה לא סותר ולו לרגע את העובדה שפייננשל פייר פליי ותקרת שכר הם רעיונות חשובים ומועילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2012 11:59 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
תיאומי איפה נשחק בעונה הבאה של השלישיה של מיאמי נכון להיום הם בגדר תיאורית קונספירציה על אותו משקל של המעטפה המקוררת של יואינג. אני חושב שפארגו והסוכן שלו הבין לאן נושבת הרוח ושיש עניין בו באן.בי.איי. לא חושב לרגע שאמרו לו או לסוכן שלו, תדאג להשתחרר ויהיה בסדר.

אני חושב שקאחה לבוראל לא פנו לפיב"א כי הם גם רצו להשתחרר מהחוזה של אליהו, אבל אני גם חושב וזה מגובה מזיכרון מהפרסומים שקודם כל מכבי ואליהו סגרו על רצון הדדי לחזור אחד לחיק השניה ואז הלכו רשמית לקאחה לבוראל להשיג את הפרסום. מכבי מעולם לא הכחישה שהיא מעוניינת בשחקן (רק אמרו שכל הספקולציות זה על אחריות הכתב או משהו בסגנון), מכבי גם מעולם לא פנתה רשמית לקאחה לבוראל, הדרך הכי פשוטה שיש. לא חושב שאפשר אפילו להתקרב להשוות בין מה שקורה בארה"ב למה שקורה באירופה ולא לדבר על מה שקורה בישראל, שיו"ר קבוצה הודה שהשחקן היה סגור אצלו, כאשר החוזה בקבוצה אחרת בליגה היה עוד בתוקף.

שוב אני אומר - זה שבNBA הכל הרבה יותר נקי, זה ברור. רק אומר שגם באירופה וגם בNBA יש דברים מתחת לשולחן. רק אומר שזה כנראה לא ייפסק לגמרי אף פעם. אני בטוח שאתה יכול להיזכר במספיק מקרים בNBA שדיברו על העברה שתקרה בעתיד (כששחקן היה תחת חוזה ואסור היה לדבר איתו) ובסוף היא קרתה. אני לא מכיר מספיק כדי לתת דוגמאות. באירופה יש מלא כאלה. בכל מקרה, הדבר היחיד שאני מנסה להגיד כל הזמן זה שאי אפשר למנוע את זה, אלא אולי לצמצם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 12:05 am 
Hall of Famer

זהו, שאני לא מכיר כאלו מקרים באן.בי.איי. המקרים היחידים שאני כן מכיר, זה כל סיפורי דני מנינג, של שחקן חותם בקבוצה לחוזה קצר טווח בגלל שלקבוצה אין מקום מתחת לתקרה ואז בשנה הבאה חותם על חוזה נאה ארוך טווח שתואם את היכולת שלו. אבל כל הסיפורים הללו פסקו מיד ולאלתר אחרי שמיני וג'ו סמית' נתפסו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 12:16 am 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:

אכן, הקוריאנים מאזרחים. אבל הליגה הזו קטנה בכסף, ולא תעניין את הכוכבים.

וכן, סין היא כח חזק מאד, אין ספק. איך אמר ברודי? לא רק בספורט, בהכל. אם הם רוצים, הם שופכים כאן ועכשיו יותר כסף ממה שהאחים אנגלופולוס זרקו בתקופות הכי פרועות שלהם. זה לא סותר ולו לרגע את העובדה שפייננשל פייר פליי ותקרת שכר הם רעיונות חשובים ומועילים.

יפה, אז לא ממש סתרת אותי. והסינים כאמור שופכים כבר עכשיו כסף טוב.
לגבי עניין ה"חשוב ומועיל", זה כבר נושא לויכוח אחר שהרבה מקלדות שפכו עליו פה לאגר. בלי לחזור לכל הויכוחים ההם, אני אומר שני דברים בהקשר של הת'רד הזה: 1. פייננשל פייר פליי לא יקרה בעתיד הנראה לעין, כמו שהוא לא קורה בכדורגל. 2. אם שחף חושב שפייננשל פייר פליי יפזר את הכוכבים הגדולים ברחבי אירופה, הוא משלה את עצמו. הם פשוט לא יהיו באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 12:22 am 
Hall of Famer

ראי, אחרי שקראנו את הרשימות של סאנג'י על האמריקאים הטובים באירופה, אני חושב שהבנו שהכוכבים באירופה הם אירופאים. לא רואה אותם עוברים לשחק כדורסל בסין כל כך מהר, לא חשוב איזה חוק יעבור או לא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 12:38 am 
Hall of Famer

עמוס, חלק מהכוכבים האירופים הגדולים האלה בכלל יכולים לשחק ב-NBA אם הם רוצים. קצץ להם את השכר באירופה ב-30-40-50 אחוז, והם ירוצו ל-NBA עם כל האהבה לטאפאס של אמא. מי שלא יכול להגיע ל-NBA ילך כמו ענק גם לסין אם האלטרנטיבה תהייה קיצוץ כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 12:41 am 
Hall of Famer

אני חושב שגם היום האמריקאים לוקחים כמעט את כל מי שהם רוצים מאירופה. יש את ואסקז שהיה מקבל צ'אנס בארה"ב, אולי נבארו אם היה מתעקש וזהו בערך. לא רואה אקסודוס אירופאי לאן.בי.איי, כי בשביל נדידה, צריך גם את מי שיקבל אותך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 12:46 am 
Hall of Famer

וקירילנקו, וקרסטיץ', ובטח יש עוד שכרגע לא עולים על דעתי. אבל גם אלה שלא, אני מקבל שבאירופה נוח להם והם מרגישים בבית, מן הסתם הם יהיו מוכנים לוותר על סכום מסויים, לא יותר מדי גדול, בשביל הנוחות הזו - אבל קצץ את הקבוצות הגדולות פי 4-5-6, והם ילכו לאן שהכסף ינחה אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 12:51 am 
Hall of Famer

אני בצד של עמוס. יש יותר מדי אגדות ומור"ק סביב הנושא הזה של "אירופאים המעדיפים את אירופה". בתכלס, יש מקרים בודדים, וכולם חוזרים בסוף לדוגמאות של נבארו ו-ואסקז, שגם נבארו בתכלס ניסה את הNBA, ופשוט גילה שעם הסייז שלו והאתלטיות המוגבלת, הוא עוד רול פלייר בקבוצה בינונית. באירופה הוא קיסר, אז למה לו אמריקה?

לגבי כל השאר, הם ייקחו את הNBA בלי לחשוב פעמיים.

עריכה: רואה עכשיו את ההודעה של ראי על קירילנקו וקרסטיץ'. אז בוא נזכור שהיה כאן את אלמנט השביתה שמלכתחילה הביא את קירילנקו לצסק"א, כשגם אני חזיתי שAK יישאר ברוסיה כשהשביתה תיגמר מכל מיני שיקולים (אם כי אני מניח שהוא חוזר לNBA כמו גדול בעונה הבאה). קרסטיץ' הוא שחקן שהמעמד שלו בליגה הלך ונשחק, הוא ממש לא הדוגמא למי שמעדיף את אירופה על הNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 1:00 am 
Hall of Famer

אין בעייה. אני רק אומר שאם תקצץ את השכר של נבארו בעשרות אחוזים, הוא ילך להיות רול פלייר בקבוצה בינונית כמו ענק. ומי שהוא לא נבארו ולא מבוקש ב-NBA, ילך בגלובוס אחרי הכסף שקוצץ לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 1:08 am 
Hall of Famer

ושוב, לא יהיה יותר מדי גלובוס. זה גם לא שבאירופה ישלמו משכורות רעב, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה