סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 2:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA לליל חמישי
הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 10:22 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
4 משחקים היו לנו הלילה :

הפייסרס מנצחים את הוויזארדס 93-89 - גריינג'ר מוביל את הפייסרס עם 25 נק'.
פורטלנד מנצחת את הסטרנס (הורנטס) 99-93 - את ניו אורלינס הובילו בלינלי (27 נק') ולאנדרי (24 נק') שלא הספיקו, אצל פורטלנד חלוקה מאוזנת יותר ששישה שחקנים בדאבל פיגרז, ובראשם אולדריג' עם 25 נק' ו12 ריב.

המשחקים הבאמת מעניינים של הלילה -

מיאמי מנצחת את דאלאס 106-85 - שחזור (במפגש, לא בתוצאה לצערי) של הגמר של שנה שעברה (ולא של העונה לדעתי). שישה שחקנים במיאמי בספרות כפולות כאשר לברון ובוש מובילים עם 19 כ"א. אצל דאלאס נוביצקי בערך היחיד שבא לעבוד עם 25 נק'

אולהומה סיטי מנצחת את הלייקרס בסטייפלס 102-93 - במשחק שקיימת הסתברות גבוה (לטעמי) שיהיה גמר המערב מנצחת OKC את הלייקרס אחרי רבע ראשון טוב מאוד של הלייקרס. ווסטברוק הוביל את OKC עם 36 נקודות (6 אס') ודוראנט הוסיף 21 נק' (11 ריב') אחרי פתיחת משחק חלשה מאוד. את הלייקרס הובילו (כרגיל) קובי וביינום, כאשר ביינום עם 25 נק' ו13 ריב' באחוזים יפים מאוד, וקובי מוסיף 23 נק' ב9 ריבאונדים (באחוזים לא כל כך יפים).
למען הפיקנטריה צריך לציין שפישר חזר לראשונה (אחרי שבועיים :) ) ללייקרס, קיבל תשואות מכל יושבים ההיכל, ונתן 7 נקודות סולידיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA לליל חמישי
הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 10:32 am 
Junior

קובי באמת איכזב הלילה כמו גם פאו גאסול.... אבל היו 2 גורמים משמעותיים יותר בהפסד: מייק בראון ו-19 ריבאונדים בהתקפה ל-OKC.
זה בטח נשמע כמו מנטרה שחוקה אבל אם הוא ממשיך לעלות עם בלייק-ארטסט-בארנס-מקרוברטס-גאסול ברבע ה-2, אז אין פלא שכל המומנטום מהרבע ה-1 יורד לטימיון.
הלייקרס הובילו ב-12 הפרש שנמחקו ל-4 'בזכות' 1-10 מהשדה של החמישייה ה-2. אני לא מבין למה הוא שינה את מה שעבד חלקית לפחות לפני חודש (בלייק-גודלוק-בארנס-מרפי-ביינום).
באותו זמן ביינום היה המרכז של החמישייה ה-2, עם מנטליות של סקורר מוביל בניגוד לגאסול, וגודלוק היה משחק ונותן יכולת כדרור כלשהי להבדיל מארטסט ובארנס.
נושא הריבאונד מוזר לי מתחילת העונה, כשהלייקרס מדורגים בטופ קטגוריית הריבאונד בכל ה-NBA ועדיין מאפשרים כ"כ הרבה ריבאונדים בהתקפה. לא מלמדים שם בוקסאאוט בספרד? או שזה נטו חוסר אכפתיות.
חבל שהלייקרס בפורמה כ"כ לא טובה מאז הדדליין דווקא לאחר שהקבוצה התחזקה... הפסד ליוטה שמזעזעת בחוץ, הפסד ביוסטון הפצועה למרות יתרון 17, והפסדים ביתיים לקונטנדרס ממפיס ו-OKC למרות יום לא גדול שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 10:39 am 
Junior

מה הייתה החמישיה של הלייקרס ברבע השני לפני חודש?
קובי וביינום הלילה עם 40 דקות... את המנוחה שלהם הם חייבים לקבל מתישהו ודווקא נהוג בNBA שהרבע השני זה האידיאלי למנוחת הכוכבים. את 8 הדקות שלהם הם קיבלו ביחד או שתמיד אחד מהם היה על המגרש?
אגב, למה גודלוק והיל לא שיחקו? יש סיבה מיוחד או הסיבה הברורה (מייק בראון)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 10:46 am 
Junior

את ה-8 דקות מנוחה הם קיבלו ביחד בעיקר ברבע ה-2 ובצורה כזו אין ללייקרס בעל בית על המגרש. את החמישיה ה-2 מלפני חודש הוספתי בסוגריים.
לגבי גודלוק והיל, בראון צוטט בזמנו שהוא לא מאמין ברוקיז... מוזר מאוד בהתחשב בקרדיט לדניאל גיבסון בקאבס.
היל סוחב איזשהי פציעה בברך אבל כשיר לשחק... לא ברור מה יש לבראון להפסיד מלתת לו צ'אנס אבל לא מחפשים היגיון איפה שאין.
אני באמת חושב שה-5 נק' ו-5 ריב' מהספסל ביוסטון, והמעלות שהוא נותן: ריבאונד, אתלטיות, מיד ריינג', ואפילו מהלך או שניים בצבע, שווים יותר ממרפי ומקרוברטס ביחד.
הכי מאכזב בהפסד הנ"ל שהלייקרס לשם שינוי הגיעו מפוקסים, עם אנרגיות גבוהות, ועבודה קבוצתית נהדרת בהגנה - דוראנט פתח 0-8, הארדן סיים 3-11 - ועדיין הצליחו להתפרק באיזשהו שלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:59 pm 
Junior

דוראנט בדרך להפוך לMVP הצעיר ביותר ב40 ומשהו שנה אחרונות, אחרי דרק רוז. בחודשיים האחרונים לברון קולע פחות מ25 נק' למשחק ו6 אס' בלבד, וקובי קולע ב40% מהשדה ומוסר 4 אס' בלבד. קובי כבר לא יזכה עם האחוז הכי גרוע שלו מאז עונת הרוקי, כשהקבוצה שלו לא מנצחת מספיק, ולברון אמנם עם רב' ו% הכי טוב בקרירה, אבל כנראה לא יזכה עם ממוצע נק' והאס' הכי נמוך ב5 שנים האחרונות כשמיאמי (יחסית לחומר שחקנים) גם לא מנצחת מספיק. דוראנט מאוד יציב כל העונה ורושם שיאי קרירה ברב', אס', אחוזים, חט' וחס'. כרגע זה פחות קרוב מאשר רוז-לברון שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 1:35 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כן. ועכשיו גם התקשורת די תומכת בעניין. אבל גם עכשיו... ההרגשה משום מה היא שדוראנט, עד כמה שזה מגוחך, אנדרייטד. בעונה הזו שלטו המון סיפורים דרמטיים (הניקס, הווארד, הלברוניה, הלייקרס במידה מסויימת) ודוראנט כל הזמן היה ברקע, טוחן מספרים ומנצח בשקט. הייתה פה השוואה לדאנקן פעם, כנראה שהיא שוב מתבקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 6:55 pm 
Hall of Famer

שוק קטן, בכל זאת. גם העלייה של ווסטברוק והשמנמן-עם-הזקן כסיפורי משנה קצת האפילו על ביצועיו של דוראנט. מעניין יהיה לראות אותו בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 10:32 am 
Junior

אני חושב שעדיין צריך לקחת בחשבון את הצפרדעון שהוא המנוע הבלתי מעורער של הספרס ששוב נותנים עונה סדירה מעולה, ונותן 19.4 באחוזים טובים עם שמונה אסיסטים ב-34 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 9:26 pm 
Junior

פופ יהיה מאמן העונה, אבל הצרפתי לא יהיה MVP.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 9:38 pm 
Senior

למה שפופ יהיה מאמן העונה לפני ברוקס נניח? הת'אנדר השתפרו דרמטית במאזן שלהם השנה. הספרס לא(יחסית לעונה הרגילה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 9:51 pm 
Junior

יש גם את ת'יבודו, הבולס עם המאזן הכי טוב למרות פציעות משמעותיות כל העונה.
ועדיין אם דוראנט יהיה הMVP, אני חושב שמאמן השנה ילך לפופ, מוציא הכי הרבה מהכי מעט כשרוב העונה ג'ינובילי היה פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 10:02 pm 
Hall of Famer

אפרופו, בין הפציעות של רונדו ורוז, ואי היציבות של הקליפרס של פול, נראה לי מאד הגיוני שווסטברוק יהיה הרכז בחמישיית העונה. כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 11:41 pm 
Junior

אם כבר מישהו הזכיר שבראון הוא מהכרם של פופ, אז פופ מושיב את דאנקן ושומר על הדקות שלו נמוכות, כי הוא יודע שהפלייאוף חשוב.
אני חושב שזה התואר הכי מובן מאליו השנה. אם לברון יסיים טוב את השנה, אז עדיין יש סיכוי שהוא לוקח.

אגב טוני פארקר- הוא כבר 10 שנים בליגה. והוא בן 29. יש לו נגיד, עוד חמש שנים ברמה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 2:56 am 
Senior

לטעמי זה לא באנקר של הפופ אם כי הוא כמובן המועמד המוביל. המועמדים האחרים הם תיבודו (בעיקר בגלל המאזן של שיקגו בלי רוז) ודוק ריברס שהוא הפופ של המזרח מבחינת "זה לא פאקינג הגיוני מה שקורה עם הקבוצה הזו". ברוקס...לא. הסגל שלו פשוט טוב מדי, לא ברור כמה נצחונות הוא שווה כמאמן.

מישהו חשב על EOY בינתיים ? קצת קשה העונה. יש את פרסטי כמובן אבל הוא לא עשה שום מהלך העונה, הכל תוצאה של עבודה מצויינת בשנים הקודמות. המהלך של העונה שייך דוקא לאחד מגרועי הGMים בליגה - אוטיס סמית', שבאקט מרשים של פסיכולוגיה הפוכה הצליח להשאיר את הווארד עוד שנה בעזרת איום טרייד... וכמובן יש את הבחירה סטייל מגזין טיימס שלפעמים שמים כאיש השנה איזה היטלר או חומייני כאדם שעשה את ההשפעה הכי גדולה (אם כי שלילית) על העולם. הבחירה הזו היא כמובן דיויד סטרן עם פולגייט שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 3:21 am 
Sophomore

אולשלי בלי ספק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 9:41 pm 
Hall of Famer

יש את הג'י אם של הקליפרס שהשיג את פול, בילאפס, באטלר, מו ויליאמס וקניון מרטין. המינוס היחיד שהשאיר את דל נגרו בתפקיד.

אחרים? הניקס עם ההברקה של ג'רמי לין (על אף שזה היה בפוקס יותר מאשר בכוונה), מייקל ג'ורדן על זה שהוא בנה סגל כ"כ גרוע שהוא אפילו לא צריך טנקינג בשביל לסיים אחרון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 9:44 pm 
Sophomore

דייויד קאהן:)
אגב מי הGM (לא GPׂ) של הלייקרס?
נראה לי יכול להצטרף בכיף לרשימת הג'נרל מנג'רס הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 9:38 am 
Sophomore

charlie5 כתב:
דייויד קאהן:)
אגב מי הGM (לא GPׂ) של הלייקרס?
נראה לי יכול להצטרף בכיף לרשימת הג'נרל מנג'רס הטובים בליגה.

אתה צוחק נכון?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 9:48 am 
Senior

התותח המפוברק כתב:
יש את הג'י אם של הקליפרס שהשיג את פול, בילאפס, באטלר, מו ויליאמס וקניון מרטין. המינוס היחיד שהשאיר את דל נגרו בתפקיד.

כן, זה אולשלי (צ'איל אמר לפניך). בתכלס, לפי המהלכים, צודק. זה האיש. העניין היחיד הוא שיש בעייה עם לתת לג'י אם של הקליפרס וזו גם הסיבה שלא זיהית את השם שלו - מדובר באחד מהג'יאמים ה"שקופים" האלו שנתפס כדי בובה של הבעלים, וזה לטוב ולרע. מצד אחד כנראה סטרן לחץ על סטרלינג ולכן היה הטרייד, ומצד שני VDN לא הולך הביתה כי סטרלינג קמצן פחד ו-VDN מקבל חצי מהמשכורת שלו מהבולס עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 10:04 am 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
התותח המפוברק כתב:

כן, זה אולשלי (צ'איל אמר לפניך). בתכלס, לפי המהלכים, צודק. זה האיש. העניין היחיד הוא שיש בעייה עם לתת לג'י אם של הקליפרס וזו גם הסיבה שלא זיהית את השם שלו - מדובר באחד מהג'יאמים ה"שקופים" האלו שנתפס כדי בובה של הבעלים, וזה לטוב ולרע. מצד אחד כנראה סטרן לחץ על סטרלינג ולכן היה הטרייד, ומצד שני VDN לא הולך הביתה כי סטרלינג קמצן פחד ו-VDN מקבל חצי מהמשכורת שלו מהבולס עדיין.

חיאל. (חי ההיפך ממת ואל כמו אלוהים)
עזוב, אין מישו שאפילו קרוב אליו לפי מה שעולה לי בראש. ועוד קיבל את יאנג בתמורה ל...כלום! (אגב תוסיף לרשימה את רג'י אוונס על מינימום)
בנוגע לסטרלינג...הוא פתח את הכיס להביא את מרטין והוא אמר שיחתים את פול וגריפין למקס...אולי הבנדם סופסוף השתנה...
אני גם לא אוהב את דל נגרו אבל לא חושב שקמצנות היא הסיבה שהוא לא הוחלף אבל מאוד מקווה ששנה הבאה לא נראה אותו יותר על הקווים אצלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 11:35 am 
Hall of Famer

chaiel49 כתב:
Amos Gueta כתב:
התותח המפוברק כתב:

חיאל. (חי ההיפך ממת ואל כמו אלוהים)
עזוב, אין מישו שאפילו קרוב אליו לפי מה שעולה לי בראש. ועוד קיבל את יאנג בתמורה ל...כלום! (אגב תוסיף לרשימה את רג'י אוונס על מינימום)
בנוגע לסטרלינג...הוא פתח את הכיס להביא את מרטין והוא אמר שיחתים את פול וגריפין למקס...אולי הבנדם סופסוף השתנה...
אני גם לא אוהב את דל נגרו אבל לא חושב שקמצנות היא הסיבה שהוא לא הוחלף אבל מאוד מקווה ששנה הבאה לא נראה אותו יותר על הקווים אצלנו...

לא חושב שסטרלינג השתנה, כמו שפעם אחת הגיעה לקבוצה שלו בחירה מס' 1 שאשכרה הפכה לסופרסטאר, ועוד כזה שמושך סופרסטאר נוסף לידו. שחקנים בקליבר של גריפין ופול מביאים הכנסות, נצחונות, מרצ'נדייז, באז...בקיצור, כל מה שמעולם לא היה בקליפרס בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 12:26 pm 
Sophomore

אני יכול להישבע שכתבתי הודעה בתגובה ואין לי מושג מה קרה איתה...
בכל מקרה, הוא לא השתנה, הנסיבות השתנו.
עדיין לא חושב שסטרלינג קמצן זאת הסיבה שדל נגרו עדיין מאמן את הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אוהד גליל, עופר האדום ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה