סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 5:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA לשישי 5.4
הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 5:04 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
במשחק המרכזי אוקלהומה בפלוס 14, 9 דקות לסיום באינדיאנה. אצל הפייסרס שני הג׳ורג׳ים ביום נוראי בנתיים, והיחיד לציון הוא רוי היברט . בתאנדר ווסטברוק ודוראנט מקמבנים בנתיים 47 נקודות ביחד, כשגם איבאקה תורם יפה בהתקפה.

הניקס מנצחים בבית את הבאקס אחרי רבע שלישי של 21-42, כשאנתוני ממשיך בכושר עם 41, וג׳יי אר סמית עם 30 (שני היחידים בדאבל פיגרז).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA לשישי 5.4
הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 5:29 am 
Hall of Famer

אוקלהומה סוגרת עניין באינדיאנה, כשדוראנט אחרי מחצית ראשונה מנומנמת מסיים עם 34 ו-9 ריב׳, וווסטברוק עם 24, 9 אס׳ ו-7 ריב׳ . באינדיאנה הקו הקדמי עושה את העבודה - היברט 22 + 8, ווסט עם 17, אבל הקו האחורי ביום חשוך במיוחד (20-2 ל-3)  , היל 7-1 מבחוץ, פול ג׳ורג׳ ביום נוראי ואנמי עם 11-3 מהשדה וגם ההגנה שלו לא נצצה.... הפייסרס כולה עם 18-2 מהשדה ברבע האחרון שנגמר 8-25 לתאנדר, ובסיום 75-97. הניקס פותחים פער של משחק וחצי על המקום השני במזרח, אוקלהומה צמודה לספרס ובכושר מצויין לקראת סיום העונה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 9:09 am 
Hall of Famer

אחרי שכספי שיחק הלילה 3 שניות מול בוסטון, בהחלט אפשר לדבר עליו שהוא ה"דבק" של הקבוצה. דבק 3 שניות. :lol:

עוד תוצאות:
הבולס מנצחים 87-86 את אורלנדו שגם לא הגיעו לזריקה בהתקפה האחרונה שלהם ואיבדו את הכדור, וגם לא עשו פאול איזה 10 שניות לסוף ונתנו לבולס לכדרר עד הסיום. נייט רוב 19 ו-5 אס' לבולס, בנו אודריך 27 ו-7 אס' למג'יק. מישהו זוכר את הספקות שהיו לגבי ההשתלבות של אחד כמו אודריך באן בי איי? אז לא, לא רכז בטופ לבל, וגם לא טיר שני, אבל בסה"כ 9 עונות באן בי איי כולל 4 בדאבל פיגרס.

לייקרס מנצחים 86-84 את ממפיס, שבמאני טיים פשוט הייתה חלשה גם בהתקפה וגם בריבאונד הגנה ונתנו ללייקרס לעשות 2-3 התקפות רצופות. קובי 24 ו-9 אס', גאסול 19 ו-9 ריב', קלארק וג'יימיסון 13 כ"א, סטיב בלייק עם 2 ריב' התקפה קריטיים. קונלי 21 ו-6 אס' אבל החטיא את הזריקות החשובות.

ניו אורלינס מפסידה 95-83 ליוטה. פיצה-מן דיוויס עם 24 נק' 12 ריב' ו-3 חס' בעוד ואסקז עם 21 ו-9 אס'. למנצחים גורדון הייוורד 23 נק' (5/10 לשלוש), מילסאפ 20 נק' 10 ריב' ו-7 אס'.

גם דאלאס מנצחים, 117-108 בסקרמנטו. מריון 25 ו-12 ריב', ברנדן רייט 20 ו-6 ריב' מהספסל, דארן קוליסון 18 ו-8 אס' מהספסל. לקינגס אייזיאה תומאס 29, טייריק אוונס 26 נק' 9 ריב' ו-6 אס'.

גם גולדן סטייט במנצחות 111-107 על פיניקס. תומפסון 25, דיוויד לי 22 ו-14 ריב', קארי 18 ו-15 אס'. לפיניקס דראגיץ' 32, ביזלי 25 מהספסל וג'רמיין אוניל 15 ו-9 מהספסל.

מיאמי בלי וייד, לברון וריי אלן מנצחת 89-79 את שארלוט. מייק מילר 26 נק' (7/11 לשלוש), בוש 18 ו-8 ריב', רשארד לואיס 14. קיד גילכריסט 18 ו-14 לבובקאטס הפאתטים, קמבה ווקר וג'רלד הנדרסון עם 5/31 מהשדה ביחד.

הניקס מביסים 101-83 את מילווקי. כרמלו שועט לעבר תואר מלך הסלים עם עוד משחק של 40+, הפעם 41 נק' ו-14 ריב', ג'יי אר סמית 30 ו-10 ריב'. ג'נינגס עם 25 לבאקס, רדיק 18

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 9:58 am 
Hall of Famer

אגב שחקן שישי, נראה לי שסמית עקף את קרופורד בסיבוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 11:12 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיאמי מפחידים. תארו לעצמכם את אוקלהומה משחקת בלי דוראנט, ווסטברוק ומרטין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 11:36 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בדיוק בגלל סוגים כאלה של השוואות הומצא הפלייאוף. כדי לא לקבוע שקבוצה א' טובה יותר מקבוצה ב' כי היא מנצחת קבוצה מחורבנת בלי שלושה כוכבים בזמן שקבוצה ב' לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 1:30 pm 
Sophomore

תגידו, הפציעות של לברון ווויד רציניות או שמדובר, אכן, במנוחה לקראת הפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 1:35 pm 
Freshman

מה אתם אומרים על ארל קלארק? נתן היום משחק גדול ובכלל הוא נותן מעל ומעבר בלייקרס העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 3:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
בדיוק בגלל סוגים כאלה של השוואות הומצא הפלייאוף. כדי לא לקבוע שקבוצה א' טובה יותר מקבוצה ב' כי היא מנצחת קבוצה מחורבנת בלי שלושה כוכבים בזמן שקבוצה ב' לא.

להזכירך מיאמי ניצחו כמה וכמה קבוצות לאחרונה בלי לברון ו/או ווייד, כולל סן אנטוניו בחוץ. כמה משחקים אוקלהומה ניצחו בלי דוראנט/ווסטברוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 3:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
והם גם הפסידו לניקס בבית.

בכל אופן, אין ספק שמיאמי עברה טרנספורמציה מרשימה מאוד והיא היום קבוצה עמוקה שהרבה פחות תלויה בכוכבים שלה. אבל עדיין עצם ההשוואה חסרת ערך ממשי (למעט כמובן העובדה שהעומק הזה מאפשר למיאמי לסיים עם יתרון ביתיות לכל אורך הפלייאוף). זה שהצוות המסייע של מיאמי מכה שוק על ירך את הצוות המסייע של אוקלהומה רלוונטי במידה מועטה לשאלה איזו קבוצה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 6:40 pm 
מנהל פורום

JP4 כתב:
מה אתם אומרים על ארל קלארק? נתן היום משחק גדול ובכלל הוא נותן מעל ומעבר בלייקרס העונה.

שחקן נהדר. אני אמרתי לפני כמה חודשים שהוא אחד השחקנים החשובים בקבוצה (זה היה שגאסול עוד היה פצוע) ומישהו חלק עליי. אני חושב שמאז אין ספק שקלארק נותן עונה מצויינת, מראה אתלטיות ויכולת התקפית טובה. הוא גם מאוד משלים את האווארד בהרכב כ4-5. קובי נראה שדי מסמפט אותו. בהגנה עוד יש לו לאן לשאוף אבל בהשוואה לרכרוכיות של גאסול זה בהחלט עדיף ברוב הדקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 8:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
והם גם הפסידו לניקס בבית.

בכל אופן, אין ספק שמיאמי עברה טרנספורמציה מרשימה מאוד והיא היום קבוצה עמוקה שהרבה פחות תלויה בכוכבים שלה. אבל עדיין עצם ההשוואה חסרת ערך ממשי (למעט כמובן העובדה שהעומק הזה מאפשר למיאמי לסיים עם יתרון ביתיות לכל אורך הפלייאוף). זה שהצוות המסייע של מיאמי מכה שוק על ירך את הצוות המסייע של אוקלהומה רלוונטי במידה מועטה לשאלה איזו קבוצה טובה יותר.

זה רלוונטי לעובדה שמיאמי מסוגלת לנצח בלי אחד משני הכוכבים הגדולים שלה. אני בספק אם OKC מסוגלים לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2013 8:54 pm 
Junior

טוב שקובי מסמפט אותו כי נראה לי שדאנטוני שונא אותו, לקלארק יש טעויות של טירון לפעמים-פתאום איזה מסירה הזויה או החלטה הזויה בהגנה. בכל אופן, בניסיונות להריץ טרייד על גאסול חיפשתי סטרץ' 4 שקולע טוב מחוץ לקשת, שיהיה אתלטי, מהיר ושחקן הגנה סביר. גיליתי שאין שחקנים כאלה בליגה. ואז הלייקרס הוציאו משום מקום את ארל קלארק והתברר לאוהדי LA שזה בדיוק מה שהוא. אין מתאים ממנו ליד האוורד, שחקן משלים מצוין.

לגבי ההצלחה של מיאמי-כמו שאמרתי כמה פעמים, העובדה שרול פליירים מסוימים כמו מילר לא מצליחים נגזרת מכך שהם לא מעורבים בהתקפה מעבר לקאץ'-שוט כשהם חופשיים, קשה לבוא לידי ביטוי ככה. מילר אני מניח מעורב בהתקפה יותר כשלברון ו-וייד בחוץ, והנה הוא תופר בשלושת המשחקים האלו 18.7 נקודות, 5.3 רב', 4.3 אס', 57% מהשדה, 60% מה3, 5 שלשות למשחק, כמובן שהוא לא יכול לעשות את זה באופן רציף, אבל מילר שחקן, בכיף הייתי שולח תמורתו את ג'ודי מיקס (שהוא קלעי חביב, אבל לא אולארונד כמו מילר). נוריס קול במשחקים אלו 11.7 נק' 4 אס', בוש- 21.3 נק' 7.7 רב' ו4.3 אס'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 7:20 am 
Junior

מילר הוא באמת שחקן אול-אראונד מצוין. ראוי גם שוב להזכיר את האיש והאגדה והסיבה (לדעתי) לריצה המדהימה של מיאמי - בירדמן כריס רובינסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 9:07 am 
Hall of Famer

אנדרסן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]