סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 9:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולסטאר יוסטון 2013
הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
באמת שאני לא מבין את הסיבות לכך שהאווארד יהיה הסנטר המוביל משיקולים טהורים. כמובן יש את ענייני השוק, הפופולריות, הכריזמה וכו'. אבל לפי העונה לטעמי לפחות לאיבאקה, לפקוביץ', למארק גאסול ובטח לנוספים מגיע להיות לפניו עם כל הצער שבדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:40 am 
Hall of Famer

למה מרק גאסול עם 13.7 נק', 7.5 ריב' ב-48.8% צריך להיות מוזכר בכלל בקשר לאולסטאר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:51 am 
Junior

Shiver כתב:
באמת שאני לא מבין את הסיבות לכך שהאווארד יהיה הסנטר המוביל משיקולים טהורים. כמובן יש את ענייני השוק, הפופולריות, הכריזמה וכו'. אבל לפי העונה לטעמי לפחות לאיבאקה, לפקוביץ', למארק גאסול ובטח לנוספים מגיע להיות לפניו עם כל הצער שבדבר.

הווארד 17 נקודות, 12.5 קרשים, 57% מהשדה, 2.5 חסימות.

פקוביץ 16 נקודות 8 קרשים, 50% מהשדה, 1 חסימה.

גאסול 12.5 נקודות, ב49% עם 7.5 קרשים, 2 חסימות.

ולא דיברנו על השפעה הגנתית.

מה נסגר, נהיית אוהד לייקרס סטייל סל-ניוז?

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:52 am 
Hall of Famer

וקובי ממש לא מוביל בקלות, ההבדל בינו לבין לברון זניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 1:08 am 
Junior

נו, הוא התכוון שהוא מוביל בקולות.

דאנקן חייב להיות הביג מן הפותח במערב ולא האוורד. טימי מספיק ב30 דקות בלבד לרשום (בקבוצה מנצחת) 17.6 נק', 9.6 רב', 2.5 אס' ו2.6 חס', עם 50.9% שדה ו81.6% מהקו.

אבל אם גאסול בעונה כ"כ מחורבנת הוא מקום חמישי בפורוורדים, מובן שהאוורד כ"כ גבוה-שוק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 11:21 am 
מנהל פורום

שימי ריגר וונאבי כתב:
Shiver כתב:

הווארד 17 נקודות, 12.5 קרשים, 57% מהשדה, 2.5 חסימות.

פקוביץ 16 נקודות 8 קרשים, 50% מהשדה, 1 חסימה.

גאסול 12.5 נקודות, ב49% עם 7.5 קרשים, 2 חסימות.

ולא דיברנו על השפעה הגנתית.

מה נסגר, נהיית אוהד לייקרס סטייל סל-ניוז?

"השפעה הגנתית" - על זה נאמר פחח. אם נתעלם רגע מהקרדיט (המוגזם) שהאווארד מקבל כל שנה על ההגנה שלו ונתבונן ספציפית על העונה הנוכחית, אפשר לראות שהאווארד לא רק סובל מעונה גרועה בצד ההתקפי, אלא שגם ההגנה האישית שלו אבל בעיקר השילוב שלו בהגנה הקבוצתית הן לא פחות מגרועות. מבחינתי להסתכל על המספרים שהבאת זה חסר משמעות, במיוחד לאור זה שהחסרת משום מה את הנתונים של איבאקה אבל בעיקר כיוון שאין שם את נתון הדקות, שעד כמה שאני יודע האווארד מקבל יותר דקות מכל השחקנים האחרים שציינתי. בנוסף זה שאמרתי שהשאר טובים ממנו העונה נשען על צפייה במספיק משחקים של הלייקרס. המספרים במקרה הזה ממש לא מספרים את כל התמונה.
במאמר מוסגר אפשר להגיד גם שמבחינת שואו טיים - הלחם והחמאה של אירוע האולסטאר - האווארד כבר מזמן לא נותן את הסחורה. אני מעדיף לראות איזו מסירה יפה של מארק גאסול בין שחקנים או איזה גג מהסרטים של איבאקה במקום איזה פאוור האלי הופ סטנדרטי של האווארד. גם בתחום הזה האווארד נחלש מאוד מאז עונת הסופרמן.

ומה זה בדיוק "אוהד לייקרס סטייל סל ניוז"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 11:59 am 
Junior

לציין שחקן של הלייקרס העונה בתור מישהו עם "השפעה הגנתית" זה קצת מצחיק... השנה לטעמי איבקה הוא הגבוה במערב עם ה"השפעה ההגנתית" הרצינית ביותר.

שיבר, אני חושב שאתה קצת מחמיר עם האוורד. עם כל העונה הבינונית שלו אני חושב שהוא עדיין בלי ספק הסנטר הטוב בעולם. אומנם בפער משמעותית פחות גדול מאשר בעונות בקודמות, אך עדיין הטוב בעולם.

אני לא קניתי ולא קונה את עניין הדקות. דקות זה סטטיסטיקה בדיוק כמו כל אחת אחרת, ושחקן שקולע 20 נקודות ב40 דקות עדיף מבחינתי על שחקן שקולע 15 נקודות ב30 דקות. אם האוורד משיג סטטיסטיקה יותר טובה ביותר דקות אז סחטין עליו שיש לו את הכושר להחזיק יותר דקות ולתת תפוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:15 pm 
מנהל פורום

בינתיים האווארד הולך להפסיד משחקים ככה שה-40 דק' מאוד בספק. אני אולי מחמיר איתו אבל אם מסתכלים בצורה אובייקטיבית, אחרי שמנקים את הכריזמה, השכר המפוצץ והרזומה מאורלנדו, אני ממש לא בטוח שמדובר בסנטר הטוב בעולם. הוא עושה מספרים טובים. לא מדהימים. העונה היא העונה הגרועה שלו מאז עונות הרוקי והסופמורן שלו כמעט בכל פרמטר סטטיסטי. אבל יותר חשוב מזה לטעמי ואת זה אני אומר מצפיה במשחקים - הוא פשוט משקר בהגנה האישית והקבוצתית, סנטרים מולו תופסים יום על ימין ועל שמאל. הוא לא עוזר מספיק בהגנה וכשהוא כן זה בדרך כלל מאוחר מדי ומשאיר חור וגם בפיקנרול איתו הלייקרס חוטפים יותר מדי על הראש. כאמור אפילו בפרמטר ה"שואו-טיים" הוא בירידה.
בשורה התחתונה ממש לא מתשחק לי לראות אותו באולסטאר השנה וגם לא מגיע לו יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:22 pm 
Junior

sheky כתב:
אני לא קניתי ולא קונה את עניין הדקות. דקות זה סטטיסטיקה בדיוק כמו כל אחת אחרת, ושחקן שקולע 20 נקודות ב40 דקות עדיף מבחינתי על שחקן שקולע 15 נקודות ב30 דקות. אם האוורד משיג סטטיסטיקה יותר טובה ביותר דקות אז סחטין עליו שיש לו את הכושר להחזיק יותר דקות ולתת תפוקה.

אבל יש שחקנים שפשוט מקבלים מעט דקות בלי סיבה. נניח מאנו ג'ינובילי, עושה משהו כמו 13 נק', 4.5 אס' 3.5 רב', שזה מעט יחסית, אבל הוא מקבל 24 דקות בלבד. תן לו דקות נורמליות והוא בין 5 השוטינג גארדס הטובים בליגה. אתה באמת מעדיף עליו את או ג'יי מאיו דרוזן ואליס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:37 pm 
Junior

אני מסכים שזו העונה החלשה ביותר שלו, וכמו שציינתי בת'רד אחר, הוא ירד לדעתי במעמד מסופרסטאר לסתם אולסטאר העונה... אם בעונה שעברה אנשים פה מנו אותו ב3 השחקנים הטובים בליגה , העונה הוא בספק ל10 הכי טובים בליגה.
אבל עדיין, אני חושב שהוא הכי טוב בליגה (אולי הבלי ספק מקודם היה מוגזם), ואני מניח שאם נעשה סקר מי הסנטר שהייתה לוקח לקבוצה שלך אז האוורד יקח בצורה די מוחצת את הסקר הזה.

לא חושב שיש במערב סנטר אחר שהוא עדיף על האוורד בתור שחקן כולל. אני מניח שעם השיפור של חלקם ( איבקה, פקוביץ' וגאסול ג'וניור) והירידה של האוורד העונה אז קיימת תחושה שאולי מגיע להם יותר להכנס לאולסטאר, אבל עדיין האוורד עדיף. כנראה לרוב הרשימה שמנית יש תכונות שעדיפות על האוורד, אבל בתור שחקן כולל הוא עדיף .

פלאש - אני לא מאמין ששחקן מקבל 24 דקות למשחק בלי סיבה... המקרה של מאנו זה גם קשור לגיל ולקילומטרז'.
יכול להיות שאם תתן למאנו עוד 12 דקות בערב אז זה יתבטא בעוד 3 נקודות ו3 איבודים, ויכול להיות שזה יתבטא ב7 נקודות נוספות... אי אפשר לדעת. אבל יש לנו נתון שהשחקן קולע 13 נקודות ומוסר 4.5 אסיסטים ב24 דקות כי אלו הדקות שבהם הוא יכול לתת את התפוקה הזאת. להניח הנחות לכל כיוון זה שגוי.

זו גם הסיבה שאני לא מאמין בסטטיסטיקה מנורמלת. היא מניחה שהמשחק הוא לינארי שהוא בפירוש לא כזה.
מאנו בכל הקריירה שלו היה שחקן של גג 30 דקות, ולרוב זה היה פחות (24 העונה לא רחוק מהממוצע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:49 pm 
Junior

שוב, השנה טים דאנקן טוב יותר מהאוורד בשני צידי המגרש. ואני שואל-אתה לוקח את מאיו ואליס לפני ג'ינובילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 1:03 pm 
Junior

מאיו הראה העונה אי יציבות מטורפת, אז לא.
אליס זו שאלה קשה יותר, בעיקר בגלל האחוזים המאוד נמוכים שלו. אני מניח שזה שאלה לאיזו מטרה אתה לוקח אותו. אם לתפקיד שחקן שישי כמו מאנו בספרס שמשחק 24 דקות אז מאנו עדיף. אם לתפקיד סקורר מוביל של קבוצה אז אני מניח שהייתי לוקח את אליס העונה.

לגבי דאנקן - האם אתה מאמין שב40 דקות לערב הוא יכול לתת תפוקה כזאת למשך כל העונה+פלייאוף? אני מניח שהתשובה שלך היא לא, ולכן זוהי גם תשובתי. ה30 דקות של דאנקן זה נתון שאומר לך באיזה חבילה אתה מקבל את הנתונים שלו.

חשוב לי לציין שסטטיסטיקה רחוקה מאוד מלהיות חזות הכל. מספיק להזכר במקרי קיצון כמו בן וואלס ודניס רודמן שהראו איך עם סטטיסטיקה בינונית משהו אפשר להיות כוכב (ואפילו HOF) בליגה הזאת.
בכלים סטטיסטים אי אפשר לראות הגנה בשום צורה. בכלים סטטיסטים אי אפשר לראות הנעת כדור (אסיסטים זו לא הנעת כדור) ותנועה בלי כדור ועוד מלא דברים.

הטענה שלי היא בסך הכל שאם שחקן משחק פחות דקות אז לא צריך לקחת את זה לזכותו... אפשר גם לא לרעתו, אני מוכן לקבל, אבל אין שום סיבה לחשוב שמאנו ב36 דקות יתן פי 1.5 מאשר הוא נותן ב24 דקות (אם נשאר עם אותה דוגמא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 1:17 pm 
Hall of Famer

רק אציין שהסטט' של רודמן לפחות (האמת שגם וואלאס), היתה הכל חוץ מבינונית. מספרי הריבאונדים שלו לא נראו על ידי אף אחד בשלושים השנים האחרונת (טוב, אולי קצת לאב לפני שנתיים). סטטיסטיקה זה לא רק נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 1:27 pm 
Junior

מקבל לגמרי את ההערה, בעיקר לגבי רודמן. לגבי וואלס פרט לעונה של מעל 15 ריבואנדים רוב עונות השיא שלו נעו סביב 12 ריבאונדים, שזה מרשים מאוד, אבל לא משהו מעיף במיוחד.
ועדיין, הנקודה שלי היא (בעיקר לגבי וואלס, כי באמת מספרי הריבאונד של רודמן מפחידים) שיש המון דברים, בעיקר בהגנה, שאי אפשר לראות בסטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 1:42 pm 
Hall of Famer

שקי, אפשר לחשוב שמאנו הראה השנה יציבות מי יודע מה, מאנו שחקן מאוד לא יציב, למזלו יש לו לידו את טוני פארקר ודאנקן שהם שחקנים יותר יציבים, אז זה פחות מורגש. בכל אופן, אני הייתי לוקח כמעט לכל קבוצה את מאיו ואת אליס לפני מאנו, הם שחקנים הרבה יותר בריאים שהוכיחו שהם מסוגלים לשחק 35-40 דקות לערב במקרה הצורך, מאנו פשוט לא יכול לתת את זה בלי להתפרק. אם יש לי קבוצה עם חמישיה חזקה ואני צריך שחקן שישי ל-25 דק' לערב שייתן אקסטרה מהספסל אז למאנו יש קייס, אבל כשחקן חמישיה שצריך לבנות עליו כל ערב? בעיני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 5:10 pm 
מנהל פורום

אם נחזור שנייה לנושא האווארד - אז לצד הטיעונים המקצועיים או הסמי מקצועיים מצדדים בהעפתו מהחמישייה 2 טיעונים נוספים שהם הלכלוך הבלתי פוסק בעבירות הקשות שהוא נוהג לעשות כל כמה משחקים, והפארסה המחליאה שהוא עשה לאורלנדו במשך העונה הקודמת ואולי יותר. מבחינתי זה נו בריינר. פשוט לא מגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 5:48 pm 
Junior

Shiver כתב:

ומה זה בדיוק "אוהד לייקרס סטייל סל ניוז"?

זה אוהדים שלא ראו אף שחקן טוב במדי הלייקרס מלבד שחקן אחד שסחב את המועדון וחבורת סייענים מפוקפקים.

היה את השאקיל ההוא פעם, אבל גם הוא אוברייטרד..עכשיו גם דוויאט בדרך להכנס לחבורה :lol:

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 7:08 pm 
מנהל פורום

אני מאוד משתדל להיות אובייקטיבי כמה שאפשר, גם מאוד אהבתי את שאק בזמנו ואת שאר החבורה. את האווארד מאוד לא סימפטתי עוד מהתקופה באורלנדו, אתה מוזמן לראות מה כתבתי עליו בארכיון של הפורום. זה לא השתנה גם כשהוא הגיע ללייקרס. היום - ואני חושב שכמעט כל אוהדי ה-NBA יסכימו אותו - שהלייקרס של העונה מתחילה ונגמרת בקובי. ואני אומר את זה לא מתוך הערצה עיוורת כמו שטענת שאחרים עושים, אלא בצער ובהסתכלות מפוכחת שהקבוצה נראית איום ונורא והוא נק' האור העיקרית (נו טוב, גם ג'ורדן היל).

ואפרופו דוויט ואוברייטד - צ'רלי רוזן מהופסהייפ דירג את The Most Overrated Players in the NBA. נחש מי היה מקום ראשון?
http://hoopshype.com/columns/rosen/the- ... ed-players
לא מדובר באיזו דעת מיעוט הזוייה או ניצית שסתם באה לעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2013 3:39 am 
Hall of Famer

טוף, יש חמישיות, מה שאומר שעד האולסטאר אפשר יהיה עוד להתקשקש קצת על ספסל.
חמישיות לפי מספר קולות:
מזרח:
פרונט קורט: לברון, כרמלו, גארנט (תעודת עניות לליגה)
בק קורט: וייד, רונדו

מערב:
פרונט קורט: דוראנט, הווארד, בלייק גריפין
בק קורט: קובי, פול

סדר הקולות במזרח:
פרונט קורט: לברון, כרמלו, גארנט, בוש, צ'נדלר, פירס, נואה, ג'וש סמית, שיין באטייה (מי הצביע לו, מעריצות בנות 12???), ורז'או, סטודמאייר, לואל דנג, אנדרו ביינום, ברוק לופז, ג'ף גרין.
בק קורט: וייד, רונדו, דרון ויליאמס, קיירי אירווינג, ריי אלן, מונטה אליס, פלטון, הולידיי, ג'ייסון טרי, פול ג'ורג'

סדר הקולות במערב:
פרונט קורט: דוראנט, הווארד, גריפין, דאנקן, גאסול הגדול, קווין לאב, אשיק, איבאקה, גיי, דיוויד לי, אולדרידג', גאסול הקטן, רנדולף, נוביצקי, צ'נדלר פרסונס
בק קורט: קובי, פול, ג'רמי לין, הארדן, ווסטברוק, נאש, פארקר, קארי, רוביו, ג'ינובילי

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2013 3:46 am 
Hall of Famer

ספסל לדעתי:
מזרח - קיירי אירווינג חייב להיות שם. דרון גם יהיה למרות שלדעתי לא כזה ראוי. ג'ואקים נואה ודנג בהחלט ראויים. בוש יהיה כנראה. פול פירס וג'וש סמית כנ"ל. אולי ריי פלטון. אולי ברוק לופז. נראה לי שזה מכסה את זה פחות או יותר.

מערב - ראסל ווסטברוק וטוני פארקר, דאנקן כנ"ל. סטפן קארי, ג'יימס הארדן. מה שמותיר 2 מקומות נוספים לשחקני פנים. דיוויד לי יכול להיות אחד מהם. לא יודע להגיד מי עוד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2013 6:26 am 
Freshman

למארקס אולדרידג', דייויד לי ומרק גאסול יאבקו על 2 המקומות האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2013 6:30 am 
Freshman

Shiver כתב:
ואפרופו דוויט ואוברייטד - צ'רלי רוזן מהופסהייפ דירג את The Most Overrated Players in the NBA. נחש מי היה מקום ראשון?
http://hoopshype.com/columns/rosen/the- ... ed-players
לא מדובר באיזו דעת מיעוט הזוייה או ניצית שסתם באה לעצבן.

קשה להתייחס ברצינות לרשימת אוברייטד כשהיא מתחילה עם ראסל ווסטברוק. גם הפסקה על קווין גארנט מגוכחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2013 9:34 am 
Sophomore

גם הפסקות על בוזר,רונדו וביינום הן מגוחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2013 1:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פול ג'ורג' חייב להיות על הספסל במזרח. וגם להולידי מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2013 9:17 pm 
Senior

יש תקדים לזה ששני שחקנים מקבוצה עם מאזן שלילי פותחים בחמישייה באולסטאר?

אני חושב שדאנקן היה צריך להיכנס לפני האוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: RREEDDTT, uriel17 ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: