סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 12:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עשרים לפברואר בNBA
הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 4:35 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:

ואף אחד לא ייקח את הארדן לפני קובי, שנחשב אחד השחקנים הטובים בליגה

לעונה-שתיים ודאי שלא ואני מבין שלכך התכוונת , אבל ברצוני לדעת - אם היו מעמידים אותך בסיום העונה בראש הצוות הניהולי של הרוקטס והלייקרס היו מציעים לך קובי-הארדן ראש בראש (נתעלם מהNTC של קובי) , מה אתה היית עושה..?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 5:14 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
האמירה ההיא של ג'ורדן על קובי ולברון התייחסה לשחקן כפי שהוא היום? כי מה שצוטט התייחס לערך ההיסטורי של השחקנים, שזה הגיוני למדי. אבל מה הקשר בין זה למירוץ לMVP?

ומילא קובי, קובי הוא כידוע סגנו של אלוהים וככזה יש לו מעמד מיוחד, אבל איך לעזאזל הארדן נמצא תחת וייד בדירוג הזה? או לחילופין מה וייד עושה שם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 5:46 pm 
Senior

למאבס 2011 הייתה גם הגנה טובה עם שומרים אישיים איכותיים וסנטר הגנתי שנעל את הצבע. לספרס אין כל כך מי שינעל את הצבע מול אוקלהומה.
בשנה שעברה היה לספרס גם את ג'ינובילי בכושר טוב בפלייאוף שהיה סוג של קונטרה להארדן. השנה ג'ינובילי עם 12 נקודות למשחק ב-44% מהשדה.
חוץ מזה, פארקר גם בשנה שעברה קלע 20 נקודות למשחק בפלייאוף. זה יפה, אבל זה עדיין פחות מווסטברוק או אפילו מוויד בפלייאוף חלש שלו. אני לא פוסל שהספרס יגיעו לגמר, אבל נראה לי מופרך שהם ייקחו אליפות מול מיאמי כשמיאמי כל כך הרבה יותר מוכשרים מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 6:01 pm 
Junior

אבל פארקר משחק פחות תחת פופוביץ', קולע באחוזים גבוהים, ולהבדיל מוייד וווסטברוק של שנה שעברה, הוא היה מחלק הרבה אסיסטים. אני לא אומר שהוא שחקן טוב מהם כי אי אפשר לדעת כי לא ראינו אותו ללא פופוביץ'. ג'ינובילי גם שנה שעברה קלע מעט נקודות בעונה הרגילה-הוא פשוט מאוד משחק פחות מ25 דקות ובפלייאוף משחק יותר. ראינו אותו באולימפיאדה-עדיין שחקן אדיר. אם טים דאנקן עם הכמעט 3 חס' למשחק (אולי שיא קרירה-לא בדקתי) לא יגן על הצבע מול OKC לא ברור לי מי כן יגן. תזכורת-הספרס עשו 10-0 בפלייאוף שנה שעברה עד שהפסידו את משחקים 3 4 5 ו6 בגמר המערב.

נכון שמיאמי עדיין הפייבוריטית הברורה, אחרי זה OKC, וגם לספרס יש סיכויים לא מבוטלים-טים דאנקן בעונה הכי טובה שלו ב5 השנים האחרונות ואין למיאמי מי שישמור עליו, ופארקר גארד שאי אפשר לשמור עליו. ספציפית מול מיאמי, אני נותן לספרס סיכויים טובים יותר מOKC, בודאי עם הביתיות.

ראובן למיטב הבנתי ג'ורדן דיבר על את מי הוא לוקח באופן כללי, קובי או לברון (הוא לא דיבר מבחינה היסטורית כי אז השאלה בכלל לא עולה).

צ'ונסי-אני כידוע לא מחליף גם את קובי בדוראנט אם מציעים לי, כנ"ל לגבי דאנקן, הם עשו יותר מדי בשביל המועדון בשביל שאני אחליף אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 6:11 pm 
מנהל פורום

לא יודע אם זה נחשב אבל ספליטר הרג את גריפין בצבע, עשה עליו הגנה אבסולוטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 6:11 pm 
מנהל פורום

פלאש, הוא הביא את הנימוק "כי חמש גדול מאחד". מה זה אם לא מבט היסטורי? ואני אמנע מהנחתה של ההרמה שלך, כי נדב רצה שלא ייפתח עוד ויכוח קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 6:49 pm 
Freshman

אחיו של דריק רוז יוצא נגד הנהלת הבולס - "מתסכל לראות את דריק נותן את הלב והנשמה שלו למען הקבוצה, והם לא שמים אף אחד מסביבו"

קצת מצחיק.

אני מבין שהוא ציפה להארדן במקום המילטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 7:54 pm 
Senior

FLASH כתב:
אבל פארקר משחק פחות תחת פופוביץ', קולע באחוזים גבוהים, ולהבדיל מוייד וווסטברוק של שנה שעברה, הוא היה מחלק הרבה אסיסטים. אני לא אומר שהוא שחקן טוב מהם כי אי אפשר לדעת כי לא ראינו אותו ללא פופוביץ'. ג'ינובילי גם שנה שעברה קלע מעט נקודות בעונה הרגילה-הוא פשוט מאוד משחק פחות מ25 דקות ובפלייאוף משחק יותר. ראינו אותו באולימפיאדה-עדיין שחקן אדיר. אם טים דאנקן עם הכמעט 3 חס' למשחק (אולי שיא קרירה-לא בדקתי) לא יגן על הצבע מול OKC לא ברור לי מי כן יגן. תזכורת-הספרס עשו 10-0 בפלייאוף שנה שעברה עד שהפסידו את משחקים 3 4 5 ו6 בגמר המערב.

נכון שמיאמי עדיין הפייבוריטית הברורה, אחרי זה OKC, וגם לספרס יש סיכויים לא מבוטלים-טים דאנקן בעונה הכי טובה שלו ב5 השנים האחרונות ואין למיאמי מי שישמור עליו, ופארקר גארד שאי אפשר לשמור עליו. ספציפית מול מיאמי, אני נותן לספרס סיכויים טובים יותר מOKC, בודאי עם הביתיות.

ראובן למיטב הבנתי ג'ורדן דיבר על את מי הוא לוקח באופן כללי, קובי או לברון (הוא לא דיבר מבחינה היסטורית כי אז השאלה בכלל לא עולה).

צ'ונסי-אני כידוע לא מחליף גם את קובי בדוראנט אם מציעים לי, כנ"ל לגבי דאנקן, הם עשו יותר מדי בשביל המועדון בשביל שאני אחליף אותם.

פארקר "שחקן שאי אפשר לשמור עליו"? ראינו את לברון מפרק את דרק רוז, עם כישורי אחד על אחד עדיפים מאלו של פארקר, לפני שנתיים, ואת מיאמי כולה מאמללת אותו אחרי עונת MVP וכמה משחקים מדהימים בפלייאוף. אתה טוען שפארקר הנוכחי טוב ממנו? אני לא חושב שפארקר הוא שחקן שאי אפשר לשמור עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 8:48 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
מה הלייקרס נחשבו או לא נחשבו בתחילת העונה לא חשוב היום.

מעבר לזה אני מסכים שבאופן כללי הארדן צריך להיות כמה מקומות קדימה, אבל אין טעם להתווכח איפה הוא צריך להיות, ההסבר הוא שהדירוגים מושפעים גם מיכולת השחקנים והעדפות סובייקטיביות, אף מאמן לא ייקח את פארקר לפני דוראנט ולברון ואף אחד לא ייקח את הארדן לפני קובי, שנחשב אחד השחקנים הטובים בליגה (יותר מזה- בתחילת הכתבה ג'ורדן אמר שהוא היה לוקח את קובי לפני לברון אם הוא צריך לבחור).

מזתומרת מה שהלייקרס נחשבו בתחילת העונה לא חשוב היום? אם קבוצה נחשבת לקונטנדרית ובפועל מנסה בכל כוחה להגיע לפלייאוף מהמקום השמיני, זה בוודאי משהו שאמור להכנס לשקולי MVP.

ברור שיש כאן שקולים כלשהם שנותנים לקובי כבוד שלטעמי הוא מופרז מאד, אבל עדיין עיון בנתונים היבשים הבסיסיים אומר שהארדן צריך להיות לפני קובי, וקובי בטח לא שווה 4 מקומות לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 12:44 am 
Junior

בודאי שזה אמור להיכנס לשיקולי MVP כי LA מאכזבים, רק הערתי שזה לא כ"כ משנה שהם נראו קונטנדרית בקיץ, כי דוויט ופאו לא בעניינים- הסגל הנוכחי לא שווה קונטנדרית. מעבר לזה אני למעשה מסכים איתך, מאוד יכול להיות שהארדן צריך להיות לפני קובי העונה ולכל הפחות 3 מקומות קדימה. מעניין אם זה יוציא את קובי מהחמישיה הראשונה בסוף השנה (למעשה אם יהיה להם אומץ לשים את פארקר ופול בחמישיה זה יסגור את הסיפור).

שחף: תראה לי קבוצה שהגבילה את טוני פארקר בנניח 8 שנים האחרונות. קשה לי לדמיין דרך לעצור את השילוב של פארקר במארג הקבוצתי של פופ (להבדיל מהבידודים של רוז), מצד שני הגנת הלחץ של מיאמי זה משהו באמת ייחודי.

ראובן: השאלה של המראיין היתה פשוט קובי או לברון, וג'ורדן בחר לענות בהסתמך על כמות האליפויות שלהם-תקרא לזה לא הוגן, ככה הALL-TIME-GREATS רואים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 2:05 am 
מנהל פורום

אני לא קורא לזה לא הוגן (מה לא הוגן בזה?) אני קורא לזה לא רלוונטי לשאלת הMVP.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 2:41 am 
Junior

מגניב שבדיוק נדב דיבר על כך והוא קיבל את מבוקשו-הארדן מעל קובי בדירוג השבועי:
http://www.nba.com/mvp-ladder/2012-13/index.html
המשחק המפלצתי של הארדן השבוע הקפיץ את הסטט' שלו לאזור חיוג של קובי ולא נותר מנוס מלדרג אותו שישי.

בנוסף בארקלי (גרופי לברון) טוען שפארקר הרכז הטוב בליגה והוא צריך לזכות בMVP. בדירוג החדש פארקר שני, מעל דוראנט. תחרות קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 5:40 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מטריד אותי הקטע עם פארקר. מצד אחד נותן את עונת חייו,וכו' וכו'. מצד שני, הוא משחק בשביל פופ. פול משחק בשביל דל נגרו. שאני עושה את ה"ניסוי המחשבתי" ומנסה להחליף מאמנים או להחליף רכזים אחד בשני, אני אף פעם לא רואה את פארקר מסתדר עם זה טוב ותמיד רואה את פול לוקח את זה ועושה מזה מטעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 9:19 am 
Hall of Famer

עוד חדשות לא טובות לגבי כספי- אושפז בבי"ח באורלנדו עם בעייה בבטן.

ציטוט:
Omri Casspi is dealing with an acute abdominal issue and was taken to an Orlando hospital.
He will stay at the hospital for an undisclosed time. We'll pass along any information about the details as soon as they're available. Casspi has been out of the rotation and won't play tonight against the Magic
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 9:30 am 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
מטריד אותי הקטע עם פארקר. מצד אחד נותן את עונת חייו,וכו' וכו'. מצד שני, הוא משחק בשביל פופ. פול משחק בשביל דל נגרו. שאני עושה את ה"ניסוי המחשבתי" ומנסה להחליף מאמנים או להחליף רכזים אחד בשני, אני אף פעם לא רואה את פארקר מסתדר עם זה טוב ותמיד רואה את פול לוקח את זה ועושה מזה מטעמים.

גם שנה שעברה היתה לו עונת קריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Euro_Basket, Google [Bot], סאבוניס ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה