סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 1:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA לבוקר רביעי
הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 10:15 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
Super Mario כתב:
לפי איאספיאן קרע את הACL. נראה אם זה יגרום לו להישאר עוד שנה לקראת הדראפט החזק של 2014.

זה כבר ממש אוף-טופיק, אבל לדעתי אם זה לא יפגע בו פיזית (ובגיל שלו הוא אמור להתאושש לגמרי) אז הוא רק ירוויח מזה לטווח הארוך. הוא שחקן שחייב עוד קצת ניסיון בקולג'ים כי ממה שראיתי במשחקים הקודמים של קנטאקי, הבסט-קייס-סצנריו בשבילו (לשנה הבאה הכוונה) זה סוג של שון ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 10:28 pm 
Junior

ודים כתב:
Super Mario כתב:
לפי איאספיאן קרע את הACL. נראה אם זה יגרום לו להישאר עוד שנה לקראת הדראפט החזק של 2014.

זה כבר ממש אוף-טופיק, אבל לדעתי אם זה לא יפגע בו פיזית (ובגיל שלו הוא אמור להתאושש לגמרי) אז הוא רק ירוויח מזה לטווח הארוך. הוא שחקן שחייב עוד קצת ניסיון בקולג'ים כי ממה שראיתי במשחקים הקודמים של קנטאקי, הבסט-קייס-סצנריו בשבילו (לשנה הבאה הכוונה) זה סוג של שון ג'יימס.

כבר נקבע פה שדוויאט הווארד הוא שון ג'יימס, אי אפשר שיהיו שני שון ג'יימס באותה ליגה.

פציעה זוועתית אגב, הזוית של הברך..פאק. מקווה שיתאושש מהר, מעניין אם יחליט לצאת לדראפט בכל זאת.

זה גם מציף שוב את נושא השכר (חוסר) בNCAA. כשלשחקנים כמו נואל לא מתאפשר להכנס ישר ל NBA הם הולכים לשחק בחינם במכללות לפחות לשנה, אם בשנה הזאת מתרחשת פציעה שעלולה להשפיע על הקריירה שלהם, בעיה שלהם.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 10:46 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
קובי עדיין התעלה בכל הפלייאופים בשנים האחרונות מלבד 2011 שזוכרים לו, כמו ששנה שעברה הוא לא שפך לאגר בסיבוב השני מול OKC אני מנחש שזה לא יקרה לו בפלייאוף העונה.

גם שלושת הגדולים של הספרס כבר בני 30+. גם עם איך שהאוורד וגאסול נראים, על הנייר הלייקרס לא פחות טובים, אני לא חושב שנאש קובי והאוורד זה פחות טוב מפארקר ג'ינובילי ודאנקן. משלימים כמו גאסול, ארטסט, קלארק, ג'יימסון ומיקס זה לא פחות טוב מספליטר, לאונרד, גרין, דיאו וגארי ניל. בודאי שהלייקרס אנדרדוג אבל הם כבר ניצחו את הספרס לא פעם בלי הביתיות.

אולי אבל פופוביץ פי אלף יותר טוב מאשר דאנטוני. בכל מקרה הספסר כבר הרבה שנים נראים יותר טוב בעונה הרגילה מאשר בפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 11:04 pm 
Senior

פלאש, למרות שאולי קובי נראה לך כמו פיטר פן, אני לא חושב שהוא נהיה צעיר משנה לשנה. לפני שנתיים הוא לא הגיע כשיר לפלייאוף והלייקרס קיבלו את המטאטא מדאלאס עם ביתיות בסיבוב השני. זה לא משהו שהייתי פוסל, בטח בסיטואציה שכל משחק מעכשיו עד כנראה סוף העונה הוא כנראה קריטי ברמה כזו או אחרת ללייקרס. את השחיקה מתחילים לראות אצלו כבר עכשיו.

חוץ מזה, להסיק מסדרות הפלייאוף של שאק וקובי מול הספרס משהו לגבי היום זה לא קשור לכלום, אלא אם כן אתה רואה את שאק חוזר מפרישה בכושר מלא כדי לעשות טרור מתחת לסל של סאן אנטוניו. מעשית, הלייקרס בעידן קובי לא ניצחו שום סדרה נגד הביתיות. זה נתון אמין יותר בעיני מאשר סדרות מלפני 9 שנים ויותר...

נורטון, מה עם שנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 11:26 pm 
Hall of Famer

שנה שעברה הם גם הפסידו לאוקסיטי, למרות ביתיות (אם זכור לי נכון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 12:02 am 
Senior

זה מקביל בעיני להפסד של שיקאגו שנה לפני כן למיאמי. שיקאגו באה עם ביתיות ועם סופרסטאר ורבע(רוז ובוזר), מיאמי הגיעה עם שניים כאלה. כישרון עדיף בפלייאוף ברוב המקרים מכריע ביתיות, ואוקלהומה בלי ספק הקבוצה המוכשרת מבין השתיים. אני חושב שבת'כלס הספרס הגיעו למקסימום שלהם בשנה שעברה גם בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 12:04 am 
Hall of Famer

אני מסכים אבל בעונה הרגילה בשנים האחרונות הם בדרך כלל נותנים יותר מהמקסימום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 1:47 am 
Junior

shachaf78 כתב:
חוץ מזה, להסיק מסדרות הפלייאוף של שאק וקובי מול הספרס משהו לגבי היום זה לא קשור לכלום, אלא אם כן אתה רואה את שאק חוזר מפרישה בכושר מלא כדי לעשות טרור מתחת לסל של סאן אנטוניו. מעשית, הלייקרס בעידן קובי לא ניצחו שום סדרה נגד הביתיות. זה נתון אמין יותר בעיני מאשר סדרות מלפני 9 שנים ויותר...

זה נתון שלא אומר כלום, הוא כמעט ריק-כמו לומר שבוסטון של הביג ת'רי מעולם לא נצחה משחק 7 בחוץ, היו להם רק שתי הזדמנויות. אה, ומעשית-הסלטיקס בעידן לארי לג'נד מעולם לא ניצחו שום סדרה נגד הביתיות, זה אומר שבירד לא ידע לשחק נגד הביתיות או שהוא בקושי קיבל הזדמנויות כאלה? ובינינו, ביתיות לא עוזרת מי יודע מה ב2-2-1-1-1. אגב, בשנים עם שאקיל, ברוב הסדרות מול סן אנטוניו קובי הוביל את הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 9:42 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה נתון חסר משמעות להגיד שבוסטון הגיעה פעמיים למשחק שביעי בחוץ והפסידה את שניהם? מה חסר משמעות בו? חוץ מזה שעבור הלייקרס זה יותר משני משחקים (משום מה התחלת לספור מההגעה של גאסול, בזמן שהלייקרס של השנה הרבה יותר דומים לתקופת השפל של לפני גאסול), וחוץ מזה שכזכור אתה התחלת.

בכל אופן, נתון נאה מהצצה בESPN - נכון לרגע זה, הלייקרס היא הקבוצה היחידה מחוץ לפלייאוף שיש לה מאזן סלים חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 9:49 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
בכל אופן, נתון נאה מהצצה בESPN - נכון לרגע זה, הלייקרס היא הקבוצה היחידה מחוץ לפלייאוף שיש לה מאזן סלים חיובי.

זה רק בגלל קובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 12:53 pm 
Junior

ראובן כתב:
זה נתון חסר משמעות להגיד שבוסטון הגיעה פעמיים למשחק שביעי בחוץ והפסידה את שניהם? מה חסר משמעות בו? חוץ מזה שעבור הלייקרס זה יותר משני משחקים (משום מה התחלת לספור מההגעה של גאסול, בזמן שהלייקרס של השנה הרבה יותר דומים לתקופת השפל של לפני גאסול), וחוץ מזה שכזכור אתה התחלת.

מה משמעותי בנתון הזה? זה אומר שבוסטון בעידן שלושת הגדולים לא יכולה לקחת משחק כזה, או שמשהו במנטליות שלה מקשה עליה לנצח משחק 7 בחוץ? נתון שלא אומר כלום. כנ"ל לגבי בוסטון של בירד, משהו היה דפוק אצלו שמנע ממנו להוביל את הסלטיקס לנצחון נגד הביתיות, או שזה פשוט לא אומר כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 1:01 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שאתה צריך להבחין בין "לא חסר משמעות" ובין "אופף עולם ומלואו". כלומר, אני מסכים שהמושגים דומים אבל עדיין יש קצת פער ביניהם.

(וחוץ מזה אני שוב אזכיר לך שאתה התחלת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 1:05 pm 
Junior

צודק שכנעת אותי, אם אני התחלתי הלייקרס לא יעברו סדרה בלי הביתיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 1:24 pm 
Junior

פורטלנד קולעת 63 מול ניו אורלינס הורנטס-כאן כבר אני מנחש שהבלייזרס לא קבוצת פלייאוף.
היוטה ג'אז מתחילים לעצבן אותי, מאיפה התעוזה לנצח את אוקלהומה ואז את מינסוטה בחוץ בBTB???
הרוקטס מפסידים בסטייפלס לקליפרס, מחר הקליפרס מתארחים אצל הלייקרס, רק חבל שהקליפרס לא צריכים לנסוע מי יודע מה בBTB הזה. מקווה לפחות שהרוקטס התישו אותם (מצד שני מהסטט' נראה שפול שמר כוחות, הוא בדרך כלל מתפוצץ במשחקים גדולים).

משחק שני בו הטובים מארחים את הרעים: OKC מארחת את מיאמי, שידור ישיר בספורט 5, כמדומני ב3:15. משחק חשוב מאוד משתי סיבות: ראשית הוא יסיים את הסטריק המטורף של לברון. שנית כרגע ההבדל הוא 2.5 משחקים לטובת OKC, נצחון למיאמי פותח את התחרות ביניהם לחלוטין, נצחון לאוקלהומה וזה כבר 3.5 משחקים הבדל (מה שיקרב את דוראנט לMVP ראשון) וזה ידרוש ממיאמי חתיכת ריצה עד סוף העונה (משהו כמו 27-5 לפחות) כדי לזכות בביתיות מול OKC.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 3:43 pm 
מנהל פורום

ובשוליים -

טורקוגלו הושעה ע"י הליגה ל-20 משחקים עקב שימוש במת'נולון, סוג של סטרואיד אסור לשימוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יציע שמבן ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה