סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 9:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 7:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה הנקודה שלך? הם היו הגרועים בהיסטוריה, ביג דיל. זה לא אומר כלום לגבי המצב שלהם בהסתכלות עתידית. דטריוט היו בנוניים למדי ואני מתערב שבתוך 3 עונות הם במצב יותר גרוע משרלוט. הם רצו לקבל את הבחירה מס' 1 בדראפט וככה הם התנהלו כל השנה (בחוכמה).

הריסון בארנז במקום אנטוני דיוויס? אתה אמיתי? תפסיק מידי לעשן מה שגילגלת שם. אנטוני דיוויס יכול להיות הקווין גארנט הבא אם הוא יצליח לפתח את הצד ההתקפי. גם אם לא, הוא נראה כמו GAME CHANGER אמיתי עם חתיכת פוטנציאל.

קמבה נתן עונה רעה אבל מוקדם להתייאש ממנו, ובכלמקרה לא עליו שרלוט בונים.

רוסטר שעוד שנתיים של השתפשפות וצבירת ניסיון יהיה :

בחירת דראפט גבוהה
ג'רלד הנדרסון
אולסטאר פרי אייגנט (רודי גיי?)
ביאמבו
אנטוני דייויס

זאת קבוצה שיכולה ללכת רחוק במזרח. הרבה תלוי בהאם שרלוט אכן יקבלו את הבחירה מס' 1 השנה ובגובה הבחירה שהם יצליחו לקבל בשנה הבאה. קצת מזל והם בעמדה מצויינת לבנות משהו איכותי.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 7:42 pm 
Junior

קצת מזל ? לשיטתך הם צריכים מזל לתפוס את המקום הראשון השנה כשיש להם 25 אחוז סיכוי, הם צריכים לקבל בחירה גבוהה בשנה הבאה בשביל אחד משלושת הפרוספקטים הבכירים שיש שם, הם צריכים למצוא מאמן נורמלי, הם צריכים שהנדרסון יידפוק חתיכת התפתחות, שביומבו יהפוך לשחקן כדורסל ולא סתם בול עץ שעומד מסביב לטבעת (והוא לא. התשבוחות פה גורמות לי לחשוב שמדברים על יקום מקביל, אולי על העונה ששימי שיחק ב 2k. אם הוא היה בקבוצה שלא רוצה להפסיד הוא היה מקבל חמש דקות לעלות להרביץ. הוא רחוק מלהיות שומר טוב. יש לו את הפוטנציאל להפוך ביום מהימים לשחקן הגנה טוב. בינתיים הוא ג׳ואל אנטוני לעניים, ולא הראה שום סיבה לחשוב שהאפסייד שלו זה יותר מלהגיע להיות ג׳ואל אנטוני למעמד הביניים). צריכים גם כמובן להחתים איזה אולסטאר פרי אייג׳נט, שכן מן הידועות שאולסטארים אוהבים מקומות קטנים ופסטורליים כמו שארלוט.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 10:43 am 
Sophomore

וודסון חתם לשנתיים בניקס + אופציה לשנה שלישית, סה"כ החתמה מתבקשת לאור ההצלחה שלו בעונה הסדירה (6-18), עם לו"ז לא קל ופציעות לא נגמרות. עושה רושם שהשחקנים מכבדים אותו, כרמלו מרוצה וזה חשוב, גם צ'אנדלר ואמארה לא מתווכחים עם נצחונות.
להערכתי רוב הסגל יישאר - לסמית יש אופצית שחקן ולאור הפלייאוף החלש שלו סביר שלא יהיו עליו קופצים, לין רסטריקטד אבל יש איזה מחלוקת שכשתתברר אולי יחול עליו הסעיף של לארי בירד ואז הניקס יוכלו להחתים רכז ב-MLE (נלסון? נאש?), נובאק גם נתן פלייאוף חלש וגם הסתובב בליגה כבר כמה עונות ללא הצלחה, אז יש סיכוי שגם הוא יישאר.
בקיצור עם וודסון מתחילת העונה, מחנה אימונים ובשאיפה בלי פציעת משמעותיות הניקס אמורים להגיע עם יתרון ביתיות לפלייאוף ולא להבטיח פלייאוף בשבוע האחרון ולשבור שיאים מפוקפקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 10:53 am 
Hall of Famer

בעיני החלטה רעה ופופוליסטית. נכון שמלו יוצא מרוצה, אבל ממתי שביעות רצון של שחקן היא הנימוק המרכזי? מייק וודסון לא ילד וזאת לא הקבוצה הראשונה שהוא מאמן. את הפלוסים והמינוסים שלו ראינו טוב מאד באטלנטה. מאמן הגנה טוב ודי קלולס התקפי. בקבוצה שהכוח העיקרי שלו הוא ההתקפה ועוד התקפה עם שחקן שצריך יצירות כלשהי כדי להוציא ממנו ומשאר השחקנים יחדיו את המקס', וודסון זה לא האיש המתאים.

אני חושב שוודסון לא ישרוד את התקופה. אני לא יודע אם זה נעשה וכל האינדקציות אומרות שלא, אבל הניקס היו חייבים ללכת בכל הכוח שיש להם על הזן מאסטר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 11:40 am 
Junior

אורן כתב:
Amos Gueta כתב:
זה ששאק לא בדיוק כוכב שידור לא אומר הרבה על היכולת שלו להיות GM. הוא דוקא ביזנסמן לא רע ולא הזניח את ההשכלה, שזה אומר קצת יותר אבל לא הרבה יותר.

אמרו לי לא מזמן שהבחור עובד על PhD. הכצעקתה?

כן, ולמעשה הוא כבר השלים אותו וקיבל את הדוקטורט.
ב-Inside the NBA של TNT שבה הוא מצטיין כפרשן רע (ליד צ'אק וקני המעולים) נוהגים להסתלבט על היותו "הדוקטור היחיד באולפן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 5:32 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני לא יודע אם זה נעשה וכל האינדקציות אומרות שלא, אבל הניקס היו חייבים ללכת בכל הכוח שיש להם על הזן מאסטר.

האינדיקציות לא טועות, וודסון היה היחיד שרואיין למשרה (אחרי שהחליף את הסוכן שלו שהיה הסוכן של מייק בראון שעשה לדולן בית ספר אחרי שהלקוח שלו פוטר):

קוד:
"Woody earned the right to be the first person we talked to and turned out the only person we talked to because our discussion with him after the season really reflected why he was so successful during the season", Grunwald said on a conference call. "We thought he was the right guy for this team at this time".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 8:51 pm 
Senior

אני זוכר שהיו המון ירידות על הדוק אחרי הטריידים שהביאו את אלן וגארנט לבוסטון ובדיעבד התברר שהשחקנים מאוד אוהבים אותו וסומכים עליו.לא שאני טוען שזו אותה סיטואציה, אבל יכול להיות שלניקס באמת לא היה מישהו יותר טוב להביא(הזן מאסטר עדיין רוצה לאמן?)

ציטוט:
קצת מזל ? לשיטתך הם צריכים מזל לתפוס את המקום הראשון השנה כשיש להם 25 אחוז סיכוי, הם צריכים לקבל בחירה גבוהה בשנה הבאה בשביל אחד משלושת הפרוספקטים הבכירים שיש שם, הם צריכים למצוא מאמן נורמלי, הם צריכים שהנדרסון יידפוק חתיכת התפתחות, שביומבו יהפוך לשחקן כדורסל ולא סתם בול עץ שעומד מסביב לטבעת (והוא לא. התשבוחות פה גורמות לי לחשוב שמדברים על יקום מקביל, אולי על העונה ששימי שיחק ב 2k. אם הוא היה בקבוצה שלא רוצה להפסיד הוא היה מקבל חמש דקות לעלות להרביץ. הוא רחוק מלהיות שומר טוב. יש לו את הפוטנציאל להפוך ביום מהימים לשחקן הגנה טוב. בינתיים הוא ג׳ואל אנטוני לעניים, ולא הראה שום סיבה לחשוב שהאפסייד שלו זה יותר מלהגיע להיות ג׳ואל אנטוני למעמד הביניים). צריכים גם כמובן להחתים איזה אולסטאר פרי אייג׳נט, שכן מן הידועות שאולסטארים אוהבים מקומות קטנים ופסטורליים כמו שארלוט.

איזה עלבון. ג'ואל אנתוני זה כנראה הסנטר עם הכי פחות כישרון התקפי שראיתי ב-NBA כבר הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 10:32 pm 
Hall of Famer

היו המון ירידות על דוק מצד אחד שאני מכיר וזה סימונס שלפני עונת האליפות הראשונה צייר אותו בערך כמאמן הכי גרוע בהיסטוריה. ריברס כל הזמן היה מאמן מוערך שזכה עוד לפני כן בתואר מאמן העונה אחרי עונה מצויינת באורלנדו עם טי-מאק ושאריות של כלום. היום סימונס מודה שדוק הוא אחד המאמנים הטובים שיש, רק שהוא טוען שריברס השתפר ביכולת האימון שלו מאז 2008, בעיקר אחרי עונת האליפות הראשונה. אני לא ממש מקבל את דעתו של סימונס ולא מאמין שמאמנים עושים קפיצה נחשונית ביכולות כמו ניהול משחק והבנת המשחק, מה שסימונס טען חזור ושוב שדוק לוקה בהן.

וודסון אימן בעבר קבוצה טובה כמו אטלנטה ולא ידע להוציא מהשחקנים שלו את המקס'. לטעמי פשוט הוא מאמן לא טוב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 2:55 am 
Sophomore

shachaf78 כתב:
אני זוכר שהיו המון ירידות על הדוק אחרי הטריידים שהביאו את אלן וגארנט לבוסטון ובדיעבד התברר שהשחקנים מאוד אוהבים אותו וסומכים עליו.לא שאני טוען שזו אותה סיטואציה, אבל יכול להיות שלניקס באמת לא היה מישהו יותר טוב להביא(הזן מאסטר עדיין רוצה לאמן?)

ציטוט:

איזה עלבון. ג'ואל אנתוני זה כנראה הסנטר עם הכי פחות כישרון התקפי שראיתי ב-NBA כבר הרבה שנים.

רג'י אוונס יחלוק עליך בנושא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 5:28 am 
Sophomore

עמוס, לשאלתך - ממתי שביעות רצון של שחקן הוא הנימוק המרכזי?
דאג קולינס מזכיר לי שלפחות מימי ג'ורדן ומן הסתם כרמלו מרוצה זה נימוק מרכזי, אבל המאזן בעונה הסדירה, רוב הזמן בלי לין ואמארה היה הנימוק המרכזי (וגם אני חושב שפיל ג'קסון זו אמירה: הולכים לאליפות, אבל אם לא הוא אז ההחתמה של וודסון מתבקשת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 9:40 am 
Hall of Famer

כשכרמלו יהיה מייקל ג'ורדן, לארי בירד או מג'יק, אז הוא יזכה גם למנות מאמנים. אתה יודע, גם ג'רי סלואן לפעמים מעלה צ'יזבאטים על ההתנהלות המופלאה של הג'אז בפרשיית דרון וויליאמס. אם פיל ג'קסון לא מגיע, אז וודסון זאת בחירה סבירה מינוס. אבל בלינק שהבאת גרונוולד טוען שהיחידי שדיברו איתו היה וודסון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 1:16 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
קודם כל, לעשות החלטה בלי לבדוק את כל האופציות זה בדרך כלל רעיון רע.

אבל בלי קשר, אני ממש לא בטוח שפיל ג'קסון עושה שכל לניו יורק. האיש, מה לעשות, זקן. יש לו אשכרה בעיות פיזיות בישיבה על הספסל במשחקים. בפלייאוף האחרון שלו הוא נראה כבוי ועייף. הוא לא פרש בשיא אלא מעבר לו.

חוץ מזה, המומחיות של ג'קסון היא להגיע לקבוצה שיש לה את הכלים לאליפות ולחבר אותם לכדי מכונה מנצחת. אני ממש, ממש לא בטוח שבניו יורק יש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 1:46 pm 
Hall of Famer

האם זו המומחיות שלו או שפשוט ככה יצאה הקריירה שלו?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 2:26 pm 
Senior

לניקס יש סנטר הגנתי מצויין ואת אחד הסקוררים הטובים בליגה, זו התחלה לא רעה בכלל. אני חושב שעם שאר האחלקים(אמרה לא מתאים לשחק ליד מלו) הם יצטרכו לשחק אבל גם חבר'ה כמו שאמפרט, ג'פריס, ולאנדרי פילדס זה לא רע בכלל בתור צוות מסייע. מה שחסר להם זה רכז מנהל משחק שיעשה שם סדר בבאלאגן ובהתחשב בזה שכמות הרכזים הטובים בליגה היא אולי הגבוהה ביותר בהשוואה לשאר העמדות זו משימה סבירה לחלוטין. יש סיכוי שדרון מגיע בסיין אנד טרייד בתמורה לאמארה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 3:04 pm 
Junior

לאנדרי פילדס הוא שחקן שאני מאוד אוהב. מסמל בשבילי את מה שהניקס היו לכמה חודשים לפני הטרייד בשביל כרמלו. קבוצה אובראצ'יברית עם כמה שחקנים מאוד מבטיחים ותקווה מחודשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 4:18 pm 
Junior

השאלה שאני תוהה לגביה בעניין הניקס היא האם הם יצליחו/ינסו לעשות טרייד על אמארה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה