טוף, יש עוד חודשיים בערך לטורניר המכללות. כבר כתבתי פה - אין השנה באמת פייבוריטית, ורוב הקבוצות המובילות אפילו לא מחזיקות שחקנים שאני יכול להגיד עליהם שהם קליבר אן בי איי. דיוק מובילה כרגע, והיא ללא הפסדים, בדיוק כמו מישיגן ואריזונה.
קצת סטט': נקודות - דאג מקדרמוט של קרייטון עם 22.6 נק', 49% לשלוש, 87% מהקו, 55% מהשדה. ממשיך להרשים. לא יודע כמה לבנבן כזה מחזיק מים באן בי איי (ד"ש לרדיק, מוריסון וג'ימר פרדט) אבל אני מניח שיצליח להשתלב. אייזיאה כנען של מארי סטייט עם 21.6 נק' ממשיך גם כן עונה טובה נוספת. דשון תומאס נכנס לנעליים של סלינג'ר ותופר השנה 20.3 נק' למשחק. גם פייר ג'קסון עם 19.8 נק' ו-6.3 אס' פרוספקט מעניין. שניים נוספים הם אנתוני בנט (19.4 נק') ושאבאז מוחמד (19.6 נק', 49% לשלוש). ריבאונד - מייסון פלאמלי 11.4 ריב' אסיסטים - דובר פה כבר על מייקל קרטר ויליאמס, יהיה מעניין לעקוב. 9.6 אס' למשחק, 12 נק' למשחק, 5 ריב', 3.2 חט'. חבל רק שקולע באחוזים רעים מאוד (38% מהשדה, 28% מהשלוש). עוד מוסר טוב זה לארי דרו מ-UCLA שהיה פעם בצפון קרוליינה - 8.5 אס'. חסימות - וויתי של קנזס עם 5 חסימות למשחק, נרלנס נואל 3.5 למשחק חטיפות - קרטר ויליאמס 3.2, נרלנס נואל 2.6.
אפרופו שבאז מוחמד, בסה"כ 19.6 נק' למשחק זה בהחלט מספר מרשים אבל משהו אחד מוזר לי - 0.8 אס' למשחק. מצד אחד אני מבין - לארי דרו הוא הפליימייקר של הקבוצה. אבל גם עם פליימייקר טהור, מוזר לי מאוד ששוטינג גארד סקורר מוסר פחות מאסיסט בודד למשחק. אשכרה תחנה אחרונה פר אקסלנס. השאלה אם זה שיטת משחק, או שזה השחקן.
_________________ nothing really matters
אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת
|