סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 11:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השביתה התחילה!
הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 2:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מסתבר שאיומי ארגון השחקנים היו רציניים ומחזור אחד לפני סיום העונה הסדירה ,השחקנים הישראלים של אילת,אשדוד ונתניה התחילו לשבות,מחר השחקנים של ראשלצ' ואשקלון יצטרפו ואפקט הדומינו ימשך וכנראה שלא נראה כדורסל ישראלי בליגה הראשונה בתקופה הקרובה.

סלע המחלוקת היא לגבי החוק הרוסי: ארגון השחקנים דורש חוק רוסי משופר עם 3 ישראלים על הפרקט והגבלה של 5 זרים. המנהלת רוצה חוק רוסי רגיל(2 ישראלים על הפרקט) והגבלה של 6 זרים(מוכנה להתגמש על 5).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השביתה התחילה!
הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 3:10 pm 
Sophomore

יש גבול לכמה אפשר להיות חזיר.
בהנחה שהמנהלת יתעקשו השביתה הזאת תיגמר די מהר בהתחשב שבניגוד לחבריהם מהNBA רוב הישראלים לא ישרדו יותר מידי זמן ללא משכורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 3:30 pm 
Junior

כבר עכשיו המצב נורא ואיום. כל מיני שחקנים רעים עד לא ראויים מנצלים את החוקים הקיימים כדי לקבל הרבה מעל מה שמגיע להם, לא רוצה לחשוב מה יקרה אם תתקבל עמדת ארגון השחקנים. גם קבוצות יתמוטטו וגם הרמה תהיה הרבה יותר זבל מאשר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 4:07 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הליגה שלנו נראית רע כמו שלא נראתה מעולם. הזרים ברוב הקבוצות משחקים התקפה בלבד ובצורה מאד לא קבוצתית, דואגים רק לסטט' ולכסף, עולם הפשע מעורב בהימורים על הפרשים ונקודות (כן כן) והישראלים הם לקישוט בלבד ולא מצליחים לקשט. זה לא חדש אבל העונה הרמה כלכך חלשה שפשוט זה כבר עבר כל גבול. חוץ מחיפה אילת ומכבי ת"א כל ייתר הקבוצות לא משחקות כדורסל בכלל. הפועל ת"א יוצאת דופן כי היא לפחות כן מגובשת וישראלית. במצב דברים זה חייב לבוא שינוי, זה מתדרדר מעונה לעונה, ופשוט גורם להתרחק. עדיפה ליגה של ישראלים עם חיזוק של שני זרים וברור שבשנים הראשונות הרמה כביכול תרד אבל לטווח רחוק כולנו נרוויח. אין לי ספק שבכדורסל של היום ארי רוזנברג (שחקן נבחרת דאז) לא היה רואה מגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 4:14 pm 
Senior

הקוזאק הנגזל שוב מייבב. שיתחילו להיות מקצוענים ולהרוויח את הכסף שהם מקבלים. חבורת בכיינים עלובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 4:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טל כתב:
הליגה שלנו נראית רע כמו שלא נראתה מעולם. הזרים ברוב הקבוצות משחקים התקפה בלבד ובצורה מאד לא קבוצתית, דואגים רק לסטט' ולכסף, עולם הפשע מעורב בהימורים על הפרשים ונקודות (כן כן) והישראלים הם לקישוט בלבד ולא מצליחים לקשט. זה לא חדש אבל העונה הרמה כלכך חלשה שפשוט זה כבר עבר כל גבול. חוץ מחיפה אילת ומכבי ת"א כל ייתר הקבוצות לא משחקות כדורסל בכלל. הפועל ת"א יוצאת דופן כי היא לפחות כן מגובשת וישראלית. במצב דברים זה חייב לבוא שינוי, זה מתדרדר מעונה לעונה, ופשוט גורם להתרחק. עדיפה ליגה של ישראלים עם חיזוק של שני זרים וברור שבשנים הראשונות הרמה כביכול תרד אבל לטווח רחוק כולנו נרוויח. אין לי ספק שבכדורסל של היום ארי רוזנברג (שחקן נבחרת דאז) לא היה רואה מגרש.

באמת? אין לך ספק? ארי רוזנברג הסתדר יפה מאד בליגה שהיו בה פחות זרים, אבל הרבה יותר מתאזרחים. אין בליבי על ישראליותם של המתאזרחים, אבל מבחינת "חסימת ההזדמנות לישראלי צעיר שעולה מהנוער" אין הבדל בין זר למתאזרח. אז למה רוזנברג הסתדר, כי מישהו היה חייב לו משהו? לא, כי הוא היה מספיק טוב.
אותו דבר לגבי הישראלים האחרים באותה תקופה, בת'רד הקודם הייתה רשימה של ישראלים כאלה, מכל הקבוצות פחות או יותר, ומישהו שהתווכח איתי ענה ברוב חוצפתו (בפרפראזה, לא מוצא כרגע את הת'רד לציטוט מדויק) "הישראלים האלה היו מסתדרים גם בליגה של 10 זרים, זה הבינוניים של דרג הביניים שצריך להגן עליהם!" והוא לא היה היחיד עם הטיעון הזה. הפוך על הפוך שמסמל את כל המאבק-עאלק הזה.
בקיצור, חוסר הספק שלך לא עומד במבחן היסטורי פשוט.

ולגבי השביתה, לא יודע מה הסטטוס החוקי של השבתת מגן בישראל, אבל אם היה חוקי מצד המנהלת ובעלי הקבוצות להכריז על השבתת מגן והם לא עשו את זה - הם מטומטמים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' מרץ 20, 2013 4:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 4:29 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
טל כתב:

באמת? אין לך ספק? ארי רוזנברג הסתדר יפה מאד בליגה שהיו בה פחות זרים, אבל הרבה יותר מתאזרחים. אין בליבי על ישראליותם של המתאזרחים, אבל מבחינת "חסימת ההזדמנות לישראלי צעיר שעולה מהנוער" אין הבדל בין זר למתאזרח. אז למה רוזנברג הסתדר, כי מישהו היה חייב לו משהו? לא, כי הוא היה מספיק טוב.
אותו דבר לגבי הישראלים האחרים באותה תקופה, בת'רד הקודם הייתה רשימה של ישראלים כאלה, מכל הקבוצות פחות או יותר, ומישהו שהתווכח איתי ענה ברוב חוצפתו (בפרפראזה, לא מוצא כרגע את הת'רד לציטוט מדויק) "הישראלים האלה היו מסתדרים גם בליגה של 10 זרים, זה הבינוניים של דרג הביניים שצריך להגן עליהם!" והוא לא היה היחיד עם הטיעון הזה. הפוך על הפוך שמסמל את כל המאבק-עאלק הזה.
בקיצור, חוסר הספק שלך לא עומד במבחן היסטורי פשוט.

בקבוצה של ארי דאז הסגל העיקרי היה כזה :
עדי גורדון, דורון שפע, ארי רוזנברג, זר בעמדה 4 זר בעמדה 5, מהספסל - תומר שטינהאוור, אסף ברנע, סטיב שלכטר, אלון אופיר.
לא צריך להסביר את ההבדל בין זה לבין המצב היום וחושב שחוסר הספק שלי לא מוטל בספק (לפחות לא בליבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 4:34 pm 
Hall of Famer

ארי רוזנברג למיטב ידיעתי נולד ב-1964 ואני זוכר שהוא היה בן 17 או משהו כזה כשהתחיל לשחק בבוגרים, כלומר ב-81 או 82, ואז שיחק בחיפה מתאזרח איכותי כמו וילי סימס, שישב פחות או יותר על התפקיד שלו. היה אז בחיפה על התפקיד שלו גם מתאזרח שאולי אתה מכיר, דייויד בלאט. בטח אם אחפור עוד קצת אמצא עוד כמה אנשים ששכחת. אז איך רוזנברג הסתדר, בגלל העיניים היפות שלו? (בדקתי, הן לא כאלה יפות). או בגלל שהוא היה טוב מספיק?
חוץ מזה ארי רוזנברג הוא לא יחיד בעולם, ברשימה שהייתה בת'רד ההוא היו שחקנים מכל הקבוצות כולל כאלה שהיו מלאות במתאזרחים - כמות הזרים + המתאזרחים הייתה גדולה מ-4 הזרים של היום. ואני לא מתכוון רק לכוכבי על כמו קטש, אלא לשחקנים במעמד של רוזנברג - שחקני נבחרת, וגם כאלה שלא שיחקו בנבחרת - להזכירך, עד סוף שנות ה-80 עדיין שיחקו בנבחרת 3 עד 5 מתאזרחים. כל הצברים האלה הסתדרו ("היו מסתדרים גם בליגה של 10 זרים", לא אני אמרתי) ועשו קריירות יפות, חלקם אפילו קריירות מפוארות. שוב, מישהו היה חייב להם משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 5:07 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
ארי רוזנברג למיטב ידיעתי נולד ב-1964 ואני זוכר שהוא היה בן 17 או משהו כזה כשהתחיל לשחק בבוגרים, כלומר ב-81 או 82, ואז שיחק בחיפה מתאזרח איכותי כמו וילי סימס, שישב פחות או יותר על התפקיד שלו. היה אז בחיפה על התפקיד שלו גם מתאזרח שאולי אתה מכיר, דייויד בלאט. בטח אם אחפור עוד קצת אמצא עוד כמה אנשים ששכחת. אז איך רוזנברג הסתדר, בגלל העיניים היפות שלו? (בדקתי, הן לא כאלה יפות). או בגלל שהוא היה טוב מספיק?
חוץ מזה ארי רוזנברג הוא לא יחיד בעולם, ברשימה שהייתה בת'רד ההוא היו שחקנים מכל הקבוצות כולל כאלה שהיו מלאות במתאזרחים - כמות הזרים + המתאזרחים הייתה גדולה מ-4 הזרים של היום. ואני לא מתכוון רק לכוכבי על כמו קטש, אלא לשחקנים במעמד של רוזנברג - שחקני נבחרת, וגם כאלה שלא שיחקו בנבחרת - להזכירך, עד סוף שנות ה-80 עדיין שיחקו בנבחרת 3 עד 5 מתאזרחים. כל הצברים האלה הסתדרו ("היו מסתדרים גם בליגה של 10 זרים", לא אני אמרתי) ועשו קריירות יפות, חלקם אפילו קריירות מפוארות. שוב, מישהו היה חייב להם משהו?

עלה לבוגרים ב 82, אבל בשנתיים הראשונות לא שיחק הרבה. ב 84 היתה העונה הראשונה שהחל לבלוט, בלאט כבר לא היה אז, וגם סימס בדיוק עזב (להפועל ת"א).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 5:25 pm 
Hall of Famer

ב-84 דייויד בלאט עוד היה בקבוצה, הוא נשאר שנה אחרי סימס. במילים אחרות, אחרי שנתיים שרוזנברג היה בקבוצה חיפה לא החתימה מתאזרחים בתפקיד שלו, אבל היו לה בסגל 4 זרים + מתאזרחים (זר אחד או שניים בהתאם לתקופה, בלאט שנה אחת, שלכטר היה עדיין שחקן נבחרת אם אני לא טועה, והיה גם את ג'יימס טרי, הלא כן? וחכה, עוד לא עשיתי חיפוש מקיף), כלומר 4 "חסמי ישראלים צעירים" - בדיוק כמו היום. זה שחיפה בחרה לוותר על המתאזרחים בתפקיד של רוזנברג, שוב, זה לא בגלל שהיו חייבים לו משהו. הלכו עליהם בתפקידים אחרים. הוא ושאר הצעירים בקו האחורי של חיפה היו מספיק טובים, אבל כמות המתאזרחים והזרים בקבוצה נשארה דומה להיום - רק בתפקידים אחרים שהקבוצה הייתה זקוקה להם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 6:19 pm 
Junior

בהצלחה לשחקנים הישראלים, מעדיף ליגה ברמה של הליגה הלאומית על קרקס הזרים שמתנהל בשנים האחרונות בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 6:26 pm 
Junior

arie כתב:
בהצלחה לשחקנים הישראלים, מעדיף ליגה ברמה של הליגה הלאומית על קרקס הזרים שמתנהל בשנים האחרונות בארץ.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 6:43 pm 
Freshman

צוד כתב:
arie כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 6:49 pm 
Junior

יש בעיה עם הדרישות של השחקנים. אני לגמרי בעד 3 ישראלים + 2 זרים טובים כמו פעם על הפרקט במקום 5 זרים זולים ולא מעניינים ושני ישראלים מהספסל. אבל נראה לי שקצת מאוחר להחזיר את הגלגל אחורה, משתי סיבות עיקריות:
1. שחקנים ישראלים טובים, ששווה לשלם עבורם כסף, מקבלים הרבה יותר בחו"ל. בארץ נשארים הישראלים של מכבי והישראלים הבינוניים ומטה.
2. זרים טובים יכולים לבוא לקבוצות שאינן מכבי/הפועל י-ם רק כגניבה חד פעמית (קיצ'ן, פרקינס, פארגו), לא כהצלחה מוכחת. אחרי שנה השכר שלהם עולה ואף קבוצה בישראל פרט לשתיים הנ"ל לא יכולה להחזיק אותם. בכל אירופה יש כבר תקציבים גבוהים יותר חוץ מבבלקן. זה אומר שגם אם ניקח את כל תקציב הזרים ונחלק אותו לשני שחקנים בלבד, לא נגיע לאגדות ששיחקו פה פעם (גאנר מטורף כמו דאוסן, לא היו חוטפים בספרד/איטליה/רוסיה במשכורת כפולה? בטח שכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 7:36 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

לדעתי הפתרון הוא 3 זרים מקסימום בקבוצה - ללא חוק רוסי, וללא אפשרות לרשום זרים נוספים בטופס.
למכבי תל אביב יש בעיה? שיביאו כמה זרים שהם רוצים וירשמו אותם לאירופה.
בליגה שלנו שיסתדרו עם שלושה זרים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 7:40 pm 
Senior

זה הרי לא יקרה. כל הצדיקים שאומרים שלמכבי זה לא מתאים שישרשמו כמה שהם רוצים ובליגה ישחקו ככה.

החלטה של 3 זרים אומרת עזיבה של מכבי את הליגה על כל המשתמע מכך. גם הקבוצות, וגם השחקנים צריכים לקחת את המשמעות של זה בחשבון. שאומרת ששחקנים ישראלים מובלים לא ישחקו בליגה (כי מכבי לא תשחק). שתקציבי הקבוצות ירדו דראסטית (כי הליגה תקבל פחות כסף מספונסרים) וכיוצא בזה גם השכר של השחקנים. שרמת החשיפה, העניין וכו' תהיה בהתאם. לזרוק סיסמאות זה קל אבל צריך להבין את המשמעות האמיתית של זה.

הפתרון הוא ידוע, ברור וככה גם הפשרה. בסופו של דבר יגיעו ל5 זרים וחוק רוסי (מה שדרך אגב לדעתי הוחלט כבר בשנה שעברה שיהיה החוק בשנתיים הבאות) הדבר שמתאים הכי הרבה לרוב הקבוצות והשחקנים הישראלים והדבר הכי גרוע שמכבי יכולה להסכים לו.

השאלה זה רק למה צריך לריב ולעשות שטויות בשביל להגיע לפתרון שכולם יודעים שיגיעו אליו בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 8:37 pm 
Junior

לא יודע מי צודק או טועה. אם זה פיירי לשבות עכשיו או לא, ואני לא בטוח שאני מת על משהו שמתחיל להרגיש כמו שנאת זרים... אבל...

דווקא מוצא חן בעיניי הרעיון של לראות בעונה הבאה שלושה ישראלים פותחים את המשחק.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 8:46 pm 
Junior

מכבי ת"א חיה על ה"ישראליות" שלה. על זה שהיא אגדה ישראלית. זה מה שמביא להם הכנסה של 20 מיליון דולר בשנה. הם לא באמת יכולים לקחת את הסיכון של להפוך לקבוצה זרה שמארחת בישראל, וזה מה שיקרה אחרי שנתיים - לא יותר - שהם כבר לא יהיו "אלופת ישראל הגדולה המייצגת את המדינה בכבוד מול אריות אירופה". אם הם יהפכו, באופן קבוע, לקבוצה שמשחקת ביום ראשון מול יריבה מזרח אירופאית וביום חמישי מול יריבה מערב אירופאית, עם שניים וחצי ישראלים ועשרה זרים, לא ייקח יותר משנתיים עד שהמותג ה"כל ישראלי" הזה יישבר. הישראליות, זה מה שמביא למכבי חוזי אימוץ ופרסום כל כך גדולים שלכך שכל חברה ישראלית רוצה להיות מקושרת איתם. זה מה שמביא להם חוזי שידור במיליוני דולרים.
הם לא יכולים לעשות צעד דראסטי כזה ולפגוע כך במותג שלהם, ולכן הם לא יעזבו. הם מאיימים מפעם לפעם בגלל שהם יודעים שגם הליגה הישראלית צריכה אותם, אבל גם במכבי יודעים, בינם לבין עצמם, שהם צריכים את הליגה לא פחות משהליגה צריכה אותם.

וגם למכבי לא ייקרה כלום, מבחינת סיכויי ההצלחה ביורוליג, אם תהיה מגבלה של 3 זרים בליגה הישראלית. רק הקטנת פער האיכות במשחקי הליגה הישראלית. הליגה יכולה לפצות אותם על כך בחזרה לסדרות עד הסוף בפלייאוף. גם כך השטח הבשיל לכך כבר.
בשיטה הנוכחית מכבי מחזיקה 6 זרים בסגל.
בשיטת 3 זרים, כשאפשר להחזיק בסגל כמה זרים שרוצים אך לרשום לכל משחק רק 3, מכבי תוכל להחזיק 6 זרים בסגל (או יותר אם תחפוץ) ולעשות ביניהם רוטציה, 3 משחקים שבוע אחד ונחים בשבוע שלאחריו.
פגיעה מינורית בהכנה הקבוצתית למשחקי היורוליג אך רחוק מהפגיעה האנושה אותה מנסים לצייר אנשי מכבי.

המצב הנוכחי הרי של רכבת הזרים וליגה שלא נותנת מקום מספק לישראלים לא יכול להמשיך. המצב הנוכחי גרוע לכל הדעות. לא מסכימים כמובן על הדרך, אבל כולם יודעים שדרוש שינוי.
לדעתי ליגה של שלושה זרים, כשכל קבוצה יכולה להחזיק כמה שהיא רוצה בסגל כדי שתוכל לשמור על תחרותיות במפעלים האירופאיים, זה הפיתרון הטוב ביותר וזה שעדיין לא נוסה בשנים האחרונות. ניסו בערך הכל חוץ מזה. למלעיזים נגד הרעיון אין הצעה טובה יותר בשורה התחתונה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 9:26 pm 
Hall of Famer

לי יש פתרון יותר טוב מזה, אבל הוא דורש התמודדות שאף אחד לא רוצה לעשות כי הכי קל לחפש את המטבע מתחת לפנס (והוא כמובן לא שם. הוא איפה שאיבדו אותו).
ולכל אלה שמעדיפים ליגה ברמת ליגה לאומית עם יותר ישראלים - יש כזו. תנחשו איך קוראים לה? נכון, הליגה הלאומית. לא ראיתי שהיא מאד פופולרית. לא צריך עוד אחת. המשפט הזה הוא עוד אחד בשרשרת של "הטובים מסתדרים? נכון. זה על הבינוניים שאנחנו רוצים להגן", משפט המפתח של כל המאבק הזה. אם השחקנים שאתם רוצים להגן עליהם הם ברמת ליגה לאומית (אתם אמרתם) - יש להם מסגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 9:59 pm 
Freshman

לדעתי השחקנים והעומד בראשם צריכים להבין דבר ראשון שהם מפסידים בדעת הקהל (לפחות למי שאכפת) והאמת שהם בדרך לתבוסה. לא ראיתי טורים בעד השחקנים, לא ראיתי איזה מאבק ציבורי או של אוהדים למען השחקן הישראלי. למה זה קורה? פשוט, כי כנראה אנשים מבינים שלמאבק הזה אין שום קשר אמיתי לעתיד הכדורסל או לעתיד הכדורסלן הישראלי אלא רק לכסף וכמה שיותר ממנו.
החוק הרוסי הוא פגע רע, הוא רע לכדורסל, הוא רע לצפייה בכדורסל והוא סתם מיותר. הוא לא באמת מקדם את השחקן הישראלי מבחינת כדורסל, הוא כן מקדם את כמות הדקות שלו, אבל ממש לא את הכדורסל. זו שנה שלישית שאני עובד בקבוצת כדורסל, עבדתי עם סדר גודל של 40 ישראלים (אולי טיפה פחות), יש רק אחד שאני יכול להגיד עליו שהוא מקצוען ועושה הכול בשביל להשתפר, קוראים לו גל מקל. מה עם השאר? אני לא מתכוון להכפיש, אבל מצד שני, אם השתמשתי בפועל הכפשה, תבינו לבד.
הרי חוק רוסי הוא קוסמטיקה, שחקן שרוצה להגיע לרמות הגבוהות ביותר צריך לקרוע את התחת, כל יום וחלק גדול מהיום. לבוא רבע שעה לפני האימון, להתאמן שעה וחצי ואז ללכת הביתה בשביל לנוח לקראת המסיבה בערב, זה לא לקרוע את התחת.
אגב רכבות זרים, כן, זה קרה בעבר, בעיקר בעידן החוק הרוסי, בשנתיים האחרונות העסק די נרגע. תעברו שנייה על הקבוצות בליגה השנה ותראו כמה זרים הוחלפו שלא בגלל פציעות, עמוד ענן או כתבות בעיתונים נגד המאמן, תראו שבכלל לא הרבה. זה ששימי ריגר טוען בחמישיות שהוא לא מכיר את השחקנים שמשחקים בליגה, זו תעודת עניות לשימי ריגר ולערוץ הספורט שמעסיק אותו, לא לליגה.
אה ולגבי הטענה שזרים באים לשנה אחת ואז עוזבים, אז תבדקו בבקשה בכמה קבוצות עברו ליאור ליפשיץ, דרור חג'ג', יוני ניר, מורן רוט, ניר כהן, גור פורת, יהוא אורלנד, אבי בן שימול ועמית שמחון שהצליח לעבור ארבע קבוצות בשלוש שנים. זה לא שהישראלים הם נאמנים ל"סמל", בדיוק כמו הזרים, המטרה שלהם היא להרוויח כמה שיותר בקריירה קצרה יחסית, ולא באמת משנה איפה זה יהיה.
מה אני הייתי עושה? משאיר את המצב כפי שהוא, והנה אני אפתיע קצת, אני הייתי מתחיל מהלך כלשהו של 3-4 שנים שבסופו הליגה תעבור לשלושה זרים וזהו, אבל זה רק אחרי שבאמת יש מספיק ישראלים באמת ולא כל מיני כאלה שנופלים להגדרה: "תנו להם צ'אנס והם יצליחו", כי רובם קיבלו צ'אנס ולא הצליחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 10:05 pm 
Junior

המשיח בטח בדרך, כבר שנים שאני מציק/מטיף פה על החשיבות של שחקנים ישראלים ושהליגה גוססת. מעניין מה קרה דווקא עכשיו שאנשים מתחילים לשים לב, טראומת ערב האולסטאר?

רק ראי ימשיך לקשקש על מתאזרחים עד שהוא ישאר היחיד במדינה שמסתכל על הענף האומלל הזה. מתחיל לחשוב שלא כולם מדברים מתוך דאגה לענף כולו, והמבין יבין.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 10:24 pm 
Senior

כן, כי בזכות כל מיני נגרים שיקבלו חוזים מופקעים הכדורסל כאן יפרח. :hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 10:32 pm 
Sophomore

ומעניין מה היה קורה אם בעוד יומיים להפועל ת"א היה משחק סופר קריטי באירופה:

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2627000

חדל צביעות, לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 10:33 pm 
Sophomore

shachaf78 כתב:
כן, כי בזכות כל מיני נגרים שיקבלו חוזים מופקעים הכדורסל כאן יפרח. :hi_hi_hi:

יפרח כמו הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 10:34 pm 
Senior

אגב, הנה הצעה לשחקנים הישראלים: אם במקום לבזבז את הזמן בלשבות ולהתבכיין תעבדו קשה, כמו שהשחקנים הספרדים, בליגה עם הרבה יותר זרים הרבה יותר איכותיים עושים, אולי גם תשיגו מזה יותר. אולי גם יעריכו אותכם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, B.a.c, Google [Bot], shay, shmueliki, stavs, uriel17, אבימאל, נביא בעירו, עופר האדום ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: