סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 9:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2012 1:00 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/356/ ... =3&cat=620

כתבה ממעריב היום.

לא מפתיע שקופל מוכן להבטיח להם מקום בליגה בשנה הבאה. צריך למצוא קבוצות שיסכימו להצטרף לפלא הקרוי ליגת לוטו (או שבשנה הבאה היא תקבל שם אחר... ככה לפחות קופמן טוען).

מצד שני, קשה לי לראות איך הפועל חיפה מצליחה להעמיד תקציב, אפילו תקציב מינימום. ראש העיר ניצל את מקסימום הקומבינות שלו בשביל להביא עזרה למכבי חיפה בשביל שרוזן לא יעזוב בקיץ. קשה לי להאמין שיש לו עוד קסמים בשרוול. מצד שני, תמיכה רסמית בקבוצות הוא מסרב לתת בכל תוקף, וקשה לראות מאיפה הפועל חיפה מגייסת איזה 2-3 מיליון שקל בשביל להעמיד קבוצה בתקציב מינימום שנאבקת על הירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2012 8:02 am 
Sophomore

גם גם יגייסו 2-3 מיליון ש"ח, זו מכה וסוף לפרויקט היפה שנרקם שם לאט לאט.
אתמול הגיעו למשחק גמר גביע האיגוד לליגה ב' 150 אוהדים, הייתה גם אווירה יפה מאוד וניכר שיש לפרויקט הזה פוטנציאל להתחבר למשהו יפה ולהגדיל את מספר החברים בו מ-150 בעונה הנוכחית לפחות ל-250 בעונה הבאה ולצמוח. עלייה לליגת העל תגרור אותו אוטומטית לביצה הכלכלית הסרוחה, וגם אם זה יחזיק עונה אחת מעמד ויהיה דרבי אחד חם, אין לזה עתיד בשיטה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2012 8:25 am 
Hall of Famer

ואיך מספר חברים של 150 בדיוק קשור להצהרה פומפוזית כזאת של דובר הקבוצה - "העונה האחרונה הראתה כי צריך אלטרנטיבה חיפאית נוספת בליגת העל. דרבי עם 5,000 צופים בהיכל רוממה המשופץ זה לא חלום" זה נשמע האכבר של קפיצה מעל הפופיק.

סתם בשביל העניין, מי הסגל של הקבוצה שקורעת את ליגה ב'?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2012 8:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יש רק בעייה עם הכותרת. למה זה "דרבי נגד הירידה"? אם כל כך להוטים להעלות אותם, למה שיתנו להם לרדת? (וזה נכון גם למכבי חיפה)

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2012 9:18 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ואיך מספר חברים של 150 בדיוק קשור להצהרה פומפוזית כזאת של דובר הקבוצה - "העונה האחרונה הראתה כי צריך אלטרנטיבה חיפאית נוספת בליגת העל. דרבי עם 5,000 צופים בהיכל רוממה המשופץ זה לא חלום" זה נשמע האכבר של קפיצה מעל הפופיק.

סתם בשביל העניין, מי הסגל של הקבוצה שקורעת את ליגה ב'?

ההצהרה היא אכן פומפוזית. האיש שמשמש כ"דובר הקבוצה" הוא אדם נפלא, ואוהד יקר שמקדיש באמת את כל הזמן שאין לו עבור הקבוצה הזאת ובנה אותה מאפס ובלי שום גיבוי מוסדי. דובר הוא כנראה לא.
להפועל חיפה יש פוטנציאל קהל טוב, בוא נאמר ש-5,000 צופים בדרבי בשנה הבאה זאת אכן קפיצה מוגזמת מעל הפופיק, אבל אין לי ספק שאם תהיה התקדמות בליגות וצורת הניהול תישאר כזאת [הפועל חיפה היא כנראה אחת הקבוצות היחידות בכדורסל הישראלי שסיימו את השנה במאזן תקציבי חיובי, עם רזרבות לשנה הבאה.] יש לדבר פוטנציאל לא מבוטל.

מבחינת הסגל - שועלי ליגות נמוכות כמו ליאור קוצ'ינסקי, משה אילוז ויניב בחור שלבד עושים את העבודה בליגה ב' בצירוף כמה פליטים מהליגות הנמוכות. זה לא יחזיק לליגה א' בשנה הבאה, אבל לליגה הזאת זה אפילו יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2012 3:05 am 
Sophomore

מעניין. קופל רוצה הכל מהכל- רק בקיץ האחרון הוא רצה גם את הפועל, נהריה, אפילו ר"ג אם אני זוכר נכון (וזאת מבלי לוותר על אף קבוצה שיש לו עכשיו, אם כי אישית הייתי מוותר על הבקעה עד שיתארגנו על אולם עם קיבולת יותר מאסיבית). כמה ישראלים טובים יש לליגת על כזאת? טוב שהוא לא מקפיץ מהאוב את הפועל ר"ג (מאחל להם להישאר איפה שהם היום), גבת יגור וגליל/קצרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2012 6:57 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/356/292.html?hp=3&cat=620

כתבה ממעריב היום.

לא מפתיע שקופל מוכן להבטיח להם מקום בליגה בשנה הבאה. צריך למצוא קבוצות שיסכימו להצטרף לפלא הקרוי ליגת לוטו (או שבשנה הבאה היא תקבל שם אחר... ככה לפחות קופמן טוען).

מצד שני, קשה לי לראות איך הפועל חיפה מצליחה להעמיד תקציב, אפילו תקציב מינימום. ראש העיר ניצל את מקסימום הקומבינות שלו בשביל להביא עזרה למכבי חיפה בשביל שרוזן לא יעזוב בקיץ. קשה לי להאמין שיש לו עוד קסמים בשרוול. מצד שני, תמיכה רסמית בקבוצות הוא מסרב לתת בכל תוקף, וקשה לראות מאיפה הפועל חיפה מגייסת איזה 2-3 מיליון שקל בשביל להעמיד קבוצה בתקציב מינימום שנאבקת על הירידה.

זה לא תלוי בקופל בכלל. יש מנהלת וחברי המנהלת לא יתנו להם לעלות.

לפני שש שנים קופל הבטיח לי אישית בטלפון שאם להפועל תל אביב יהיה תקציב ואולם, הם יוכלו לשחק בליגת העל.

כשזה הגיע למעשים, כל קבוצות המנהלת התנגדו וזה אפילו לא הובא להצבעה.

אז שימשיך לספר סיפורי מעשיות ואני מקווה בשביל אנשי חיפה שלא יתפתו להאמין לו ולסמוך על ההבטחות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., מנחם ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה