סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 2:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 11:29 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:
רוז דפק "לברון" רציני ב10 דקות האחרונות.

לפי האחוזים מהשדה זה יותר דומה לקובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 11:29 pm 
מנהל פורום

החוזים של אודום וקרטר נגמרים העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 11:37 pm 
Hall of Famer

בתחילת העונה הבאה בדאלאס רק השחקנים הבאים יהיו תחת חוזה - דירק, ברנדן הייווד, שון מריון, רודי בובואה ודומיניק ג'ונס. לקבוצה יש אופציה על החוזים של אודום, של קרטר, של ברנדן רייט ושל קלינה אוזוביקה. הדיבור הוא שדאלאס ישתמשו בשון מריון כחלק מסיין אנד טרייד על הווארד, כשהחוזה של מריון מסתיים בתום העונה הבאה, כך שהוא בעל ערך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 12:38 am 
Junior

אין שום סיכוי שהווארד מגיע לדאלאס בעונה הבאה, אורלנדו תקבל הצעות הרבה יותר טובות ממה שיש לדאלאס להציע. גם קבוצות שמחוץ לרשימה שלו יגישו הצעה ויקוו שהמותג ישתכנע להישאר. גולדן סטייט, למשל, הייתה מוכנה להביא אותו באמצע העונה הנוכחית כשהסיכוי לפלייאוף קלוש. חצי ליגה לפחות תרצה להביא אותו בקיץ ולדאלאס תהיה את אחת החבילות החלשות - בובואה, ברנדן רייט, חוזה נגמר של מריון ובחירות דראפט מאוחרות זה לא חבילה שמספיקה להביא את הסנטר הטוב בליגה, אין סיכוי. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 7:12 am 
Hall of Famer

מי שעשה טעות אפילו יותר גדולה עם צ'נדלר הם אוקלוהומה או יותר הצוות הרפואי שלהם שהחליט שהבחור לא כשיר ולכן העסקה בוטלה ברגע האחרון. אוק סיטי נתקעו עם החוזה של פרקינס במקום בעמדת הסנטר. החוזה של טייסון גבוה אבל הוא הוכיח שהוא שווה את זה. לא ברור לי המהלך של דאלאס. אני בספק גדול אם הם ישיגו את הווארד. אם כן אני מוכן לקחת את מלותיי בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 8:23 am 
Junior

Att כתב:
סיום מבאס מבחינת אוהדי הבולס אבל לפחות היה משחק עם אווירת פלייאוף וסיום מותח. בקצב הזה כדאי לקוות שמיאמי תיקח את המקום הראשון במזרח ותיהנה מקרב מול הניקס במקום עוד טאטוא של פילי.

רעיון מצוין, רק שהניקס כבר עלו למקום השביעי.

ביוטה יש שחקן בשם דמארה קארול. קלע 16 נק' ב18 דק', לא ברור מה הוא שווה לאורך זמן. יקבל קצת יותר דקות עכשיו כי מיילס נפצע. ההיילייט של של המשחק הוא הדאנק הבא:
http://www.youtube.com/watch?v=kwuYtxqJ6bA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 10:06 am 
Junior

Att כתב:
מי שעשה טעות אפילו יותר גדולה עם צ'נדלר הם אוקלוהומה או יותר הצוות הרפואי שלהם שהחליט שהבחור לא כשיר ולכן העסקה בוטלה ברגע האחרון. אוק סיטי נתקעו עם החוזה של פרקינס במקום בעמדת הסנטר. החוזה של טייסון גבוה אבל הוא הוכיח שהוא שווה את זה. לא ברור לי המהלך של דאלאס. אני בספק גדול אם הם ישיגו את הווארד. אם כן אני מוכן לקחת את מלותיי בחזרה.

בקשר לדאלאס, אז עד לפני כמה שבועות דווקא המהלכים של שמירת קאפ ספייס נראו הגיוניים, אי אפשר לשפוט את זה בדיעבד בגלל שפתאום דוויט הווארד נבהל והאריך את השנה בחוזה בניגוד לכל הציפיות. עד לפני כמה שבועות דאלאס הייתה פייבוריטית, אחת משתיים אולי, להשיג את הווארד ליד דרון.

בקשר לאוקלהומה- נתקעו עם פרקינס? אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה, בחוזה מצויין, ומעבר למעלותיו על המגרש הבחור הוא חתיכת משפיע חברתי, המנהיג השקט שמכניס לארבעת הכוכבים הצעירים שלידו המון שכל הגיון צניעות ודרך עבודה. פעם בשבוע בערך אפשר לשמוע סיפור פרקינס חדש משחקן או איש צוות שמספר איך הבחור הגדול השפיע עליו או על אחרים. פרקינס זה המתנה הכי גדולה שאוקלהומה יכלה לקבל.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 10:12 am 
Junior

שמעו, עם כל הכבוד לסקוט ברוקס, ויש מלא כבוד, פופ צריך לקחת את מאמן העונה בהליכה.
לא יאמן מה הוא עושה עם הספרס.
11 ניצחונות רצופים, מקום ראשון במערב עם אותו מספר הפסדים כמו שיקאגו, וכל זה עם סגל שכולל את פארקר, ג'ינובילי לפרקים (נפצע לאימי מעט) וטימי שאוטוטו סוגר 36 שנים. איך הוא כל שנה מצליח להביא שחקנים אנוניימיים ולהפוך אותם לשחקנים מאוד לגיטימים זה מעורר כבוד.
אגב, אומנם פארקר וג'ינובילי שחקנים מעולים, אבל אלו שחקנים מבחירות 28 ו57, כלומר גם איתם פופ ראה דברים שאחרים לא ראו וזה השתלם לו בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 10:56 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אתם יודעים מה עוד מדהים? חוץ מטים דאנקן שנבחר ראשון יש בסגל הנוכחי של הספרס (כשמתעלמים מריצארד ג'פרסון, אייק דיאוגו וTJ פורד שעזבו) רק עוד שחקן אחד שנבחר בין ה-20 הראשונים בדראפט (קאווי לאונרד במקום 15) ועוד 6 נבחרי סיבוב שני ו-3 שחקנים שלא נבחרו כלל בדראפט ו-3 שחקנים שנבחרו במקומות 28-9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 12:05 pm 
Junior

King Chauncey כתב:
בקשר לאוקלהומה- נתקעו עם פרקינס? אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה, בחוזה מצויין, ומעבר למעלותיו על המגרש הבחור הוא חתיכת משפיע חברתי, המנהיג השקט שמכניס לארבעת הכוכבים הצעירים שלידו המון שכל הגיון צניעות ודרך עבודה. פעם בשבוע בערך אפשר לשמוע סיפור פרקינס חדש משחקן או איש צוות שמספר איך הבחור הגדול השפיע עליו או על אחרים. פרקינס זה המתנה הכי גדולה שאוקלהומה יכלה לקבל.

פרקינס בור התקפי, צ'אנדלר ריבאונדר ושחקן התקפה הרבה יותר מוצלח בזכות האורך המטורף, הניידות והסייז, והוא ישאיר את כל מה שיש לו על המגרש-נחישות לא נגמרת. כבר שנתיים צ'אנדלר קולע ב65%-70% מהשדה. את כל אותם דברים שרשמת אפשר להגיד על צ'אנדלר -היה אחד המנהיגים הבולטים באליפות של המאבס, אם OKC לא היו מוותרים עליו היתה להם את החמישיה הטובה בליגה. אני לוקח את צ'אנדלר גם לפני נואה והיברט, הוא בין 5-10 הסנטרים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 12:20 pm 
Hall of Famer

נואה השנה פחות טוב. יכול להיות בגלל עומס המשחקים, אבל כללית פחות טוב מהשנה-שנתיים הקודמות. על אף הסייז שלו (6-11) הוא שחקן שלא מרגישים את האורך שלו, ועיקר המשחק שלו מתבסס על אנרגיות. השנה יש לו פחות אנרגיות וזה מורגש גם בסטט'

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 12:28 pm 
Hall of Famer

כרמלו אנתוני, אין דרך אחרת להגיד את זה, שחקן מוכשר בטירוף, ביצים בגודל של אבטיח וטיפש כמו כפכף. שתי הזריקות שלו, גם בסוף הזמן החוקי וגם בסוף ההארכה היו זריקות גרועות, שלשות עם יד של שחקן בפרצוף שהשאירו לבולס מלא זמן לסל ניצחון, אם רוז מצליח שלא לפשל רק באחת מהזריקות האלו הניקס מפסידים את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 12:40 pm 
Freshman

איך הזריקה של מלו בסוף הזמן החוקי הייתה זריקה גרועה? הם היו במינוס 3. כשאתה במצב של שוויון או מינוס 1 כמובן שאתה צריך לדאוג לכמה זמן אתה משאיר ליריבה, וברור שהכי אידיאלי זה שמלו יקלע שלשה עם הבאזר שתכפה הארכה, אבל במצב כמו שהיה אתה חייב לקחת מה שנותנים לך, ומבחינת מלו מילימטר של רווח זו זריקה טובה. הזריקה בהתקפה האחרונה של ההארכה הייתה טמטום אופייני של מלו כי היה עדיף ללכת לטבעת, אבל נו, נכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 1:02 pm 
Hall of Famer

אני חושב ששתי הזריקות-קשות ככל שהיו-היו טובות. כשאחד כמו כרמלו מרגיש שיש לו את הזריקה בידיים, צריך לתת לו אותה. עכשיו זה הצליח, בפעמים אחרות זה בוודאי נכשל ועוד יכשל, אבל לדעתי זה לא פחות טוב מתרגיל מסודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 1:12 pm 
Sophomore

היה הרבה מזל לכרמלו
ויכול בהחלט להיות עדיין שהם יסיימו מקום 8 וילכו לסדרה עם שיקאגו
אני מקווה שבוסטון תסיים 4 ( בראש האטלנטי כמו שהיא היום)
ואז תוכל לעבור את אטלנטה או אורלנדו עם יתרון ביתיות

הדירוג המעודכן:

http://www.nba.com/standings/team_recor ... d_Div.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 1:18 pm 
Hall of Famer

נשגב מבינתי איך 2 זריקות לשלוש עם יד בפרצוף שבהן אתה משאיר ליריבה שלך המון זמן לקלוע סל ניצחון יכולות להחשב כטובות, אלו היו זריקות מטופשות לגמרי. זה שהפעם הצליח לו זה סבבה והכל, זה לא הופך אותן לפחות מטומטמות, כי ב-10 הפעמים הבאות שהוא יקח זריקות כאלו, זה יכנס אולי ב-3 פעמים כשמתוך ה-3 פעמים האלו, לפחות פעם או פעמיים היריבה תצליח לקלוע סל ניצחון בזמן שהוא משאיר לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 1:34 pm 
Freshman

rony כתב:
נשגב מבינתי איך 2 זריקות לשלוש עם יד בפרצוף שבהן אתה משאיר ליריבה שלך המון זמן לקלוע סל ניצחון יכולות להחשב כטובות

שוב, כשאתה במינוס 3. האופציה הסבירה השנייה היא ללכת לטבעת ואז: א. מן הסתם לא ודאי שזה ייגמר בסל. ב. גם אם כן, עדיין תצטרך לעשות פאול+שוב לנסות לקלוע במעט זמן. לכן אם כבר לוקחים שלשה עדיף לפני שההגנה מתארגנת כי אם היו עוברות עוד שתיים-שלוש שניות הבולס היו יותר מפוקסים ושומרים על הקשת, במקרה הזה מלו לפחות עבר את החצי מהר ובשנייה שהוא היה מסודר לטבעת לקח זריקה (הגנה לא טובה של גיבסון אגב, בניגוד לדנג במהלך של ההארכה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 1:35 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
נשגב מבינתי איך 2 זריקות לשלוש עם יד בפרצוף שבהן אתה משאיר ליריבה שלך המון זמן לקלוע סל ניצחון יכולות להחשב כטובות, אלו היו זריקות מטופשות לגמרי. זה שהפעם הצליח לו זה סבבה והכל, זה לא הופך אותן לפחות מטומטמות, כי ב-10 הפעמים הבאות שהוא יקח זריקות כאלו, זה יכנס אולי ב-3 פעמים כשמתוך ה-3 פעמים האלו, לפחות פעם או פעמיים היריבה תצליח לקלוע סל ניצחון בזמן שהוא משאיר לה.

הכל נכון, ובכל זאת. אני מדבר פה על אינסטינקט של סקורר, שמרגיש שיש לו את הזריקה ביד. לפעמים תפסיד עם זה, לפעמים תנצח, אבל לדעתי זה לגיטימי במצבים מסוימים כמו תרגיל מתוכנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 1:36 pm 
Junior

כשאתה בפיגור זה לא משנה אם תקלע 2 שניות או 8 שניות לסיום, חשוב שתקלע את הזריקה הראשונה שנותנים לך. הטריק של לזרוק מוקדם כשהשומר מצפה שתסחוב את השעון הוא ידוע, זה מה שכרמלו עשה בשתי השלשות שלו-דנג וגיבסון לא נצמדו לגופיה שלו כשהגיע לקשת ה3, בסטנדרטים שלו ובזון שלו, אלו זריקות מספיק טובות. כמו שואן גנדי אמר בשידור: אני מעדיף שכרמלו ייקח זריקה על שלושה שומרים מאשר שג'פריס ייקח זריקה פנויה, כשמלו בזון וחייבים שלשה אני מעדיף זריקה כזו על תרגיל אחר, בטח מול הגנת הבולס.

bsketballfan, נראה לי שאפילו שבוסטון רביעית אטלנטה תבוא עם ביתיות לסדרה מולם בגלל המאזן העדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 1:40 pm 
Hall of Famer

ולגבי הפלייאוף במזרח, כמובן שכלל ציבור שוחרי הכדורסל צריך לייחל לסדרת מיאמי-ניו יורק מלאה בדם רע ובכוכבים מפוצצי אגו...

שימו לב להדרדרות של פילדלפיה, ש4 הפסדים רצופים העיפו אותה למקום השמיני, מרחק יריקה מהבאקס שמחוץ לפלייאוף. מזלם שהלו"ז שלהם עד סוף העונה קל יחסית, אלא שהוא יכלול משחק חוץ במילווקי כמשחק הלפני אחרון של העונה, וזה יכול להיות משחק ישיר על הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 1:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

איזה באסה שהחלפתי ערוץ כששיקגו היו ביתרון 9 משהו כמו 2 דקות לסיום... (הזכיר לי את משחק הפלייאוף של אינדיאנה מול הניקס כשרג'י קלע את ה-8 נק' בכמה שניות שגם אז ויתרתי והפסדתי).
אאל"ט זו לא הפעם הראשונה שרוז מחטיא קליעות עונשין גורליות. קצת אוברייטד הבחור לדעתי, ממש התאהב בהירובול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 1:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
גם אתה פספסת את ההצגה של רג'י מילר? עושה לי הרגשה טובה לדעת שאני לא האידיוט היחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 2:12 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
ולגבי הפלייאוף במזרח, כמובן שכלל ציבור שוחרי הכדורסל צריך לייחל לסדרת מיאמי-ניו יורק מלאה בדם רע ובכוכבים מפוצצי אגו...

שימו לב להדרדרות של פילדלפיה, ש4 הפסדים רצופים העיפו אותה למקום השמיני, מרחק יריקה מהבאקס שמחוץ לפלייאוף. מזלם שהלו"ז שלהם עד סוף העונה קל יחסית, אלא שהוא יכלול משחק חוץ במילווקי כמשחק הלפני אחרון של העונה, וזה יכול להיות משחק ישיר על הפלייאוף.

הקבוצה בכושר קליעה זוועתי.
הם קיבלו את אורלנדו בבית לאחר מנוחה של יומיים, כשאורלנדו ללא ראיין אנדרסון(שעשה להם צרות צרורות בשני המשחקים הקודמים בין הקבוצות), טרקוגלו וק.ריצ'רדסון, ומלמעלה מרחפות הבעיות עם גנדי והאוורד שסיים עוד משחק זוועתי מאז החריפה הפרשה עם 4-14, ופילי לא הצליחו לנצח למרות יתרון 13 במחצית. כשלא הולך אז גם בוסטון בבק-טו-בק חוגגת עליך וכל מטאטא יורה.
אוון טרנר ששיבחו אותו פה מאוד, וגם אני, בצלילה חופשית. מה שמעניין אצל טרנר זה שכשהוא לא במשחק מבחינה התקפית, הוא גם לא מטריח את עצמו ללכת לריב'. ישנה קורלציה בין המשחקים שבהם טרנר טוב התקפית לבין אלה שהוא מסיים בהם עם מספר ריבאונדים מרשים, יחסית לשחקן מעמדה מס' 2.
סך הכול, כל הסיפור של טרנר העונה וההקפצה מהספסל לחמישייה מסתכם ב- 9 נק' ו-קצת פחות מ-6 ריבאונדים ב- 43 אחוזים מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 2:18 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
rony כתב:

הכל נכון, ובכל זאת. אני מדבר פה על אינסטינקט של סקורר, שמרגיש שיש לו את הזריקה ביד. לפעמים תפסיד עם זה, לפעמים תנצח, אבל לדעתי זה לגיטימי במצבים מסוימים כמו תרגיל מתוכנן.

או בעברית צחה-הירובול ולא כדורסל. ושוב, אני לא מדבר רק על איכות הזריקה (שהייתה גרועה, אם הוא לוקח זריקה כזו בכל התקפה אחרת אז כל מאמן עם ביצים מוריד אותו לספסל בצרחות), אני מדבר גם על העובדה שהוא השאיר מלא זמן לשיקגו.

ופלאש, כשאתה בפיגור זה מאוד מאוד משנה אם תקלע כשיש 8 שניות על השעון או 2, במקרה הראשון לקבוצה השנייה יש מספיק זמן להגיע לזריקה סבירה, בשני לא. ואם הזריקה הזו של מלו היא הזריקה הכי טובה שיש לניקס, אז למה הם לא הולכים אליה בכל התקפה? ואן גנדי בעצמו אומר שזה עדיף על ג'פריס שזורק זריקה חופשית, אם זה כל כך יעיל ולא דורש התקפה מסובכת, אז שיעשו את זה גם לא בקלאץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 2:20 pm 
Junior

rony כתב:
nadav_hacohen כתב:
rony כתב:

או בעברית צחה-הירובול ולא כדורסל. ושוב, אני לא מדבר רק על איכות הזריקה (שהייתה גרועה, אם הוא לוקח זריקה כזו בכל התקפה אחרת אז כל מאמן עם ביצים מוריד אותו לספסל בצרחות), אני מדבר גם על העובדה שהוא השאיר מלא זמן לשיקגו.

ופלאש, כשאתה בפיגור זה מאוד מאוד משנה אם תקלע כשיש 8 שניות על השעון או 2, במקרה הראשון לקבוצה השנייה יש מספיק זמן להגיע לזריקה סבירה, בשני לא. ואם הזריקה הזו של מלו היא הזריקה הכי טובה שיש לניקס, אז למה הם לא הולכים אליה בכל התקפה? ואן גנדי בעצמו אומר שזה עדיף על ג'פריס שזורק זריקה חופשית, אם זה כל כך יעיל ולא דורש התקפה מסובכת, אז שיעשו את זה גם לא בקלאץ'.

את מה? את מלו מוביל כדור על כל המגרש וזורק זריקת שלוש מטר מהקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bangalaDesh, d.k., Google [Bot], rony, uriel17, נביא בעירו, עופר האדום ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: