סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 12:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 10:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מישהו יכול להסביר את העניין עם קנטאקי שעדיין מדורגים מחוץ ל-25? הבנו, הפסידו כמה משחקים בהתחלה. מאז כבר התאוששו קצת 4 נצחונות רצופים. נצחון בלואיוויל בשבוע הבא בהחלט צריך להחזיר אותם חזרה, ומבחינתי אפילו לטופ10.

אתמול הם ניצחו 82-54 את מארשל. הארואו 23 נק', גודווין 18, נואל 11 נק' 10 ריב' 2 חס' ו-2 חט'

עוד אתמול:
סירקיוז מופתעת ע"י טמפל 79-83. מייקל קרטר ויליאמס ביום רע של 3/17 מהשדה סיים עם 13 נק' ו-6 אס', סי ג'יי פייר 25 ו-7 ריב', ברנדון טריש 17 למפסידים. קאליף וייאט הוביל את טמפל עם 33 נק' (15/15 מהקו), אנתוני לי הוסיף 21 ו-9 ריב'

קנזס מנצחת באוהיו סטייט 74-66 נצחון חוץ יוקרתי. בן מקאלמור 22 ו-6 ריב', ויתי 14 ו-10 ריב', אלייז'ה ג'ונסון 13, רלפורד 11 למנצחים. לבאקאייז, דשון תומאס עם 16 ו-6 ריב', שאנון סקוט עם 15.

צפון קרוליינה 97-63 על מקניסי סטייט. היירסטון 20 ו-8 ריב', בולוק 17, מקאדו 12 ו-7 ריב', מקדונלד 11, ג'ונסון 10

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 10:07 am 
Hall of Famer

קודם כל, קנטאקי מדורגת 23 בדירוג יו.אס.איי טודיי. דבר שני, זה באמת לא מעניין מה המעמד של קנטאקי בעולם המכללות. אני לא קורא לניצחונות על נמושות כמו סמפורד, פורטלנד, ליפסקומב ומרשל התאוששות. מול לואיוויל בפיטינו בול יהיה באמת מבחן. עד כה קנטאקי התמודדה מול 4 יריבות ראויות והמאזן הוא 3-1 כשהניצחון הוא על מרילנד הלא מרשימה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 11, 2013 12:58 am 
Hall of Famer

טוף, יש עוד חודשיים בערך לטורניר המכללות. כבר כתבתי פה - אין השנה באמת פייבוריטית, ורוב הקבוצות המובילות אפילו לא מחזיקות שחקנים שאני יכול להגיד עליהם שהם קליבר אן בי איי. דיוק מובילה כרגע, והיא ללא הפסדים, בדיוק כמו מישיגן ואריזונה.

קצת סטט':
נקודות - דאג מקדרמוט של קרייטון עם 22.6 נק', 49% לשלוש, 87% מהקו, 55% מהשדה. ממשיך להרשים. לא יודע כמה לבנבן כזה מחזיק מים באן בי איי (ד"ש לרדיק, מוריסון וג'ימר פרדט) אבל אני מניח שיצליח להשתלב. אייזיאה כנען של מארי סטייט עם 21.6 נק' ממשיך גם כן עונה טובה נוספת. דשון תומאס נכנס לנעליים של סלינג'ר ותופר השנה 20.3 נק' למשחק. גם פייר ג'קסון עם 19.8 נק' ו-6.3 אס' פרוספקט מעניין. שניים נוספים הם אנתוני בנט (19.4 נק') ושאבאז מוחמד (19.6 נק', 49% לשלוש).
ריבאונד - מייסון פלאמלי 11.4 ריב'
אסיסטים - דובר פה כבר על מייקל קרטר ויליאמס, יהיה מעניין לעקוב. 9.6 אס' למשחק, 12 נק' למשחק, 5 ריב', 3.2 חט'. חבל רק שקולע באחוזים רעים מאוד (38% מהשדה, 28% מהשלוש). עוד מוסר טוב זה לארי דרו מ-UCLA שהיה פעם בצפון קרוליינה - 8.5 אס'.
חסימות - וויתי של קנזס עם 5 חסימות למשחק, נרלנס נואל 3.5 למשחק
חטיפות - קרטר ויליאמס 3.2, נרלנס נואל 2.6.

אפרופו שבאז מוחמד, בסה"כ 19.6 נק' למשחק זה בהחלט מספר מרשים אבל משהו אחד מוזר לי - 0.8 אס' למשחק. מצד אחד אני מבין - לארי דרו הוא הפליימייקר של הקבוצה. אבל גם עם פליימייקר טהור, מוזר לי מאוד ששוטינג גארד סקורר מוסר פחות מאסיסט בודד למשחק. אשכרה תחנה אחרונה פר אקסלנס. השאלה אם זה שיטת משחק, או שזה השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 11, 2013 1:51 am 
Hall of Famer

יופי . עוד עונה ששיא 6.5 החסימות בממוצע של שון ג'יימס מחזיק מעמד ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 11, 2013 10:46 am 
Junior

מישיגן יכולים להגיע רחוק בטורניר מכללות.
השחקן הכי טוב שלהם הוא קודם כל הרכז טריי ברק: מנהיג, מוכשר, מנהל את ההתקפה, קולע מבחוץ, חודר פנימה... שחקן שידבר חזק גם בNBA.
בעמדה מספר 2 יש להם את טים הארדאווי ג'וניור, יחסית גבוה, קולע טוב מאוד משלוש, נראה שהוא מקבל את תפקיד הסגן של ברק בקו האחורי לטובת הקבוצה (עדיין לא מנוצחים).
בעמדה 3 גלן רובינסון שרק עכשיו בת'רד הזה הבנתי שבאמת הבן של ביג דוג. שחקן אול-אראונד מצוין, 3 קלאסי, מוסר טוב, עושה הגנה, ריבאונד. לא סקורר גדול (לדעתי כן יעיל) אבל כן שחקן עם מקום בהרבה קבוצות בNBA.
עוד יש להם שחקן ליטאי בשם שטאוסקאס שהוא טוב.

התרשמתי גם מביילור. איזייה אוסטין סנטר עם מבנה גוף של מרקוס קמבי וגם לא חוסם כמוהו אבל כן שחקן התקפה מפתיע בשביל הגובה שלו (7-1) עם יד רכה משלוש ויכולת מסירה טובה מאוד מההיי-פוסט. אני מתאר לעצמי שאפשר לתאר אותו כפרוספקט מעניין.
קורי ג'פרסון פאואר-פורוורד חזק ואתלטי מהסוג שמאוד מצליח בשנים האחרונות בNBA.
ריקו גאת'רס הוא מסוג השחקני פנים החזקים שאני אוהב אבל כנראה נמוך מדי (6-8) בשביל להיות סנטר והוא סנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 12, 2013 9:56 pm 
Hall of Famer

דיוק בדרך להפסיד אצל אן סי סטייט. סת קארי סובב את הקרסול וכנראה יהיה בחוץ לאזור השבוע-שבועיים. ריאן קלי גם פצוע.
לא הפסד כזה מפתיע, ולא סתם כתבתי שאין פייבוריטיות השנה. דיוק זו קבוצה שתוכל לעוף גם בסיבוב שני או שלישי במשחק נתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 11:13 am 
מנהל פורום

סרט תיעודי קצר ומעניין על קנטאקי וקליפארי:
חלק א': http://www.youtube.com/watch?v=yevFSVDbQp4
חלק ב': http://www.youtube.com/watch?v=wT5uwkvxjMc
חלק ג': http://www.youtube.com/watch?v=55Oig9MbeN0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 11:48 am 
Hall of Famer

טוב, אוטוטו מתחיל הטורניר, ואפשר להגיד כבר עכשיו שזו אחת מהעונות המוזרות שהיו בליגת המכללות ב-10 שנים האחרונות. אשכרה, אין קבוצה אחת, אפילו אחת, שאפשר לסמן כפייבוריטית לתואר. אם קנטאקי של שנה שעברה סיימה עם הפסד אחד בכל העונה (וגם הוא בשנייה האחרונה ובחסות שיפוט ביתי) אז השנה זה כבר לא יקרה, כי הקבוצה שהפסידה הכי מעט עד כה זו גונזאגה עם 2 הפסדים.
אחרות כמו דיוק ומיאמי ומישיגן כבר הספיקו להפסיד 4-5 משחקים. נורת' קרוליינה עם קאדר שחקנים כשרוני למדי הפסידה כבר 8 פעמים העונה, וגם קנטאקי, עם או בלי נרלנס נואל נראית אבודה.

גם מבחינת שחקנים, על אף שאין ספק שייצאו כמה וכמה שחקנים מהמחזור דראפט הזה, אין אף אחד שממש שולט בליגת המכללות, כמו שראינו בעבר שחקנים כמו בלייק גריפין, ברוק לופז, דרק רוז, מייקל ביזלי, קווין דוראנט ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 11:55 am 
Junior

מישיגן או פלורידה יהיו סוסים שחורים. גונזגה אני לא יודע מה להגיד על המאזן שלהם. אינדיאנה עם זלר ואולדיפו. מארץ' מאדנס בייבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה