הרסי הוקינס כתב:
מעניין. כמעט אותו דבר כתבתי עכשיו על אוהדי חולון במשחק מול הרצליה. שרו ועודדו יפה, עד שהחבורה האומללה בת ששת השחקנים שלהם איבדה את הראש ואת המשחק. מהרגע שהמשחק הגיע לסביבות ה 15 הפרש להרצליה הם התחילו לקלל כל בעל תפקיד בקבוצה שלהם, כולל נדמה לי, זריקת חפץ לכיוון מוטי דניאל ופיני גרשון. רמת הגועל נפש הגיע עד לכך שכשהשחקנים ירדו במנהרה בסוף המשחק והודו לאוהדים על העידוד למשך רוב המשחק, האוהדים עשו להם תנועות מזרחיות נמרצות.
הגיחוך הזה התחיל עוד קודם שבמשחק עם שיפוט לא מי יודע מה, אבל שיוויוני מאוד,באזור הרבע הראשון, התחילו לשיר שירי אהבה לספי שמש.
למשחק:
חולון הייתה נראית עייפה מאוד, כשדייסון היחיד שהיה בתפקוד. האסל היה כל כך עייף שהוא הצליח להיחסם בערך 4 פעמים ע"י קראקטר, שבהעידר תחרות הפך למפלצת צבע בדמות דווייט/שאקיל וניפנף כל דבר ממנו בדמות 20 ריב' ו 6 חס', ולא שהאסל היה פראייר עם 17 ו 17. האסל המסכן בקושי קיבל דקות נשימה, אבל חולון עוד תפקדה, עד שדייסון שהיה מעולה כל הערב התרסק ולא שותף חלק גדול מהרבע השלישי. בהיעדר הדייסון, רוזן והרוש היו מאוד חלשים ואיבדו המון כדורים. גם אחרי שהוא חזר, הוא כבר לא היה אותו דבר והמשחק המשיך להידרדר מבחינת חולון עד ל 29 הפרש. ווטרס הראה כמה דברים יפים, אבל היה מאוד לא אפקטיבי לאורך רוב המשחק. הוא הראה גם קליעה, קוף.
בהרצליה בק היה בלתי עציר, ג'ונס זז יפה בהתקפה וקיבל כדורים במקומות מעולים. היה לו אפילו מהלך אחד בו הוא הוריד את הכדור לרצפה ועשה איזה דרים שייק עצבני להיל. מייסון הראה את יכולות האול-אראוונד שלו עם נתונים בואכה טריפל דאבל: 12 נק, 10 ריב ו 6 אס'. ברקוביץ' סיים עם דאבל דאבל נחמד של אסיסטים ונקודות וגם חטף חמש פעמים.
בית הלחמי ניהל את המשחק היטב, וגם עשה מהלך מעניין כשלא שיתף את רייס בכל הרבע הראשון, כדי שיהיה לו שחקן רענן שלם על דן שמיר בשלושת הרבעים האחרונים של המשחק. שמואליקי, רוזפלט שותף, אך לא היה טוב בדקות ששיחק. בסוף המשחק היה זמן לשתף את הצעירים, אבל מתוך חמש דקות גארבג' בית הלחמי החליט לשתף אותם רק בדקה וחצי האחרונות. כנראה שהתחשק לו לנצח בהפרש גדול לשם שינוי.
אז ככה, לא זרקו חפץ על אף אחד.
לגבי מוטי דניאל, אף אחד לא קילל אותו. הוא היחיד מההנהלה הקיימת שמשום מה נחשב למקובל על האוהדים. מבחינתי עוד פשליונר שככל שיעוף מהר יותר כך ייטב.
את מי כן קיללו, ובצדק ? את פיני גרשון שאחרי שקיללו אותו ברח כמו שפן מהאולם באמצע המשחק, ואת חברי הההנהלה הקיימת, גם כן בצדק. בקצרה, כל אלה שאחראים על הפארסה הזו של לקחת 1,200 ש"ח למנוי ולהעמיד קבוצה עם 6 שחקנים שמשחקת בשתי מסגרות ושהשחקן הישראלי הבכיר שלה זה שון דניאל.
היו גם שני אוהדים בדיוק (במקרה הסתכלתי על הקהל כי סיקרנה אותי התגובה הצפויה) שעשו תנועות מגונות לשחקנים שבאו להודות להם. רוב הקהל פשוט התעלם.
והערה לגבי בני הרצליה, אל תתבלבל, אין לקבוצה הזו אוהדים. יש הנהלה שעושה מאמצים ומצליחה למלא (בחלקו) את האולם עם כל מיני הזמנות והסעות מאורגנות של ילדים מבתי ספר שונים. אשכרה ראיתי 5 אנשים קוראים גלובס וכלכליסט באמצע המשחק, ולא היתה פעם אחת אפילו שקראו קריאות עידוד, מקסימום מחיאות כפיים.
במשחקי חוץ בכלל לא באים אוהדים. בחולון לא היה ולו אוהד אחד של הרצליה, וזה נדמה לי אומר הכל. מעריך שמתישהו לרקנאטי יפול האסימון ומאחר וגרמן בדרך החוצה וקשה לי לראות עוד פרייאר שיתן לבובל הזה תמיכה, אני לא רואה את הקבוצה הזו מחזיקה יותר מדי שנים.