סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 12:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 14, 2013 7:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
והחדשות הטובות (או שלא) ללייקרס הן שגאסול צפוי לחזור כבר בשבוע הבא ולפתוח בחמישייה במקום ארל קלארק שהיה נהדר בתקופה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 14, 2013 8:24 pm 
Junior

כנראה היית בחופשה בשבועות האחרונים, ארל קלארק ממש לא נהדר בתקופה האחרונה.
היה בתקופה נהדרת בחודש ינואר, כולל 9 משחקים רצופים עם שבעה ריבאונדים ומעלה, כשבחלקם גם קלע מצויין עם 22 על הספרס (המשחק שאחריו נכנס לחמישייה) ו-14 על טורונטו , נח קצת עם המספרים לשני משחקים ואז סיים את ינואר והתחיל את פברואר עם עוד רצף של שמונה משחקים עם שבעה ריבאונדים ומעלה, כולל פעמיים 12 ושלוש פעמים 10, עם משחק של 8-11 מהשדה נגד ההורנטס ועוד משחקים של 18-17-17 נקודות, נגד מיאמי, שארלוט ודטרויט, כולן בחוץ.

אבל לאחרונה?
מאז אותו משחק נגד מיאמי עברו 14 משחקים בהם הוא קלע 7.5 נקודות בממוצע עם 5.5 ריבאונד, כשגם המספר הזה קצת מוטה בגלל משחק אחד של 16 ריבאונד.
בחמשת המשחקים האחרונים הוא לא מקבל יותר מ-22 דקות ולא מוריד יותר מחמש ריבאונד באף אחד מהמשחקים, כולל משחק של 2 נק' ו-2 ריבאונד מול טורונטו.

לא שאני חושב שצריך להחזיר את גאסול לחמישייה. הלייקרס צריכים לשאוף לשחק בסנטר בכל רגע נתון עם הווארד או גאסול טריים. פאו מתבזבז רחוק מהסל והופך משחקן פוסט מובחר לג'אמפ שוטר בינוני. להעלות את גאסול מהספסל כסנטר מחליף להווארד למשהו כמו 16 דקות בערב, עם עוד 6-8 דקות של משחק לצידו למען שמירה על כבודו בכמות הדקות יהיה הרבה יותר נכון לדעתי ממה שניסה לעשות דאנטוני לפני שגאסול נפצע.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 14, 2013 9:46 pm 
Hall of Famer

אותי דווקא יהיה מעניין לראות איך הלייקרס נראים בלי קובי. למעשה זה אומר שהבעל בית בקו האחורי זה סטיב נאש, בגיל 39. איך זה ייראה? נחיה ונראה.

וברוס בוואן פרשן לענייני פציעת שחקנים... קלאסי :)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 14, 2013 10:03 pm 
Junior

Chauncey כתב:
*בשביל להימנע מכניסה לטבלת הוורד של קובי הייטרס בשולחן העבודה של פלאש, קובי ניצח כמה וכמה משחקים לאחרונה בערך לבד לגמרי, אז מקובל ומובן שיגיע משחק נפילה אחד שכזה. אחרי הכל מדובר בשחקן בעונתו ה-17. וזה לא לברון שנותן הצגה בכל משחק.. (עדיין לא לברון פאן)

הסר דאגה מלבך, יש לך מקום של כבוד בטבלה כבר כמה עידנים! בפונט 80, אותך אפילו שמתי בבולד! :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 14, 2013 10:31 pm 
Junior

אם אני מסומן בפונט 80 אני מדמיין שודים סומן כטפט לוח העבודה עם תמונה ואיקס גדול עליה.

וברצינות, אני ממש לא "קובי הייטר". מכיר בתופעה כמובן, ממש לא נמצא על הסקאלה הזו או קרוב אליה בכלל, אני מעריך אותו כשחקן כדורסל וכדמות כדורסל הרבה יותר מאשר את דווין וויד למשל.

גם מעבר לכל הדרמה שהדמות שלו ייצרה מאחורי הקלעים, למרות שזה בפני עצמו פלוס ענק בעיניי לדמותו ולעניין בליגה, אני בתור מעריץ של הליגה הזאת מעריך ומוקיר מאוד את התרומה של קובי בריאנט במגרש הכדורסל נטו לחוויה בחמש עשרה השנים האחרונות, בכל זאת השחקן הכי משמעותי בליגה בתקופה הזאת.
בלעדיו, אם נניח היה בוחר להיות בגיל 12 ללכת לכיוון רסיבר בפוטבול, חמש עשרה השנים האחרונות בNBA היו משמעותית פחות טובות מבחינת כדורסל ומשמעותית פחות מעניינות.

בהתאם לזאת אני גם לא "קובי פאנס הייטר". אתם מוסיפים נדבך משעשע לכל העסק. לפעמים זה עובר את הקו הדק בין משעשע למגוחך, לעתים זה מגוחך עד כדי מרגיז, לעיתים נמאס לקרוא מישהו שהצהיר קבל עם ועדה שברגע שמושא הערצתו פורש הוא לא אוהד לייקרס יותר מתייחס עד אז לקבוצה הזאת בתדירות כ"אנחנו", "יש לנו עוד X משחקים",
אבל בגלל זה אתם אוהדי קובי, עושים הרבה מאוד טעויות בדרך למטרה. ;)

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 14, 2013 11:00 pm 
Junior

אל תנסה להכחיש, כרגע השתדרגת לפונט 180!
ועל מה אתה מדבר:
Chauncey כתב:
בהתאם לזאת אני גם לא "קובי פאנס הייטר". אתם מוסיפים נדבך משעשע לכל העסק. לפעמים זה עובר את הקו הדק בין משעשע למגוחך, לעתים זה מגוחך עד כדי מרגיז, לעיתים נמאס לקרוא מישהו שהצהיר קבל עם ועדה שברגע שמושא הערצתו פורש הוא לא אוהד לייקרס יותר מתייחס עד אז לקבוצה הזאת בתדירות כ"אנחנו", "יש לנו עוד X משחקים",
אבל בגלל זה אתם אוהדי קובי, עושים הרבה מאוד טעויות בדרך למטרה. ;)

כל עוד זו הקבוצה של קובי - אני מת לראות את הלייקרס מנצחים, כמו אחרים אני אוהד שחקנים ולא מועדונים. אחרי הפרישה סיכוי נמוך שאני צופה במה שנותר בלייקרס, אולי אני אתעניין בקאבס של קיירי, אולי בבולס של רוז-סוג השחקנים שכיף לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 14, 2013 11:09 pm 
Hall of Famer

"כמו אחרים" זו הגדרה בעייתית משהו. אמנם יש אחרים שהם כמוך ולכן הדברים אינם בלתי מדויקים, אבל הרוב המכריע הולך אחרי מועדונים ולא נודד ממועדון למועדון בעקבות שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 14, 2013 11:11 pm 
מנהל פורום

אני בכלל מקלווין פאן בוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 14, 2013 11:46 pm 
Junior

בהתחלה חשבתי שלא שמעתי טוב, אבל קובי אמר את זה על דאנטי ג'ונס:

"I can't get my mind past the fact that I gotta wait a year to get revenge."
http://www.sbnation.com/nba/2013/3/13/4 ... ntay-jones

אגב מי שחושב שזה לא פאול, שיצפה כאן:
http://www.youtube.com/watch?v=r0T08-gJVcc

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 12:25 am 
מנהל פורום

מאוד מוזר שלא שרקו פאול. היה די ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 1:09 am 
Hall of Famer

פלאש, למה חשבת שלא שמעת טוב? ג'ונס משחק באטלנטה, מולה הלייקרס לא ישחקו יותר השנה, בהנחה הלא מופרכת שההוקס והלייקרס לא יפגשו בגמר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 1:16 am 
Senior

שיבר, לא מבין את הרעיון לשחק עם גאסול והווארד ביחד. נדמה לי שהמשחקים הכי טובים של גאסול השנה היו כשהווארד היה פצוע והוא שיחק לבד בסנטר. כ-4 האיש פשוט liability בהגנה ומתבזבז בהתקפה. ד'אנטוני לא יודע לשחק עם שני גבוהים דומיננטיים. מעבר לזה הלייקרס בצרות, כי לקובי אין ממש מחליף. כלומר בכל מקרה כל שחקן שהוא זה ירידה עצומה ברמה, אבל בעמדה הזאת הם פשוט חסרים שחקנים ראויים חוץ מג'ודי מיקס וסביר להניח שד'אטוני פשוט ישחק חלק מהדקות עם נאש ובלייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 2:03 am 
Hall of Famer

עודד וולפסון כתב:
פאול כאן זה גבולי לחלוטין.
אפשר היה באותה מידה לשרוק עבירת תוקף על שליחת רגל קדימה, או לעשות כמו השופטים ולא לשרוק כלום.

אני לגמרי איתך , אבל היו כאן ( ובכלל בעולם החיצון ) דיבורים על עבירה מלוכלכת , הרחקה מהמשחק לעובר העבירה , ובטח בפורומים אחרים גם עונשי מאסר בפועל וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 2:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס, אני לא חושב שפלאש הופתע מזה שקובי לא יכול לנקום מחר, אלא מעצם העובדה שקובי אמר די מפורשות שהוא עומד להיכנס בו חזק בפעם הבאה שייפגשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 9:54 am 
Junior

shmueliki כתב:
עודד וולפסון כתב:
פאול כאן זה גבולי לחלוטין.
אפשר היה באותה מידה לשרוק עבירת תוקף על שליחת רגל קדימה, או לעשות כמו השופטים ולא לשרוק כלום.

אני לגמרי איתך , אבל היו כאן ( ובכלל בעולם החיצון ) דיבורים על עבירה מלוכלכת , הרחקה מהמשחק לעובר העבירה , ובטח בפורומים אחרים גם עונשי מאסר בפועל וכו' .

הוצאה להורג ולא פחות.
סתם, זה מהלך מלוכלך כי להשים את הרגל שלך איפה שהקלעי אמור לנחות (ומניסיון, זה קל מאוד) זה מהלך שבקלות יכול לגרור פציעה, כמו שאמר ג'לן רוז בסרטון שהעליתי כמה הודעות למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 10:10 am 
מנהל פורום

אני לא מבין מה הקשר בין הראיון של ג'יילן רוז למקרה הנוכחי, אבל אחרי עשר צפיות בערך בסרטון שיש כאן:

http://sports.yahoo.com/news/nba--kobe- ... 40929.html

(בייחוד החל משנייה 55), טיעון הפאול המכוון הוא לגמרי לא בלתי סביר. יש תנועה של רגל ימין של המגן בין הרגליים של קובי שלא נראית חלק מהתנועה הטבעית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 11:37 am 
Junior

האמת שבראינט עשה את הקשר: "he jalen rosed me". מקרה דומה.

והאמת שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה עבירה מכוונת, או עבירה בכלל (כי לכאורה לג'ונס מותר לעמוד איפה שהוא רוצה, הוא לא נכנס בקובי, רק התקדם לאזור בו קובי היה אמור לנחות).

זה קטע שצריך להיזהר בו, אם השומר לא נזהר - הפציעה תהיה באשמתו ולכן זה קרוב למכוון. וצריך לשרוק על זה (גם אם זה לא מחוקק). לי עצמי יצא לנחות על קרסוליים של אחרים או שנחתו על הקרסול שלי (איכשהו זה תמיד נגמר בפציעה של השחקן השני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 11:39 am 
Freshman

כדי להבין האם ג'ונס מעוניין לפצוע את קובי בריאנט צריך ללכת קצת אחורה

2 המקרים הנ"ל לדעתי די חושפים שהכוונות של ג'ונס כזה מגיע לקובי די ברורות ולא מאתמול:

https://www.youtube.com/watch?v=Z6BWYMjTs3c

http://www.youtube.com/watch?v=OssD0TbqqO0

מה שנקרא נכשל פעמיים (בסדרת גמר איזורי) אבל פעם שלישית גלידה.

זה פאול מלוכלך שלאור מקרי העבר בין השניים היית מצפה שהליגה תגן על הקלעים בצורה יותר אגרסיבית.

היום זה קובי בן ה 34 שכבר השיג הכל בקריירה, מחר זה יכול להיות כוכב צעיר יותר שהקריירה שלו תינזק בגלל שהליגה לא מגינה על הקלעים במקרים מהסוג הזה.

אני אגב לא מבין את הדיון כאן על האם היה פאול כן או לא, חוקי הליגה במקרה הזה ברורים מאד, החוק בליגה כן מגן על הקלעים, ואומר בבירור שברגע שהמגן לא מאפשר לקלעי נחיתה נקיה זה פאול ללא שיקול דעת, הליגה גם הוציאה הודעה אתמול בעניין הזה והודתה שהשופטים פיספסו פה.

זה לא יעזור לקובי והלייקרס שהתקרבו מאד לדאלאס וכמו שהרגל של קובי נראית סביר להניח שגם אם הוא יתעקש לשחק הלייקרס יפסידו לא מעט משחקים.

אני חושב שהנרי אבוט מ ESPN סיכם את זה יפה

Bryant was playing basketball, while Jones was trying to stop basketball from being played."

http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_ ... -play-wins

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 11:47 am 
Freshman

FLASH כתב:
האמת שבראינט עשה את הקשר: "he jalen rosed me". מקרה דומה.

והאמת שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה עבירה מכוונת, או עבירה בכלל (כי לכאורה לג'ונס מותר לעמוד איפה שהוא רוצה, הוא לא נכנס בקובי, רק התקדם לאזור בו קובי היה אמור לנחות).

זה קטע שצריך להיזהר בו, אם השומר לא נזהר - הפציעה תהיה באשמתו ולכן זה קרוב למכוון. וצריך לשרוק על זה (גם אם זה לא מחוקק). לי עצמי יצא לנחות על קרסוליים של אחרים או שנחתו על הקרסול שלי (איכשהו זה תמיד נגמר בפציעה של השחקן השני).

המקרה המדובר (רוז) הוא מסדרת הגמר ב 2000, כאשר רוז שיחק באינדיאנה, הוא עשה את זה לקובי אבל קובי חזר לשחק וניצח ללייקרס את משחק 4 באינדיאנה בהארכה, אחרי ששאק יצא ב 6 עבירות.

בהמשך הקריירה קובי שפך 81 נק' על הראש של רוז כשהאחרון היה שחקן טורונטו.

הנה רוז מודה באשמה:

https://www.youtube.com/watch?v=mP2rsWrtCQk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 11:52 am 
Hall of Famer

2 מקרי העבר חמורים הרבה יותר מהמקרה הנוכחי ( אולי פחות מועדים לפציעות , אבל בבירור הרבה פחות ספורטיביים ולא קשורים לשטף המשחק ) , ובהם באמת הזעם של בראיינט ואוהדיו מוצדק לטעמי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 11:59 am 
מנהל פורום

פלאש, לדעתי הושטת הרגל הנוספת, במידה שהיא מכוונת ולא משהו שהריפליי מוציא מההקשר, היא בודאי פאול. אני די משוכנע ששחקן לא יכול להיכנס בצורה כזו למרחב התנועה של השחקן הזורק.

אבל כששאלתי על ג'יילן רוז לא שאלתי מה הקשר באופן כללי (ראיתי כבר את הציטוט הזה של קובי), אלא למה העובדה שהוא מודה בעבירה מכוונת מעידה על הכוונות במקרה הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 3:39 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
עמוס, אני לא חושב שפלאש הופתע מזה שקובי לא יכול לנקום מחר, אלא מעצם העובדה שקובי אמר די מפורשות שהוא עומד להיכנס בו חזק בפעם הבאה שייפגשו.

אני בטוח שהוא פשוט מתכוון לשפוך 50 נקודות עליו.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 3:53 pm 
Hall of Famer

לא היה פאול. אם כבר, תוקף של קובי - דרך על הרגל של ג'ונס.
(כיף לכתוב הודעות טוקבקיסטיות לפעמים)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 4:28 pm 
Junior

Iggy כתב:
ראובן כתב:

אני בטוח שהוא פשוט מתכוון לשפוך 50 נקודות עליו.

הבנתי שהוא פשוט מתכוון לנסות לפצוע/לפוצץ אותו שנה הבאה. 50 נקודות זה לא מספיק אם זה מכוון (ולקובי היה ברור שזה מכוון), בהתחשב בשני המקרים הקודמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 12:51 am 
Hall of Famer

לפי העידכון האחרון, קובי אמור לשחק הלילה, או לכל הפחות לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה