סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 11:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה בדרך לסוף?
הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 4:11 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף ירוק כתב:
G1, החוק הרוסי היה פה הרבה מעבר לשנה אחת, הוא היה פה 6-7 שנים, כשבשנים הראשונות זה היה בלי הגבלה בכלל על מספר הזרים.
אם תעשה ממוצא לאורך כל השנים האלה אני חושב שנקבל את התמונה שבערך 50 אחוז החתימו רק 4 זרים, לפחות לאורך רוב העונה.
כן קבוצות ניצלו את החוק בשביל כאלה שהיו במאבק ירידה או צמרת לפעמים הביאו לקראת סוף השנה זר נוסף לעזור במאבקים.
קבוצות בצמרת לפעמים הביאו זר נוסף לעזור בפלייאוף וכו'. כמו קטש בעונת האליפות שהתעקש להביא איזה גבוה נגר שלא עשה כלום חוץ מלעזור מול ירושלים בחצי גמר.
אבל חלק גדול מהקבוצות, לאורך רוב העונה, החתימו ושיחקו גם 4 זרים גם ככה למרות שהיה אפשר יותר.

המחשבה האוטומטית שמותר 5 זרים אז יחתימו כזאת היא טעות, היא גם לא נכונה כאמור. יש מספיק קבוצות שהחתימו רק 4. ויש 6-7 שנים של חוק רוסי שאפשר לבדוק את זה.

למשל סתם בחרתי בעונת 2009 (באמת סתם) ובדקתי את הקבוצות. אם תוציא זרים שהגיעו לחודש האחרון (5-6 משחקים של סוף העונה), אז:
נהריה, חולון, גבעת שמואל, קריית אתא, ראשון, ואשקלון שיחקו את רוב העונה עם 4 זרים (קריית אתא, ראשון ואשקלון הביאו חיזוק בסוף העונה).
שזה 6 מתוך 12 קבוצות הליגה באותה השנה.

זה לא כזה אוטומטי כמו שזה נדמה, ועצם העובדה שלא אחת קבוצות העדיפו לא להחתים זר חמישי מראה גם שזה לא כמו שהשחקנים טוענים שקבוצות כל עוד תתן להם תמיד יעדיפו להחתים.

זה שאתה טועה ניחא אבל להטעות פה ולגזול גם את זמנם של האנשים זה כבר ממש מעצבן.
אז דיברת פה שטויות על נושא הקפצת שחקני נוער וכו' שאורן כבר התייחס עכשיו לגופה של ההודעה הנ"ל

אני בדקתי את שנת 2008 (באמת סתם) ושים לב איזה פלא.. ל 80% מהקבוצות היה 5 או יותר זרים.
מה עושה את זה פלא ? ש 2 הקבוצות הנוספות שהיו עם 4 זרים, ירושלים ורמת גן, שיחררו זרים חודש מסיום הליגה.
אז לפי הספירה שלך 100% מהקבוצות.

תסביר לי למה G1 צריך לעשות ממוצע על פני שנים כדי להתמודד את השטויות שאתה כותב כאן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ץץץץ
הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 4:12 pm 
Freshman

nadav_hacohen כתב:
דובראש כתב:
נתניה משחקת כאילו למישהו איכפת מהקבוצה הזו -קבוצה בלי קהל בלי אולם ראוי ובלי מסורת יכולה להסגר כבר אתמול וזה לא יזיז לאף אחד.

קודם כל, הטרמינולוגיה הזאת באמת מתחילה להמאס. אם אתה רוצה שיכבדו אותך, תן כבוד מינימלי גם למי שלא חושב כמוך. לנתניה אין אולם ראוי, זה נכון, אבל גמר פלייאוף, פיינל פור ו2 גמרי גביע זו מסורת לגמרי לא רעה ופוטנציאל קהל יש גם יש (ואני זוכר את אולם ישורון מפוצץ לגמרי עם אנשים שנשארים בחוץ גם בליגה השנייה). בכל מקרה, יש אנשים שאכפת להם מהקבוצה הזאת והם מוציאים כסף מהכיס שלהם בשבילה ואני לא רואה שום סיבה שאחד כמוך יבוא ויזלזל בהם.

אז אחרי שגמרנו נימוסים והליכות, אפשר לגשת ולהתווכח לגופו של עניין, אם אתה בכלל מסוגל לזה. ולגופו של עניין אפילו אני, התומך הכי גדול שתמצא בליגה של 2 זרים בלבד, חושב שהמעשה של איגוד השחקנים הוא בריונות לשמה. אתה לא משבית ליגה בעצומה בגלל שלא מתאים לך הבנאדם שמנהלים איתו מו"מ, ומה פתאום בכלל כל ההתעסקות הזו במו"מ בשלב הזה של העונה? זה באמת לא יכול לחכות לדקה אחרי גמר הפיינל פור? ניר אלון צריך לדעת כאן ועכשיו מה יהיה המצב בעונה הבאה? המעשה של השחקנים פשוט משתין בקשת על כל הבעלים שמפסידים כסף בקבוצות ועל אוהדים פשוטים שבסך הכל רוצים לראות קצת כדורסל מקומי ביום ראשון. זה מכוער ואגואיסטי, ולא ככה מתנהלים.

ומעבר לכך, כפי שציינו כאן רבים וטובים לפניי, השחקן הישראלי הוא גם ככה חיה מאד-מאד מוגנת. זה שרוצים להגן עליו עוד ועוד זה סבבה, אבל זה לא שהיום מדובר במרד העבדים ברומא וניר אלון הוא ספרטקוס.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 4:29 pm 
Senior

שי, כשבודקים חוק בודקים אותו לאורך זמן לא שנה ספציפית. אז תבדוק את כל השנים אם אתה רוצה לעשות מבחן מדוייק בבקשה. ב2009 היו 50% אז זה כבר לא שטויות.

ב2007 למשל, גליל, נהריה, עפולה, רמת גן, גבעת שמואל וגם אשקלון (הביאו בסוף העונה 2 בוסמנים, אבל רוב העונה 4) וראשון (הביאו בסוף העונה את דיימון פיטרסון כחיזוק) היו עם 4 זרים. 7 מתוך 10 קבוצות. רק מכבי, ירושלים ובני השרון היו עם 5 זרים.

בגלל זה עושים ממוצע. אז את השטויות שלך תשאיר לעצמך בבקשה.

ולגביי הנוער, גם אורן לא אמר שהוא יודע אם זה חוקי או לא, רק שיש בזה ספק, זאת כי הוא לא יודע את הסטטוס של שחקני נוער בקבוצתם בדיוק. ומכיוון שהיום חיים אוחיון הגיש בקשה לשחק עם הנוער בבלקאנית למשל ולא ראיתי שניר אלון רק להוציא צו מניעה נגד זה (בינתיים לפחות) אז אולי זה כן אפשרי למרות הקישקושידה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:11 pm 
Senior

בחסות אתר יורוהופס האירופי, בעקבות השביתה בישראל הם עשו סיכום והשוואה של חוקי הזרים באירופה:
http://www.eurohoops.net/2013/03/dribbling/21919

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:19 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
ולגביי הנוער, גם אורן לא אמר שהוא יודע אם זה חוקי או לא, רק שיש בזה ספק, זאת כי הוא לא יודע את הסטטוס של שחקני נוער בקבוצתם בדיוק. ומכיוון שהיום חיים אוחיון הגיש בקשה לשחק עם הנוער בבלקאנית למשל ולא ראיתי שניר אלון רק להוציא צו מניעה נגד זה (בינתיים לפחות) אז אולי זה כן אפשרי למרות הקישקושידה שלך.

תגיד אם לא תשתמש במילה קישקושידה ותתן כבוד למי שמתווכח איתך אז זה לא יספק אותך?

אמרו כבר לפני שמבחינת חוקי האיגוד לשחקן נוער מותר להיות רשום כרשאי לשחק בליגה גבוהה יותר רק בקבוצה אחת.

כל הנוער של חיפה רשום שיכול לשחק בליגה ארצית ולכן לא יוכל בליגת העל.
כל הנוער של גלבוע רשום בליגה א' ולכן לא יוכל לשחק.
מכבי כולם חוץ מזלנמסון ושגב רשומים בליגה ב.

כמובן שהאיגוד יכול לשנות את חוקיו אבל החוקים כרגע לא מאפשרים לרוב שחקני הנוער לשחק בליגת העל.

לא יודע מה החוקים של הליגה הבלקנית לגבי הוספת שמות חדשים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:22 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
בחסות אתר יורוהופס האירופי, בעקבות השביתה בישראל הם עשו סיכום והשוואה של חוקי הזרים באירופה:
http://www.eurohoops.net/2013/03/dribbling/21919

חוקי הליגה הקרואטית :

Each team can have up to four non Croatian players on the 12 men roster. But on the court, they cannot have more than one at all times, during the first round and more than two after the teams from Adriatic leaague are joining the competition. Players with a Croatian passport who are playing for other national teams (for example Cedevita’s Ante Masic who plays for Bosnia) are considered foreigners.

שם באור קצת בעייתי את הטענה של ראי שעל הקיר וחבר מעודדיו שחזרו על המנטרה שהשחקן הישראלי הוא הכי מוגן באירופה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:24 pm 
Junior

SERBIA

In Serbia, there is a maximum of four foreigners (non-Serbs) and by foreigners, as in Croatia, we also mean the Serbs who are playing for other National Teams

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:27 pm 
מנהל פורום

גלעד כתב:
הנה זה בא... עם הנוער...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4362496,00.html

אני מניח שבליגה הבלקנית לא תהיה בעיה אבל בכל הקשור לארץ - כל שחקני שתי קבוצות הנוער הבכירות של גלבוע רשומים כבר בבוגרים בליגה א' (חוץ מאחד) ולא יכולים לשחק בליגת העל.
יש להם גם קבוצת נוער שלישית בלאומית וגם במחוזית או ארצית אבל זה כבר ממש ללכת רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:34 pm 
Hall of Famer

ביטלא, אם היו לישראלים אפילו מעשירית מהכישרון והעומק של הסרבים והקרואטים, יכול להיות שהיה לך טיעון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:38 pm 
Senior

מצטער, פספסתי את הטומיצ'ים, הקרסטיצ'ים והתאודוסיצ'ים של הכדורסל כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:39 pm 
Senior

ביטלא, כשהוא ידבר בכבוד (למשל גם אם אני טועה יגיד שאני טועה ויסביר למה, בלי לכנות את הדברים שטויות ולמה מישהו צריך לענות לך) אז אני יענה בכבוד. מי שמתדיין בכבוד אני יענה במלוא הכבוד והערכה (אני חושב שככה למשל אני עונה לך) גם אם אני לא מסכים איתו קצת או בכלל לא. אבל כשהוא חוזר וקורה לדברים שאני אומר שטויות ומה בדיוק מישהו צריך לענות לשטויות שאני מדבר אז אני לא מרגיש שאני צריך לכבד מישהו שכותב ועונה בצורה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:41 pm 
Senior

נורטון כתב:
ביטלא, אם היו לישראלים אפילו מעשירית מהכישרון והעומק של הסרבים והקרואטים, יכול להיות שהיה לך טיעון

ביטלא, ואני עוד יוסיף. תראה את הדוגמאות שלך? סרביה וקרואטיה. ליגות שהקבוצות הבכירות שלהם משחקות בליגה אזורית בכלל ומצטרפות לליגה רק בסוף. ליגות שחצי מהקבוצות הם לא מקצועניות (בלי זרים בכלל), ליגות לא ממש תחרותיות. וקבוצות לא ממש מוצלחות.

אני מניח שאם 4 הקבוצות הבכירות של הליגה ישחקו בליגה אזורית לא תהיה בעיה לקבוע גם 4 זרים וחוק רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:43 pm 
Sophomore

beatla כתב:
SERBIA

In Serbia, there is a maximum of four foreigners (non-Serbs) and by foreigners, as in Croatia, we also mean the Serbs who are playing for other National Teams

אבל שם אין חוק רוסי... הרי הטענה של השחקנים היא שארבעה זרים בלי חוק רוסי רעה לשחקנים הישראלים, לא?
אז כולה יש מדינה אחת עם מספר נמוך של זרים וגם שם מדובר על מדינה עם אינספור כשרונות לאורך השנים ועם ליגה מקומית שנמצאת במגמת התרסקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ביטלא, אני בעצמי ציינתי (רק לא קראת, או לא רצית לקרוא) שהליגות של יוגוסלביה לשעבר יותר "מוגנות" מהחיה הישראלית. אז הוא לא "הכי מוגן" הוא רק "בין המוגנים ביותר" (ואני אפילו טעיתי, חשבתי שגם הליטאים יותר מוגנים...)
אז? הליגה הישראלית, גם במצבה כיום, טובה יותר מרובן. מבוסניה, מקדוניה וסלובניה בטוח, הליגה הישראלית טובה לדעתי גם מהליגה הקרואטית שנמצאת בירידה גדולה מאד בשנים האחרונות, הקבוצות המובילות שלה די ירדו מנכסיהן. רק הליגה של סרביה אולי טובה יותר מהישראלית.
אז מה? מעניין שדווקא הליגות הטובות באירופה הן אלה הפחות מוגנות, והפלא ופלא, המקומיים משגשגים שם לצד הזרים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' מרץ 31, 2013 6:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:49 pm 
Freshman

ביטלא, אני חושב שמלכתחילה טענו שהשחקן הישראלי הוא הכי מוגן מלבד הליגות הסרביות למניהן, מלבד הליגות הנ"ל, עוד הוכחה שהשחקן הישראלי הוא הכי מוגן וזה בלי להשוות את הגדלים של המדינות הללו לגודלה של ישראל מבחינת כמות שחקנים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:53 pm 
Junior

לא הבנתי את המשפט האחרון.

לקרואטיה יש מלא שחקנים שמפוזרים בנ.ב.א ובאירופה ועדיין מגנים על השחקנים המקומיים בליגה שרובם המוחלט לא יהיה שחקני נבחרת.

אז לציבונה יותר קשה להצליח ביורולייג. באסה.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:57 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
שי, כשבודקים חוק בודקים אותו לאורך זמן לא שנה ספציפית. אז תבדוק את כל השנים אם אתה רוצה לעשות מבחן מדוייק בבקשה. ב2009 היו 50% אז זה כבר לא שטויות.

ב2007 למשל, גליל, נהריה, עפולה, רמת גן, גבעת שמואל וגם אשקלון (הביאו בסוף העונה 2 בוסמנים, אבל רוב העונה 4) וראשון (הביאו בסוף העונה את דיימון פיטרסון כחיזוק) היו עם 4 זרים. 7 מתוך 10 קבוצות. רק מכבי, ירושלים ובני השרון היו עם 5 זרים.

בגלל זה עושים ממוצע. אז את השטויות שלך תשאיר לעצמך בבקשה.

קודם כל החוק היה רק חמש עונות (2006/07 עד 2010/11 ותסלח לי אם אני לא לוקח את העונה הנוכחית בחשבון).

עפולה של 2006/07 אומנם סיימה את העונה בארבעה זרים אבל עברו אצלה עוד ארבעה זרים,ביניהם אגב שון מונסון שחזר אח"כ כישראלי,כך שבחלקים מהעונה היא החזיקה חמישה זרים).

נהריה של אותה עונה היא אחת הבדיחות המשעשעות בכל הנוגע לזרים,באתר של המנהלת אגב לא רשום דיון גלובר ששיחק רק בגביע,אבל לא משנה,שוב,ארבעה זרים סיימו את העונה+ ארבעה נוספים שעברו לאורך העונה וגם שם בחלקים נרחבים של העונה היו חמישה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:59 pm 
Freshman

הויכוח שלכם על רכבות הזרים הוא די עקר כי כבר מזמן הוחלט להגביל את הכמות, והאמת יעשו בחוכמה אפילו אם יורידו את זה משמונה לשבעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:00 pm 
Junior

קודי (יובל) כתב:
beatla כתב:
SERBIA

אבל שם אין חוק רוסי... הרי הטענה של השחקנים היא שארבעה זרים בלי חוק רוסי רעה לשחקנים הישראלים, לא?
אז כולה יש מדינה אחת עם מספר נמוך של זרים וגם שם מדובר על מדינה עם אינספור כשרונות לאורך השנים ועם ליגה מקומית שנמצאת במגמת התרסקות.

גם פה לקבוצות שמחזיקות 4 זרים אין חוק רוסי. והקבוצות גם לא מוכנות לרק 4 זרים וחוק רוסי. מתעקשות על הזר החמישי.
על זה השביתה לא?

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:05 pm 
Freshman

אם תתן פה אופצייה לקבוצות לעשות ליגה עם ארבעה זרים בלי חוק רוסי, אני מבטיח לך שהן יסכימו ובסופו של יום לזה גם מכבי תצטרך להתפשר כי יהיה רוב מוחץ של 11 קבוצות. מאידך, השחקנים, והרשה לי להגיד בטיפשותם, לא מוכנים לשמוע על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:07 pm 
Senior

העניין הוא כמה זרים קבוצות החזיקו ביחד לא כמה עברו. השנה יש הגבלה של 4 זרים אבל באשקלון והפועל ת"א עברו 8, באילת 7, בהרצליה 7. למרות הגבלה על 4 זרים.

כל העניין הוא ההשפעה על השחקן הישראלי שטוען ש5 זרים וחוק רוסי לא מאפשרים לשחקן הלתקדם ולפרוץ (לעומת 4 זרים) לא?

אז אם גם שמותר היה זרים בלי הגבלה (בשנים הראשונות של החוק הרוסי היו זרים בלי הגבלה) חלק גדול מהקבוצות בחרו להחתים רק 4 ובעצם היו רק עם 4 זרים וחוק רוסי (כמו שהארגון רוצה עכשיו) למרות שהיה אפשר יותר, זה רק מראה שזה לא כזה אוטומטי כמו שהשחקנים מציירים ושהוויכוח שלהם פה הוא בעיקר על האפשרות להחתים את הזר החמישי שכמו שהסברתי מעבר לקבוצות שלהם זה נדרש מקצועית גם לקבוצות שזה לא נדרש מקצועית זה נדרש כי האפשרות להחתים כזה בעצם תעזור למנוע עליית מחירים לא פרופורציונלית של ישראלים רק כי אין אלטרנטיבה. ועל זה הוויכוח. הרצון של בעלי הקבוצות שיהיה להם הקלף הזה והמחירים לא יעלו מול הרצון של השחקנים להוציא את זה לא בשביל השחקן הצעיר, לא בשביל עתיד הכדורסל הישראלי, אלא בשביל הכיס של השחקנים. כי 4 זרים וחוק רוסי לעומת 5 זרים וחוק רוסי אומר שיניב גרין (בדוגמא שכבר נתתי) יוכל לדרוש 100 אלף דולר ומישהו ישלם לו את זה מחוסר בריירה (כמו שמכבי שילמה לו בעבר חצי מיליון דולר, כי לא הייתה לא בריירה אחרת של ישראלי גבוה) לעומת אם יהיו 5 זרים גרין ידע שאם הוא ידרוש את זה הקבוצה תעדיף כנראה זר זול הרבה יותר, אז הוא ירד בדרישות שלו בשביל שתהיה לו קבוצה.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך א' מרץ 31, 2013 6:14 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:10 pm 
Senior

beatla כתב:
קודי (יובל) כתב:
beatla כתב:
SERBIA

גם פה לקבוצות שמחזיקות 4 זרים אין חוק רוסי. והקבוצות גם לא מוכנות לרק 4 זרים וחוק רוסי. מתעקשות על הזר החמישי.
על זה השביתה לא?

לא. השביתה זה על הרצון של שחקנים לחוק רוסי אבל רק 4 זרים ולא 5. רוב הקבוצות מוכנות בלי בעיה ל4 זרים. זה בעצם מה שיש השנה והשחקנים לא מוכנים לזה, אופציית הבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
kickass כתב:
הויכוח שלכם על רכבות הזרים הוא די עקר כי כבר מזמן הוחלט להגביל את הכמות, והאמת יעשו בחוכמה אפילו אם יורידו את זה משמונה לשבעה.

שמונה, וגם שיבעה, זה המון. זה שקול לקבוצה שבתחילת העשור הקודם התחילה עם סט זרים מסוים ואז החליפה אותו לגמרי. בעיני זה מגוחך להתחיל לעודד קבוצה אחת ולמצוא את עצמך מעודד קבוצה אחרת לגמרי תוך כדי העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:13 pm 
Junior

kickass כתב:
אם תתן פה אופצייה לקבוצות לעשות ליגה עם ארבעה זרים בלי חוק רוסי, אני מבטיח לך שהן יסכימו ובסופו של יום לזה גם מכבי תצטרך להתפשר כי יהיה רוב מוחץ של 11 קבוצות. מאידך, השחקנים, והרשה לי להגיד בטיפשותם, לא מוכנים לשמוע על זה.

חבל מאד לשמוע את זה.

לדעתי ההשפעה של הישראלים תהיה הרבה יותר גדולה וגם דקות המשחק יותר ב-4 זרים בלי חוק רוסי.

צריך גם לאסור על קבוצות שלא משחקות באירופה (ועל אלה שמשחקות כשהן מסיימות לשחק) את האפשרות להחזיק יותר מ-4 זרים בסגל המורחב ולהחליף בינהם.
חילוף רק 1 תמורת 1 עם הגבלת חילופים שנתית.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:16 pm 
Senior

ביטלא, לא היית פה בשנתיים האחרונות? בשנה שעברה היה 4 זרים. השנה שינו את זה (לבקשת מכבי והצעת דן שמיר) לבחירה בין לבין ורק 2 קבוצות בחרו באופציית החוק הרוסי, ואחת מהם שעשתה את זה כבר הודו שהם מצטערים.

אם השחקנים היו מוכנים לחוק רוסי ו4 זרים בכלל לא היה וויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1, uriel17, סאבוניס ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: