סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 8:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:23 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע. ליגה מאד מאד צמודה, היום נראה שחולון לא יכולה לסגור את זה אולי... אבל פתאום ניצחון באילת, ואז במלחה וזה נראה אחרת (מזכיר לך רק לפני שבועיים לאומית דיבר באמונה על מקום שביעי למשל) תזכור מה אשקלון עשתה בסיבוב הקודם. ברור שמבחינת סיכויים זה לא גבוה מאד למעלה, אבל בהחלט שיקול מתקבל על הדעת. למרות שאני לא חושב שיש ביניינו וויכוח משמעותי, כשאני מדבר על הילדים דיברתי יותר בכיוון של שחקנים שלא משחקים בכלל ברוטציה, לא רוזנפלד או לביא.

לגביי הרחבת הרוטציה בכללית כעזרה אני לא ממש מחזיק בדעה הזאת. הקבוצות שמצליחות בליגה שלנו מסורתית אלו דווקא עם רוטציה קצרה יחסית. גרינברג משחק כל העונה עם רוטציה של 7 שחקנים פחות או יותר (כשהחמישייה משחקת 30+ פחות או יותר, בדרך כלל הרבה יותר), גם נתניה למשל עם רוטציה מאד קצרה הצליחו. ואפילו ירושלים התקופה הטובה שלהם הגיע אחרי שנפצעו שחקנים ובעצם הרוטציה קוצרה משמעותית בעקבות זה. אני יכול ללכת יותר רחוק לחולון או ראשון בשנה שעברה שעם רוטציה של תכלס 7 שחקנים הגיעו הכי רחוק שאפשר אפילו. ברור שסגל עמוק זה תמיד יכול לעזור אם יודעים איך לנווט אותו ולהחזיק אותו (אני לא בטוח שבית הלחמי יודע למשל), אבל בליגה שלנו דווקא רוטציה קצרה זה הרבה פעמים יתרון.

מהדיון הזה אני מוציא כמובן את חולון, שמסיבותיהם החליטו גם ללכת על רוטציה קצרה מאד אבל להוסיף לזה את אירופה על הראש שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 10:27 am 
Junior

שמואליקי, לצערי (כיוון שלרוב אני בעד שיתוף מרובה של השניים), הפעם אני בצד של בית הלחמי.
קארקטר היה נהדר ממש היום בזמן ששיחק, ושלט לגמרי בצבע של הרצליה. כשרוזפלט נכנס הוא עשה סדרה גרועה מאוד של שטויות בהגנה (אי חיפוי של שחקן שלישי בפיק אנד רול, פאוול טיפשי, ריבאונד מעל הראש שלו מספר פעמים), שדרשה התייחסות מאמן. כשאלטיט נכנס בדקות האחרונות הוא היה טוב ממנו. אני לא בטוח עד כמה הירידה ביכולת של רוזפלט קשורה במאמן וכמה היא קשורה באיזו פציעה מסתורית. הוא הרי לא שותף בלפחות חודש האחרון... לפחות עושה רושם שהראש שלו למעלה ושהוא מרגיש חלק חשוב מהקבוצה.

לגבי לביא, אני חושב שכל מי שקורא את ההודעות שלי יודע כמה אני תופס מהילד הזה, אבל באמת שהפעם זה היה מעט בלתי נסבל. הוא היה חלק חשוב מהרוטציה ונכנס למשחק בהרבה מאוד חלקים שלו כולל ברבע הראשון לפני בן רייס. הבעיה היא שהוא פשוט כל כך מפוחד וחולמני בהתקפה שאי אפשר להתעלם מזה. כשהוא זורק אתה יודע שהוא יחטיא, ואתה יודע שאם הוא על המגרש, מתישהו הוא ימסור החוצה את הכדור. ששחקן שגורם לך לתפוס את הראש. הוא כמעט לא מעיז להוריד את הכדור לרצפה... לא יודע, ממש עצוב הסיפור הזה. כבר אמרתי בעבר, אני לא מכיר שחקן שהצורך בפסיכולוג ספורט אצלו כל כך ניכר בעיניי. כזה כוכב תיכונים הופך לכזה שחקן נפל התקפי זה פשוט עצוב, ואנחנו יודעים שהוא יכול. היום, אפילו בהגנה הוא לא היה טוב וזה פשוט דרש מבית הלחמי להוריד אותו כדי שיבין את השגיאות שלו. בעיניי, מכיוון שהיה חלק חשוב מהרוטציה כל הערב, השיתוף בגארבג' טיים על חשבון עוז חזקיה למשל היה בשבילו דווקא עלבון.

אולי ארז כץ כמנטור בבוגרים זה לא רעיון כל כך טוב?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 1:38 pm 
Hall of Famer

קוף , אני לא רואה בעונה של חיפה הצלחה מי יודע מה , ואני חושב שהסיבה העיקרית לכך היא שהספסל שעל פניו אמור להיות טוב מאוד ביחס לליגה ( עם קולמן זה כבר לדעתי בסדר גודל של הספסל של ירושלים ) כמעט ולא תורם דבר .
רוב הקבוצות שציינת שיחקו ברוטציות קצרות מתוך אילוץ ולא מתוך ברירה .

קטש העונה מנהל יפה מאוד את הרוטציה באילת , כאשר יאנגר , בן שימול וסקוורר נותנים הרבה דקות מהספסל ומוסיפים דברים שרואים פחות מהחמישיה הראשית ( הגנה חזקה , ריכוז משחק וכו' ) . אני בספק כמה מאמנים בליגה היו נותנים לשחקן כמו יאנגר 20 דקות למשחק ( ואני מאמין שקטש רוצה לשתף אותו אף יותר , אבל הוא לעיתים קרובות צובר הרבה עבירות עקב משחקו האגרסיבי ) ו"מתחזקים" 2 רכזי רוטציה שכאלו על הספסל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 1:47 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
מעניין. כמעט אותו דבר כתבתי עכשיו על אוהדי חולון במשחק מול הרצליה. שרו ועודדו יפה, עד שהחבורה האומללה בת ששת השחקנים שלהם איבדה את הראש ואת המשחק. מהרגע שהמשחק הגיע לסביבות ה 15 הפרש להרצליה הם התחילו לקלל כל בעל תפקיד בקבוצה שלהם, כולל נדמה לי, זריקת חפץ לכיוון מוטי דניאל ופיני גרשון. רמת הגועל נפש הגיע עד לכך שכשהשחקנים ירדו במנהרה בסוף המשחק והודו לאוהדים על העידוד למשך רוב המשחק, האוהדים עשו להם תנועות מזרחיות נמרצות.
הגיחוך הזה התחיל עוד קודם שבמשחק עם שיפוט לא מי יודע מה, אבל שיוויוני מאוד,באזור הרבע הראשון, התחילו לשיר שירי אהבה לספי שמש.

למשחק:
חולון הייתה נראית עייפה מאוד, כשדייסון היחיד שהיה בתפקוד. האסל היה כל כך עייף שהוא הצליח להיחסם בערך 4 פעמים ע"י קראקטר, שבהעידר תחרות הפך למפלצת צבע בדמות דווייט/שאקיל וניפנף כל דבר ממנו בדמות 20 ריב' ו 6 חס', ולא שהאסל היה פראייר עם 17 ו 17. האסל המסכן בקושי קיבל דקות נשימה, אבל חולון עוד תפקדה, עד שדייסון שהיה מעולה כל הערב התרסק ולא שותף חלק גדול מהרבע השלישי. בהיעדר הדייסון, רוזן והרוש היו מאוד חלשים ואיבדו המון כדורים. גם אחרי שהוא חזר, הוא כבר לא היה אותו דבר והמשחק המשיך להידרדר מבחינת חולון עד ל 29 הפרש. ווטרס הראה כמה דברים יפים, אבל היה מאוד לא אפקטיבי לאורך רוב המשחק. הוא הראה גם קליעה, קוף.

בהרצליה בק היה בלתי עציר, ג'ונס זז יפה בהתקפה וקיבל כדורים במקומות מעולים. היה לו אפילו מהלך אחד בו הוא הוריד את הכדור לרצפה ועשה איזה דרים שייק עצבני להיל. מייסון הראה את יכולות האול-אראוונד שלו עם נתונים בואכה טריפל דאבל: 12 נק, 10 ריב ו 6 אס'. ברקוביץ' סיים עם דאבל דאבל נחמד של אסיסטים ונקודות וגם חטף חמש פעמים.

בית הלחמי ניהל את המשחק היטב, וגם עשה מהלך מעניין כשלא שיתף את רייס בכל הרבע הראשון, כדי שיהיה לו שחקן רענן שלם על דן שמיר בשלושת הרבעים האחרונים של המשחק. שמואליקי, רוזפלט שותף, אך לא היה טוב בדקות ששיחק. בסוף המשחק היה זמן לשתף את הצעירים, אבל מתוך חמש דקות גארבג' בית הלחמי החליט לשתף אותם רק בדקה וחצי האחרונות. כנראה שהתחשק לו לנצח בהפרש גדול לשם שינוי.

אז ככה, לא זרקו חפץ על אף אחד.
לגבי מוטי דניאל, אף אחד לא קילל אותו. הוא היחיד מההנהלה הקיימת שמשום מה נחשב למקובל על האוהדים. מבחינתי עוד פשליונר שככל שיעוף מהר יותר כך ייטב.
את מי כן קיללו, ובצדק ? את פיני גרשון שאחרי שקיללו אותו ברח כמו שפן מהאולם באמצע המשחק, ואת חברי הההנהלה הקיימת, גם כן בצדק. בקצרה, כל אלה שאחראים על הפארסה הזו של לקחת 1,200 ש"ח למנוי ולהעמיד קבוצה עם 6 שחקנים שמשחקת בשתי מסגרות ושהשחקן הישראלי הבכיר שלה זה שון דניאל.
היו גם שני אוהדים בדיוק (במקרה הסתכלתי על הקהל כי סיקרנה אותי התגובה הצפויה) שעשו תנועות מגונות לשחקנים שבאו להודות להם. רוב הקהל פשוט התעלם.

והערה לגבי בני הרצליה, אל תתבלבל, אין לקבוצה הזו אוהדים. יש הנהלה שעושה מאמצים ומצליחה למלא (בחלקו) את האולם עם כל מיני הזמנות והסעות מאורגנות של ילדים מבתי ספר שונים. אשכרה ראיתי 5 אנשים קוראים גלובס וכלכליסט באמצע המשחק, ולא היתה פעם אחת אפילו שקראו קריאות עידוד, מקסימום מחיאות כפיים.
במשחקי חוץ בכלל לא באים אוהדים. בחולון לא היה ולו אוהד אחד של הרצליה, וזה נדמה לי אומר הכל. מעריך שמתישהו לרקנאטי יפול האסימון ומאחר וגרמן בדרך החוצה וקשה לי לראות עוד פרייאר שיתן לבובל הזה תמיכה, אני לא רואה את הקבוצה הזו מחזיקה יותר מדי שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 2:42 pm 
Sophomore

והקללות לשחקנים ולהנהלה מה עוזרות? רק פוגעות.
לחולון סגל חלש מאד השנה ותקציב נמוך מאד .
רק תמיכה מאסיבית מהקהל תביא ערך מוסף במיוחד על פני קבוצות חסרות קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 3:02 pm 
Sophomore

יש יורדת אחת ונקווה שזו תהיה הפועל
קודם צריך שראשון לציון תנצח אותם היום
דרבי בעלות האולם בבית מכבי בראשון :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 3:16 pm 
Junior

דליים בתיקרה כתב:
והקללות לשחקנים ולהנהלה מה עוזרות? רק פוגעות.

זה שלחולון יש סגל חלש מאוד השנה זה לא בהכרח נכון וזו לא גזירת גורל. זו התוצאה. לתוצאה יש סיבות. והסיבות זו הנהלה כושלת שמבזה את המועדון הזה בלי הפסקה, גם בנושא של אי עמידה בתשלומים וגם בהחלטה המטומטמת ללכת לאירופה עם סגל של 7 שחקנים. ולקינוח, מנכ"ל שלא טורח לבדוק מול פיב"א דברים שאפשר לברר בדקה בגוגל ולכן שיחקנו אתמול בלי שון דניאל. ועוד קינוח, עוזר מאמן שמקבל כסף כמו מאמן בליגת העל בזמן שאין לנו כסף להביא שחקן כמו פיטשון. עוד לא דיברתי על כך שעשו הכל להיפטר ממורן רוט ערב פתיחת העונה ובכך רוקנו אותנו מהסמל היחיד שנשאר למועדון הזה.
העיקר שיש לנו את פיני.
לכן, ההנהלה הנוכחית לא מסוגלת לנהל קבוצה בליגת העל, הן מבחינת גיוס משאבים והן מבחינת הניהול היומיומי. הקהל לא מטומטם והוא מבין את זה, לאט לאט יותר ויותר מפנימים את המצב. אז כן, להפעיל לחץ על ההנהלה יעזור מאוד, בתקווה שלא יהיו כאן בשנה הבאה ואולי כבר השנה. ולגבי סגל השחקנים, יש לנו אחלה זרים חוץ מהיל הגולם ואנחנו שווים יותר מהמיקום שלנו - מה לעשות ששחקנים לא מקבלים שכר באופן סדיר מתחילת העונה אתה לא יכול לצפות מהם להתאבד על המגרש...אני בכל מקרה נגד קללות לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:25 pm 
Junior

לאומית כתב:
לגבי מוטי דניאל, אף אחד לא קילל אותו. הוא היחיד מההנהלה הקיימת שמשום מה נחשב למקובל על האוהדים. מבחינתי עוד פשליונר שככל שיעוף מהר יותר כך ייטב.
את מי כן קיללו, ובצדק ? את פיני גרשון שאחרי שקיללו אותו ברח כמו שפן מהאולם באמצע המשחק, ואת חברי הההנהלה הקיימת, גם כן בצדק. בקצרה, כל אלה שאחראים על הפארסה הזו של לקחת 1,200 ש"ח למנוי ולהעמיד קבוצה עם 6 שחקנים שמשחקת בשתי מסגרות ושהשחקן הישראלי הבכיר שלה זה שון דניאל.
היו גם שני אוהדים בדיוק (במקרה הסתכלתי על הקהל כי סיקרנה אותי התגובה הצפויה) שעשו תנועות מגונות לשחקנים שבאו להודות להם. רוב הקהל פשוט התעלם.

והערה לגבי בני הרצליה, אל תתבלבל, אין לקבוצה הזו אוהדים. יש הנהלה שעושה מאמצים ומצליחה למלא (בחלקו) את האולם עם כל מיני הזמנות והסעות מאורגנות של ילדים מבתי ספר שונים. אשכרה ראיתי 5 אנשים קוראים גלובס וכלכליסט באמצע המשחק, ולא היתה פעם אחת אפילו שקראו קריאות עידוד, מקסימום מחיאות כפיים.
במשחקי חוץ בכלל לא באים אוהדים. בחולון לא היה ולו אוהד אחד של הרצליה, וזה נדמה לי אומר הכל. מעריך שמתישהו לרקנאטי יפול האסימון ומאחר וגרמן בדרך החוצה וקשה לי לראות עוד פרייאר שיתן לבובל הזה תמיכה, אני לא רואה את הקבוצה הזו מחזיקה יותר מדי שנים.

אז ככה:
1. לא זרקו חפץ - אוקיי. פשוט ראיתי את חברי ההנהלה שלכם מסתכלים אחורה בבהלה ובפתאומיות אז חשדתי.

2. "קיללו" נשמע כאילו מילמלתם את זה מתחת לשפם ממרחק חמישים מטר, אז בוא ואצייר את הסיטואציה לכולם: שלושה עד עשרה גברתנים רוכנים מעל גדר מרחק שלוש שורות כסאות מעל חברי ההנהלה של חולון שישבו ביציע הקרוב לפרקט וטוחנים להם קללות וגידופים נון סטופ לתוך האוזן, בזמן שהם יושבים שם עם הילדים והבנות שלהם. וזה לא ששאר הקהל שלח את הנציגים ונאלם דום, אלא כמעט כולם המשיכו את מלאכת הקודש ממקום עומדם ביציע העליון. עצם זה שאתה מצדיק את ההתנהגות הזו אומר על הקהל שלכם הכל. פיני ברח כמו שפן? גם אני הייתי הולך מהגועל נפש הזה שירקו עליו שם.

3. לקבוצה הזו יש אוהדים רבים. מה שאתה אומר נכון לגבי השנים הקודמות כשהיו הרבה ילדים בקהל והיו מביאים אותם בחינם. אתמול האולם היה מלא כמעט לגמרי, והיו בו בעיקר מבוגרים. אני לא יודע על מבוגרים שנכנסו חינם, ואתה בודאי יודע שמחיר הכניסה לא היה זול (70 ש"ח) ועדיין באו הרבה אנשים. אז נכון, חלקם קראו עיתון בזמן המשחק וגם אני ראיתי את זה, והדציבלים הם מאוד נמוכים וכמעט אין מחיאות כפיים, אבל את כל זה אני מעדיף על ההתנהגות העדרית הדוחה הזו של הקהל של חולון. כמה ארס יש שם...

4. למשחק חוץ בפחים לא בא אף אחד, כי למה לנו לסכן את חיינו? אני עצמי הייתי בחמישה משחקי חוץ של הקבוצה, אבל למקומות מסוכנים אני לא הולך.

5. לצערך ההליכה של גרמן כנראה לא תשפיע. יסעור סגנה הוא ראש העיר כעת, והוא החזיק לפני כן בתיק הספורט והוא זה שדחף אותה להתעסק עם הקבוצה מלכאתחילה. מצטער לאכזב אותה.

6. אני מקווה שיתפתח גרעין קשה, אבל צריך להתחיל מאיפשהו. תמיד קבוצות חדשות בעיניי אוהדי הקבוצות ה"מעניינות" הן תופעות חולפות. בסה"כ לבני הרצליה יש היסטוריה ויש גביע, עכשיו צריך לצבור את אמון הציבור מחדש.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:28 pm 
Senior

דליים בתיקרה כתב:

לחולון לא סגל כזה חלש, וגם לא תקציב נמוך מאד. התקציב של חולון זה אותו תקציב שחקנים של הרצליה, הפועל ת"א ונתניה... וגבוה מזה של אשקלון.

ההבדל שבחולון שמו את הכסף הגדול יחסית של ישראלי על זאק רוזן שהתברר כפלופ. אם זאק רוזן שמרוויח יפה מאד לישראלי (70-75 אלף דולר להבנתי) היה מתברר כישראלי מוביל, אז סגל של 4 זרים + ישראלי מוביל עם הרוש ודניאל כשחקנים משלימים הוא אפילו סגל ישראלי מעל הממוצע. מה לעשות שרוזן שחולון שמו עליו את הקבוצה לא התברר ככזה. דייסון הוא מהזרים היקרים בליגה, כמוהו גם האסל שמרוויח הרבה. היל וסמית\ווטרס זרים זולים, אבל זה המצב גם בקבוצות האחרות שציינתי עם התקציב כמו של חולון. 2 זרים יחסית יקרים, ו2 זולים (בהפועל ת"א השקיעו בישראלים וכל הזרים יחסית זולים), ו3 ישראלים ברוטציה. בהרצליה זה ברקוביץ, רייס, ורוזנפלד (שלא תורם כלום). בנתניה זה שולמן, אורלנד ואריאלי (שלא תורם כלום), בהפועל ת"א כאמור זה הפוך כי השקיעו בישראלים הרבה מאד כסף (נאור ושולדנבארד מהישראלים היקרים בליגה).

בקיצור הבעיה של חולון זה לא התקציב (שהוא נמוך, על המינימום אבל ככה בערך עם כמעט חצי ליגה) אלא איך שהיא הוציאה אותו והבחירה ברוזן להוביל את הקבוצה. דבר שגם גרם להם עכשיו באמצע העונה לעשות שינוי לא רצוי, ובעצם לעבור למבנה עקום של הקבוצה עם רכז זר ובלי גבוה מחליפים. הרחקה של דניאל עכשיו ל3 חודשים (מהשידור אתמול נשמע שזה אופציה ראלית מאד) תהיה מכת מוות לקבוצה, כי כמו שראיתי ששמיר אמר אתמול בתגובות למשחק הם בנו על זה שדניאל ישחק 15-20 דקות כ4 בהרכב נמוך כעשו את השינוי, ובלעדיו זה פשוט לא אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:37 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
לאומית כתב:

אז ככה:
1. לא זרקו חפץ - אוקיי. פשוט ראיתי את חברי ההנהלה שלכם מסתכלים אחורה בבהלה ובפתאומיות אז חשדתי.

2. "קיללו" נשמע כאילו מילמלתם את זה מתחת לשפם ממרחק חמישים מטר, אז בוא ואצייר את הסיטואציה לכולם: שלושה עד עשרה גברתנים רוכנים מעל גדר מרחק שלוש שורות כסאות מעל חברי ההנהלה של חולון שישבו ביציע הקרוב לפרקט וטוחנים להם קללות וגידופים נון סטופ לתוך האוזן, בזמן שהם יושבים שם עם הילדים והבנות שלהם. וזה לא ששאר הקהל שלח את הנציגים ונאלם דום, אלא כמעט כולם המשיכו את מלאכת הקודש ממקום עומדם ביציע העליון. עצם זה שאתה מצדיק את ההתנהגות הזו אומר על הקהל שלכם הכל. פיני ברח כמו שפן? גם אני הייתי הולך מהגועל נפש הזה שירקו עליו שם.

3. לקבוצה הזו יש אוהדים רבים. מה שאתה אומר נכון לגבי השנים הקודמות כשהיו הרבה ילדים בקהל והיו מביאים אותם בחינם. אתמול האולם היה מלא כמעט לגמרי, והיו בו בעיקר מבוגרים. אני לא יודע על מבוגרים שנכנסו חינם, ואתה בודאי יודע שמחיר הכניסה לא היה זול (70 ש"ח) ועדיין באו הרבה אנשים. אז נכון, חלקם קראו עיתון בזמן המשחק וגם אני ראיתי את זה, והדציבלים הם מאוד נמוכים וכמעט אין מחיאות כפיים, אבל את כל זה אני מעדיף על ההתנהגות העדרית הדוחה הזו של הקהל של חולון. כמה ארס יש שם...

4. למשחק חוץ בפחים לא בא אף אחד, כי למה לנו לסכן את חיינו? אני עצמי הייתי בחמישה משחקי חוץ של הקבוצה, אבל למקומות מסוכנים אני לא הולך.

5. לצערך ההליכה של גרמן כנראה לא תשפיע. יסעור סגנה הוא ראש העיר כעת, והוא החזיק לפני כן בתיק הספורט והוא זה שדחף אותה להתעסק עם הקבוצה מלכאתחילה. מצטער לאכזב אותה.

6. אני מקווה שיתפתח גרעין קשה, אבל צריך להתחיל מאיפשהו. תמיד קבוצות חדשות בעיניי אוהדי הקבוצות ה"מעניינות" הן תופעות חולפות. בסה"כ לבני הרצליה יש היסטוריה ויש גביע, עכשיו צריך לצבור את אמון הציבור מחדש.

1. אין לנו ויכוח.
2. צודק לגבי מה שהיה. אין שום דבר רע בקללות, במיוחד אם זה יביא לתוצאות. והנה, יש קבוצת ניהול שרוצה לקחת את הקבוצה מהכשלונות שיושבים שם עכשיו.
עד כה ולמרות כל הבזיונות הניהוליים הקהל נתן גיבוי אבל לא לעולם חוסן. דרך אגב, אף אחד מחברי ההנהלה שישבו שם לא בא עם הילדים שלהם או עם הנשים.
3. המון ילדים, זה לפחות מה שאני ראיתי. ושנה שעברה גם חזיתי באקוניס מקבל אוטובוס עמוס בילדים דוסים ומחלק להם כרטיסים אחד אחד.
4. הבנתי. בגלל הפחד מהקהל האיום של חולון המוני אוהדי הרצליה לא מגיעים. אשמח לפידבקים מאוהדי קבוצות אחרות כאן בעניין הקהל שבני הרצליה מביאה למשחקי חוץ במקומות אחרים, מסוכנים פחות מחולון. האמת, ביום טוב אתם מסוגלים למלא מונית רגילה, לא מונית שירות.
5. עוד שנה בחירות. וגם אם ייבחר עוד בזבזן כספי ציבור, זה עדיין לא אומר שיש זכות קיום לקבוצה שלא מביאה אוהדים למשחקי חוץ וגם בבית כמות האוהדים הלא גבוהה שלה היא בעיקר פיקציה.
6. תמיד טוב לחלום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:43 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
דליים בתיקרה כתב:

לחולון לא סגל כזה חלש, וגם לא תקציב נמוך מאד. התקציב של חולון זה אותו תקציב שחקנים של הרצליה, הפועל ת"א ונתניה... וגבוה מזה של אשקלון.

ההבדל שבחולון שמו את הכסף הגדול יחסית של ישראלי על זאק רוזן שהתברר כפלופ. אם זאק רוזן שמרוויח יפה מאד לישראלי (70-75 אלף דולר להבנתי) היה מתברר כישראלי מוביל, אז סגל של 4 זרים + ישראלי מוביל עם הרוש ודניאל כשחקנים משלימים הוא אפילו סגל ישראלי מעל הממוצע. מה לעשות שרוזן שחולון שמו עליו את הקבוצה לא התברר ככזה. דייסון הוא מהזרים היקרים בליגה, כמוהו גם האסל שמרוויח הרבה. היל וסמית\ווטרס זרים זולים, אבל זה המצב גם בקבוצות האחרות שציינתי עם התקציב כמו של חולון. 2 זרים יחסית יקרים, ו2 זולים (בהפועל ת"א השקיעו בישראלים וכל הזרים יחסית זולים), ו3 ישראלים ברוטציה. בהרצליה זה ברקוביץ, רייס, ורוזנפלד (שלא תורם כלום). בנתניה זה שולמן, אורלנד ואריאלי (שלא תורם כלום), בהפועל ת"א כאמור זה הפוך כי השקיעו בישראלים הרבה מאד כסף (נאור ושולדנבארד מהישראלים היקרים בליגה).

בקיצור הבעיה של חולון זה לא התקציב (שהוא נמוך, על המינימום אבל ככה בערך עם כמעט חצי ליגה) אלא איך שהיא הוציאה אותו והבחירה ברוזן להוביל את הקבוצה. דבר שגם גרם להם עכשיו באמצע העונה לעשות שינוי לא רצוי, ובעצם לעבור למבנה עקום של הקבוצה עם רכז זר ובלי גבוה מחליפים. הרחקה של דניאל עכשיו ל3 חודשים (מהשידור אתמול נשמע שזה אופציה ראלית מאד) תהיה מכת מוות לקבוצה, כי כמו שראיתי ששמיר אמר אתמול בתגובות למשחק הם בנו על זה שדניאל ישחק 15-20 דקות כ4 בהרכב נמוך כעשו את השינוי, ובלעדיו זה פשוט לא אפשרי.

האסל אחד הזרים הכי זולים בליגה, מציאה של ממש. מרוויח כמו סאליבן בשנה שעברה. דייסון מרוויח פחות ממה שהזר הזול ביותר של חיפה מרוויח, לא לדבר על אלה של מגדל או מכבי, גם רייט מראשון מרוויח יותר ממנו.
הבעיה של חולון זה שלא משלמים כספים, הנהלה שכונה, כל ההחלטות שהם קיבלו שציינתי. זה קודם כל. אחרי זה מגיעה הבעיה המקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:50 pm 
Junior

2. איכס.
3. שנה שעברה זו הייתה בני השרון ולא בני הרצליה, ואלו כנראה היו ילדים מרעננה. אני עדיין לא מבין למה אתה מציג מהלך נחמד שכזה של קירוב קבוצות הילדים לקבוצה הבוגרת באור שלילי. אולי בעצם בגלל שאצלכם הנוער והבוגרים הם שני גופים עויינים? אז לאומית, לא אצל כולם העולם מעוות.
4. אני יכול להגיד לך, אל תשאל אחרים. מדובר בכ 20 אוהדים.
5. לגבי שימוש בכספי ציבור לקבוצות ספורט, מדובר בויכוח עתיק שאני לא אכנס אליו עכשיו. אני מקווה שאתה שמח שראש העירייה שלך לא משתין לכיוון הקבוצה שלך וכתוצאה מכך היא מתפרקת ונמצאת בסכנת ירידה. הקהל בהרצליה צעיר וגם מבוגר, אבל הוא משלם על הכרטיס שלו (וחלקו הרבה, בין השאר אח שלי, כמו שכתבתי קודם). אני מעדיף קהל צעיר על קהל זקן שמתחיל לקלל את האמ-אמא של כל דבר כשהוא מריח כישלון.
6. תמיד טוב לזלזל. מעניין איך אוהדי חולון היו מתמודדים עם סיטואציה שבה הופכים את הקבוצה שלהם ל"מכבי חו-בתיה" למשך 8 שנים ואז מאחדים אותה. האם גם אז אחרי חצי שנה היה לה קהל חוץ אימתני? האם גם אז היה אולם מלא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:52 pm 
Senior

לאומית כתב:
...אין שום דבר רע בקללות, במיוחד אם זה יביא לתוצאות. והנה, יש קבוצת ניהול שרוצה לקחת את הקבוצה מהכשלונות שיושבים שם עכשיו....

נראה אם אני מבין את הלוגיקה שלך, יושב עכשיו מישהו שיכול אולי לכהן במין קבוצת ניהול כזו ואומר לעצמו משהו כמו: "הממ... פעם בשבוע לשבת באולם לחטוף קללות על הראש ואולי מעט יריקות... נשמע דווקא עסק לא רע, יאללה נלך על זה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:55 pm 
Senior

לא עד כמה שאני מבין (והבנתי את זה ממישהו שאמור לדעת בדיוק כמו הוא מרוויח). יחסית לקבוצות עם התקציב הנמוך כמו שאמרתי, הוא זר יקר, והוא מרוויח כמעט פי 2 מסליבן למשל (שהיה זר מאד זול).

אנחנו זאת לא דוגמא, דייסון מרוויח פחות מכל זר אצלנו בגלל שאצלנו השכר הכי נמוך זה 150 אלף דולר (שסטול מרוויח). אבל אנחנו מחזיקים בתקציב השלישי בגודלו בלי תחרות ותקציב שחקנים שהוא פי 2 או 3 אפילו מהתקציב של קבוצות המינימום). גם ירושלים עם 20 מיליון שקל תקציב זה לא דוגמא כמובן. ובטח לא רייט שראשון (עם תקציב מאד גבוה השנה וגרעון להבנתי שיגרר לשנה הבאה) השקיעו בו סכום שהם לא השקיעו בזר מעולם (אולי מאז תקופת פרי הקודמת). אבל אם נוציא שנייה את הקבוצות עם התקציב הגבוה מחוץ לתמונה שנייה (והכוונה שלי לא הייתה להשוואת איתם) אז הוא אחד מהיקרים, אולי אפילו הכי יקר.

לאומית, ברור לי שיש עוד המון דברים שמשפיעים. לא משלמים בזמן, עומס מההחלטה ללכת לאירופה וכו'. אבל שורש הבעיה המקצועית של חולון (שאני דיברתי עליה) זה ההחלטה ללכת על רוזן לטעמי, שבילבלה ותקעה את כל הקבוצה.

הדבר השני שצריך לתת עליו את הדעת זה ההחלטה ללכת לאירופה ללא ספק. כשאתה מסתכל על לוח המשחקים של חולון אתה רואה שלמעט אתמול ומול מכבי הם בעצם היו קרובים וצמודים בכל המשחקים שלהם והפסידו בדקות הסיום. זה מראה על קבלת החלטות (שוב רוזן), וזה מראה על עייפות גם כן מן הסתם. סביר (למרות שאי אפשר לדעת) שחולון בלי לשחק באירופה הייתה היום עם עוד 2-3 נצחונות והייתה מדברת ממקום אחר לגמריי, כולל אתה לאומית (שרק לפני שבועיים דיברת אחרת לגמריי הרי, ובעוד שבועיים אולי תדבר ככה שוב מי יודע...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:03 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
2. איכס.
3. שנה שעברה זו הייתה בני השרון ולא בני הרצליה, ואלו כנראה היו ילדים מרעננה. אני עדיין לא מבין למה אתה מציג מהלך נחמד שכזה של קירוב קבוצות הילדים לקבוצה הבוגרת באור שלילי. אולי בעצם בגלל שאצלכם הנוער והבוגרים הם שני גופים עויינים? אז לאומית, לא אצל כולם העולם מעוות.
4. אני יכול להגיד לך, אל תשאל אחרים. מדובר בכ 20 אוהדים.
5. לגבי שימוש בכספי ציבור לקבוצות ספורט, מדובר בויכוח עתיק שאני לא אכנס אליו עכשיו. אני מקווה שאתה שמח שראש העירייה שלך לא משתין לכיוון הקבוצה שלך וכתוצאה מכך היא מתפרקת ונמצאת בסכנת ירידה. הקהל בהרצליה צעיר וגם מבוגר, אבל הוא משלם על הכרטיס שלו (וחלקו הרבה, בין השאר אח שלי, כמו שכתבתי קודם). אני מעדיף קהל צעיר על קהל זקן שמתחיל לקלל את האמ-אמא של כל דבר כשהוא מריח כישלון.
6. תמיד טוב לזלזל. מעניין איך אוהדי חולון היו מתמודדים עם סיטואציה שבה הופכים את הקבוצה שלהם ל"מכבי חו-בתיה" למשך 8 שנים ואז מאחדים אותה. האם גם אז אחרי חצי שנה היה לה קהל חוץ אימתני? האם גם אז היה אולם מלא?

2. לך לקונצרטים, שם לא מקללים. או למשחקים של בני הרצליה - אין קהל, אין קללות.
אין אף קהל שעם מה שמעוללת ההנהלה שלנו היה יושב בשקט. להפך, הסובלנות של הקהל עד עכשיו היתה מדהימה. אין קשר ליכולת על המגרש, יש קשר לביזיונות הניהוליים. אני כבר נכנס כאן כמה חודשים בהנהלה שלנו, הקהל היה סבלני עד עכשיו לצערי אבל לא לעולם חוסן.
4. יש קירוב לבבות ויש כניסה חינם שייראה כאילו מלא שרקנאטי שכנראה כבר קלט את הבלוף ומאיים לעזוב כל שנה יחשוב שכאילו הקבוצה מעניינת. במבחן התוצאה, אין לכם אוהדים אמיתיים. גם 20 אוהדים למשחקי חוץ זה עלוב ואתה יודע מצוין שאתם לא מביאים את הכמות הזו, גם לא חצי.
5. ראש העיר שלנו בונה לנו אולם של 5,100 מקומות. הקהל בהרצליה בעיקרו צעיר ובחלקו הגדול, על פי התרשמותי, לא משלם כסף על כרטיס. קהל זקן ? אנחנו ? יאללה יאללה. אבל איך אומרים . כל אחד והכיף שלו. מאחל לך להמשיך להנות מהאוירה ב"אולם היובל".
6. ניסו לעשות את זה בעבר. ומי שניסה ירד מזה מהר מאוד כי לנו, בניגוד לבני הרצליה, יש אוהדים שעצרו את המהלך הזה.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך ב' ינואר 28, 2013 5:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:03 pm 
Senior

הרסי הוקינס כתב:

צריך לנפץ את האשליה גם לגביי כספי הציבור שחולון לא מקבלת. מאז שפיני בקבוצה ראש העיר (שחבר שלו) כן תומך בקבוצה. השנה חולון מקבלים כ1.5 מיליון שקל. שזה כמעט כמו שהרצליה מקבלת (1.75).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:05 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
לא עד כמה שאני מבין (והבנתי את זה ממישהו שאמור לדעת בדיוק כמו הוא מרוויח). יחסית לקבוצות עם התקציב הנמוך כמו שאמרתי, הוא זר יקר, והוא מרוויח כמעט פי 2 מסליבן למשל (שהיה זר מאד זול).

אנחנו זאת לא דוגמא, דייסון מרוויח פחות מכל זר אצלנו בגלל שאצלנו השכר הכי נמוך זה 150 אלף דולר (שסטול מרוויח). אבל אנחנו מחזיקים בתקציב השלישי בגודלו בלי תחרות ותקציב שחקנים שהוא פי 2 או 3 אפילו מהתקציב של קבוצות המינימום). גם ירושלים עם 20 מיליון שקל תקציב זה לא דוגמא כמובן. ובטח לא רייט שראשון (עם תקציב מאד גבוה השנה וגרעון להבנתי שיגרר לשנה הבאה) השקיעו בו סכום שהם לא השקיעו בזר מעולם (אולי מאז תקופת פרי הקודמת). אבל אם נוציא שנייה את הקבוצות עם התקציב הגבוה מחוץ לתמונה שנייה (והכוונה שלי לא הייתה להשוואת איתם) אז הוא אחד מהיקרים, אולי אפילו הכי יקר.

לאומית, ברור לי שיש עוד המון דברים שמשפיעים. לא משלמים בזמן, עומס מההחלטה ללכת לאירופה וכו'. אבל שורש הבעיה המקצועית של חולון (שאני דיברתי עליה) זה ההחלטה ללכת על רוזן לטעמי, שבילבלה ותקעה את כל הקבוצה.

הדבר השני שצריך לתת עליו את הדעת זה ההחלטה ללכת לאירופה ללא ספק. כשאתה מסתכל על לוח המשחקים של חולון אתה רואה שלמעט אתמול ומול מכבי הם בעצם היו קרובים וצמודים בכל המשחקים שלהם והפסידו בדקות הסיום. זה מראה על קבלת החלטות (שוב רוזן), וזה מראה על עייפות גם כן מן הסתם. סביר (למרות שאי אפשר לדעת) שחולון בלי לשחק באירופה הייתה היום עם עוד 2-3 נצחונות והייתה מדברת ממקום אחר לגמריי, כולל אתה לאומית (שרק לפני שבועיים דיברת אחרת לגמריי הרי, ובעוד שבועיים אולי תדבר ככה שוב מי יודע...).

לא בפעם הראשונה, אין לך מושג לגבי סכומים שמרווחים בחולון. לדבריך, האסל, שמגיע מכללה קטנה וקריירה של 10 נקודות ו-7 ריבאונד בדיליג מרוויח משהו כמו 130 אלף דולר. תבין לבד כמה זה מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:13 pm 
Senior

אל תכניס לי סכומים לפה. האסל לא מרוויח קרוב ל130 ואני לא אמרתי את זה. הוא מרוויח בסביבות ה100 אלף דולר (אני יודע את הסכום המדוייק אבל לא חושב שראוי שאגיד אותו, בניגוד לסכומים של חיפה למשל שפורסו אז אין בעיה להגיד). וסאליבן הרוויח בסביבות ה50 אלף דולר. ובסביבות ה100 אלף דולר זה סכום יקר. באילת לפני ההגעה של הזר החדש לאחרונה לא היה אף זר שהרוויח יותר מהסדר גודל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:15 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
אל תכניס לי סכומים לפה. האסל לא מרוויח קרוב ל130 ואני לא אמרתי את זה. הוא מרוויח בסביבות ה100 אלף דולר (אני יודע את הסכום המדוייק אבל לא חושב שראוי שאגיד אותו, בניגוד לסכומים של חיפה למשל שפורסו אז אין בעיה להגיד). וסאליבן הרוויח בסביבות ה50 אלף דולר. ובסביבות ה100 אלף דולר זה סכום יקר. באילת לפני ההגעה של הזר החדש לאחרונה לא היה אף זר שהרוויח יותר מהסדר גודל הזה.

אני יודע את הסכומים המדויקים. חבל על הויכוח.
שניהם הרוויחו בסביבות ה-65.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:17 pm 
Senior

אז אני יסכם את זה בזה שאין לך מושג ובזה נגמור את הדיון. אני יודע כמה האסל מרוויח ממי שאין סיכוי שטועה, ולכן לטעמי אתה טועה. לא נגיע להסכמות אז נסגור את זה בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:19 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
אז אני יסכם את זה בזה שאין לך מושג ובזה נגמור את הדיון. אני יודע כמה האסל מרוויח ממי שאין סיכוי שטועה, ולכן לטעמי אתה טועה. לא נגיע להסכמות אז נסגור את זה בזה.

שטויות במיץ עגבניות. אתה לא יודע כמו שלא ידעת במקרים קודמים...הבעיה שאתה מתיימר...
עכשיו אפשר לסגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:28 pm 
Junior

לאומית כתב:
אין אף קהל שעם מה שמעוללת ההנהלה שלנו היה יושב בשקט. להפך, הסובלנות של הקהל עד עכשיו היתה מדהימה. אין קשר ליכולת על המגרש, יש קשר לביזיונות הניהוליים. אני כבר נכנס כאן כמה חודשים בהנהלה שלנו, הקהל היה סבלני עד עכשיו לצערי אבל לא לעולם חוסן.
4. יש קירוב לבבות ויש כניסה חינם שייראה כאילו מלא שרקנאטי שכנראה כבר קלט את הבלוף ומאיים לעזוב כל שנה יחשוב שכאילו הקבוצה מעניינת. במבחן התוצאה, אין לכם אוהדים אמיתיים. גם 20 אוהדים למשחקי חוץ זה עלוב ואתה יודע מצוין שאתם לא מביאים את הכמות הזו, גם לא חצי.
5. ראש העיר שלנו בונה לנו אולם של 5,100 מקומות. הקהל בהרצליה בעיקרו צעיר ובחלקו הגדול, על פי התרשמותי, לא משלם כסף על כרטיס. קהל זקן ? אנחנו ? יאללה יאללה. אבל איך אומרים . כל אחד והכיף שלו. מאחל לך להמשיך להנות מהאוירה ב"אולם היובל".
6. ניסו לעשות את זה בעבר. ומי שניסה ירד מזה מהר מאוד כי לנו, בניגוד לבני הרצליה, יש אוהדים שעצרו את המהלך הזה.

2. אמרתי איכס על זה שאתה אומר שאין בקללות שום דבר רע ועל זה שקללות זו מתודת העבודה של הקהל שלכם, כשהן מופנות מול ההנהלה שלכם, לא על קללות בכלליות במשחק. זה דיי דוחה, לא?
4. פה אתה ממש ממלמל שטויות שאתה לא מבין בהם. אם יש מקום שלני רקנאטי יותר מעורב בו מאשר בבני הרצליה הוא קבוצת הנוער של בני הרצליה. טל רקנאטי הבן שלו קיבל בזמנו כרטיס כניסה אוטומטי לקבוצה. גם אקוניס היה מנהל מחלקת הילדים והנוער תקופה ארוכה לפני שנכנס לבני הרצליה הבוגרת. זה לא מהלך שנועד לעבוד על אף אחד וזה פשוט קשקוש ביצים. לגבי ה 20, זו בדיוק הכמות. הם לא מביאים דגלים ולא שרים שירים, אבל הם אוהדים.
5. מקווה שהאולם ישרת קבוצה בליגת העל. אולי כדאי להציע למוטי ששון לעזור לכם כדי שלא ידבק לו קלון כמי שתומך בקבוצה שלא משלמת משכורות בזמן. בנושא תשלום הכרטיסים, תמשיך לבלבל על דברים שאתה לא מכיר ולא מבין בהם, תענוג. לא רוצה את ההגדרה זקן? אוקיי, נסה "למוד קרבות וקצר רוח".
6. הייתי בהפגנה נגד ביטול בני הרצליה. לא עבד לנו. לא נראה לי שמה שעוצר מהלכי פירוק בארץ הם אוהדים. גם להפועל רמת גן וגם לגבת היו הרבה אוהדים, וגם לגליל לא היו חסרים. אל תשכח שההצלחה הגדולה שלכם תלויה בסופו של דבר במושיע אחד ולא בצבא אוהדים. מה שכן, אני בטוח שאתם כוח יותר משפיע ויותר מאוחד מאיתנו, ואני מקנא ומתגעגע לימים שאנחנו היינו כאלו. במה אני לא מקנא? בהתנהגות שלכם אתמול - ועל זה כל הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:31 pm 
Junior

תומר כתב:
לאומית כתב:
...אין שום דבר רע בקללות, במיוחד אם זה יביא לתוצאות. והנה, יש קבוצת ניהול שרוצה לקחת את הקבוצה מהכשלונות שיושבים שם עכשיו....

נראה אם אני מבין את הלוגיקה שלך, יושב עכשיו מישהו שיכול אולי לכהן במין קבוצת ניהול כזו ואומר לעצמו משהו כמו: "הממ... פעם בשבוע לשבת באולם לחטוף קללות על הראש ואולי מעט יריקות... נשמע דווקא עסק לא רע, יאללה נלך על זה"?

רק שזה לא בדיוק ככה. אין קהל תומך כמו הקהל של הפועל חולון, אולי רק זה של הפועל.
לאורך השנים הנהלות התייחסו אל הקהל הזה בצורה מבישה, ב-99% מהמקרים הקהל שתק.
אתמול הכל התפרץ וגם כן אפשר לחשוב, כולה קצת קללות ותנועות עם האצבע. לא יריקות, לא מכות.
הקהל של מכבי חיפה בכדורסל עושה או עשה את המוות לסיגלר ולארנון שירן, קללות, שלטים וכו'. מישהו דיבר על זה ? אנשים באים עם אמוציות לספורט, מי שלא מסוגל להבין את זה שלא ייכנס לזה מראש.

מי שהוא חלק מקבוצת הניהול זה הספונסר של עכשיו ויש גם שמועות שמאחוריו נמצא גם דורסמן אז כנראה שהמצב הוא לא כפי שאתה מתאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:47 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
לאומית כתב:

2. אמרתי איכס על זה שאתה אומר שאין בקללות שום דבר רע ועל זה שקללות זו מתודת העבודה של הקהל שלכם, כשהן מופנות מול ההנהלה שלכם, לא על קללות בכלליות במשחק. זה דיי דוחה, לא?
4. פה אתה ממש ממלמל שטויות שאתה לא מבין בהם. אם יש מקום שלני רקנאטי יותר מעורב בו מאשר בבני הרצליה הוא קבוצת הנוער של בני הרצליה. טל רקנאטי הבן שלו קיבל בזמנו כרטיס כניסה אוטומטי לקבוצה. גם אקוניס היה מנהל מחלקת הילדים והנוער תקופה ארוכה לפני שנכנס לבני הרצליה הבוגרת. זה לא מהלך שנועד לעבוד על אף אחד וזה פשוט קשקוש ביצים. לגבי ה 20, זו בדיוק הכמות. הם לא מביאים דגלים ולא שרים שירים, אבל הם אוהדים.
5. מקווה שהאולם ישרת קבוצה בליגת העל. אולי כדאי להציע למוטי ששון לעזור לכם כדי שלא ידבק לו קלון כמי שתומך בקבוצה שלא משלמת משכורות בזמן. בנושא תשלום הכרטיסים, תמשיך לבלבל על דברים שאתה לא מכיר ולא מבין בהם, תענוג. לא רוצה את ההגדרה זקן? אוקיי, נסה "למוד קרבות וקצר רוח".
6. הייתי בהפגנה נגד ביטול בני הרצליה. לא עבד לנו. לא נראה לי שמה שעוצר מהלכי פירוק בארץ הם אוהדים. גם להפועל רמת גן וגם לגבת היו הרבה אוהדים, וגם לגליל לא היו חסרים. אל תשכח שההצלחה הגדולה שלכם תלויה בסופו של דבר במושיע אחד ולא בצבא אוהדים. מה שכן, אני בטוח שאתם כוח יותר משפיע ויותר מאוחד מאיתנו, ואני מקנא ומתגעגע לימים שאנחנו היינו כאלו. במה אני לא מקנא? בהתנהגות שלכם אתמול - ועל זה כל הדיון.

2. הבעיה שלך היא לא עם הקהל של הפועל חולון אלא עם קהל בכלל. רק בימים האלה יש מחאה במגדל נגד דני כהן ולפני כשנה הם עשו את המוות לדני קליין. את המקרה של חיפה כבר ציינתי. בטוח שיש עוד מלא דוגמאות. אנחנו לא שונים מהם בשום דבר.
4 ו-5. אתה ממש חי בסרט. תתעורר. רקנאטי כבר שנתיים רצוף עושה קולות של עזיבה וכמו שאמר אקוניס, בלעדיו אין לכם זכות קיום. הוא בטח לא רוצה לעזוב כי הוא חושב שלהרצליה יש בסיס אוהדים איתן, נכון ?
בקיצור נפלת על קבוצה שגם אין לה כמעט קהל, בטח לא קהל אמיתי, וגם זמנה קצוב.
6. אנחנו עצרנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 5:53 pm 
Senior

לאומית כתב:
תומר כתב:
לאומית כתב:

רק שזה לא בדיוק ככה. אין קהל תומך כמו הקהל של הפועל חולון, אולי רק זה של הפועל.
לאורך השנים הנהלות התייחסו אל הקהל הזה בצורה מבישה, ב-99% מהמקרים הקהל שתק.
אתמול הכל התפרץ וגם כן אפשר לחשוב, כולה קצת קללות ותנועות עם האצבע. לא יריקות, לא מכות.
הקהל של מכבי חיפה בכדורסל עושה או עשה את המוות לסיגלר ולארנון שירן, קללות, שלטים וכו'. מישהו דיבר על זה ? אנשים באים עם אמוציות לספורט, מי שלא מסוגל להבין את זה שלא ייכנס לזה מראש.

מי שהוא חלק מקבוצת הניהול זה הספונסר של עכשיו ויש גם שמועות שמאחוריו נמצא גם דורסמן אז כנראה שהמצב הוא לא כפי שאתה מתאר.

אני לא מצליח להמשיך לעקוב אחרי ההיגיון שלך (כלומר אני ממשיך לא להצליח לעקוב אחרי ההיגיון שלך)

למרות כל מיני אי-הסכמות, אני כרגע לא מתווכח איתך על הקהל של חולון, בוא נניח לצורך העניין שאני מסכים איתך שהוא סופר תומך. איך קללות על הנהלה מכהנת עשויות לדרבן מישהו לרצות לרשת את מקומה של ההנהלה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3, Yossarian ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה